Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hedefleri Belirleme Hayatta istediğinizi elde etmenin belki de en ustalık gerektiren bölümü, gerçekten istediğiniz şeyi belirlemenizdir! Bununla birlikte, en önemli bölüm de kesinlikle budur. Kendi yaşamımda da bunun doğruluğunu daima gördüm: Belirli bir şeyi yaratma konusunda çok net ve güçlü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-02-2012, 01:12 AM   #51 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Hedefleri Belirleme

Hayatta istediğinizi elde etmenin belki de en ustalık gerektiren bölümü, gerçekten istediğiniz şeyi belirlemenizdir! Bununla birlikte, en önemli bölüm de kesinlikle budur.

Kendi yaşamımda da bunun doğruluğunu daima gördüm: Belirli bir şeyi yaratma konusunda çok net ve güçlü bir amaca sahip olur olmaz, bunun çok küçük bir çabayla, neredeyse hemen (genellikle amaç netleştikten sonra birkaç saat ya da birkaç gün içinde) gerçekleştiğini gördüm. Bunu, bilincimde berrak bir tınlama olarak algılarım; ne istediğimle ilgili çok güçlü bir hisse ve o istediğim şeyi elde edeceğimle ilgili aynı derecede güçlü bir duyguya kapıldığımda olur bu... Bu berraklık noktasına ulaşana dek genellikle belli ölçüde bir zaman ve enerji harcanmasını gerektiren bir süreçtir bu. Ve bu 'berrak tınlama'yı genellikle, karmaşa, üzüntü, umutsuzluk gibi duyguları aştıktan sonra birden işitirim. Bu yüzden, kaygılanmayın... En karanlık zaman şafaktan hemen önceki zamandır.

Hedeflerinizi belirleme süreci hayatta ne istediğinizi keşfetmenizi de kolaylaştırır. Ben, size de göstereceğim gibi, genelde yazılı alıştırmalar yapmayı yararlı bulurum. Hedefleri belirleme konusunda çalışırken birkaç şeyi akılda tutmak önemlidir.

Ancak unutmayın ki, hedefler belirlemek, onlara bağlanıp kalmak anlamına gelmez. İstediğiniz zaman, gerekli olduğunu hissettikçe onları değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, hedefler belirlemeniz, çabalayarak, çekişerek ya da mücadele ederek onların peşinden koşmak zorunda olduğunuz anlamına da gelmez. Bu, onları elde etmeye duygusal olarak bağımlı olmanız anlamına da gelmez. Tam tersine, hedefler saptamak, yaşamın içinden ömrünüzün sonuna dek daha kolayca, çabasızca ve zevk alarak akmanıza yardım edebilir. Yaşamın doğası hareket ve yaratıcılıktır ve hedefler doğal yaratıcı enerjinizi hangi yöne ve odağa kan alize edeceğinizi gösterirler. Böylece, daha dışa akıcı olmanıza ve dünyaya katkıda bulunmanıza yardımcı olurlar, ki bu da mutluluk ve doyum hissinizi artırır. Hedefler size gerçek amacınızda yardımcı ve destek olmak üzere oradadırlar.

Hedefler, hayatın oynanması zevkli ve eğlenceli ve derin bir biçimde ödüllendirici olabilecek bir oyun olduğu anlayışıyla oluşturulabilirler. Onlar çok ağır bir şekilde ya da çok ciddiyetle ele alınmamalıdırlar. Bununla birlikte, sizin için gerçek bir değer taşımaları amacıyla onlara yeterli ağırlık ve önemi de vermelisiniz.

Bu arada, hedefleri belirleme sürecinin kendisinin, içinizde belirli ölçüde bir duygusal direnç oluşturduğunu da görebilirsiniz. Örneğin, hedefler saptamaya çalışma düşüncesiyle ilgili can sıkıntısı, moral bozukluğu, umutsuzluk ya da bunalım hissedebilirsiniz.Ya da zihninizi başka şeylere yöneltme arzususuyla, fazla yemek yemeye, fazla uyumaya veya başka bir şey yapmaya başlayabilirsiniz. Bu duygusal tepkiler (eğer varsa) hayatta istediğinizi elde etmekten nasıl kaçındığınızı gösteren ipuçlarıdır. Bu duygu ve tepkileri aşıp, sürece devam edebilmek için onların üzerine gitmek, onları iyice hissedip tüketmek gerekir. Bir kez bu sürece girerseniz onun değerini keşfedersiniz.

Yine o zaman, tüm sürecin adamakıllı tadını çıkarabilir ve onu çok geliştirici, eğlenceli ve aydınlatıcı bulabilirsiniz.

Hedeflerin seçimini çok karmaşık veya önemli hale de getirmeyin. Basit, açık şeylerle başlayın. Unutmayın ki, her zaman bu hedefleri değiştirebilir ve geliştirebilirisiniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:23 AM   #52 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Alıştırmalar

1- Elinize bir kalem ve kağıt alıp aşağıdaki kategorileri yazın:

İş / Meslek
Para / Servet
Yaşam tarzı
İlişkiler
Kendini yaratıcı bir biçimde ifade edebilme
Kişisel gelişme
Eğitim

Şimdi, mevcut yaşam durumunuzu akılda tutarak her kategorinin altına yakın gelecekte sahip olmak, değiştirmek ya da geliştirmek istediğiniz şeyleri yazın. Öyle uzun uzadıya düşünmeden, aklınıza iyi bir olanak olarak gelen her türlü fikri yazın.

Bu alıştırmanın amacı, sizi gevşetip yaşamınızın farklı alanlarında neler hissettiğinizi düşünmenizi sağlamaktır.

2- Başka bir kağıt alıp üst kısmına: "Eğer istediğim her şey olabilseydim, her şeyi yapabilseydim ve her şeye sahip olabilseydim, hayal edebileceğim en ideal sahne şöyle olurdu:" diye yazın.

Şimdi aynı yedi kategoriyi sırayla yazarak her birinin karşısına, hayal edebileceğiniz ideal durumunuzu betimleyen bir-iki paragraf (ya da ne kadar uzunlukta istiyorsanız) yazın.

Bu alıştırmanın amacı, mevcut sınırlarınızın ötesine uzanıp genişlemenizi sağlamaktır; çünkü ancak bu durumda isteklerinizi gerçekten elde etmenizi sağlayacak olan hayal gücü (imgeleme) idareyi ele alabilir.

Bunu bitirince, listeye bir kategori daha ekleyin -dünyanın durumu / çevre. Dünya barışı, yoksulluğun sona. ermesi, insanların birbirlerinin ve dünyanın bilincine varmaları, okulların heyecan verici ve uyandırıcı öğrenim merkezlerine dönüşmeleri, hastanelerin gerçek şifa merkezleri haline gelmeleri v.b. gibi değişimler yaratma gücüne sahip olsaydınız, dünyada ne çeşit değişikliklerin gerçekleştiğini görmek isterdiniz, bunu betimleyin. Bu kategoride istediğiniz kadar yaratıcı olabilirsiniz ve sonuçta, daha önce hiç düşünmediğiniz kadar ilginç fikirlere sahip olduğunuzu keşfedebilirsiniz.

Şimdi tüm yazdıklarınızı yeniden okuyun ve bir süre üzerinde derinlemesine düşünün. Kendiniz için, güzelim bir dünyada harika bir yaşamın zihinsel bir tablosunu yaratın.

3- Yine temiz bir kağıt alın. Yukarıda yarattığınız ideal sahnede en anlamlı görünen şeylere dayanarak, yaşamınız için en önemli on ya da on iki hedefi, onların şimdiden var olduklarını hissetmeye çalışarak yazın. Unutmayın ki, istediğiniz zaman bu listeyi yeniden gözden geçirip değiştirebilirsiniz (ve de zaman zaman bunu yapmalısınız).

4- Şimdi kağıda: "Benim Beş Yıllık Hedeflerim" diye yazmaya başlayın ve önümüzdeki beş yıl içinde ulaşmak istediğiniz en önemli hedefleri sıralayın.

Hedeflerinizi, onlara zaten ulaşmışsınız gibi onaylamalar şeklinde yazmanız çok iyi olur. Bu daha kesin ve güçlü bir etki yaratmanızı sağlar. Örneğin:

Şimdi kent dışında, içinde güzel bir ev, meyve ağaçları, bir dere olan ve birçok hayvan barındıran on dönümlük bir toprağa sahibim.

Artık, gerçekten sanata ve sanatçıya değer veren izleyicilerin karşısında kendi şarkılarımı çalıp söyleyerek bolluk ve rahatlık içinde yaşıyorum.


Hedeflerinizi sıralarken, bunların gerçek hedefleriniz olduklarını, sizin için gerçekten anlam taşıdıklarını, istemeniz gerektiğini düşündüğünüz şeyleri değil, gerçekten istediğiniz şeyleri yazdığınızdan emin olmalısınız. Siz istemedikçe kimsenin bu hedefleri öğrenmesi gerekmez; ayrıca bu, kendinize karşı bütünüyle dürüst olmanız gereken bir süreçtir.

5- Yukarıdaki işlemi bir yıllık hedeflerinizi yazarak yineleyin. Listeyi fazla doldurmayın; eğer çok fazla hedefiniz varsa, en önemli beş-altı tanesinin dışındakileri çıkarın. Bu hedeflerin beş yıllık hedeflerinizle uyum içinde olup olmadıklarını kontrol edin. Aynı yönde ilerlediklerinden emin olmalısınız; böylece, bir yıllık hedeflerinize ulaştığınızda, beş yıllık hedeflerinize de bir adım yaklaşmış olursunuz. Örneğin, eğer beş yıllık hedeflerinizden biri kendi işinizin sahibi olmaksa, bir yıllık hedeflerinizden biri, bu amaca yönelik belirli bir miktar para biriktirmek ya da bu konuda gereksinim duyduğunuz deneyimi kazandıracak benzer bir işte çalışmak olabilir.

Şimdi, altı aylık, bir aylık ve bir haftalık hedeflerinizi kaydedin. Yine sade bir liste oluşturarak en önemli üç-dört tanesini seçin. Kısa menzilli hedeflerinizde ne kadar başarılı olacağınız konusunda gerçekçi olun. Yine, bunların daha uzun menzilli hedeflerinizle uyum içinde olduklarından emin olmalısınız.

Uzak gelecekteki olaylar hakkında bu denli kesin bir belirleyicilik göstermekte zorlanabilir, önünüzde.uzanan yaşamı planlamaktan rahatsızlık duyabilirsiniz. Yine de bir plân yapmak sizi onu izlemeye zorunlu kılmaz; aslında bu arada epeyce değişiklik yapacağınız da kesindir. Bu alıştırmanın amacı:

1- Hedefler belirlemekle ilgili uygulama yapmak,
2- Eğer isterseniz hayallerinizi gerçekleştirebileceğinizi görmek,
3- Yaşamınızın bazı önemli amaç ve yönleriyle temas kurmaktır.

Hedeflerinizi not defterinizde saklı tutmanızı öneririm. Ara sıra, belki her ay ya da size yararlı olacağını düşündüğünüz her seferinde not defterinizi açın, hedeflerinizi yeniden gözden geçirip, gerektiği gibi yeniden şekillendirerek bazı işlemleri yeniden yapın. Bunu yaptığınız her seferinde, kağıdın üzerine günün tarihini atmalı ve onları defterinizde düzen içinde tutmalısınız; çünkü geri dönüp de bu hedeflerin giderek nasıl gerçekleştiklerini görmek çok ilginç ve aydınlatıcı olacaktır.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:27 AM   #53 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Bazı Genel Kurallar

1- Kısa menzilli hedefler için (bir hafta, bir ay) olabildiğince sade ve gerçekçi davranın -özellikle büyük bir meydan okuma arzusu duymadıkça (ki, bu bazen çok da iyi olabilir) başarabileceğinizden hayli emin olduğunuz şeyleri seçin. Hedefinizin menzili uzadıkça, ufkunuz da sürekli genişlediğinden siz de daha yayılıp genişlemeye elverişli ve yaratıcı olabilirsiniz.

2- Bazı hedeflerinize ulaşamadığınızı gördüğünüzde (ki bu kaçınılmaz şekilde olur), kendinizi eleştirmeyin ya da başarısız olduğunuzu düşünmeyin. Yalnızca bu hedefe o süre içinde ulaşamadığınızı kabul edin ve bunun sizin için hala bir hedef olup olmadığına; yani onu yeniden bir hedef olarak belirlemek mi, yoksa vazgeçmek mi istediğinize karar verin. Ulaşılamayan hedefleri bu şekilde değerlendirmek çok ö-nemlidir. Aksi takdirde, onlar zihninizin gerisinde birikebilirler ve siz de bilinçsiz olarak "başarısızlığa uğradığınızı" düşünebilirsiniz; ki bu da artık hedef belirlemekten kaçınmanıza neden olabilir.

3- Hedeflerinizden birine ulaştığınızda, bu küçük bir şey dahi olsa, bundan kendinizi mutlaka haberdar etmelisiniz. Kendi kendinize sırtınızı okşayın ve en azından bir dakika boyunca bu başarının verdiği doyumun tadını çıkarın. Genellikle hedeflerimize ulaşırız, ama bu gerçeği fark etmeyiz ya da onun tadını çıkarmayı unuturuz!

4- Aynı anda çok fazla hedef saptamayın. İstediğiniz hedefleri belirleyin, ama eğer karmaşaya düşerseniz, bunalırsanız ya da cesaretiniz kırılırsa... Hedefleri azaltın, sadeleştirin. İşiniz ya da ilişkileriniz gibi, yaşamınızın sadece bir alanıyla ilgili hedefler üzerinde çalışmayı da seçebilirsiniz. Sonuçta bu süreç, yaşamdan daha fazla zevk almanıza yardımcı olmak için oluşturulmuştur.

Eğer saptadığınız hedeflerin çoğu başarısızlığa uğruyorsa, bunlar büyük bir olasılıkla gerçeğe uygun olamayacak kadar yüksek hedeflerdir ya da siz gerçekten istemediğiniz ve bundan dolayı da onları elde etme konusunda içinizde gerçek bir itilim duymadığınız hedefler oluşturmaktasınızdır. Bu yüzden, içtenlikle istediğiniz ve hoşlandığınız hedefleri seçmelisiniz.

Hedefleriniz kendinizi iyi -yücelmiş, gelişmiş, genişlemiş, haz dolu, meydan okumaya arzulu- hissetmenizi sağlamalıdırlar. Eğer böyle değilse, size bunları hissettiren hedefler bulun!

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:34 AM   #54 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



İdeal Sahne

Yaratıcı imgeleme; zihinsel imge ve sözcükler, söylenen sözcükler (onaylamalar), yazılı sözcükler ya da fiziksel bir görüntü veya resim (hazine haritası) şeklinde olabilir. Evrene sunmak için net bir proje yaratmanıza yardımcı olan her şey yaratıcı imgelemeye katkıda bulunur.

Bu alıştırma, yazılı sözcükler vasıtasıyla net bir tablo yaratmanızı sağlar. Bunu yapma süreci de, gerçekten ne istediğinizi açık seçik, kesin bir biçimde görmenize ve giderek istediğiniz şeyi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Ben bunu tüm önemli hedeflerim için kullanırım.

Alıştırma:

Sizin için önemli oları bir hedef düşünün. Bu uzun ya da kısa menzilli bir hedef olabilir. Hedefinizi bir cümleyle ve olabildiğince açık bir biçimde yazın. Altına, İdeal Sahne diye yazın ve bu hedef tamamen gerçekleştiğinde nasıl bir durum ortaya çıkacaksa, onu betimleyin. Betimlemeyi dilediğiniz kadar ayrıntısıyla ve istediğiniz şey zaten varmış, çoktan gerçekleşmiş gibi şimdiki zamanda yapın. Bitirdiğinizde en alta:

"Bu ya da daha iyi bir şey, şimdi benim için bütünüyle doyum verici ve uyumlu bir biçimde gerçekleşiyor." diye yazın ve istediğiniz herhangi başka bir onaylamayı da ekleyerek altına imzanızı atın.

Sonra sessizce oturup gevşeyin, zihninizi meditatif düzeye ulaştırıp ideal sahnenizi gözünüzde canlandırın ve onaylamalarınızı yapın.

İdeal sahnenizi not defterinizin arasında, masanızda, başucunuzda tutun ya da duvara asın. Onu sık sık okuyun ve gerektiğinde uygun değişiklikler yapın. Meditasyon saatlerinizde onu düşünün.

Bir uyarı... Eğer onu bir çekmeceye kaldırıp da unutursanız, büyük bir olasılıkla bir gün, bilinçli olarak ona hiç enerji yüklemediğiniz halde bu hedefin her nasılsa gerçekleştiğini görebilirsiniz.

Sık sık eski hedeflerime, ideal sahnelerime ve hazine haritalarıma bakıp da, tamamen unuttuğum şeylerin hayatımda sihirli bir şekilde, neredeyse ilk hayal ettiğim haliyle gerçekleştiğini görüp şaşırırım.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:41 AM   #55 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Hazine Haritaları

Bir "hazine haritası" yapmak çok güçlü bir tekniktir ve çok eğlencelidir.

Bir hazine haritası, gerçekleşmesini arzu ettiğiniz hedefin hakiki, fiziksel bir resmidir. Bu harita çok değerlidir; çünkü o özellikle net, keskin bir imge oluşturur ve bu imge de daha sonra, hedefinizi gerçekleştirecek enerjiyi çeker ve hedefinize odaklar. Bu, bir yapı için hazırlanan projeninkine benzer bir işleve sahiptir.

Bir hazine haritasını çizerek ya da boyayarak ya da dergilerden, kitaplardan, kartpostallardan, fotoğraflardan, harflerden, çizimlerden v.s. kesilmiş resim ve yazılarla bir kolaj yaparak hazırlayabilirsiniz. Sanatkarca bir başarı gösteremeseniz de kaygılanmayın. Basit, çocuksu hazine haritaları da büyük sanat eseri olanlar kadar işe yarar!

Hazine haritası temelde, sizi, hedefinizin tamamen gerçekleştiği ideal sahnenizde göstermelidir.

İşte en etkili hazine haritalarını yapmanıza yardımcı olacak bazı kurallar:

1- Yaşamımızın yalnızca tek bir hedefi ya da bölgesi için bir hazine haritası yapın; böylece, haritanın çok karmaşık hale gelmeden tüm unsurları içerdiğine emin olabilirsiniz. Bu zihninizin ona, tüm hedeflerinizi bir hazine haritasına koymanızdan çok daha açık ve kolayca odaklanmasına olanak verir. Bu durumda isterseniz, ilişkileriniz için bir tane, işiniz için bir tane, ruhsal gelişiminiz için bir tane vb. hazine haritası yapabilirsiniz.

2- Haritayı sizin için uygun olan büyüklükte yapabilirsiniz. Buna haritayı not defterinizin arasına mı koyacağınıza, duvara mı asacağınıza, yoksa cebinizde veya cüzdanınızda mı taşıyacağınıza bağlı olarak karar vermelisiniz. Ben genellikle kendiminkini kağıttan daha iyi dayanan ince kartona yaparım.

Kendinizi de mutlaka bu tabloya dahil etmelisiniz.

Daha gerçekçi bir etki yaratması için bir fotoğrafınızı kullanın. Yoksa, resminizi çizin. Kendinizi arzu ettiğiniz şey olurken, onu yaparken, ona sahip olurken -dünyayı dolaşırken, yeni elbiseler giyerken, yeni kitabıyla onur duyan bir yazar olarak vb.- gösterin.

Durumu şu anda varmış gibi, ideal, tamamlanmış haliyle gösterin. Bunun nasıl gerçekleşeceğini göstermek zorunda değilsiniz. Bu bitmiş bir eser olmalı. Hele hele, olumsuz ya da olmasını istemediğiniz bir şeyi asla göstermeyin.

Hazine haritanızda, onun bilinciniz üzerindeki gücünü ve etkisini artırmak için çok renk kullanın.

Kendinizi, size inandırıcı görünen gerçek bir dekorda ve yerde gösterin.

Sonsuza ait ve sizin için anlam ve güce sahip sembolleri de dahil edin. Bu bir "OM" işareti, bir haç, İsa, Buda, ışık saçan bir güneş ya da Tanrı'yı temsil eden herhangi bir şey olabilir. Bu, her şeyin sonsuz kaynaktan geldiğini kabullenme ve hatırlatma anlamını taşır.

Hazine haritanıza onaylamalar da koyun. "İşte ben, arkasında karavanı olan yeni Datsun'umu kullanıyorum. Onu çok seviyorum ve onu elimde tutacak paraya sahibim."

Ayrıca şu kozmik onaylamayı da dahil etmeyi unutmayın: "Bu ya da daha iyi bir şey, şimdi benim ve ilgili, herkes için tamamen doyum verici ve uyumlu bir biçimde gerçekleşiyor. "

Hazine haritanızı oluşturma süreci, hedefinizi gerçekleştirmeye doğru atılan güçlü bir adımdır. Artık her gün birkaç dakika boyunca sessizce ona bakın ve gün boyunca ara sıra onu düşünün, Yapmanız gereken tek şey budur.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:51 AM   #56 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Bu arada hedef çalışmaları yapan ya da yapmak isteyen arkadaşlar bir müjdem var! Ben bu kitapta biraz önce eklemiş olduğum hedef uygulamalarını Hedef 101 Çalışması'na çooookk benzettim. Yararlı uygulamalar olduğunu düşünüyorum.

Sevgiler.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:19 PM   #57 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Hazine Haritaları İçin Bazı Örnek Fikirler

İşte size hazine haritaları için hayal gücünüzü kamçılayacak bazı fikirler:

Sağlık: Kendinizi çok sağlıklı, aktif, güzel bir görünümde ve kusursuz sağlığın göstergesi olan faaliyetlere katılırken gösterin.

Ağırlık ya da Fiziksel Durum: Kendinizi kusursuz bir bedenle (bir dergiden böyle kusursuz güzellikte bir beden resmi kesip kendi kafa resminizi ona yapıştırın) harika hissederken gösterin. Nasıl hissettiğinizi göstermek için çizgi romanlardaki gibi ağzınızdan bir balon çıkarıp içine şöyle yazabilirsiniz: "Artık altmış kiloya indiğim ve çok sağlıklı olduğum için çok iyi görünüyorum ve kendimi harika hissediyorum."

Görünüş ve Güzellik: Kendinizi nasıl hissetmek istiyorsanız -güzel, rahat, hayattan zevk alan, canlı ve sevgi dolu- öyle gösterin. Size göre bu nitelikleri temsil eden sözcükleri ve sembolleri de ekleyin.

İlişkiler: Hazine haritasına, kendinizin, arkadaşınızın, sevgilinizin, eşinizin ya da çocuğunuzun fotoğraflarını koyarak aranızda mutlu, sevgi dolu bir iletişim olduğunu; derin, harika bir cinsel ilişkinin hazzını yaşadığınızı vb. gösteren resimler, semboller ve onaylamalar dahil edin.

Eğer yeni bir ilişkinin peşindeyseniz, o kişide ve ilişkide aradığınız nitelikleri temsil eden resimler ve sözcükler bularak, kendinizi o ideal kişiyle birlikte gösterin.

İş ya da Meslek: Kendinizi, arzuladığınız yer ve konumda, ilginç, uyumlu iş arkadaşlarıyla birlikte gerçekten istediğiniz şeyi yaparken, çok para kazanırken (kazanmak istediğiniz miktarı özellikle belirtin) ve ilgili diğer ayrıntılarla birlikte gösterin.

Yaratıcılık: Yaratıcılığınızın gerçekten gelişmekte olduğunu gösteren semboller, renkler ve resimler kullanın. Kendinizi yaratıcı, güzel, ilginç şeyler ortaya koyarken ve yaparken ve bu yüzden harika şeyler hissederken gösterin.

Aile ve Arkadaşlar: Ailenizin üyelerini ve arkadaşlarınızı, sizinle ve birbirleriyle bütünüyle uyumlu ve sevgi dolu ilişkiler içinde gösterin.

Seyahat: Kendinizi olmak istediğiniz yerde, yeterli zaman ve paraya sahip halde gösterin.

Ve benzerleri... Yöntemin özünü kavradınız mı? O halde, neşeli çalışmalar!

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:26 PM   #58 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Sağlık ve Güzellik

Yaratıcı imgeleme, sağlığımızı ve güzelliğimizi koruma ve geliştirme konusunda birçok değişik şekilde kullanılabilir. Başka her şey gibi, sağlığımız ve çekiciliğimiz de zihinsel tutumumuz tarafından yaratılır; bu nedenle, inançlarımızı ve kendimize ve dünyaya yaklaşımımızı değiştirmek çok derin fiziksel sonuçlar yaratabilir.

Bu bölgelerle ilgili hazine haritaları yapmanın öneminden daha önce de söz etmiştim. Şimdi kullanmaktan hoşlandığım birkaç teknik daha sunuyorum. Sizin de kendi başınıza yeni teknikler bulacağınızdan eminim.

Fiziksel Alıştırma

Ne tip bir fiziksel çalışma yaparsanız yapın, ondan azami ölçüde yararlanmanız ve zevk almanız için yaratıcı imgelemeyi ve onaylamayı kullanabilirsiniz. İmgelemeyi hem fiziksel alıştırmayı yaparken, hem de diğer zamanlarda, meditasyon ve gevşeme halindeyken kullanabilirsiniz.

Örneğin, eğer koşmaktan hoşlanıyorsanız, kendinizi çok hızlı, düzgün ve yorulmadan koşarken hayal edin. Koşarken bir yandan da, her adımda büyük mesafeleri adeta uçarcasına, kolayca katettiğinizi imgeleyin. Gevşeme seanslarınız sırasında, her geçen gün daha hızla geliştiğinizi, güçlendiğinizi ve daha iyi bir fiziksel biçime kavuştuğunuzu onaylayın. Eğer hedeflerinizden biri de buysa, kendinizi yarışlar kazanırken görmeye çalışın.

Eğer dans ya da yoga yapıyorsanız, onları yaparken bilincinizi bedeninize, adalelerinize yöneltin, onların gevşeyip gerildiklerini hayal edin; giderek daha esnek bir yapıya kavuştuğunuzu imgeleyin.

Yaratıcı imgelemeyi, en sevdiğiniz sporla ilgili yeteneğinizi geliştirmekte kullanın ve sonunda gerçekten üstün olana dek, giderek daha başarılı olduğunuzu imgeleyin.

Güzellik Ritüelleri

Size, kendinize özen gösterdiğinizi ve bedeninize iyi davrandığınızı hissettirecek şeyleri düzenli bir biçimde yapın. Yaratıcı imgelemenin kullanılmasıyla her günkü alışılmış program bir güzellik ritüeline dönüşebilir.

Örneğin, sıcak bir banyo ya da duş alın ve sıcak suyun sizi tümüyle gevşetip rahatlattığını, sakinleştirdiğini ve iyileştirdiğini imgeleyin. Her türlü sorunun eriyip ya da suyla akıp gittiğini ve geriye, içinizden yayılan doğal parlaklığınızın kaldığını hayal edin.

Kendinize sevecen bir ilgi göstererek ve cildinizin gün geçtikçe daha pürüzsüz ve güzel hale geldiğini onaylayarak yüzünüze ve bedeninize losyon ya da yağ sürün. Saçlarınızı yıkarken, yaptığınız işe iyice konsantre olarak, saçlarınızın her zamankinden daha gür, parlak ve sağlıklı olduğunu onaylayın. Dişlerinizi fırçalarken onların güçlü, sağlıklı ve güzel olduklarını zihinsel olarak onaylayın. Ve benzerleri...

Yemek Yeme Ritüelleri

Birçok insan yemekle ilgili olumsuz kavramlara sahiptir. Yediğimiz yiyeceklerin bizi şişmanlatmalarından ya da sağlığımızı bozmalarından korkar dururuz. Ama bununla birlikte, kendimizi tutamaz, aynı yiyecekleri adeta içsel bir itilimle yemeyi sürdürürüz. Böylece de içsel gerilim ve çatışma yaratır ve en sonunda da korkulan sonuçları -şişmanlık ve hastalığı- meydana getiririz.

Ayrıca, birçok kişi bilinçsiz bir halde yemek yer. Konuşmakla ve başka şeyleri düşünmekle o kadar meşgulüzdür ki yemeğin lezzetli, doyum verici tadını alamayız ve besleyiciliğinden yararlananlayız.

Yemek yeme, evrenin çeşitli enerji biçimlerinin bedenlerimizi oluşturan enerjiye dönüştüğü şaşırtıcı bir süreç, gerçekten de sihirli bir ritüeldir. O süre içinde düşündüğümüz ve hissettiğimiz her şey simyanın bir parçasıdır.

İşte, ne yerseniz yiyin, günde en azından bir kez uygulamanız gereken bir ritüel:

Yemeği önünüze koyup oturun. Bir dakika boyunca gözlerinizi kapayıp gevşeyin ve derin bir soluk alın. Sessizce bu yiyecek için evrene ve bitkiler ve hayvanlar da dahil olmak üzere onun sağlanmasına yardımcı olan tüm varlıklara, onu yetiştiren ve hazırlayan tüm insanlara teşekkür edin.

Gözlerinizi açıp yemeğe bakın; onun neye benzediğini, nasıl bir şey olduğunu gözlemleyin. Nasıl koktuğunu inceleyin. Yavaşça yemeğe başlayın; yemeğin tadının gerçekten farkına varın ve bu tadı gerçekten çıkarın. Yemek yerken içinizden kendinize, bu yemeğin sizin kullanımınız için yaşam, enerjisine dönüşmekte olduğunu söyleyin.Yine kendinize, bedeninizin gereksinim duyduğu her şeyi kullandığını ve gereksinim duymadığı her şeyi de kolayca attığını söyleyin. Kendinizi, o yiyeceği yemenin sonucu olarak daha sağlıklı ve güzelleşmiş olarak hayal edin. O yemeğin sizin için ne kadar iyi ya da kötü olduğuyla ilgili daha önceki kavramlarınız ne olursa olsun, bunu yapın.

Eğer mümkünse, yavaş yiyin ve yemeği bitirince bir-iki dakika kadar, doyuma ulaşmış ve mutlu olduğunda midenizden yayılan o tatlı sıcaklığın hazzını yaşayın.

Yemeğinizle daha sık bu şekilde uyum kurdukça, giderek daha iyi ve güzel bir sağlığa kavuşursunuz. İşte size daha da basit bir ritüel:

Yatmadan önce, sabah kalktığınızda ya da gün boyunca, bir ara bir bardak su için. Oturun, gevşeyin ve ağır ağır için. Suyu içerken kendinize, bu suyun hayat iksiri ve gençlik kaynağı olduğunu söyleyin. Bu suyun tüm pislikleri, karışıklıkları sürükleyip götürdüğünü ve size enerji, canlılık, güzellik ve sağlık getirdiğini hayal edin.

Ve sağlık-güzellik için birkaç onaylama:

Her geçen gün daha güzelleşiyor ve daha parlak bir sağlığa kavuşuyorum.

Yaptığım her şey sağlığıma ve güzelliğime katkıda bulunuyor.

Yediğim her şey sağlığıma, güzelliğime ve çekiciliğime katkıda bulunuyor.

Ben bedenime iyi davranıyorum, bedenim de bana iyi davranıyor.

Artık ne yaparsam, yapayım ince, güçlü ve kusursuz ölçüde sağlıklıyım.

Her geçen gün daha da güçleniyorum.

Artık daima, benim için iyi olan şeyleri yemeyi arzuluyorum.

Kendimi daha çok sevip takdir ettikçe, daha da güzelleşiyorum.


__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 01:39 PM   #59 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Grup Halinde Yaratıcı İmgeleme

Bu kitapta verdiğim tekniklerin çoğu uyarlanarak grup halinde de kullanılabilir. Yaratıcı imgelemenin grup halinde kullanılması özellikle iyidir; çünkü grubun enerjisi bu sürece otomatikman çok güç verir. Her bir kişinin enerjisi diğerlerini desteklemeye yönelir ve bunun sonucunda da "bütün", kendisini oluşturan "parçaların" toplamından daha fazla bir şey olur.

İçinde bulunduğunuz grup ister aileniz, ister arkadaşlarınız, isterse bir çalışma grubu, bir sosyal eylem grubu, bir spiritüel grup olsun; yaratıcı imgelemenin size, ister grubunuzun hedefine ulaşması için, isterse birbirinize daha derinden uyum sağlamanız için gerekli vasıtayı sunduğunu görebilirsiniz.

İşte, yaratıcı imgelemeyi grup halinde kullanabileceğiniz birkaç yol:

Şarkı ya da Nağme Şeklinde Söyleme: Kazanmak istediğiniz ya da dünyada var olmasını istediğiniz bir duyguyu, bir fikri ya da tutumu ifade eden şarkıları ya da nağmeleri seçin.

Meditasyon ve İmgeleme Yapma: Bir hedef ya da imge seçin. Bu hedef ya da imgeyle ilgili hep birlikte sessizce meditasyon, imgeleme ve onaylama yapın. Elde edeceğiniz sonuç şaşırtıcı olacaktır.

Hazine Haritası Hazırlama: Burada ya herkes grubun hedefi için ayrı bir hazine haritası yapmalı ya da tüm grup birlikte tek bir hazine haritası hazırlamalıdır. Hatta, bir hazine haritası yapması için bir kurul dahi oluşturabilirsiniz!

Onaylamalar: Onaylamaların kullanılmasıyla ilgili bölümde anlattığım gibi, onaylamaları karşılıklı eşleşerek yapın. Ya da, tüm grubun hep birlikte yüksek sesle onaylama yapmasını sağlayın.

Şifa Verme: Grup halinde şifacılık harika bir deneyimdir. Bununla ilgili olarak şifa meditasyonlan bölümüne bakın.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2012, 07:00 PM   #60 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Alıntı:
Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şarkıyla etkili olabilir.Düşündüm de kazanmak istediğim şeyi gün boyunca söylesem muhteşem olur :)
Zerynthia bizler için muhteşem kitaplar paylaşıyorsun.Emeğine sağlık senin sayende kitap okuma hevesim daha çok artmış oldu.Bu hevesi bende uyandırdığın için teşekkür ederim.
Bence de... Bilhassa sesin güzelse çevrene de yayabilirsin bu etkiyi.

Başka arkadaşlarım da söylüyor bu dediğini. Sürekli kitap okuduğum için bana baktıkça kitap okumak istediklerini söylüyorlar. Rica ederim.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hedefleri Belirleme Hayatta istediğinizi elde etmenin belki de en ustalık gerektiren bölümü, gerçekten istediğiniz şeyi belirlemenizdir! Bununla birlikte, en önemli bölüm de kesinlikle budur. Kendi yaşamımda da bunun doğruluğunu daima gördüm: Belirli bir şeyi yaratma konusunda çok net ve güçlü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.