Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Tesadüfen Şanslıyım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Tesadüfen Şanslıyım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tolga ÇELEBİ Elindeki 1 TL’lik bozuk parayı havaya fırlattım. %50 yazı gelme olasılığı, %50 tura gelme olasılığı var. Ben yazı geleceğini söyledim ve yazı geldi. Ne kadar şanslıyım. İkinci defa parayı havaya fırlattım, yine yazı veya tura gelme olasılığı şansa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Tesadüfen Şanslıyım

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-10-2011, 02:41 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Tesadüfen Şanslıyım

Tolga ÇELEBİ

Elindeki 1 TL’lik bozuk parayı havaya fırlattım. %50 yazı gelme olasılığı, %50 tura gelme olasılığı var. Ben yazı geleceğini söyledim ve yazı geldi. Ne kadar şanslıyım. İkinci defa parayı havaya fırlattım, yine yazı veya tura gelme olasılığı şansa bağlı. Gerçekten mi?

Eğer paranın hangi maddelerden yapıldığını ve net ağırlığını bilseydim. Parayı hangi hızla havaya atacağımı hesaplayabilseydim, paranın yükselirkenki hızını hesaplayabilseydim, zeminin göstereceği etkiyi hesaplayabilseydim, fizik kanunlarına göre paranın kesin olarak yazı mı yoksa tura mı geleceğini hesaplayabilirdim. Bu durumda şans yerine fizik kuralları beni başarıya götürürdü...

Gelelim tesadüf kavramına. Dışarı çıktım, yolda bir arkadaşıma rastladım, onunla sohbet ederken bir araç yoldan çıkıp bize çarptı.

Ya da; dışarı çıktım, yolda arkadaşımı gördüm, selam verip yoluma devam ettim. Arkamı döndüğümde bir aracın yol kenarındaki yayalara çarptığını gördüm.

Ya da; dışarı çıktım, her zaman kullandığım yol yerine başka bir yoldan gittim. Sonra birden büyük bir gürültü duydum. Koşarak yola çıktığımda bir aracın yol kenarındaki yayalara çarptığını gördüm.

Ne kadar çok olasılık var. Ya da hiç dışarı çıkmadım ve camdan yoldaki kazayı gördüm...

Hayatta hiçbir şey tesadüfen olmaz. Her şey tam bir düzen ve plan dahilinde akıp gider. Düzenin olmadığı yerde kargaşa vardır. Ama evrene ve fizik kurallarına baktığımızda, etrafımızdaki her şeyin belirli kanunlar dahilinde hareket ettiğini görürüz. Örneğin su, iki hidrojen ve bir oksijenden oluşur. Dünyanın büyük bir kısmı sularla kaplı. Bu sistem, suyun buharlaşarak gökyüzüne çıkması ve yağmur ile tekrar yeryüzüne inmesiyle kusursuz bir şekilde çalışıyor. Yer çekimi kanunu, tam yaşayabileceğimiz şekilde ayarlanmış. Suyun ve havanın kaldırma kuvveti, bizi denizde ve havada seyahat edebilir hale getirmiş. Dünyanın güneş etrafındaki konumu, hayat bulmamıza sebep olmuş.

İnsan vücudundaki organlar, dokulardan oluşur. Dokular hücrelerden oluşur. Her bir hücre, kendi içinde büyük bir fabrika gibi çalışır. Hücrenin çekirdeği DNA’mızı saklar. DNA’mız bizim hayat boyunca ihtiyacımız olan donanımı elde etmemizi sağlar.

Evren; tesadüflere yer bırakmayacak kadar mükemmeldir. Evren, çok çok çok büyük, hatta büyüklük kavramından da büyük bir yaratıcının belirli kurallar ve sistemler için de yarattığı eseridir. Nereye baksanız, yaratıcının, Allah’ın yaratma sanatını görürsünüz. Bizler tesadüfen yaşamıyoruz, aldığımız her nefesin, attığımız her adımın bir anlamı var. Hayattaki her şey birbiriyle etkileşim ve iletişim halinde.

Peki, tesadüf yoksa, şans var mı? Bazı insanlar, her zaman doğru zamanda doğru yerde bulunur. Her zaman şanslıdırlar. Bazı insanlar ise şanssızlığını yanında taşır. Elini attığı her şeyi batırır. Kimileri şanslıyken, kimileri şanssızlıklarla boğuşur durur.

Psikolog Richard Wiseman, kendisini “şanslı” ve “şanssız” gören kişilerle yüzlerce deney ve görüşme yapmış. Bu çalışmaların sonunda; şansın aslında bir tesadüf olmadığını ortaya koyan sonuçlar elde etmiş.

Deneylerde; kendini şanlı gören insanların psikolojik yapılarının, şanssızlara göre daha olumlu olduğunu gözlemlenmiş. Şanslı olduklarını düşünen insanların düşünce yapıları, ruh halleri, hayata bakışları, olaylara gösterdikleri tepkiler olumlu ve pozitifmiş. Tutkuları, hayalleri başarı üzerine kuruluymuş. Bu insanlar fırsat bulma ve ortaya çıkan fırsatları değerlendirme konusunda inanılmaz yetenekliymiş.

Diğer taraftan şanssız olduğunu düşünen insanlar; başarısızlığı ve umutsuzluğu baştan kabul eden insanlardır. Hayata küskün ve kendine acıyan insanlar...

Wiseman, şanssız olduğunu düşünen insanlar üzerinde deneylere devam etdi. Bu insanların bir ay boyunca şanslı bir insan gibi düşünüp davranmalarını istedi. Yeni ortamlara girmelerini, deneyimlere açık olmalarını, hayata karşı daha olumlu bir tavır benimsemelerini, daha dışa dönük, daha sosyal olmalarını, kendilerini rahat bırakmalarını ve risk almalarını istedi.

Bu deneyin sonuçları çok etkili oldu. Gönüllüler şans fırsatlarının neler olduğunu ve şansın kendilerine nasıl yaklaştığını fark ettiler. Gönüllülerin %80’i kendilerini daha mutlu ve “daha şanslı insanlar” olarak nitelediler.

İnsanlar düşünce kalıplarını değiştirerek, hayatını daha mutlu bir hale getirebilir. Şanslı yada şanssız olduğumuz gerçeği tamamen bizim düşüncelerimizde saklı.

Olumlu düşünen insanlar, eğilir ama kırılmaz. Bir sorunla karşılaştığında yılmadan farklı bir yol arar. Çözüme ulaşacağına inanır. Düşünceleri her zaman aydınlık ve parlaktır. Olumsuzluklar, karamsarlıklar ve kötü fikirlerden uzak dururlar. Böylece kendilerinin şanslı olduğunu iddia ederler.

Şanssız insanlar hayata kğüser ve çaba göstermekten vazgeçer. Çünkü zihinlerinde kendilerini kısıtlayan bir çok etken vardır. İşte birkaç örnek:

- Tekrar deneyeceksin de ne olacak.
- Ben her zaman şanssızım
- Her işim ters gidiyor
- Elimi neye atsam mahvediyorum.
- Çaresizim, başka bir yol kalmadı.
- Bu işi de berbat ettim.

Richard Wiseman’ın araştırma sonuçlarında göre şu karara vardı: “Şans sihirli bir yetenek değildir. Şans, bir zihin durumu, düşünme ve davranma biçimidir. İnsanlar şanslı ya da şanssız doğmazlar. Duyguları, düşünceleri ve davranışlarıyla şansı da şanssızlığı da kendileri belirlerler.”

Düşünce yapımızı, olaylara gösterdiğimiz tepkileri değiştirirsek, yeni bir hayata kavuşabiliriz.

EVFRENDE ŞANSA VE TESADÜFE YER YOK...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2011, 04:29 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

teşekkürler çok güzel yazı...
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2011, 04:32 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

Cok dogru bir konuya degindiniz.. Mükemmel tespitler ve tesadüfünde sansinda aslinda kendimizde baslayip kendimizde bittigini

acikca ortaya koyan nokta.. Arkadaslar beni hep sansli görürler bende onlara her seferinde, sans degil bu, dogru yerde

ve mekanda bulunmanin ve her duruma olumlu sekilde acik olmanin getirdikleri diye cevap vermekten gina geldi..

Bu yazinizin ciktisini yapip verebilirmiyim yoksa bunun icin bana bi kitap önerirmisiniz????
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2011, 05:12 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

Güzel yorumlarınız için ben teşekkür ederim.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2011, 10:25 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

Çok güzel bir yazı, teşekkürler. Şans ile ilgili bir söz geldi aklıma;
"Şans, fırsatlara hazır yakalanmaktır."
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2011, 01:45 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok dogru bir konuya degindiniz.. Mükemmel tespitler ve tesadüfünde sansinda aslinda kendimizde baslayip kendimizde bittigini

acikca ortaya koyan nokta.. Arkadaslar beni hep sansli görürler bende onlara her seferinde, sans degil bu, dogru yerde

ve mekanda bulunmanin ve her duruma olumlu sekilde acik olmanin getirdikleri diye cevap vermekten gina geldi..

Bu yazinizin ciktisini yapip verebilirmiyim yoksa bunun icin bana bi kitap önerirmisiniz????
Tüm yazılarımı e-kitap haline getirdi. WEB sitemden 3 e-kitabımı da indirebilirsiniz.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2011, 01:55 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

Alıntı:
tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tüm yazılarımı e-kitap haline getirdi. WEB sitemden 3 e-kitabımı da indirebilirsiniz.
web - sitenizi bilmyiorum adresini verebilirmisiniz ?
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2011, 09:06 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: Tesadüfen Şanslıyım

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
web - sitenizi bilmyiorum adresini verebilirmisiniz ?
tolgacelebi.com
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tesadüfen Şanslıyım

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Tesadüfen Şanslıyım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tolga ÇELEBİ Elindeki 1 TL’lik bozuk parayı havaya fırlattım. %50 yazı gelme olasılığı, %50 tura gelme olasılığı var. Ben yazı geleceğini söyledim ve yazı geldi. Ne kadar şanslıyım. İkinci defa parayı havaya fırlattım, yine yazı veya tura gelme olasılığı şansa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.