| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bengusu Moderator bu sabah erken kalkamadım akşama misafir gelecek.ben arkadaşımın oğlunun doğum gününe gideceğim...hazırlıkları ne zaman yapacağım bilmiyorum. evi toparlayıp arkadaşıma gittim.çocuklar oynarken ben akşamki misafirlerin geç geleceğini gelirken de bir çeşit pasta getireceğini imgeleyip serbest bıraktım....eşim bizi almaya gecikti.ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Guest
| ![]() bengusu Moderator bu sabah erken kalkamadım akşama misafir gelecek.ben arkadaşımın oğlunun doğum gününe gideceğim...hazırlıkları ne zaman yapacağım bilmiyorum. ![]() ![]() ![]() Ben_Sen_ve_Gofi Teğmen harıkasınz yaa.bu seviyeye gelmek için daha çoook:)) telkin dinlemeliyim sanırım tugcete Teğmen Bende secret kitabını okudum. ve çekim yasası kitaplarını, kuantum sıçrama v.s ondan sonra farkındalığım arttı. bişey istediğimde olduğunu farkettim. ve bunun sayısız örnekleri var. size birini anlatıyım. canım çok pasta istiyordu ama akşamda olmuş. alıp gelemedik. öyle pasta krizi içinde otururken zırr kapı çaldı kuzenim elinde pastayla geldi. tabi ağzım açık kaldı. mesela film olsada izlesem diyordum dvde. bi baktım komşu al bu dvdler senin olsun izlersin dedi. dedim artık bu kadar olmaz :) ama kitapta büyük şeylerin biraz daha zaman aldığını okumuştum. en iyisi imgelemeye devam etmek. bakalım daha neler olucak ![]() Ben_Sen_ve_Gofi Teğmen ufak bir iki tanede benden:) dün akşam bu konuyu bayağı bir okuudm.o gazla:) bugün bende deneyeyım bakalım şu cekım yasasını dedım. bugün carsıda yürüken,ilerdeki trafık ışıklarında belklemek istemedım.ve dedımkı;ben ışıklara geldiğimde ;yol açık olacak;yani hiç beklemeden karşıye gececegım dedım.ama ıyıce bı ıcten ıstedım ve daha fazla üstünde durmadım ve yola koyuldum.sonra dileğim oldu ve ben beklemeden gectım karşıya:D ıkınıcısı,alışverış merkezınden birşeyler aldım.cebıme elimi attım ;bozuk paralar dolu.. acıkcası ;aldıkalrıma paramın yeteceğini sanmıypordum.ama dedımkı içmden;param yetecek;kasıyer para üstü verecek dedım ve saldım gitti...eehh kasaya geldım ve evrene verılen mesaj basarıyla alınmıştı :) bir diğerıde,alışveriş merkezıne gelmeden önce;alışverısten sonra durağa geçtiğimde;ilk gelen otobüs 2 numaralı otobüs-benım yurduma giden-olacak ve bu otobus ;ben durakta beklemeye basladıktan sonra gelen ilk orobüs olacak dedim.alışveriş sonrası;durağa geçtim ve iki dakıka bekledım,ilk gelen otobüs hangısıydı dersiniz?eveet bildiniz:) 2 numaralı otobüstü biliyorum ;bunlar ;çok ufak şeyler sizler için;fakat ufaktan başlamak lazım,ilerde daha iyileri olacak emınım.bunlar sadece deneme amaçlıı.;)) Ben_Sen_ve_Gofi Teğmen bu arada hızlı yazdığım için;çok yazım yanlışı yapmışım..afedersiniz:) bunu çok sık yapıyorum malesef:)) bengusu Moderator harikasınız gerçekleşen isteklerinizi yazmak bu konudaki farkındalığınızı artırır ve isteklerinizi hayatınıza çekmenizi hızlandırır bol bonuslu bir hafta olsun sevgiyle mutlu kalın ![]() hayallerimgerçekleşiyor Üsteğmen Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı ![]() bir süre dinlenmek istiyordum.çok yorulduğumu hissettim.genelde yıllık iznimi yazın kullanırım.çok fazla aldığım kitapda var okunacak.kayınvalidem kızıma bakıyor.2 hafta kadar kızına gideceğini izin alıp kızıma bakmam gerektiğini söyledi.bende 2 hafta izin aldım çocuklarla bol bol vakit geçirip kitap okuyorum...kendimi dinlenmiş zinde hissediyorum..ağzımızdan çıkan her şey gerçekleşiyor.her söz bir kapı açıyor ama çöplük manzarasına ama Deniz manzarasına bakıyor.....bol bonuslu bir hafta olsun iyi ki varsınız ![]() , ![]() hayallerimgerçekleşiyor Üsteğmen Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı ![]() bu sabah erken kalkamadım akşama misafir gelecek.ben arkadaşımın oğlunun doğum gününe gideceğim...hazırlıkları ne zaman yapacağım bilmiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayallerimgerçekleşiyor Üsteğmen Alıntı: tugcete Nickli Üyeden Alıntı ![]() Bende secret kitabını okudum. ve çekim yasası kitaplarını, kuantum sıçrama v.s ondan sonra farkındalığım arttı. bişey istediğimde olduğunu farkettim. ve bunun sayısız örnekleri var. size birini anlatıyım. canım çok pasta istiyordu ama akşamda olmuş. alıp gelemedik. öyle pasta krizi içinde otururken zırr kapı çaldı kuzenim elinde pastayla geldi. tabi ağzım açık kaldı. mesela film olsada izlesem diyordum dvde. bi baktım komşu al bu dvdler senin olsun izlersin dedi. dedim artık bu kadar olmaz :) ama kitapta büyük şeylerin biraz daha zaman aldığını okumuştum. en iyisi imgelemeye devam etmek. bakalım daha neler olucak ![]() Eğer büyük şeylerin biraz daha zaman alacağını düşünürsen aynen öyle olur sakın. Zamanıda aslında bizler karar kılıyoruz. Bilinçaltımızda öyle düşünüyor bu zorya uzun sürer yada olmaz diyor bunları yıkmamız gerek. Herşey ama Herşey istediğimiz zaman diliminde gerçekleşiyor ve ben kitaplardan da yaşadıklarımdan da böyle anladım. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bengusu Moderator bu sabah erken kalkamadım akşama misafir gelecek.ben arkadaşımın oğlunun doğum gününe gideceğim...hazırlıkları ne zaman yapacağım bilmiyorum. evi toparlayıp arkadaşıma gittim.çocuklar oynarken ben akşamki misafirlerin geç geleceğini gelirken de bir çeşit pasta getireceğini imgeleyip serbest bıraktım....eşim bizi almaya gecikti.ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi