Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Cilt Güzelliği

Uyarılar

Cilt Güzelliği bitkilerle cilt güzelliği, bitkisel cilt güzelliği, doğal cilt güzelliği, cilt güzelliği için, cilt güzellik, cilt güzelliği, limonla cilt güzelliği, cilt güzelliği sırları, cilt güzelliği için öneriler, cilt güzelliği için şifalı bitkiler, cilt güzelliği için bitkiler, cilt güzelliği için maskeler, cilt güzelliği için doğal yöntemler, cilt güzelliği için beslenme, cilt güzelliği için yapılması gerekenler, cilt bakımı ve güzelliği, cilt güzelliği için ne yapılmalı, cilt güzellik maskesi, cilt ve güzellik, cilt için güzellik sırları, cilt bakım ve güzellik, cilt bakimi ve güzellik, cilt güzellik sırları, cilt bakimi güzellik, cilt bakım güzellik, cilt güzellik maskeleri, cilt bakımı ve güzellik sırları

güzellik halleri

Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği güzellik halleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yaklaşık on yıldır estetisyenlik yapıyorum.. ve işimi inanılmaz severek yapıyorum,ve çok şükür aynı şirketteyim.... bu meslekle ilgilenmeye merak sardığımda 24 yaşındaydım, ve cildime bakmayı makyaj yapmayı oldum olası sevmişimdir.... her sabah cildimi yıkamak o berraklığı hissetmek harika bişey, hani dişimizi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi

güzellik halleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2007, 09:53 PM   #1 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart güzellik halleri

yaklaşık on yıldır estetisyenlik yapıyorum..
ve işimi inanılmaz severek yapıyorum,ve çok şükür aynı şirketteyim....
bu meslekle ilgilenmeye merak sardığımda 24 yaşındaydım,
ve cildime bakmayı makyaj yapmayı oldum olası sevmişimdir....
her sabah cildimi yıkamak o berraklığı hissetmek harika bişey,
hani dişimizi fıçaladığımızda nefesimiz ferahlar,işte cildimizde öyle ferahlar...
inanın vakit problemi yaşamasam,saçıma,cldime,topuklarıma kadarbakım uygulardım...
yapılan hiç bişey boşa gitmez, her ne yaparsanız,yapın yani basit bir arko kremi bile bol masaj yaparak uygulayın ,
çünkü dolaşımı düzenli olarak arttırılan bölgede daha az deformasyon ve cilt yaşlanması oluyor..
bol bol su için,
yeşil sebze tüketin(çiğ yada pişmiş)
düzenli olarak her akşam cildinizi temizleyip yatın...
gün içinde gözenekler kirle dolarve iyi temizlenmezse,gözeneklerin genişlemesine neden olur...
stres olmasın diycem ama bu zor tabii...

kullanacağınız ürünlerin pahalı olması gerekmiyor..
çok basit bir toniği bile evde kendiniz hazırlayabilirsiniz..

mesela eczanelerde satılan şu meşhur termal su dedikleri şeyler,
bizim bildiğimiz sodalarda farksızdırlar,gazı giderilmiş sodayla her gün cildinizi silebilirsiniz..
içerisindeki minerallerin cilde çok olumlu etkileri vardır..

yada bitakım bitki çayları,bu çayları içtiğimiz gibi kalanını cidimize tonik yapabiliriz...
bir takım bitkiler eğer bilinçli olarak kullanılırsa,
hem ekonomik bakım ürünleri elde etmiş oluruz,
hemde bitkisel mucizeye tanık olmuş oluruz....
sevgiler....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 10:15 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: güzellik halleri

ne güzel bilgiler bunlar.. bende basit güzellik sırları diye bir bölüm açmayı düşünüyordum..

ama senin gibi bir uzmanın kontrolünde bilgilerimizi buradan paylaşalım... böylelikle güzel bir güzellik dosyamız olmuş olur...

cildinizi canlandırmanız için 20 öneri

1-genel yüz temizliğinde kullanılan maskelerden peeling etkisen sahip olanlar, bu sayede ölü hücreleri ortadan kaldırarak, derinlemesine temizlik sağlıyor.
2-yüzünüzü tazikli su ile yıkayın. bu şekilde yapılacak duş, ofislerin yol açtığı cilt stresinizi azaltır.
3-artık cilt bakım ürünlerinde de rastlayabildiğimiz c vitamini, kan dolaşımını ve kolajen üretimini hareketlendirdiğinden, bu tip ürünleri tercih edin.
4-ayaklarınız parmak uçları, yüzünüze sinyal gönderir. alnınızda oluşacak kırışıklıkları önlemek için ayak parmaklarınız üst kısmına düzenli aralıklarla sertçe bastırın.
5-cildinizi nemlendirin. yeni çıkan bir çok nemlendirici gün boyu etkiye sahip. proteinli ve bitki özlü olanlar ise cildi aktif hale getirip üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturmasını sağlıyor.
6-yüzünüzü haftada iki defa kremleyerek 5 dakikalık masaj uygulayın. bunun için, parmaklarınızı kullanarak oval hareketlerle çeneden yanaklara, alnın ortasından dışa doğru, burun yanlarından alnın ortasına doğru inip çıkarak masaj yapın. ağzınızın çevresini, yukarı doğru hareketlerle ovun.
7-gece saat 1'den önce güzellik uykusuna yatmayı ihmal etmeyin. bedenimiz özellikle ilk uyku saatlerinden gece yarısına doğru büyüme hormonları üretir. bu hormonlar ise hücre yenilenmesini hareketlendirir.
8-kremlerin içindeki enzimlerin faydalarını biliyor musunuz? biyo teknolojik yöntemler taklit edilerek üretilen minik protein molekülleri, ileri yaşta, insanların cildindeki dolaşım sistemini aktif hale getirip ciltleri koruyucu hücreleri güçlendirir.
9-koku kompresleri cilt ve duyuları canlandırır. dörder damla limon ve selvi ağacı özünü ve iki damla ardıç yağını, iki litre kaynar su içine koyun. özel yüz havlunuzu bu karışımın içine daldırın ve yüzünüze örtün.
10-e vitaminin bulunduğu kremler hücrelerin gerilimini azaltır. ultroviyole ışınlarının, atık gazların, nikotinin oluşturduğu saldırgan serbest radikaller cildin zamanından önce yaşlanmasına neden olur. e vitamin cildi bu zararlı etkenlerden koruyup nemlendirir.
11-yanaklarınız derisini gerginleştirmek için jimnastik yapmalısınız. bunun için ağzınızı kapatın, yanaklarınızı içeri doğru çektikten sonra, ellerinizin yardımı ile yavaş yavaş gerin.
12- patates masajı cildi tazeler ve dinlendirir. öncelikle çiğ patates dilimlerini 10 dakika buzdolabında bekletin. cilt temizliğinizi yaptıktan sonra, soğumuş patates dilimleriyle yüzünüze masaj yapın. 15 dakika boyunca patatesi, suyunun cildinize etki etmesini bekledikten sonra yüzünüzü yıkayın.
13-duru, yumuşak bir ten için aha komplekslerine başvurmak bir zorunluluk. bu isimle tanınan meyve asitleri, cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlarken, tahriş de etmiyor. ayrıca besleyici yağlar da içeriyor.
14-kolajen tabakasını harekete geçirecek bir içecek hazırlamaya ne dersiniz? bunun için 250 gr domates, 2 şeftli, kabuğu soyulmuş yarım limon ve bir havucu katı meyve presine koyun, bir damla zeytinyağı ve bir miktar iyot tuzu ekleyin ve karıştırın.
15-"şikaku" baskısı herhalde birçoğunuzun yabancı olduğu bir kelime. bu basit egzersiz gergin yüz kaslarını yumuşatmaya yarıyor. söz konusu baskının uygulanacağı enerji merkezi, gözbebeğinin hizasında, gözaltlarındaki kemikler üzerindedir. bu bölgeye, en az 5 saniye süresince, parmaklarınızla bastırın.
16-güzellik kapsülleri cildi bütünüyle beslemese de, işlevini içeriden yürüten bir hücre yenileyicisi olarak görev yapıyor. vitaminler, nemlediriciler ve doğal maskelerle cildin esnekliğini sağlayabilirsiniz.
17-oksijen maskesi, bir çeşit expres lifting görevi görür. bu uygulamayla, hücrelerin oksijen alımı 10 dakika içinde yoğunlaşır. sonuç olarak, cilt olabildiğince taze ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.
18-lipozom maskeleri besleyicidir. aynı zamanda, cildin alt tabakalarına da nüfuz ettiklerinden, etkilerini uzun vadede gösterirler.
19-turuncu ışık, hücreleri canlandırır, mavi oksijen alımını artırır, sarı cildi ölü hücrelerden arındırır ve yeşil kuproza karşı etkilidir. renkli ışık tedavisini ancak güzellik merkezlerinde bulabilirsiniz.
20-ampuller ve yenileyici kapsüllerle yapılacak yoğun bir kür, kışı sert koşullarına karşı cildin dirençli olmasını sağlayacaktır. 4 hafta boyunca yüzünüzü kremlemeden evvel sürün.

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 11:27 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 755
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: güzellik halleri

Ne kadar güzel aramızda estetisyen arkadaşlar da varmış ve bilgilerinizi bizimle paylaşıyorsunuz yeni paylaşımlarınızı bekliyorum
__________________
Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir.
YAZGÜLÜ_81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 11:58 PM   #4 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

shamanic ne güzel araştırmalar bunlar böyle..
maalesef ülkemizde bu konuya yeteri kadar önem verilmiyor..
bence cilt temizliğide diş fırçalamak kadar dikkate alınıyor olsaydı,sonrasında toparlamak için bu kadar uğraşılmazdı...
gerçekten bize inanılmaz sorunlu ve bu konuda artık obsesif olmuşkişiler geliyor...
belki bu başlık altında bir çok arkadaşımız daha bilinçlenecek diye düşünüyorum...
vakit buldukça bende bildiklerimi paylaşıcam sizlerle... shamanic öyle güzel bilgiler paylaşmışsın ki arkadaşım ellerine sağlık.....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 12:08 AM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: güzellik halleri

ayy suzzy pisimbatın yazdığı araştırma sonuçlarında dişlerimize nası baktığımız ortada...
hiiiç karıştırma orayı şekerim.. bizim hanımlar ciltlerine bakarlar aman dişlerine gösterdikleri özen gibi bakmasınlar...


ben de olanlarıda yazarım canım site ahalisi şu şoklardan bir kurtulsun onlardada vardır güzel sırlar... sen de denetimi yaparsın güzel bir dosyamız olur...
aradığımızı buluruz hiç değilse...


ben teşekkür ederim.. böyle güzel bir konu başlattığın için

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 12:13 AM   #6 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

gerçekten keyifsiz bi akşam..
diş konusuna gelince...
çok haklısın dişçi problemi yaşayan bi toplumduk demi....
neyse dişi kurtaramadık bari güzelliğimizi kurtaralım demi canım....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2007, 12:17 AM   #7 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ayy suzzy pisimbatın yazdığı araştırma sonuçlarında dişlerimize nası baktığımız ortada...
hiiiç karıştırma orayı şekerim.. bizim hanımlar ciltlerine bakarlar aman dişlerine gösterdikleri özen gibi bakmasınlar...


ben de olanlarıda yazarım canım site ahalisi şu şoklardan bir kurtulsun onlardada vardır güzel sırlar... sen de denetimi yaparsın güzel bir dosyamız olur...
aradığımızı buluruz hiç değilse...


ben teşekkür ederim.. böyle güzel bir konu başlattığın için

sevgiler..




  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 01:03 PM   #8 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri


güzellik reçeteleri

Bazı güzellik kuralları var ki, yıllar geçse de geçerliliklerini asla yitirmiyorlar. İşte, aslında hayati önem taşıyan ama
çoğu zaman bir kulağımızdan girip diğerinden çıkan bu önemli kurallardan bazıları...



Sivilcenizi kesinlikle sıkmayın
Hangimizin parmakları bilinçsizce yüzümüzdeki o kabarcıklara gitmiyor. Ama dermatologlar, cilt yüzeyinde hafif bir belirti gösterdiği andan itibaren sivilcelerimizle kesinlikle oynamamamız gerektiğini belirtiyorlar. Belki daha steril şekilde iyice olgunlaşmış bir sivilceyi sıkmanız söz konusu olabilir. Ama bunu yaparken alt katmanını da bir merhemle onarmanız gerekiyor.


Güneş koruyucunuzu mutlaka sürün
Biliyorsunuz, güneşin ciltlerimiz üzerinde bıraktığı olumsuz etkilerin tedavisi oldukça zor, üstelik çok uzun bir süreç gerektiriyor. Cilt söz konusu olduğunda, güneş önünden yemeği alınmış bir pitbull gibi agresif olabiliyor! Dolayısıyla artık sadece güneşlenirken değil sokağa çıkarken bile en azından güneş koruyuculu bir nemlendirici kullanmalısınız.

Cildimiz kış aylarında her gün, her saat genellikle görünür çoğunlukla da görünmez düşmanlara karşı kendini korumak zorunda!

Gerek mevsimlerle birlikte değişen hava koşulları, gerekse havadaki zehirli atıklar ve kirlilik onun agresif ve stresli olması demek. İşte tüm bunların bir arada saldırısı cildin hızlı yaşlanması, hassaslaşması hatta cilt kanserine kadar giden bir yol demek.

Soğuğa esir olmadan önce
Kaloriferler çoktan yanmaya başladı. Artık ciltler yaza oranla çok daha fazla efor sarf etmek zorundalar. Dışarıdaki soğuk ve kaloriferin kuruttuğu havanın cildin dengesini bozması hiç zor değil üstelik sınırlarını zorladığını da ekleyelim. Sekiz derecenin altındaki ısı, cilt hücrelerindeki yağ üretimini önemli ölçüde azaltıyor. Yağ, cilt üzerinde dengeli bir şekilde dağılamıyor ve doğal koruma filmini oluşturamıyor

Bu yüzden hassas cilt nemini kaybetmemek için zengin içerikli bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Nemlendirici günlük bakım kremleri bu durumda yanlış seçimler olarak karşımıza çıkıyor. İçlerindeki su, çok soğuklarda mikro donmalara bile neden olabiliyor. Shea yağı ve pantenol içerikli kremler ya da özel "outdoor" bakımlar cilt yüzeyinde ince bir film tabakası oluşturuyor. Ancak bu kremleri uzun süre içinde sıcak mekanlarda kalmak zorunda olduğunuz durumlarda silmelisiniz. Aksi halde yağ tabakasının altında cildi olumsuz etkileyecek bir ısı oluşabiliyor.

Havadan gelenler
Egzost gazları, ozonun delinmesi ve smog olarak adlandırılan havadaki görünmez zehir kokteyli... İşte tüm bunlar uzun vadede cilt üzerinde ciddi olumsuzluklara yol açıyor. Bu zararlı maddeler serbest radikallere dönüşerek agresif moleküller oluşturuyor, dokulara ve hatta cilt hücrelerine kadar sızarak sonradan kuruluktan doğan kırışıklıklar ve erken yaşlılık belirtileri olarak karşımıza çıkıyor. Etkili bakımlar olarak öncelikle A, C ve E vitamini içeren anti-oksidan zengini bakım kremleri kullanmak şart. Bu serbest radikal avcıları agresif moleküler oluşumları nötralize ediyor ve cilt hücrelerinin zarar görmesini engelliyor. Ayrıca bilgisayar, cep telefonu gibi aygıtların oluşturduğu eletromanyetik ışınlar da serbest radikallerin oluşmasına sebebiyet veriyor.

Bilimadamları bu ışınların beton duvarlardan bile sızabildiğini belirtiyor. Sadece serbest radikalleri harekete geçirmekle kalmıyor ayrıca yeni hücrelerin oluşumunu yüzde 26 oranında azaltıyor hatta hücre formlarının değişmesine neden olabiliyor. Cilt inceliyor ve hassaslaşıyor. Öyle ki, zararlı maddeler sınırsızca cildin derinliklerine inebiliyorlar.

Koruyucu kremler ve giderek akıllanan bakımlara rağmen günlük temizlik hálá güzel ve ışıltılı bir cildin ilk kuralı. Gün içinde kir, ter, ölü deri hücreleri ve makyaj cilt üzerinde birikiyor. Bunlar yağ çözücü zehirler olarak biliniyor ve tıpkı bir krem gibi çalışarak dermis tabakasına ulaşabiliyor. Dolayısıyla tıkanmış gözenekler iritasyon ve siyah noktaları oluşturuyor. Bu yüzden kirin mümkün olduğunca cildin yüzeyinden temizlenmesi gerekiyor.

Size en uygun temizlik ürününün seçiminde basit bir kural geçerli: Cildinizde temizlik sonrasında gerginlik hissediyorsanız, temizleyici maddeler cilt tipiniz için fazla agresif demektir. Kuru ve hassas cilt kendini yağ tabakası oluşturmayan sütlü ürünlerle iyi hissediyor. Yağlı ve karma ciltler ise jel ya da köpük formlu temizleyicilerle temizlenmeli.


Size en uygun temizlik ürününün seçiminde basit bir kural geçerli: Cildinizde temizlik sonrasında gerginlik hissediyorsanız, temizleyici maddeler cilt tipiniz için fazla agresif demektir. Kuru ve hassas cilt kendini yağ tabakası oluşturmayan sütlü ürünlerle iyi hissediyor. Yağlı ve karma ciltler ise jel ya da köpük formlu temizleyicilerle temizlenmeli.

Günün cilt yüzeyinde bıraktığı kirler temizlendiği andan itibaren bakım kremlerinin de etkisi daha fazla görülüyor.

alıntıdır.....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 01:06 PM   #9 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Cilt Bakımı

Yüz ve boyun dış etkenlerden çok fazla etkilenir. Yüzümüzün cilt yapısı elimizin cilt yapısına benzer. Fakat yüzümüzün cildinin elimizin cildine göre başka sorunları da vardır. Siyah noktalar, sivilceler, yağlanmalar veya kurumalar, kırışıklık gibi. Bunlar cildin gerçek ve en büyük düşmanıdır.

Herkes normal bir cilde sahip olmak ister. Fakat cilt ister normal, ister yağlı, ister kuru olsun asıl önemli olan cilt bakımını bilmek ve cildimizi korumaktır.Cilt bakımında bebek Gibi Bir Yüz İçin aşağıdaki maskeleri uygulayabilirsiniz.

Sabah Bakımı
İlk olarak sabah kalktığınızda su ve sabunla cildinizi iyice yıkayın ve yumuşak bir havlu ile kurulayın. Bir süre sonra yani cilt kuruduktan sonra tonikle temizleyin. Yüzünüzü temizlediğiniz pamuğa baktığınızda çok şaşıracaksınız. Az önce cildinizi sabunla temizlememiş gibi pamuk kirlenir. Çünkü sabun toniğin ulaşabildiği kadar cildin derinine ulaşıp oradaki kirleri temizleyemez. Cildinizi temizledikten sonra mutlaka cildinize uygun bir nemlendirici krem sürün fakat cildiniz kuru dahi olsa kreminiz çok yağlı olmasın. Sabah yaptığınız bu basit cilt bakımı cildinizi ve boynunuzu gün boyu dış etkenlerden korur ve cildinize güzellik kazandırır.

Akşam Bakımı
Akşam bakımı da sabah bakımına benzer. Özellikle makyajlıysanız yüzünüzü ve boynunuzu önce sabunla yıkayın, daha sonra tonik veya losyon, bunlar yoksa süt ile iyice silerek temizleyin. Yüzünüzde fondöten veya pudra artığı bırakmayın. Daha sonra cildinize sabah kullandığınızdan biraz daha yağlı bir nemlendirici krem sürün. Kreminizi cildinizin yapısına göre seçmeye özen gösterin. Evet hepsi bu. Basit, ekonomik ve gerçekten faydalı.

Cildinize uyguladığınız sabah ve akşam bakımının yanında haftada bir kez uygulayabileceğiniz bazı doğal bakım yardımıyla da cilt bakımı yapabilirsiniz.

Cildinizdeki gözenekleri sıkılaştırmak için

2-3 yemek kaşığı killi toprak ile 2 tane havucun suyunu karıştırıp yüzünüze sürün. 1 saat bekledikten sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.

1 litre maden suyuna 1 tutam lavanta çiçeği, 1 tutam ısırgan yaprağı, 1 tutam kırlangıç otu atıp 2 gün bekletin. Sonra bu su ile yüzünüzü silin. 30 dakika bekledikten sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın.

Cilde Parlaklık Vermek İçin
1 kaşık bal ile 1 yumurtanın akını iyice çırpıp yüzünüze sürün. 15 dakika bekledikten sonra avuç içlerinizi 4-5 kere yüzünüze bastırıp çekin. Daha sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.

Aynı miktarlarda avokado yağı, buğday yağı, saf zeytinyağı ve 2 yemek kaşığı balı iyice karıştırıp cildinize sürün. 10-15 dakika bekledikten sonra cildinizi ılık su ile yıkayın.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 01:08 PM   #10 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Cildiniz ve Vitaminler
::::::::::::::::::::::::
Gazetelerde sağlıklı cilt ya da cilde sağlığını kavuşturma konusunda sayısız yorum ve makale okuyoruz. Sağlıklı cilt, yeterli şekilde nemlendirilmiş sağlıklı bir "epiderm" ile birlikte dengeli beslenme ve güneş ışınlarından korunmakla mümkün olur. Yorgun, stresli ve yanlış beslenen kişilerin cildi bunu hemen yansıtır.

Günlük vitamin kullanımının yararı senelerden beri biliniyor; ancak sağlıklı beslenme ile cilt sağlığı arasındaki bağlantı ancak son senelerde dikkate alınmaya başlandı. Vitaminlerin antioksidan etkileri cilde doğrudan uygulanan ürünlerle senelerdir kullanılıyor. Ama sindirim yoluyla alınan vitaminlerin yararına yakın zamana kadar önem verilmemişti.

Yapılan araştırmalar belli vitamin ve minerallerin sindirim yoluyla alındığında cilt, güzellik ve bir kadının genel sağlığı için faydaları olduğunu kanıtlamıştır. Dolayısıyla güzel ve sağlıklı bir cildin sırrı, her şeyden önce doğru, dengeli bir beslenme ile birlikte gerekli vitaminlerin takviyesiyle sağlanabilir.

Sigaradan uzak durmak akıllıca bir hareket olacaktır. Sayısız zararının yanı sıra cilde de zararı büyüktür. Sigara dumanı ve katran cildin ihtiyacı olan oksijeni almasına ve besin emilimine mani olarak kuru ve cansız görünmesine neden olur. Ayrıca sigara tüketimi zararlı serbest radikallerin oluşmasına sebep olarak ciltteki kolajen ve elastin liflerini zayıflatarak cildin zamansız yaşlanmasına neden olur.

Sigara içiyorsanız cildinizin sağlığı açısından vitamin kullanımına daha da fazla önem vermeniz gerekecektir. Çünkü sigaranın cildinize verdiği zararları azaltmak ancak vitamin katkısıyla mümkün olabilir.

Günlük vitamin ihtiyacını karşılamak için her gün multi-vitamin almak ve/veya bolca meyve, sebze tüketmek tek yol değil: artık nemlendiriciler ve bakım kremleri gibi kozmetik ürünlerinin çoğunun içeriğinde cilt sağlığına faydalı olan vitaminler kullanılıyor. Çarpıcı bir istatistik: 1991 senesinden günümüze, içeriğinde vitamin bulunduran ürünlerin sayısı 3 misli artmış durumda.

Ancak dikkate alınması gereken önemli bir nokta var. Bu ürünleri kullanan tüketicilerin hangi faydayı sağlamak için hangi vitaminin kullanılması gerektiğini bilmesi gerekiyor. Örneğin amaç kırışıkları azaltmak mı, akneden kurtulmak mı? Amaca göre seçilecek kozmetik ürününün doğru olması önemli.

A vitamini ve beta karotenler, sarı, turuncu ve yeşil renkli sebzeler, yumurta akı, ciğer, tereyağı ve balık yağlarında bulunur ve yaşlanmayı geciktirici etkileri için kullanılır.

C vitamini, antioksidan etkileri ve yara tedavisindeki etkileriyle önemlidir. Yüzeysel olarak kullanıldığında ince çizgi ve kırışıkların yok edilmesinde yardımcı olduğu gibi güneş yanıklarının tedavisinde de kullanılır.

E vitamini, bir antioksidandır ve cilt üzerinde iltihap giderici etkileri vardır. Yüzeysel olarak uygulandığında cildin nemlenmesine yardımcı olur, yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlar.

B vitamini türlerinden olan Niasin'in bir türü olan Niasinamit uzmanlar tarafından yıldızı parlamaya başlamış bir vitamin olarak gösterilmekte. Akne tedavisinde inanılmaz etkileri saptandığı gibi anti tümör karakteristikleri ve cilt kanseri tedavisindeki başarıları da var.

Vitaminler konusunda yapılan araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek yıllarda vitaminlerin daha birçok faydalarından yararlanacağımız da bir gerçek. Şimdilik bilinçli olmak ve vücudumuza gereken miktarda vitamini sağlamaya devam etmek için sağlıklı ve dengeli beslenmek; yüzeysel kullanımda da amaca yönelik bilinçli seçimler yapmak en doğrusu olacaktır.



  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


güzellik halleri

Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği güzellik halleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yaklaşık on yıldır estetisyenlik yapıyorum.. ve işimi inanılmaz severek yapıyorum,ve çok şükür aynı şirketteyim.... bu meslekle ilgilenmeye merak sardığımda 24 yaşındaydım, ve cildime bakmayı makyaj yapmayı oldum olası sevmişimdir.... her sabah cildimi yıkamak o berraklığı hissetmek harika bişey, hani dişimizi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.