![]() |
Cevap: sürekli su ihtiyacı aynen... az once ictim ama su an sanki ölüyorum susuzluktan: ) ben bi kosu iceyim. |
Cevap: sürekli su ihtiyacı Hayatım boyunca asla çok su içen bir birey olmadım.Ama telkinlere başladığım ilk günden itibaren neredeyse su kurbağası oldum.music45music45 Bir bardak suyu zor içen ben şimdi yanımda bir şişeyle dolaşır oldum ve gece uyurken baş ucuma su dolu bir şişeyi koyar oldumy789 Arınıyoruz arkadaşlar hep birlikte Bütün toksinlerden arınıyoruz,Hem bilinç altımızdaki zehirli atıklardan hemde bedenimizdekilerden sevinclisevinclisevincli |
Cevap: sürekli su ihtiyacı Bendede özellikle akşama doğru su içme isteği çok arttı . |
Cevap: sürekli su ihtiyacı Bende de çok arttı su içme isteği işte bide ramazan olmasa sorun yok ama sırf o yüzden sahurdan sonra dinleyemez oldum:D |
Cevap: sürekli su ihtiyacı annem kızıyo şakayla karışık ne iki de bir su içip duruyosun diee dolapla kanki olduk ben soğuk içerim de suyu.:)) |
Cevap: sürekli su ihtiyacı Alıntı:
|
Cevap: sürekli su ihtiyacı normalde hiç su içmeyen biri olarak su içmem oldukça destek görüyo :)) hatta içmeyince hatırlatıyolar filan belki zayıflarım diyede ılık içiyorum :)) |
Cevap: sürekli su ihtiyacı bende pek içmezdim su şimdi günde 2 litre içiyorum heralde |
Cevap: sürekli su ihtiyacı Açıkçası dikkatimi hiç çekmemişti fakat suyun artık daha taze ve tatlı geldiğini hissettim su sanki mis gibi kokuyor :) |
Cevap: sürekli su ihtiyacı normalde çok fazla su içerim zaten,ama telkinlerin 3.günü gecesinde inanılmaz bir su isteği ile uyandım,içim kavruluyordu sanki kalktım 4 bardak su içtim geri yattım,2-3 saat sonra tekrar su isteği ile uyandım aynı şekilde kavruluyodum susuzluktan bi 4 bardak daha içtim,sabah uyandığımda yine aynı şey susuzluk bi 3 bardakta sabah uyanınca,suya doymuyorum yani,ne kadar içsemde içimdeki susuzluk gitmiyo,kavruluyorum.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |