Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedef Ön Hazırlık > Çekirdek İnanç Bulma

Uyarılar

Çekirdek İnanç Bulma Kişisel gelişim uzmanı Abdullah Canıtaz çekirdek inancınızı bulmanıza yardım ediyor.

Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NOT: Yazı biraz uzun oldu , ama kafam karışık biraz, ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Not2: Biraz hızlı yazdım dil bilgisi hatalarım için özür dilerim 2 sene önce yani liseyi bitirdiğimin yazında bu siteyi fark etmiştim, birazda çekinerekte olsa suçluluk ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi

Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-07-2013, 02:55 PM   #1 (permalink)
ydd
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2013
Mesajlar: 39
Tesekkür: 26
24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ydd is an unknown quantity at this point
Exclamation Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

NOT: Yazı biraz uzun oldu , ama kafam karışık biraz, ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Not2: Biraz hızlı yazdım dil bilgisi hatalarım için özür dilerim


2 sene önce yani liseyi bitirdiğimin yazında bu siteyi fark etmiştim, birazda çekinerekte olsa suçluluk ve ego telkinlerini epey uzun bir süre dinledim(yaklaşık 1 ay). -(not, bende kendi tespitlerim sonucu sf ve mükemmelliyetçilik olduğunu fark ettim bu 2 sene içinde)-

1 ay dinledim ama mükemmelliyetçilik ağır bastı ve daha iyisini yapayım derken telkin işini devam ettiremedim.

O sene üni. yerleşemediğim için 1 sene daha hazırlandım. 1 sene boyunca kendime güvenim biraz daha arttı, bunu hissetmiştim. Ayrıca 1 sene boyunca bir önceki sene yaptığım hataları fark ettim, hep aynı çember etrafında döndüğümü fark ettim, bunlarda sf ve mükemmelliyetçilikti(kendi tespitlerim sonucu bu kanaate vardım.)

Sf yi bir süre sonra çok takmamaya başladım (Zaten internette başka kişilerin yorumlarını okuyunca benim sosyal fobimin çokta aşırı olmadığı kanaatine vardım.).

Ama mükemmelliyetçiliğimi ne kadar bastırmaya çalışsamda yakamdan düşmedi. Ders çalışmak istedim, ama sürekli not alıp , her şeyi öğrenmeye çalıştığım için bir türlü düzenli ders çalışamadım.Çünkü atıyorum br vektörler konusunu 3 saat çalıştım nerdeyse, tabi buda insanın canını sıkıyor,sonra ders çalışmayı bırakıyor.Bir insan bildiği bir konuyu dahada iyi öğreneceğim diye onca konu dururken bu kadar çalışır mı yahu

Neyse 1 senenin sonunda çok iyi olmasada geen seneden iyi çalışmıştım ve Allah'ın yardımıylada iyi bir üni. kazandım.

Bu sene hazırlığı bitirdim. Hazırlıkta zaten fazla aşırı olmayan sf mi biraz daha yendim. Ama mükemmelliyetçilik hala benim el firenim olarak duruyor. Mesela bu yaz boş durmayayım bir şeyler yapayım dedim, İng. çalışmaya karar verdim, hemen arkasından birde mat. çalışsam fena olmaz diye düşündüm, birazda şununla ilgileneyim birazda bununla derken insan iş yapamaz duruma geliyor.

Sonuç olarak 2 sene boyunca kendi gözlemlerm sonucu hep aynı yerde durduğumu hep bir daire çizdiğimi fark ettim. Ayrıca 2 senedir bu siteyede uğramıyordum,Çünkü ben Sf yi yenmek için dinlemeye başlamıştım telkinleri ama Sf yi çok takmamaya başlayınca bu siteyide unutmuştum(daha doğrusu hatırlama gereksinimi duymamıştım).

Geçenlerde iyice iş yapamaz duruma geldim, artık bir işe başlamaktan korkuyorumdum. En son dedim ki bu böyle olmayacak önce kökteki sorunları çözmek lazım yoksa ne İng. öğrenecem nede okulu bitirebilecem(bitirsem bile düşük ortalama ile).Ayrıca başlayıpta bitirebildiğim iş sayısı bir elin parmak sayısını geçmez.

Tekrar bu site aklıma geldi, Mükemmelliyetçilk telkini Cd si almaya karar verdim ama sonra durudum ve düşündüm, acaba çekirdek inanç yaptırıpsam? Belki başka çekirdek inançlarda vardır.

Not: Şuan param yok(sadece mükkem. cd'si alabilecek param var) , en erken 3-4 haftaya bulabilirm para.

Şimdi sorulara gelecek olursak,

1- Çekirdek inanç mı yaptırsam?
2- Telefon ile mi yaptırsami e- mail yoluyla mı? Farkı olur mu?(Ben e-mail ile yaptırmayı düşündüm ama etkisi aynı olur mu?)
3- Çekirdek inanç yaptırırsam, bu 3-4 hafta boyunca ne yapmamı önerirsiniz?(Ücretsiz telkinleri dinle vb..)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ydd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2013, 06:04 PM   #2 (permalink)
ydd
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2013
Mesajlar: 39
Tesekkür: 26
24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ydd is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

ayrıca ön değerlendirme varmış galiba, ön değerlendirme yaptıktan sonra parayı ödeyip randevu mu alıyoruz? Randevu aldıktan sonra ödeme gibi bir durum var mı?

Randevu aldıktan sonra parayı ödeme gibi bir durum varsa, para biriktirmeden önce randevu almayı düşünüyorum? Diğer türlü 2 ayı bulur bu iş.


üstteki soruyuda tekrar edeyim, mail yolu ile yaptırsak nasıl olur? Daha önceden mail ile yaptıran var mı? Hangisini önerirsiniz?
ydd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2013, 06:06 PM   #3 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Merhaba ydd,

Çekirdek inançta telefon ya da mailin çok farklı olacağını düşünmüyorum. Önemli olan bilmen/öğrenmen sonuçta.

Paran yoksa bunu kendin de halledebilirsin. Kendini mükemmeliyetçi davranışların konusunda kontrol etmen gerekir. Bir şeylerin düzelmesini ve değişmesini istiyorsan senin de emeğin olsun ki hem 'yaptım, başardım' diyebilesin hem de gelişimine katkısı olabilsin. Tek başına yeterli olmuyor bazen. Telkinler çok faydalı evet ama senin de yardımına ihtiyacın olduğunu unutma.
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2013, 06:11 PM   #4 (permalink)
ydd
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2013
Mesajlar: 39
Tesekkür: 26
24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ydd is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

teşekkürler neptün, ama artık tek başıma baş edecek gücüm kalmadığını hissediyorum. Tabi ki sadece telkinden bir işe yaramaz bende çabalamalıyım ama sadece benlede yürümeyecek bu iş.

mail ile yaptırmaya biraz daha yakınım, telefon ile 1 ayda ancak randevu geliyormuş galiba.



tekrar teşekkürler.
ydd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2013, 07:42 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2013
Mesajlar: 27
Tesekkür: 39
17 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
HomeLesS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Dostum telefonla yaptırmanı tavsiye ediyorum. Bir ayda sıra geldiği yok 2 günde sıra geliyor. Çarşamba aradım cuma günü geldi. ama cd yi bekliyorum gelmedi hala. 10 gün oldu cd gelmedi. hangi kargoyla gönderiliyor? Nasıl geliyor? Birileri yardımcı olsun bu konuyla ilgili lütfen...
HomeLesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2013, 08:39 PM   #6 (permalink)
ydd
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2013
Mesajlar: 39
Tesekkür: 26
24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ydd is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Alıntı:
HomeLesS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum telefonla yaptırmanı tavsiye ediyorum. Bir ayda sıra geldiği yok 2 günde sıra geliyor. Çarşamba aradım cuma günü geldi. ama cd yi bekliyorum gelmedi hala. 10 gün oldu cd gelmedi. hangi kargoyla gönderiliyor? Nasıl geliyor? Birileri yardımcı olsun bu konuyla ilgili lütfen...
teşekkürler, bunu söylediğin iyi oldu. Ön başvuru formunda ortalama 1 ay yazmışlar(not:şimdi yine baktım "ortalama 1 ay içerisinde..." yazıyormuş. Demek ki iyi okumak lazım)
ydd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2013, 03:43 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 268
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Alıntı:
HomeLesS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum telefonla yaptırmanı tavsiye ediyorum. Bir ayda sıra geldiği yok 2 günde sıra geliyor. Çarşamba aradım cuma günü geldi. ama cd yi bekliyorum gelmedi hala. 10 gün oldu cd gelmedi. hangi kargoyla gönderiliyor? Nasıl geliyor? Birileri yardımcı olsun bu konuyla ilgili lütfen...
mrb, ben de çelirdek inanç çalışması yaptırdım. tam emin değilim ama 11 veya 12. gün geldi diye hatırlıyorum. yakında gelir senin telkinlerinde. biraz uzun sürebiliyor. endişeni anlıyorum. çok faydasını göreceğine inanıyorum allahın izniyle.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2013, 03:51 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
serpilelif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2012
Mesajlar: 268
Tesekkür: 552
217 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpilelif is on a distinguished road
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

mrb ydd, eğer çekirdek inanç çalışması yaptırabilirsen telefonla yapmanı ben de tavsiye ederim. çekirdek inanç çalışmasının faydalı olacağına da inanıyorum ama eğer yaptıramazsan da bence mükemmelliyetçilik telkinini dinleyebilirsin. ve diğer ücretsiz telkinleri. onlar da çok etkili bence. ilerde müsait olduğunda çekirdek inanç çalışması yaptırabilirsin. burada çekirdek inanç çalışması yaptırmayıp ama çok güzel gelişmeler yaşayan arkadaşlar da var.
hangi telkinler dinlemelisin konusuna gelince de rehber bölümünü incele bence.
suçluluk, ego, mükemmeliyetçilik, mutluluk, ertelemeyi bırak, koruma kalkanı,kendine güven, sosyallik artırıcı.... ihtiyacına göre kendin seç.
her şey gönlünce olur inş.
serpilelif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2013, 02:01 PM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Hikayen bana çok tanıdık geldi. :D Mükemmeliyetçilik bende de yoğun bir şekilde vardı. İlk olarak bir kaç yıl ücretsiz trelkinleri dinledim buradaki yazılardan ve alternatif çalışmalardan faydalandım. Farkındalık konularında çalışmam bana bir yere kadar mükemmeliyetçiliğe dur diyebilmemi sağladı. Ekonomik olarak müsait olduğum zaman da çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Ben maille yapıldığını bilmiyorum çalışmanın telefonla ve yüzyüze olan türü var bildiğim kadarıyla .:S Randevu yoğunluk durumuna göre veriliyor. Telefonla yaptırdım ben. Her yerde olmak hiç bir yerde olmaktır. Mükemmel yapmak zorunda değilsin her şeyi dibine kadar olanı olduğu kadar yap. Kendini zorlama, sınırlarını bil. Öncelik sırası belirle neler öncelikli? Ona göre adım adım harekete geç bir plan defteri olsun elinde günlük, haftalık, aylık ulaşılacak hedefleri içerebilir. Hedeflerine ulaştıkça kendini daha iyi hissedeceksin. Bununda mücadele edebilirsin. Harekete geç. Hadi şimdi.

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-07-2013, 02:20 PM   #10 (permalink)
ydd
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2013
Mesajlar: 39
Tesekkür: 26
24 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ydd is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

teşekkürler sweet, bir kaç gün önce son bir kuvvetle tekrardan ingilizce çalışmaya başlama kararı aldım. Bu sefer sadece ing. çalışacağım, başka ıvır zıvırlarla uğraşmayacağım (Inşallah :)) . Arada acayip bastırıyor bu mükemmeliyetçilik, farkında olsam bile engelleyemez oluyorum bazen. Onuda yapayım, şurayıda not alayım, yapmışken tam olsun diye diye yapacağım iş yayılıyor.

Elimden geldiğince engellemeye çalışacağım, 1-2 ayada çekirdek inanç yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah kurtulurum bu vesveseden.

Daha yukarı yazmadığım ve benimde yeni yeni fark ettiğim bir çok durum var, bu durumların arkasında mük. olduğunu daha yeni yeni algılıyorum.
ydd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz

Hedef Ön Hazırlık ve Çekirdek İnanç Bulma Çekirdek inanç yaptırsam mı? (mail ile mi telefon ile mi?),kafam karışık biraz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız NOT: Yazı biraz uzun oldu , ama kafam karışık biraz, ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Not2: Biraz hızlı yazdım dil bilgisi hatalarım için özür dilerim 2 sene önce yani liseyi bitirdiğimin yazında bu siteyi fark etmiştim, birazda çekinerekte olsa suçluluk ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekirdek İnanç Bulma telkin cd indir izle İstanbul Çekirdek İnanç Bulma nerededir kimdir Çekirdek İnanç Bulma çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekirdek İnanç Bulma hipnoz Çekirdek İnanç Bulma olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekirdek İnanç Bulma hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekirdek İnanç Bulma kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.