![]() |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa tek tek cvp yazımki öle cümle cümle ayıramıyorumki o profum derdi hastalıgı yada hastayı tedavi etmek yada etmemek iyilik yada kötülük yapmak diil kafayı bi işe takmış sonunda çaresini bulacaktır |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa adam çareyi düşünüyo |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa yakaladım bak şimdi Çekim Yasası neyi isteyip istemediğimize değil, titreşimlerimize cevap verir. Bir başka Çekim Yasası savunucusu sitede şu açıklama yer alıyor: titreşimlerimize cvp veriyo ya doru titreşimleri gönderemiyolar hastalık hastaları deliler narsistler oyuncular yasaya uygun titreşimi oluşturamıyolar işte bu cümlenin başka cvbı yok |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Kanser araştırmacılarının risk altında olduğunu gösteren bir başka beyanat: Spiritual ve kişisel gelişim konularında yazan Lisa Nichols şöyle diyor: Alıntı:
Alıntı:
Bir de Carl Jung'dan şöyle bir sözü koymuşlar: Alıntı:
|
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Alıntı:
|
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa ya sen ne kadar mualefet bi adamsın |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Argümanın kalmayınca "muhalefet" oldum tabi. Neyse üstüne gitmeyeyim. y789 |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa argümanmı? var çok var |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa hitler sokakta yatarken arzuladıgı tanrının yerine geçmiş geçmemişmi |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa hastalık hastalarını sen anlattın ya dümenden bile ameliyat ediyolarmış kesiyolar dikiyolar diye yazdın adam çekmiş işte |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa delüzyonel durum illa beni konuşturucaksın sen hiçç hayatında halisünasyon gördünmü aklın başından gider ne çekim yasası yer çekimi bile yok olur |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa kaser araştırmaları için bişey demeye gerek yok zaten bariz ortada adam hastalıgı düşünmez tedavisini saplatı üretken bi saplantı haline getiri |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Peş peşe kısa mesajlar göndermek yerine iddialarını tek bir mesaj altında toplasan daha iyi değil mi? Böylece okuma kolaylığı olur. Alıntı:
Ayrıca kendisinin hararetle savunduğu Aryan ırkının üstünlüğü teorisi bugün "pseudoscience" yani sözde bilim olarak anılıyor. Ayrıca Hitler tanrısallığı kendisine çektiyse Yahudiler neyi çekti? Holokostu mu? Sizi bilmem ama The Secret yazarı Byrne, bir telefon ropörtajında, Ruanda'daki katliamla ilgili bir soruya verdiği cevapta, "eğer korkarsak, kendimizi bir kurban ve güçsüz olarak hissedersek, bu tür şeyleri kendimize çeken frekanslar yayarız" demiştir. Yani katillerin suçu değil, ÇOCUKLARIN suçu. Yahudiler de (The Secret prodüktörüne göre) holokostu kendilerine çeken titreşimler yaymış olmalılar. Bu ise sadece anti-humanistik değil aynı zamanda absürd bir bakış açısı olacaktır. Ayrıca yazdığım argümanları anlayamamışsın. Neyse, senle laf yarıştırmayacağım. |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa hitlerin dogdugu köydeki insanların hepsi yok edilmiştir hiç bi insanla baglantı kurlmamıştır gerçek ailesi gizlenmiştir ayrıca bilinen ailesi hiçde fakir degildir babası azda olsa bi servet bırakmıştır paraları kumarda pahalı sanatsal aktivitelerde harcamıştır 1 .dünya savaşının ardından sıfıra baglamıştır mantık dışına çıkmışım sen sölediklerimdeki mesajları alamıyosunki argümanın az tabikide inandıgı tanrıyla yer deyiştirmiştir çünki hitler bir yaratıcıya inanmaz narsist olduguna daiil selenen her bilgide yalandır aşırı özgüven narsizim olarak algılanır vikipediada okuyup okuyup buraya yazıyosun hayal ettigi bütün tanrısal güçleri kendisine çekmiştir bizzat 85 milyon insanı öldürmüş ve belkide 2 milyar insanın hayatını etkilemiştir hayallerini gerçekleştirmemişmi arian ırkının üstünlügü heralde böle bi bilim dalı yaratıcak bi rejim yıkarsın birejim başlatırsın ne mutlu türküm diyene ne demek ühitlerin üstün ariyan ırkı biliminden ne farkı argümanlar devam edicek kendini geliştir işte |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa argüman diilde acemilik var yazıyı ksik okumuşum |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa baas rejimi nedir bilirmisin kurcusu hitlerdir sonuç olarak israil devleti kurulmuştur hitlere sorarsanda amacı kendisinden kaçan yahudilere bi bayrak verip toptan yoketmekmiş hitlerin cesedi yok yakmış yavarine öle emretmiş ruslar almış kaybolmuş falan filan hitlerin zaten siyonizme hizmet ettigi o kadar açıkkı holokostu yahudiler çekmemiş zaten yöneticileri yaratmış |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa ayrıca bi delil daha çok zeki oldunu söledin hitlerin madem o kadar zekiydide durup dururken müttefikini vurup kesin kazanıcak durumdan kesin kaybedere oynamak nedir |
Sonuçta Hitler Barbarossa operasyonunda bozguna uğramıştır ve savunduğu üstün ırk teorisi de "pseudoscience"dır ve bilimsel dayanaklardan yoksundur. Siyasi karizmasıyla elde ettiği galibiyetlerin, ikna kabiliyeti ve hipnoz gücüyle kitleleri yönlendirmesinin tanrısallıkla falan alakası yok. İddialarınız sadece birer spekülasyondan ibaret. Ayrıca Hitler'in yaratıcıya inanmadığı iddiası doğru değildir. Kendisi koyu bir Katoliktir. Kitabı Mein Kampf (Kavgam)'da açıkça "I am convinced that I am acting as the agent of our Creator. By fighting off the Jews, I am doing the Lord's work." diye yazmıştır. Yani diyor ki "Ben, Yüce yaratıcının dünyadaki temsilcisi olarak görev yaptığıma kanaat getirdim. Yahudilerle savaşarak, ben Tanrı'nın işini yapıyorum." |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa tamam YARATICIYA inanıyo diyelim yalandır kendisi bizzat şeytandır burda bahsettigim tanrı YARATICI manasında diil yoktan var etmekten bahsetmiyorum tanrı olmmaktan kastım en büyük güç olmak kapiş onun için zihin kontrolleriyle hipnozla iknayla enbüyük tanlarla fıransayı 2 saatte elgeçirmek 3 milyonla stalingrata saldıran o degilde kim olursa hitlerin tanrısıda olacaktır |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa bu cümlende hiç inandırıcı gelmedi kavgamı hapiste tamamlamıştır yani seçilmededen çok çok önce orda bi yahudi savaşından bahsedicek kadar aptal olabilirmi |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa ayrıca kavgam almanca yazılmıştır yannış orjinalden kopyalamışsın |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa bu kadardır yazıyo olamassın hadi uykum geldi bayılıcam |
Siyasi ve askeri dehası, zihin kontrolü ve ikna konusunda uzman olması, ülkesinin askeri teçhizat bakımından yeterliliği, kendisinin zekası ve özgüveni her şeyi açıklıyor. Eğer burada bir "çekim" varsa metaforik anlamda bir çekim vardır. Yani doğru hamleler yaptıkça işleri rast gitmiştir ve istediği pozisyonları kendisine çekmiştir. Kısacası tüm Avrupa'nın Nazilerin çizmeleri altında ezilmesini açıklamak için Çekim Yasası gibi mistik öğelere başvurmamıza gerek yok diye düşünüyorum. ÇY'nin etkisi olma ihtimali de var ama bu o kadar belirgin değil. Alıntı:
İkincisi: Hitler'in bu cümleleri kurması için seçilmesini ve 1933 yılını beklemesi gerekmiyordu. Kendisinin 1919'lardan beri antisemitist ve ırkçı gruplarla ilişkisi vardı. 1920 sonlarında Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi'ne katıldı. Birinci Dünya Savaşı sonrasında Almanya'da yahudi karşıtı akımlar revaçtaydı. Mesela Thule Derneği (kuruluşu: 1918) ve German Order (kuruluşu: 1899) bu akımların en ünlüleri arasındadır. Ayrıca Hitler, Helena Blavatsky gibi yazarların üstün ırk ve Atlantis efsanesini konu alan fikirlerinden etkilenmiştir. Yani Hitler'in o yıllarda anisemitist (yahudi karşıtı) olduğunu gösteren pek çok bilgi var ve şüphe etmek içinse hiçbir neden yok. |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa ülkesinin askeri teçhizat bakımından yeterliliği 1. dünya savaşı versay anlaşması ve ambargolar sonrası devet günüz afganistanı gibiydi |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa evet, bu kitabı Başarısız bir darbe girişimi sonucu girdiği hapiste yazmıştır. İngilizcesini koydum çünkü şuan Almancasını arayamam. Ayrıca İngilizce en baskın dildir ve her pek çok kaynaktan teyit edilebilir. Bu yüzden bilginin güvenilirliğine hiçbir gölge düşürmez. bunuda muakeme etmen lazım adamın düşmanları kitabını çevirmişler 1 cümlesinide çeviirerek adamı deli ilan etmişler |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa İkincisi görünmesi gerekenler dorudur fakat sen cahil ve muhalif bi kişisin burda kafamızdan geçenleri kunuşmaya geldik sadan soldan kopyala yapıştırlarınamı cvp vericem cekim yasasını konuşuyoduk nerelere geldi cvp mevap yazman beni cvp vermek zorunda bırakma |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa siyonizim 1. dünya savaşını osmanlı imparatorlugunu yıkmak için kurguladı 2. dünya savaşınıda israil devletini kurmak için kurguladı gördüklerinin hepsi bir tiyatro piyesi aslında |
Ayrıca ben c/p yapmıyorum, kendi cümlelelerimle açıklıyorum. Evet, çekim yasasını konuşuyorduk nereden nereye geldik. Ama bunda en çok senin payın var. Ben mümkün olduğunca konuyu kısa tutmaya çalışıyorum ama sen peş peşe kısa mesajlar yazarak konuyu uzatıyorsun. |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa ezberemi cevap veriyorum bukadar şeye yani napim yani normadiya çıkarmasının resimlerinimi gösterim sana delil ne delili ya delilmi arıcaz google daya ni |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Konu dağıldığı için toplarmaya çalışacağım. @Mumin Okan Elbetteki doktoru kan tutarsa ve hastayla fazla empati kurarsa doktorluk görevini yapamaz. Ama tıp araştırmacıları da sonuçta duyguları olan insanlar ve robot değiller. Hastalıkların tedavisi üzerine düşünürken ve yöntemler geliştirirken onlar da keşif heyecanı duyuyorlar ve hastalıkları gözlerinde canlandırıyorlar, umutlanıyorlar, hatta bazen yoğun araştırmaları sonucunda umutsuzluğa da kapılabiliyorlar. Virüsleri yok etmek için laboratuarlarda sayısız deneyler yapıyorlar ve buna göre kimyasal ilaç geliştiriyorlar. Bunları yaparken de "kanserle savaşıyorlar", "ona karşı koyuyorlar" ve hastalıklara "odaklanıyorlar". "Ama onlar tedavi etmeyi düşünüyorlar" diyebilirsiniz. Fakat herkesin bildiği gibi olumlama tekniklerinde (cümle anlamca olumlu olsa da) olumsuzluğu çağrıştıran kelimeler kullanmaktan ısrarla kaçınılır. "Yoksul olmak istemiyorum" yerine "zenginim, zenginliğe sahibim." "Hasta olmuyorum" yerine "sağlık içindeyim" gibi. Bunlar oldukça yararlı tavsiyeler tabi ki. Benim vurgulamak istediğim nokta kanser araştırmacılarının her ne kadar enfeksiyonların, kanserlerin ve diğer organik kusurların tanı ve tedavisi üzerinde düşünseler de bunları neden kendilerine çekmedikleridir? Çekim Yasası üstadlarının sözlerinde de neye karşı koyarsak o şeyi kendimize çekeceğimiz ısrarla vurgulanır: Spiritual ve kişisel gelişim konularında yazan Lisa Nichols şöyle diyor: Alıntı:
The Secret'ta yer alan bir başka alıntı: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Çünkü bu vakalarda “duygu, düşünce, davranış yada inanç eksikliği” gibi çekimi engelleyen bariyerler bulunmamaktadır. Ancak buna rağmen çekim gerçekleşmez. Bunun sebebi nedir? Bu kişilerin durumunu önceki mesajlarımda detaylandırdım. Yine de kısaca tekrarlayayım: Psikotik deneyimlerde delüzyonlar, paranoyalar ve halüsinasyonlar oluşur. Psikiyatri literatürünü tararsanız bu sanrıların geniş bir yelpazesiyle karşılaşırsınız. Suikast/komplo, aldatılma, izlenme, tek yanlı aşk, hastalanma paranoyası bunlara örnek olarak verilebilir. Bazıları ise mistisizm içerikli sanrılardır. Mesela Mesih, tanrının misyoneri veya seçilmiş kişi olduğuna inanma paranoyası gibi. Ve bu paranoyak bireyler, sanrılarına KESİN bir şekilde inanırlar. Davranışları, duygu ve düşünceleri sanrıları ışığında şekillenir. Ancak yine de korktukları veya inandıkları durumları kendilerine çekmezler. |
Ancak bilim insanlarından neredeyse hiçbirinin başına nükleer bir kaza gelmez. Öyleyse gözlemleyerek ve hayal ederek nasıl isteklerimizi kendimize çekebiliriz? |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Güncelleme. |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa Einstein ve Çekim Yasası Bazı Çekim Yasası savunucuları Einstein'ın şu sözlerini kullanarak onun bir Çekim Yasası inanırı olduğunu savunuyor: "Your imagination is your preview of life's coming attractions." "Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin önizlemesi gibidir." "Imagination is more important than knowledge." "Hayal gücü bilgiden daha önemlidir." Oysa bu sözler context'inden koparılmış alıntılardır. Einstein evrende çok büyük sırların ve muammaların bulunduğunu söylemekte, imajinasyonu da bu bağlamda yorumlamaktadır. Bilimsel buluşlar için bir insanda bulunması gereken en önemli özellik de hayal gücünün zenginliğidir. Bir şeylerin imkansız olduğuna inanmak hayal gücünü frenler. Bu da bakış açınızı daraltır. Ancak devrimsel buluşlara yol açan ana faktör hayal gücünün geniş olmasıdır. Bu sayede çeşitli hipotezler ortaya atılır, sonra onlar geliştirilerek teori haline gelir. Çeşitli deneylerle test edilir ve onaylanırlar. Kısacası Einstein'in bu sözlerinde Çekim Yasası'na inandığıyla ilgili hiçbir şey söylememektedir. Bir de Einstein'a ait olduğu söylenen bir başka söz daha vardır: “Eğer düşüncelerimizi görebilseydik, onların beynimizin önünden çıkıp, arkadan yine bize döndüğünü de görecektik.” Şahsen İngilizce kaynaklarda bu sözü bulamadım. Nil Gün'ün ve diğer yerli Çekim Yasası yazarlarının kitaplarında bu söz aktarılıyor. Bu sözün geçtiği kaynakları bilen arkadaş varsa, bilgilendirirse sevinirim. Zira bu sözü ne amaçla söylediğini anlayabilmek için bağlamı içinde okumaya ihtiyaç var. |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa ya şimdi sen bu yazıyı yazarak çekim yasasına akis bişey sölememişinki bu nası görmessin zaten kendi yazın onaylamış nedemek istedigini ayrıcaa o yazdıgım msj albert tin çekim yasası üzerine söyledigi bi söz deyildi hayatta başarıyı yakalamaklan ilgili başka bi yerdeki yazıydı |
Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa @ Muallim aktörler için daha önce söylediğimi yineliyorum, iş icabı, yeni bir role başlamak için bilmem kaç ay o karakter olması ise kimlik karmaşası yaşamadığı için olabilir mi? bildiğim kadarıyla, rolünü, hayatı sanan aktörler, bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. bunları ona sormak gerekebilir. araştırmacılar da yineliyorum nasıl yenebilirim diye düşünüyorlar ve tahmin etmiyorum ki kendilerinin o rahatsızlığa nasıl kapıldığını görmek isstesinler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 AM. |