Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forumumuzda hassas olduğumuz konu din ve siyasetin tartışılmamasıdır. Din ve siyaset konuları kişiye göre farklılık gösteren konulardır.Bu gibi konuları lütfen forum içerisinde tartışmayalım. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-03-2010, 02:54 AM   #31 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Forumumuzda hassas olduğumuz konu din ve siyasetin tartışılmamasıdır.
Din ve siyaset konuları kişiye göre farklılık gösteren konulardır.Bu gibi konuları lütfen forum içerisinde tartışmayalım.

Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2010, 08:18 PM   #32 (permalink)
Teğmen
 
Muallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 61
Tesekkür: 108
50 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Muallim will become famous soon enoughMuallim will become famous soon enough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Daha önce tartışılmış bir konuyu tekrar gündeme getirmekle hatâ ettim, kabul ediyorum. Bu yüzden site sâhibinden ve sâkinlerinden özür diliyorum.
Muallim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2010, 03:19 AM   #33 (permalink)
 
Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Haklısınız Atakan Bey.. Amacı çok farklı konular işlemek ve öğretmek olan bu sitede genel amacı saptırmak istemem ben de doğrusu.. Kusura bakmayın..

Fakat aynı bağlamda bir konu daha var.. O da mitolojik bilgilerin verilmesinin de aynı sebeple yasak sayılması gerektiğidir..
__________________
"Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur."
Talak Suresi/3. Ayet
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2010, 09:38 AM   #34 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 205
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Smile Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısınız Atakan Bey.. Amacı çok farklı konular işlemek ve öğretmek olan bu sitede genel amacı saptırmak istemem ben de doğrusu.. Kusura bakmayın..

Fakat aynı bağlamda bir konu daha var.. O da mitolojik bilgilerin verilmesinin de aynı sebeple yasak sayılması gerektiğidir..
Din konusu Atakan Bey'in dediği gibi çok hassas bir konu...O yüzden bu sitede bu konuda tartışmaların yasaklanması çok makuldur bence de...Çünkü toplumumuzda öyle bir psikoloji var ki inanılmaz bir biçimde herkes ama herkes din uzmanı,üstelik sadece İslam uzmanı oldukları yetmiyor başta Hristiyanlık olmak üzere tüm dinlerin de uzmanı ve doğal olarak Yahudi,Ermeni ve Uzak Doğu Bilgileri ile Yeni Çağ Bilgilerinin de düşmanı oluveriyorlar...Ne yazık ki bu insanlar yaratılışa,insana ve Yaradan'a ilişkin bilgilerin araştırılmasından inanılmaz bir biçimde rahatsız oluyorlar ve kendileri gibi düşünmeyenleri çok ağır biçimde suçlama hakkını da hemen kendilerinde buluveriyorlar...Nesira Hanım'ı bundan muaf tutuyorum,yukarıdaki çerçevede biri olduğunu düşünmüyorum. Tüm din segmentli toplumlarda olduğu gibi bizde de "merak" ve "bilinmeyeni öğrenme-araştırma arzusu" zayıftır,çünkü bunları yapanlar az veya çok cezalandırılırlar.Bu "uzmanlar" hemen karşılarındakini dinsizlikle veya Allah'a şirk koşmakla suçlamaya başlarlar...Dolayısıyla bu yasak çok makuldür.Ama mitolojinin yasaklanması talebi bambaşka birşey...O zaman bir dinin ya da insanın inanç sistemine aykırı olan herşeyin yasaklanması talebi kabul edilir duruma gelir,bu da kabul edilemez birşeydir....Tıpkı insanın tv kumandasının düğmesine basması gibi düşünmek lazım bu durumda...Sana uymayanı yasaklamaya kalkarsan bir başkasının da seni yasaklamak hakkı olur,o yüzden düğmeye bas kapat gitsin...Forumda başka konular da var,hatta bundan başka forumlar da var değil mi?
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2010, 03:43 PM   #35 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Ya Nesira neden bu kadar ısrarcısın; mitoloji ile islamı nasıl bir arada düşünebiliyorsun ve sonra kalkıp ben ilahiyatçıyım vs diyebiliyorsun. Amaçın ne tartışmayı sürdürüp ateşi sıcak tutmakmı ben öyle anlıyorum çünkü biraz din bilgisi olan hangi dinden olduğu önemli değil sadece din bilgisi olan hiç kimse kalkıp islamla mitolojiyi aynı kefede değerlendirmez. Hele hem mühendis hem ilahiyatçı bir din büyüğü bunu asla yapmaz yeterki amaç başka olmasın.

Kimin elinde, benimle Allah arasındaki manevi duyguyu ölçecek bir terazi var? Kimin elinde, benimle Allah arasındaki manevi duyguyu ölçecek bir mihenk taşı var? Yok. Öyleyse neden allahla arama girmeye çalışıyorsun, kendini benden inançlı sayıp beni yönlendirmeye çalışıyorsun. Senin yolundan gidersem ulaşacağım yer islamla mitolojiyi aynı kefeye koymak olur en fazla.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2010, 02:20 AM   #36 (permalink)
 
Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Turhan Bey, yine anlamamışsınız beni.

Eğer din konusu yasaklanıyor ise (İslâm, Hristiyanlık, Yahudilik, Putperestlik vs), mitolojinin de yasaklanması gerektiğini belirttim. Zira bildiğiniz üzere mitoloji eski Yunan inançlarıdır (bir bakıma onlar için din kavramı içerisindedir.)

İslâm ile mitolojiyi bir tutmak, benim yapabileceğim en son şeydir.

Allah ile aranıza girmek gibi bir amacım olmadı, çünkü ben 'evren' değilim.

Ben sizden daha inançlıyım demedim, sizden daha bilgiliyim de demedim, 7 sene eğitimini almış olduğum, burada çok insanın da merak edip özelden bana soru sordukları bazı konuları paylaştım. Bundan rahatsız olmanızı anlayamıyorum.

Beni, her mesajıyla dini tebliğ etmeye çalışan mübarek bir insan gibi düşünmeyin, ben de sonuçta sıradan biriyim.

Selâmetle..
__________________
"Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur."
Talak Suresi/3. Ayet
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2010, 06:49 PM   #37 (permalink)
Teğmen
 
doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 117
Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

kavram ve anlayışta karmaşalar olmuş.
din ve siyaset tartışılmasın deniyor.
ifade özgürlüğü olmasın demiyor kimse.
yani din ve siyaset konusunda fikrini söyle yorumunu yap ama tartışmaya girme benim anladığım bu.
bu doğrultuda nesira fikrini söylemiştir katılmayan katılmaz.
ayrıca konu başlığı da bu kadar saptırılmaz yahu.
her neyse
çekim yasası ve telepati;
bence bunlardan ilki yani yasa adı üstünde yasadır. telepati de bu yasada kullanılan metodlardan biridir.
çekim yasasındaki diğer metodlar ne olabilir? örnek: pozitif düşünce, imgeleme(hayalinde canlandırma),kağıda resmetme,yazma,dualar vb.
__________________
γνωρίζουμε τον εαυτό σας
doremifasolasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2010, 08:05 PM   #38 (permalink)
Teğmen
 
Muallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 61
Tesekkür: 108
50 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Muallim will become famous soon enoughMuallim will become famous soon enough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Son olarak şunları da ifâde edeyim:
Çekim yasasına bir îtirâzım yok. Fakat The Secret kitabındaki bâzı ifâdeleri aynen kabul etmeyi sakıncalı buldum. Bunları da kendi inancımıza göre yorumlarsak bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ayrıca yazdıklarımla kimseyi töhmet altında bırakmak gibi bir gâyem yok. Ben buradaki arkadaşları da îmân ve İslâm ehli kimseler olarak görüyorum. Daha önce İslâm ve çekim yasası konusunda forumda bâzı mesajlar görmüştüm ama belki daha farklı ve tatminkâr bir cevap gelir diye tekrar gündeme getirdim. Her ne ise…

Yine de yanlış anlamadan dolayı veya hatâlı bir yorumla haksızlık ettiysem sizlerden özür dilerim, hakkınızı helâl edin.
Vesselâm.
Muallim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2010, 08:54 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen
 
vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 446
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Bu konudan bahsedilmesi benim hoşuma gitti açıkçası yanlış mı yapıyorum diye korkularım vardı. Ama artık korkmuyorum çünkü çekim yasasında biz bir şey yaratmıyoruz, yaratılmış olanları hayatımıza çekiyoruz. Sevgiler...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 09:13 PM   #40 (permalink)
 
Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Doğru anlaşılmış yorumları görünce sevindim açıkçası..

Herkesin 'açıklamalar'ımdan rahatsız olmamış olması da sevindirici, zira benim en son niyetim bile bir rahatsızlık oluşturmak çabası olamazdı..

Geçenlerde komşu kızı aklıma geldi.. Bilgisayarı bozulmasa gelmeyecek dedim, yazdan beri uğramıyordu.. Bugün geldi, iki bilgisayarı da bozulmuş..

Şimdi bu bir çekim yasası örneği ise, bilgisayarların bozulmasının sorumlusu ben miyim ? Cevap veriniz lütfen..
Hayır o birşey değil, işin yoksa otur bilgisayarlarla uğraş şimdi..
__________________
"Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur."
Talak Suresi/3. Ayet
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim yasası hakkındaki sorular ve cevaplar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forumumuzda hassas olduğumuz konu din ve siyasetin tartışılmamasıdır. Din ve siyaset konuları kişiye göre farklılık gösteren konulardır.Bu gibi konuları lütfen forum içerisinde tartışmayalım. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için şimdiden teşekkür ederim....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.