![]() |
Ynt: güzellik halleri Alıntı:
canım rozacım tabikide ihmal etmem..geneldede forum içinde aktif olmaya çalışıyorum... blissy blissy ama bunu yapmaya çalışırken işlerimide ihmal etmemeye çalışıyorum...bilgisayarımda site hep açık duruyor... bazen yazabiliyorum...bazende burası çok karışıyo...ara veriyorum...ama hep takipteyim... sevincli kafanıza takılan her şeyi sorabilirsin..mutlaka yanıtlarım canım...sizleri çok seviyorum.. şerdacım rozacım ikinizede bu meslekte sonuna kadar desteğim...başarılar ve sevgiler... wave |
Ynt: güzellik halleri suzzy ablacım inanırmısın senin sayende bu mesleği daha çok sevmeye başladım...herşey için teşekkür ederim. şerdacım kursları netten araştırıyorum ama çok pahallı aileme bu konuda yük olmak istemiyorum çalışmadığım için daha önceden kazanılmış bir birikimimde yok henüz.önce bir part time iş bulmam gerekiyo hafta sonları gidebilmem için hemde kurs ücretlerini kendim ödeyebilmem için.bunun için çok çaba sarfediyorum ama iş bulmak gerçekten çok zor.ama ne olursa olsun eninde sonunda birgün güzellik uzmanı olucam inşallah...allah seninde yolunu açık etsin sen istedikten sonra kaliteli yerlerde çalışır mesleğini icra edersin... çok şanslıyız suzzy ablamız var...mesleği daha çok sevdiriyor... |
Ynt: güzellik halleri herkese merhaba verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler hülya ve suzzy güzel bir bölüm oldu bu doğrusu estetiğe makyaj ve güzelliği seven bir insan olarak eğitim almadım ama güzel makyaj yaptığımı söylerler biraz yeteneğim vardır belki de bilemiyorum ama severim |
Ynt: güzellik halleri hpm2 atakan bey'e söyleyelim bize güzellik mp 3 'ü hazırlasın.sitemizin bütün kadınları kendini audrey hepburn gibi hissetsin khkh56 |
Ynt: güzellik halleri inanmayacaksın ama var aysegülcüm.. ark5 sevincli özel telkin olarak yapılıyor.. ttli3 |
Ynt: güzellik halleri khkh56 |
Ynt: güzellik halleri suzzycim güneş lekelerini geçiren bir formül var mı elinde,burnumda ve yanaklarımda biraz var onlardan.gerçi çooook acayip güzelim ama yinede giderlerse sevincem y789 |
Ynt: güzellik halleri Alıntı:
bak bu formülleri not al oldukça faydalı... blissy blissy ama güneşten korumayıda ihmal etme...4 saat ara ile...30+ faktör... thumbsanim Evde de rahatlıkla uygulayabileceğiniz formüller ile cildinizdeki leke ve izlerin renklerini kolayca açabilirsiniz. Çiller İçin Formül I Malzeme: Keten tohumu Uygulama: Keten tohumu kaynatılır, çıkan yumuşak su ile cilde masaj yapılarak çillere ve lekelere maske olarak uygulanır. Çiller İçin Formül II Malzeme: 1 çay kaşığı toz tarçın 1 yumurta akı Uygulama: Malzemeler karıştırılıp cilde sürülür. 20 dakika bekletilip ovarak çıkarılır. Hassas cilt için uygun değildir. Güneş Lekeleri İçin Formül Malzeme: Küçük bir kavunun yarısı(mevsimine göre şeftali) 1 adet elma 1 kahve fincanı kırmızı şarap 2 yemek kaşığı toz şeker Uygulama: Kavun içi ve elma bir kabın içerisine rendelenir. Daha sonra üzerine şeker ve şarap ilave edilip iyice karıştırılır. Bu karışım bir kavanoza alınıp, güneş gören bir yerde 10 gün bekletilir ve temiz bir bezle süzülür. Her gün temiz bir pamukla cilde uygulanır. Bir süre sonra lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz. Doğum Sonrası Lekeleri İçin Özel Formül Malzeme: 4 adet yumurta kabuğu Limon suyu(üzerini kapatacak kadar) Uygulama: Yumurta kabuğu 10 gün suda bekletilir ve sudan çıkardıktan sonra kurutulup, un haline getirilir. Limon suyu da ilave edilip boza kıvamına gelince lekelere maske olarak uygulanır.(Hassas ciltlerde kullanılmamalıdır) |
Ynt: güzellik halleri çokkk teşekkür ederim.en kısa zamanda formülleri uygulayacagım. kiss3 evet resimdeki benim tender45 |
Ynt: güzellik halleri Ayşegül ,burdan gördüğüm kadarıyla senin pek ihtiyacın yok bu güzellik mp3 üne ttli3 hakkatten acayip güzelsin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM. |