Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İlişkilerde Yaratıcı İmgeleme Yaratıcı imgelemeyi, ilişkilerimizi geliştirmekte de çok yararlı bir biçimde kullanabiliriz. İnsanlar birbirlerine karşı birçok düzeyde çok duyarlı olduklarından, bizler birbirimiz hakkında taşıdığımız düşünce şekillerine karşı özellikle hassas ve alıcıyızdır. İşte ilişkilerimizi şekillendiren ve onların yürümelerine ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-02-2012, 07:31 PM   #61 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



İlişkilerde Yaratıcı İmgeleme

Yaratıcı imgelemeyi, ilişkilerimizi geliştirmekte de çok yararlı bir biçimde kullanabiliriz. İnsanlar birbirlerine karşı birçok düzeyde çok duyarlı olduklarından, bizler birbirimiz hakkında taşıdığımız düşünce şekillerine karşı özellikle hassas ve alıcıyızdır. İşte ilişkilerimizi şekillendiren ve onların yürümelerine ya da yürümemelerine neden olan şey insanların yansıttıkları bu düşünce şekilleri ve onların temelini oluşturan yaklaşımlar, bakış açılarıdır.

Başka her şeyde olduğu gibi, bir ilişkide de tam olarak, en derinden talep ettiğimiz, olacağına inandığımız ve beklediğimiz şeyi elde ederiz. İlişkide olduğumuz insanlar bizim kendi inançlarımızı yansıtan birer aynadırlar ve aynı zamanda bizler de onların inançlarını yansıtan birer aynayız. Bu yüzden, ilişkilerimiz, gelişmek için sahip olduğumuz en güçlü vasıtalardan biridir; eğer ilişkilerimize dürüst bir biçimde bakabilirsek, onları nasıl yaratmış olduğumuzla ilgili pek çok şey görebiliriz.

İlişkilerinizle ilgili tüm sorumluluğu üstlenmek gibi bir yaklaşımda bulunun. Her ne kadar size, diğer kişi belirli şeylerden sorumluymuş gibi görünse de, bir an ilişkinin böyle olmasından yalnızca kendinizin sorumlu olduğunu varsayın. Eğer, o kişiyle aranızda sizi hoşnut etmeyen şeyler varsa, kendinize, bunları neden ve nasıl yarattığınızı sorun. Taşıdığınız hangi çekirdek inançların, yeterince doyum ve mutluluk vermeyen ve sevgi dolu olmayan bu ilişkiyi yarattığını keşfetmeye çalışın. Kendinizi böyle mutsuz bir ortamda tutmanızın ödülü, karşılığı nedir? (Yaptığımız her şeyin bir ödülü, beklentisi vardır; aksi takdirde onu yapmazdık.)

Eğer derin bir biçimde doyum veren, mutlu ilişkiler kurmayı gerçekten arzu ediyorsanız, eğer bu tür ilişkilerin kurulabileceğine inanıyorsanız ve eğer bu ilişkilerin getireceği mutluluk ve doyumu kabullenmeye istekliyseniz, o zaman gerçekten başarılı ilişkiler yaratabilirsiniz.

İşte ilişkilerinizde yardımcı olması için yapabileceğiniz bazı şeyler:

1- Bu ilişkide hedeflediğiniz şeye bakın. Bu ilişkiden gerçekten ne bekliyorsunuz? Fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal tüm düzeyleri dikkate alarak düşünün. Bu ilişkiyle ilgili kusursuz hayalinizi ifade eden bir ideal sahne yazın ya da bir hazine haritası yapın.

2- Dürüst bir yaklaşımla, istediğinizi yaratmanızı hangi inançlarınızın ve tutumlarınızın engellediğini inceleyin. Sizi sınırlayan tutum ve eğilimlerinizi saptayabilmek için bir temizleme işlemi uygulayabilirsiniz. Örneğin, "... ile kusursuz bir ilişki kuramayışımın nedeni ..." ya da "Bu ilişkide istediğim şeyi elde edemememin nedeni ..." diye başlayıp, ardından aklınıza gelen karşılıkları yazabilirsiniz.

3- Olumsuz inançlarınızı değiştirip güzel, sevgi dolu, doyum verici ilişkileri hayal edip yaratmaya başlamak için onaylama ve görsel betimleme yapın.

4- Birbirine onaylamalar söyleme tekniği, genelde ilişkileri çarpıcı bir biçimde geliştirir. Kuşkusuz, birbirinize hoşlandığınız ve hoşlanmadığınız yanlarınızı, birbirinizden neler beklediğinizi söylemeniz, yani, gerçek nişlerinizle dürüst bir iletişim kurmanız çok önemlidir. Ama sürekli birbirinizin kusur ve zaaflarından yakınmak yerine; karşılıklı olarak, düzelmekte olduğunuzu, giderek ilerleme kaydettiğinizi onaylamanız çok daha yapıcı ve sonuç getirici bir yaklaşım olabilir. Bu yüzden, "George, neden hep ben konuşurken sözümü kesiyorsun?" demek yerine, uygun anlarda George: "Giderek daha iyi bir dinleyici oluşunu takdir ediyorum." demeye karar verebilirsiniz. Bunu karşılıklı olarak yapmayı kararlaştırabilirsiniz. Bu şekilde, yalnızca George'a daha iyi bir dinleyici olmasını dostça hatırlatıyor olmaz, George'un kendisiyle ilgili imajını ve sizin George'la ilgili imajınızı da değiştirmeye başlarsınız.

Unutmayın ki, kusursuzluk potansiyeli her bireyin içinde olduğu gibi her ilişkinin içinde de vardır. O zaten oradadır; yapmamız gereken tek şey, üstüne örttüğümüz sahte tabakaları kaldırarak onu açığa çıkarmaktır.

Süregelen ilişkilerde sık sık, birbirimizle ilgili değiştirmekte zorlandığımız belirli rollere ve düşüncelere saplanıp kalırız. Sanki kendimizi ve karşımızdakini belirli kutulara koyup üzerini de etiketlemiş gibiyizdir. Bu durumu çok sınırlayıcı ve hapsedici buluruz, ama onun dışına nasıl çıkabileceğimizi de pek bilemeyiz.

Yaratıcı imgeleme bu rollerin ve klişe söz ve davranışların dışına çıkıp gelişmemizi sağlayan harika bir vasıtadır. Kendiniz ve diğer kişiyle ilgili yeni imajlar imgelemeye ve onaylamaya başlayın; herkesin ve her durumun içinde olumlu değişim için var olan potansiyeli görün ve yaratıcı imgeleme yoluyla bu olumlu değişime enerji ve destek verin.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 07:35 PM   #62 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Yaratıcı Bir Yaşam

Gerçekleştirilebilecek tek başarılı şey,
bilinçte bir değişim
ya da gelişim yaratan şeydir.
Bu bir cisim, bir beden yaratmış gibi
Tanrıyı tezahür ettiren ya da onu daha bütünüyla açıklayan şeydir.

David Spangler Gerçekleştirme'den

YARATICI BİLİNÇ

Yaratıcı imgeleme yalnızca bir teknik değil, en yüksek açıklamasıyla bir bilinç halidir. Bu, kendi evrenimizi sürekli kendimizin yarattığını derin bir biçimde idrak ettiğimiz ve artık bunun tüm sorumluluğunu üstlendiğimiz bir bilinçtir.

Bizimle Tanrı arasında hiçbir ayrılık yoktur; bizler yaratıcı prensibin bu varoluş düzeyindeki yüce ifadeleriyiz. Gerçek anlamda bir eksiklik ya da yoksunluk yoktur, olamaz; hiçbir şeyi elde etmek için mücadele etmek zorunda değiliz. Çünkü, her şey için gerekli potansiyeli içimizde taşıyoruz.

Yaratıcı imgeleme yoluyla isteklerimizi gerçekleştirme olayı, yüce potansiyelimizi idrak etme ve bu potansiyeli fiziksel düzeyde ortaya koyma sürecidir.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 07:39 PM   #63 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Yüksek Amacımızı Keşfetme

Tüm insanların temel bir ihtiyacı da, kendi kişisel yaşamlarını geliştirmek ve onun tadını çıkarmak olduğu kadar, dünyaya ve insanlığa olumlu bir katkıda bulunmaktır. Hepimiz dünyaya ve birbirimize kendi özel ve eşsiz tarzımızla sunacak çok şeye sahibiz. Kişisel iyiliğimiz ve mutluluğumuz da büyük ölçüde bunu ne kadar ifade ettiğimize bağlıdır.

Her birimiz bu yaşam süresinde önemli bir katkıda bulunabiliriz. Bu birçok şeyi de içerebilir, çok basit bir şey de olabilir. Ben bu katkıyı, bu yardımı, yüksek amacımız olarak adlandırıyorum. Bu daima, tamamen ve doğal bir biçimde kendiniz olmayı ve yapmayı içtenlikle sevdiğiniz ve size kolayca gelen bir şeyi ya da birçok şeyi yapmayı içerir.

Hepimiz yüreğimizin derinliklerinde, yüksek amacımızın ne olduğunu biliriz. Ama genellikle, bilinçli olarak, kendi kendimize dahi bunu tanıyıp kabullenmeyiz. Aslında, çoğu insan onu kendisinden ve dünyadan saklamak için birçok çareye başvurmakta gibidir. Bunlar, hayattaki gerçek amaçlarını kabullenip bunu ifade ettiklerinde gelecek güç, sorumluluk ve ışıktan korkar ve kaçmaya çalışırlar.

Yaratıcı imgelemeyi kullandıkça, yüksek amacınızın giderek daha çok farkına varmaya ve ona uyum sağlamaya başlarsınız. Rüyalarınızda, hedeflerinizde ve hayallerinizde tekrarlanma eğiliminde olan unsurlara, yapmakta ve yaratmakta olduğunuz şeylerde var olan belirli niteliklere dikkat edin. Bunlar yaşamınızın temel anlam ve amacının önemli ipuçlarını oluştururlar.

Yaratıcı imgelemeyi kullanırken, bir şeyleri gerçekleştirme yeteneğinizin yüksek amacınızla uyumlu olduğunuz ölçüde başarılı olacağını göreceksiniz. Eğer bir şeyleri gerçekleştirmeye çalışır da bir sonuç elde edemezseniz, bu, yaşamınızın temel kalıp ve anlamına uygun olmayabilir. Sabırlı olun ve içsel rehberinizle uyum içinde olmaya, ona kulak vermeye devam edin. Geçmişe dönüp baktığınızda her şeyin kusursuzca geliştiğini göreceksiniz.

Bu, gezegenimizde büyük bir değişim, daha doğrusu bir dönüşüm zamanıdır. Sadece kendi gerçek, muhteşem benliğimiz olmaya gönüllü olduğumuz ölçüde, her birimizin bu dönüşümde oynayacak bir rolü var.

Yaşamınız Sizin Sanat Eserinizdir

Kendimi bir sanatçı, hayatımı da en büyük sanat eserim olarak görmek hoşuma gider. Her an yeni bir yaratma anıdır ve her yaratma anı da sonsuz olanaklar içerir. Bazı şeyleri her zaman yaptığım şekilde de yapabilirim ya da tüm farklı seçeneklere bakıp yeni, değişik ve potansiyel olarak daha ödüllendirici bir şeyi deneyebilirim. Her an yeni bir fırsat ve yeni bir karar sunar.

Hep birlikte, muhteşem bir sanat eseri olan harika bir oyun oynuyoruz...

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 07:54 PM   #64 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Yazıları kısa sürede eklemeye çalıştım arkadaşlar. Çünkü gerçekten vaktim sınırlıydı ve ilgilenemeyecektim. Alıntılarım burada sona eriyor.

Elbette kitap içinde katılmadığım noktalar da var ancak bütüne baktığımda oldukça güzel ve önemli noktalar olduğunu söyleyebilirim. Meditasyonlar çok basit ve uygulanabilir. Tekrar etmem gerekirse hedeflerle ilgili bölüm, Hedef 101 Uygulamasının neredeyse aynısı. Dolayısıyla oldukça yararlı olacaktır.

Hepinize mutlu okumalar ve ve keyifli uygulamalar dilerim. Geri bildirimde bulunursanız mutlu olacağım.

Sevgilerimle.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2012, 11:48 AM   #65 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet uygulamaların etkili olacağına bende inanıyorum.Kitabı okumaktan zevk aldığımı diyebilirim.Özellikle pembe balon tekniğine bayıldım ve bu uygulamayı yapıcam :)
Yaptıktan sonra anlat bari neler hissettiğini. :D
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2012, 05:55 PM   #66 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabii ki :) hem de severek anlatırım :) Bu gece yapıcam :D
Hadi bakalım. Sonuçları merakla bekliyoruz.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 12:57 AM   #67 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 80
Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Guzel bilgiler icin tesekkurler..

Bende yapmak ve ulasmak istedigim seyi imgelemeye calisiyorum. Yalniz bazilarini canlandiramiyorum tam olarak istedigim gibi.Nedenini de korkularim oldugunu dusunuyorum. Ve o imgeledigim seyin aslinda gercek olamayacagini kendimi kandirdigimi dusunuyorum.Gozumu kapatip goruntuleri canlandirip sesleri hissetmek istiyorum.. Bu konuda tekrar yapmam mi gerekiyor?

Bazen imgeledigim seyi o kadar icten hissediyorum ki gerceklesecegine dair inancim oluyor.. ama bazende goruntuleri gormek sesleri hissetmek zor oluyor..

Bu konuda kendilerini gelistirmis arkadaslar yardimci olabilirler mi?
__________________
Basi donmus olarak ne diye cihanin etrafinda kosup duruyorsun, aradigin senden disarida degildir. Mevlana

Basaranlar once inandilar sonra yaptilar. Basaramayanlar ise once yapip sonra inanmayi denediler.
Ben mutlu ve basarili olmayi seciyorum...
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 12:57 PM   #68 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

İlla gözünde bir şeyler canlandırmana gerek yok. Kokuları hissetmeye çalışabilirsin mesela. Seni üzen, kıran şeyler kötü kokuları hatırlatabilir. Ya da mutluluk veren, heyecan uyandıran isteklerin birbirinden güzel kır çiçeklerinin kokusunu hatırlatabilir. Ben de gözümde görüntüleri pek canlandıramadığım için bunu deniyorum. Kokulara olan hassasiyetimden yararlanıyorum yani.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2012, 06:35 PM   #69 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aaaa ben bu uygulamayı yapıyorum :) Demek ki etkili bir yöntem.Okuyunca mutlu oldum daha sık uygularım.
Valla Zerynthia sen birtanesin.Beni bugün çooook mutlu ettin.Şunu çok iyi anlamış oldum her uygulamanın bizler için önemli bir yeri var ve bu teknikleri günlük hayatımıza geçirmeliyiz.Ayrıca bu kitaptan verim aldım için de çok mutluyum.
Bu mesajı okuduğumu hiç hatırlamıyorum ve nasıl bir şey yazmamışım dedim kendime. Sağol tatlım güzel sözlerin için. Sen de iyi ki varsın ve ne mutlu ki mutlu olmana vesile olabilmişim. Deneme yaptın mı bakıyım?
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2013, 11:15 AM   #70 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2013
Mesajlar: 2
Tesekkür: 2
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Konukmeryet is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

eline sağlık bu kitabı bir kaç senedir arıyorum öyle olmadık bir zamanda karşıma çıktıki kitapçılarda bulamadım en bilinende bile tesadüf bakırköy istasyonun arkasında sarrafçılar vardır bir bakim dedim ama yok kimse bilmiyor artık umudu kesmiştim derken kitapçılardan biri dediki şu soldakine bak şansını dene satıcıya sorduğumda yok dedi çok eski kitapların olduğu bir kutu vardı ona gözüm kaydı bakim neler var diye satıcı demezmi sanki orda eski bir nushası vardı diye şok oldum eski meski fark etmez sayfaları tam olsun dedim gerçektende ordaydı benim için o an su gibiydi kitabı bıraksalar hemen oracıkta hatmedicem:)ama akşamın bir vakti olmuş eşim anlamıyor derdimi beni çekiştirip duruyor :)ben çok kitap alır okur hediye ederim ama bu eski pecmude kitabı kimselere veremiyorum anlayacağınız kıymetlim oldu içindeki yazılanları derseniz sanırım bilincim daha çalışmadan bir şey elde edemezsin modunda bunun için ne yapmam lazım nerden başlamam lazım bilmiyorum evren çağırıyor ama ben içeri nerden gireceğimi bilmiyorum ...
Konukmeryet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İlişkilerde Yaratıcı İmgeleme Yaratıcı imgelemeyi, ilişkilerimizi geliştirmekte de çok yararlı bir biçimde kullanabiliriz. İnsanlar birbirlerine karşı birçok düzeyde çok duyarlı olduklarından, bizler birbirimiz hakkında taşıdığımız düşünce şekillerine karşı özellikle hassas ve alıcıyızdır. İşte ilişkilerimizi şekillendiren ve onların yürümelerine ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.