Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız belki sadece farkındalıktır... son zamanlarda kiraz düşündüğün için, o karşına çıkan kiraz ve kiraz söylentilerini farketmiş de olabilirsin......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-06-2008, 07:51 PM   #41 (permalink)
MagNetiC
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

belki sadece farkındalıktır... son zamanlarda kiraz düşündüğün için, o karşına çıkan kiraz ve kiraz söylentilerini farketmiş de olabilirsin...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-08-2008, 04:44 AM   #42 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 88
Tesekkür: 888
89 Mesajinıza toplam 486 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ruhsal will become famous soon enoughruhsal will become famous soon enough
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

bir mesleğim var. yıllardır da çalışıyorum. fakat yapmayı çok sevdiğim bir iş daha var: editör-redaktör. bir kaç kez yapabilmiştim ancak. zaman ve uzak mesafelere gitmek istemememden dolayı epeyce ara vermiştim. aslında böyle bir işi sevdiğimi bile unutmaya başlamıştım.
bir kaç gün üstüste "yine redaksiyon yapsam yine yayınevinde çalışsam" diye düşünceler geçti aklımdan.düşüncesi bile mutlu etmişti. ama yayınevleri çok uzaktaydı ve ben yol konusunda çok tembeldim.
bir haftaya kalmadı bir yayınevinde buldum kendimi hem de evime yürüyerek 4-5 dakika uzaklıkta. inanılmazdı. orada yayınevi olması bile imkansızdı.
garip olan birşey daha var. işten çıkmış geze dolaşa eve gidiyor, mağazalara, dükkanlara girip çıkıyordum. bir dört yol ağzının tam ortasında durdum birden. yolun biri benim geldiğim yol, karşımdaki geniş ve muhtemel gidiş yolum, solumdaki önünde tişörtlerin asılı olduğu bir giyim mağazası ve sağımdaki sokak da uzun zamandır hiç girmediğim, dükkanların birinin önünde ikinci el kitapların satıldığı bir sokak.
o anda beni gören, izleyen birileri varsa deli olduğumu düşünüp çok gülmüştür. çünkü mehter yürüyüşü yapıyordum sanki. bir sola yönelip bir kaç adım atarak giyim magazasına uğramaya karar veriyordum. vazgeçip sağa doğru bir kaç adım atıp sahafiye kitaplara bakmaya karar veriyordum. aslında düz gidip çabucak eve varıp dinlenmeliyim diye öne doğru adımlar da attım.
kararsız adımlarımın komik olduğunun idrakine varınca kendimi rahat bıraktım. adımlarım beni kendiliğinden ikinci el kitaplara götürdü. kitaplara bakarken sahibiyle sohbet etmeye başladık. aynı zamanda yayıneviymiş o kitapçı. yetkin bir editör bulamadıklarından şikayet ediyordu.
ben beş yıldır o yayınevinde -asıl işime devam etmekle birlikte- editör olarak çalışıyorum.
kısa keseyim dedim ama uzuyor işte. sonuç olarak: isteyin ama içinizden geçirin. hoş bir istek olsun. asla hırs yapmayın. kasmayın. gerilmeyin.sürekli aynı şeyi düşünüp olurdu, olmazdı, niye olurdu, niye olmazdı diye düşünmeyin. isteyin, hissedin ve serbest bırakın. ara sıra aklınıza gelebilir. gülümseyin kendinize, isteğinize. artık olacaktır.
bu konuda çok deneyimim oldu. çocukluğumdan beri adını bile bilmediğim çekim yasasını uyguluyormuşum aslında. sakin, huzurlu aklımdan geçen, beni mutlu eden isteklerim gerçekleşti. basit, ilkel biçimlerde üstünde hiç oynamadan düşüncelerim tezahür etti. ne zamanki bir şeyi çok istedim, fakat düşünürken gerildim, moralim bozuldu, hırs yaptımsa gerçekleşmedi. yaşımız ilerledikçe ve sorumluluklar attıkça toplumsal stresi de eklersek insan daha umutsuz oluyor her konuda. sanki duygularımızda, umutlarımızda tortular oluşuyor. bu yüzden olumlu düşünmeye çalıştıkça olumsuz düşünceler de kendiliğinden çıkıyor sahneye. bu yüzden eğer ki olumsuz düşünceler hep başımıza üşüşüyorsa, isteklerimi konusunda uzun uzun düşünmek yerine; ilkel bir biçimde bir çocuk gibi hiç kasmadan:dilemek, serbest bırakmak ve ardından gülümsemek yeterlidir diyorum.
yazdıklarım tamamen kendi deneyimlerimin sonucu oluşturduğum kendi yöntemlerimdir. yeni pencereler için araştırmaya ve bu harika siteyi izlemeye devam edeceğim. bu site bana kendimi iyi hissettiriyor.
__________________
"Bilgi, öğrendiklerimden sonra unuttuklarımdan arta kalandır."
ruhsal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2008, 02:14 AM   #43 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 88
Tesekkür: 888
89 Mesajinıza toplam 486 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ruhsal will become famous soon enoughruhsal will become famous soon enough
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

dün yazmaya - aptalca görünebileceği için- çekindiğim, çok somut bir çekim yasası deneyimi örneği vereceğim kendimden.
lisedeydim. sessiz biri olduğum için pek kimse farkımda değildi gerçek anlamda. bir öğretmenim kendi dersinde çok yetenekli olduğumu sürekli dile getirir, davranışlarımı da taktir ettiğini söylerdi sınıfta. çok mutlu olurdum tabii. ertesi yıl öğretmen müdür yardımcısı oldu ve derse girmedi. tabii çok yoğun da olduğu için koca okulda hiç karşılaşamıyorduk.zaten yanımdan geçse bile yoğunluktan dolayı farkımda bile olmuyordu. oysa benim taktir edilmeye ihtiyacım vardı. bunu özlemiştim :))
sanırım zihnim kendince en doğru yöntemi seçip hayal kurmaya başladı. koridorda öğretmenle çarpışacaktık, o da şaşkınlıkla kendisine çarpana bakacak ve benimle biraz konuşacaktı, belki biraz gururumu okşayacaktı. ne kadar imgeledim bilmiyorum. fakat bu son çaremdi kendimce. her ayrıntıyı düşünmüş, uzun uzun imgelemiştim.
gülmeyin lütfen, çocukça ama zihni serbest bırakınca böyle kafasına göre imgeliyor işte.
sonuç: bir gün koridorda beden dersine yetişmek için deli gibi koşuyordum, diğer koridora geçişte -ders saati boş olduğunu düşündüğüm için etrafa bakmadan koşmaya devam ediyordum- sevgili öğretmenimle çarpıştık. daha doğrusu ben ona çarptım. özür diledim. gülümsedi. biraz sohbet ettik.
saçma da olsa somut bir çekim yasaı örneği olduğunu düşünerek paylaşmak istedim.
daha ulvi çekim yasası deneyimlerinde buluşmak üzere
__________________
"Bilgi, öğrendiklerimden sonra unuttuklarımdan arta kalandır."
ruhsal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2008, 10:52 PM   #44 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
anchovy is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?



the secret filmini izledikten sonra aklıma takıldı aslında bildiğim bişeyi film sayesinde tekrar hafızama kazandırdım küflenmiş, paslanmış bigi bi anda ışık oldu bana. 1 yıldır hoşlandığım biri vardı bi şekilde açıldım ona 1 hafta aramadı ama bigün öyle çok arayacağını düşündüm ki elimde telefon beklerken mesaj geldi :) o halimi asla unutmam şimdi o insan düşünce gücümle beni benden daha çok düşünüyor
ben en kısa zamanda sayısal loto denemesi yapıcam koyum kafaya :)
anchovy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2008, 01:43 AM   #45 (permalink)
Teğmen
 
siyah_inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 88
Tesekkür: 29
44 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah_inci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

arkadaşlar deneyimleriniz harika gerçekten....bende the secret kitabını okudum...aslında okumadan öncede bildiğim ve bir zamanlar uyguladığım birşeymiş...çok şşaırmıştım ilk okuduğumda....

bende bunu yeniden uygulamak istiyorum...iki konuda....

fakat sormak istediğim birşey var..bunu uygularken tamamen pozitif olmak gerekiyor...yani olumsuz olan hiç bir düşünce ,kelime yada kişi olmamalı....fakat ben aile içinde bazı sıkıntılar yaşıyorum ve sürekli gergin bir ortamdayım...ve annem hep olumsuz düşünen biri...acaba onun olumsuzluğu benim bunu uygulamama mani olur mu?? dusun
__________________
......AĞIRDIR SEVMELERİM HER YÜREK TAŞIYAMAZ...
siyah_inci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2008, 01:51 AM   #46 (permalink)
Yüzbaşı
 
Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 899
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

bilinemez ki, bu durumu sen bilebilirsin, sen olumlu düşün, pozitif ol, gerisi gelecektir zaten, deneyip görmen lazım
__________________
Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır.
Novos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2008, 01:43 PM   #47 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 76
45 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elba is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!!

Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Yaprak'cığım öncelikle sitemize hoş geldin.Biz kızımla kitabı okuduktan sonra çekim yapmaya başladık önce hedeflerimiz küçüktü mesela canımız dondurma istiyor hiç haberleşmediğimiz halde eşim elinde dondurmayla geliyordu.Kızım hep bi fotoragraf makinası olsun istiyordu onu aldık.Bunun gibi küçük isteklerin olmaya başlayınca büyük istekleri devreye sokman daha kolay oluyor kendinde olabileceğinne inanıyorsun.Hayal panonu yap, dileklerini yaz ,hayatından olumsuz herşeyi yok et.Bu olumsuz herşey,kelimeler düşünceler dualar gibi her olumsuzun yerine olumlu bişeyler koy.Kendi yolunu kendin bulacaksın sana denemelerinde başarılar diliyorum.
Mustang kesinlikle katılıyorum. Sn shamanic tezahür ettirmenin kaybolan sırrı başlığında bir yazı dizisi yayımladı. Bu yazıda da bahsediliyor, bilinçaltınıza inanabileceği mantıklı emirler verin, böyle olumlamalar yapın diye. Öncelikle küçük şeyleri imajine edip olara sahip olduğunuzu gördükçe, daha büyük şeyleri elde etmeye olan inancınız ve güveniniz pekişecek ve bilinçaltınız daha kolay kandırılabilecektir...
elba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2009, 05:28 AM   #48 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 24
Tesekkür: 450
25 Mesajinıza toplam 148 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
simka is an unknown quantity at this point
Standart itiraf.com'dan alıntıdır

Aklıma gelen başıma geldi
"Askerliğimin son aylarında, artık askerlikten sıkılmaya başlamıştım ve nasıl rapor alırım diye düşünmeye başlamıştım. Aklıma gelen şey, daha çocukluk zamanlarında dizimdeki darbe sonucu oluşan önemsiz sakatlığı bahane etmekti. Olur mu olmaz mı diye düşünürken, bir sabah uyandığımda dizim çok şiddetli ağrıyordu ve yürüyemez olmuştum. Hastaneye git-gel, tekkikler vesaire derken üç ay geçmişti ve ben askerliğimin son haftası ameliyat oldum. Aklıma gelen başıma gelmişti, tek sorun rapor alamamak oldu."

Merhaba, bu itirafın sahibinin çekim yasasından haberi var mı acaba?
simka isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız belki sadece farkındalıktır... son zamanlarda kiraz düşündüğün için, o karşına çıkan kiraz ve kiraz söylentilerini farketmiş de olabilirsin......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.