Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

özgüven, özsaygı, özsevgi...

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası özgüven, özsaygı, özsevgi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayatta başarının ilk adımı bunlar: ”Özgüven, Özsaygı, Özsevgi” Özgüven : Kendine güvenmek, korku, çekinme veya kuşku duymadan inanmak demek. Hayatta en çok cesaret, yüreklilik olarak kendini gösteriyor. Özsaygı : İnsanın kendine duyduğu saygı. Kendine karşı dikkatli, özenli, ölçülü davranmak ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

özgüven, özsaygı, özsevgi...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-11-2010, 02:37 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart özgüven, özsaygı, özsevgi...

Hayatta başarının ilk adımı bunlar: ”Özgüven, Özsaygı, Özsevgi”

Özgüven: Kendine güvenmek, korku, çekinme veya kuşku duymadan inanmak demek. Hayatta en çok cesaret, yüreklilik olarak kendini gösteriyor.

Özsaygı: İnsanın kendine duyduğu saygı. Kendine karşı dikkatli, özenli, ölçülü davranmak ve kendine zarar verebilecek, sevmediği şeylerden uzak durmak.

Özsevgi: Kişinin kendisine duyduğu sevgi. Kendisine yararlı, sevdiği şeylere yakınlaşmak, zamanını sevdiği işlere vermek, kendisi hakkında kötü şeyler düşünmemek veya söylememek, özsevgi sahibi bir kişide ilk göze çarpan özellikler.

Çekim yasası açısından bakınca da, bunlar pozitif duyguların ve düşüncelerin başı değil mi?

Kendine güveni, saygısı, sevgisi olan bir kişi ne olursa olsun, başına ne gelirse gelsin, her zaman olumlu düşünecek ve olaylarda, insanlarda hep bir güzellik görecektir.

Ne kadar canını sıkmaya, rahatsız etmeye, öfkelendirmeye, üzmeye çalışsanız da kendine güvenen, kendine saygı duyan ve seven bir insanı aşağı çekmeye kimsenin gücü yetmez.

Bu sebeple çekim yasasını hayatımızda kullanmaya çalışırken ilk yapmamız gereken şey bu üç özelliğin sarsılamaz bir şekilde gönlümüzde ve aklımızda yerini almasını sağlamak olmalı ki, emeklerimiz boşa gitmesin.

Peki bunu nasıl başaracağız?

Şu bir gerçek ki bebeklik ve çocukluk çağımızda ailemizden, bize bakan insanlardan aldığımız sevgi, saygı ve güven, ileriki yaşlarımızda kendini özsevgi, özsaygı ve özgüven olarak kendini gösteriyor.

Çevremizdeki herkes bize bir ayna oluyor, kendimizi onların gözünden görerek öğreniyoruz. Belli bir yaşa kadar da onlar bizim tek aynamız.

Mesela diyelim ki gözünüzün rengi yeşil ama bebeklikten itibaren herkes size mavi gözlü olduğunuzu söylemiş. Belli bir yaşa kadar – gerçek bir aynanın karşısına geçip, ‘benim gözümün rengi ne?’ diye sorabilecek bilince gelinecek yaşa kadar- gözünüzün yeşil olduğunu bilmenize, anlamanıza imkan yok. Gözünüzün mavi olduğuna inanmak zorundasınız. Başka türlü olamaz çünkü kendimiz kendimizi göremiyoruz.

Bunun ne demek olduğunu idrak edebiliyor musunuz?

Bu demek ki, diyelim bir kişi bebeklikten itibaren ailesi veya bakıcıları tarafından ‘aptal ve beceriksiz’ diye adlandırılmış. Çocuk elinden bir şey düşürüyor. ‘Ay ne aptalsın’ diye ayna tutuluyor. Ayağı tökezleyip düşüyor, ‘Ne beceriksizsin.’ diye bir ayna tutuluyor. Ya da henüz yapması mümkün olmayan şeyler için baskıya uğruyor: henüz çorap, ayakkabı giymek için el-parmak kasları gelişmemiş bir çocuğu, çorap-ayakkabısını yardımsız giymeye zorlamak gibi. Yapamadığı zaman da, ya beceriksiz olarak veya inatçı-söz dinlemeyen-asi çocuk olarak ad koyup ayna tutuluyor.

Bu çocuk, kendini bu tutulan aynadaki gürüntüsünden farklı bir şekilde göremez. Kendine söylenen her şeye inanmak zorunda.

İşte bu sebeple, çocuklukta verilen tüm sevgiler, tüm yardımlar, tüm cesaretlendirmeler, tüm destekler kişide özgüven, özsaygı ve özsevgi olarak beliriyor. Kendini nasıl görmesi gerektiğini belirliyor. Ne kadar verilmişse o kadar. Ne fazla ne eksik.

Göl gibi mi, deniz gibi mi, bir kova su gibi mi, kuru bir çöl gibi mi?

Ne kadar yağmur yağmışsa, ne kadar damlamışsa, o kadar…

Peki bu ne demek, zor bir çocukluk geçirmişsek, ölelim mi?

Yok, Allah ümitsizliğe kapılmamamız için bizi uyarıyor. Çocuklukta bize sevgi dolu bir ayna tutulmamışsa da , kişi bir gün gerçekten kim olduğunu, nasıl bir kişi olduğunu sorup, kendi aynası ile kendine bakmak zorunda.

Başkalarının tuttuğu -onların inanmamızı istedikleri şeyleri gösteren – aynayı değil de kendi aynasını, gerçekten kim olduğumuzu gösteren aynayı alıp kendine bakmak zorunda.

Merak ediyor musunuz, o aynada ne görecek bu kişi? Veya sen o aynayla kendine baksan ne göreceksin?

Ben baktım, ve artık başkalarına da aynı aynayla bakabiliyorum.

Bu aynayla sana bakınca ne görüyorum biliyor musun?

Sen, Allah’ın bir lütfusun.

Sen, Allah’ın sevgili bir kulusun.

Sen, çok tatlısın.

Sen, kendine, ailene, arkadaşlarına, ülkene, tüm insanlığa, tüm canlılara, evrene Allah’ın bahşettiği bir güzellik, bir iyiliksin.

Sen, bir taneciksin.

Sen, çok iyisin.

Sen, en iyisin.

Sen, güzel ve iyi her şeye layıksın.

Sen, çok akıllısın.

Sen, çok yeteneklisin.

Sen, sahip olmak istediğin her şeye sahip olabilecek yetenek ve karakterdesin.

Sen, yapmak istediğin her şeyi yapabilecek yetenek ve karaktere sahipsin.

Sen, olmak istediğin her şeyi olabilecek yetenek ve karaktere sahipsin.

Sen, iyi, anlayışlı ve sevgi dolusun.

İşte gerçek ayna bu!!!

Bu aynaya bakarken, içinden bir ses isyan etti mi? ‘Yok ben o kadar iyi değilim…’ veya ‘ Yok, ben o kadar yetenekli değilim…’ gibi

İşte yalan olan bu isyanlar. Şimdiye kadar neye inanmış olursan ol, bil ki onlar başkalarının veya senin (otomatik olarak) tuttuğu yalan ayna!!!!

Şimdiye kadar neye inanmış olursan ol, bu ayna gerçek.

Sen Allah’ın bir lütfusun. Buna inan ve tüm hayatını bu gerçeğe uygun olarak yaşamaya dikkat et. Sana aksini ispat etmeye çalışanlara, anlayışsız-sevgisiz aynalara inanma.

Eğer, sabırla bu aynayı kullanarak kendine bakmaya devam edersen, bir süre sonra başkalarını da bu aynayla görmeye başlayacaksın. İnan ki işte o zaman insan cennette gibi oluyor.

(alıntı)

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2011, 11:03 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: özgüven, özsaygı, özsevgi...

Merhaba,çok güzel bir paylaşım.bir şey sormak istiyorum.Burada SeN yazıyor ya onu BeN diye değiştirip yapsak olur mu bunu mrk ettim.Teşekkürler :)
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2011, 07:26 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 296
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: özgüven, özsaygı, özsevgi...

ben diye de yapınca oluyor ama sen dediğin zaman iki katı etkili, şöyle düşün bunu kendi kendine söylediğin zaman inkar mekanizman daha kolay çalışır, aynaya bakınca bugün ne kadar da güzelim dersin ama sokağa çıkıp başkasından görünüşüne yönelik bir eleştiri duyduğunda hemen moralin bozulabilir. tersine sen kendini o gün o kadar iyi hissetmesen de çevreden aldığın bi iltifat hemen moralini yükseltebilir, telkinlerin amacı da bu zaten, telkin metinlerinin içinde de ben ve sen karışık olarak kullanılıyor.
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2011, 01:08 AM   #4 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: özgüven, özsaygı, özsevgi...

Süper, harika, muhteşem bir paylaşım. Kısaca özetlemek gerekirse faydalı bir özgüven geliştirme egzersizi de denilebilir. :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


özgüven, özsaygı, özsevgi...

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası özgüven, özsaygı, özsevgi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayatta başarının ilk adımı bunlar: ”Özgüven, Özsaygı, Özsevgi” Özgüven : Kendine güvenmek, korku, çekinme veya kuşku duymadan inanmak demek. Hayatta en çok cesaret, yüreklilik olarak kendini gösteriyor. Özsaygı : İnsanın kendine duyduğu saygı. Kendine karşı dikkatli, özenli, ölçülü davranmak ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.