Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Bu insanlar sizce Çekim Yasası nı kullanmış olabilirmi?

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Bu insanlar sizce Çekim Yasası nı kullanmış olabilirmi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar burada gazetelerde gördüğüm iki ayrı örneği yazacağım 1. Örnek Amerika'da yılda 15.000.000.$ kazanan bir kadın. Televizyonda haber spikeri. Katie Couric'in (53) Onunla ilgili ilk haber 4 yıl öncesine ait. Beraber okuyalım. Hürriyet-15 Nisan 2006 Doğan ULUÇ doganuluc@aol.com ''İlk anchorwoman'a ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Bu insanlar sizce Çekim Yasası nı kullanmış olabilirmi?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-02-2010, 04:17 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Bu insanlar sizce Çekim Yasası nı kullanmış olabilirmi?

Arkadaşlar burada gazetelerde gördüğüm iki ayrı örneği yazacağım

1. Örnek

Amerika'da yılda 15.000.000.$ kazanan bir kadın.
Televizyonda haber spikeri.
Katie Couric'in (53)

Onunla ilgili ilk haber 4 yıl öncesine ait.
Beraber okuyalım.

Hürriyet-15 Nisan 2006
Doğan ULUÇ doganuluc@aol.com

''İlk anchorwoman'a 15 milyon dolar

Popüler sabah programı Today'in sunucusu Katie,
son bir haftadır Amerikan medyası gündeminde baş sırada.
NBC'nin 49 yaşındaki yıldızı,
15 yıldır yüksek izleyici oranını muhafaza ettiği Today'i bırakıp
CBS kanalına transfer olacak.
Amerikan görüntülü basınında ilk kadın anchorwoman unvanıyla,
Katie, CBS'de akşam haberlerinin sunuculuğunu üstlenecek.

Televizyon, astronomik meblağların el değiştirdiği bir alan.
Katie'ye ödenecek parayı öğrendiğimde gözlerim irileşiyor.
Yılda 15.5 milyon dolar.''

Aynı kişiyle ilgili bugünün haberi.

07 Şubat 2010 Pazar
Netgazete

''Yıllık geliri 15 milyon dolar olan kadın sunucu, Amerika'nın gündeminde.

WASHINGTON - - Amerika günlerdir ülkenin en ünlü kadın spikeri Katie Couric'in (53) maaşını konuşuyor. ABD'nin en çok izlenen kanallarından olan CBS, geçen hafta ekonomik sıkıntıları yüzünden 1500 kişilik haber kadrosundan 100 kişiyi işten çıkaracağını açıkladı. Bunun üzerine gözler haftada 300 bin, yılda 15 milyon dolar kazanan ana haber sunucusu Couric'in maaşına çevrildi.''

Şimdi yukarıdaki örnekte görmek istediğim tek şey;
bu dünyada yıllık 15.000.000 $ maaşın mümmkün olduğu.
Ve bunun sürdürülebilir olduğu.
En azından son 4 yıldır bu maaşı alıyordu.

''Eğer bir kişi başardı ise,aynı bedeli ödemek koşulu ile
başkalarıda bunu başarabilir.''

2.Örnek

Buradaki haberide birlikte okuyalım.

Milliyet-Cadde-08.02.2010
HANIMIN KIYAĞI

'Hanımın Çiftliği' dizisinin çekildiği Hakkı Ağa Çiftliği’nin sahibi Bahri Umar,
tek kuruş harcamadan görkemli bir eve kavuştu.
Dizinin biteceği günü iple çekiyor

- Bahri Umar, şans kapıyı çalana kadar kavun-karpuz,
buğday ve mısır tarımı yapan bir çiftçiydi.
- Gold Film yapımcıları bir gün Adana'ya geldi.
Umar'ın çiftliğini gezdi.
Çekimleri burada yapmaya karar verdi.
Dizide küçük bir rol de teklif edildi ama o kabul etmedi.
- Önce 120 metrekarelik ev yıkıldı.
40-45 kişi gece gündüz çalışarak, 35 günde yedi odalı,
580 metrekarelik yeni bir çiftlik evi yaptı.
Bir milyon dolara 1950’lerin atmosferi yaratıldı.
- Bahri Umar, ev sahipliği yapmaya başladı.
Sabah erkenden işlerini halledip, dizi ekibini sete bıraktı.
- dizi sona erdiğinde ev yine Bahri Umar'a bırakılacak.
O da eşiyle birlikte binayı zevkle döşeyecek.
Bir de oğlu Hakkı Boran Umar'ın isteğini yerine getirerek havuz yaptıracak.
Bünyamin Yıl- DHA

Şimdi hep söylenir ya.
Gerçekleştirmek istediğiniz her ne ise ev,araba.
Sanki o eve sahipmiş gibi düşünün ve o evde yaşıyormuş gibi 'yapın'.

Bu tür haberleri okurken,çekim yasası ile ilşkilendirdinizmi?

Benim olanağım olsa her iki haber kahramanı ilede bu konuyla ilgili
röportaj yapmak isterdim ve bunu kendilerine sorardım.

Bu başarı/şans yakalamadan önceki düşünce ve hayattan beklentileri neydi?

Şahit olduğunuz örnekler var ise yazmanızı rica ediyorum.

Selamlar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg gazeteci.JPG (17.7 KB (Kilobyte), 155x kez indirilmiştir)
Dosya tipi: jpg adsız.jpg (29.4 KB (Kilobyte), 153x kez indirilmiştir)

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2010, 05:21 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 8
52 Mesajinıza toplam 265 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mocha is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu insanlar sizce Çekim Yasası nı kullanmış olabilirmi?

ben sadece gazetelerde değil her yerde gördüğüm duyduğum her olayı, olayın kahramanına sorular sorarak incelemeye çalışıyorum. ne oldu da böylesi bir değişim oldu. gerçi insanlara duygularını, değişen düşüncelerini, düşüncelerin ne zaman ve nasıl değiştiğini sorunca cevap veremiyorlar. çünkü gelişimler ve hayallerine kavuşmaları bilinçli değil. değişikliklerin kendilerinden değil dışardan geldiğini iddia ediyorlar. aslında bu bir savunma mekanizması gibi geliyor bana. kötü bir şey olduğunda kendi hayatını kendin batırdın düşüncesi insana ağır gelir kendi kendine bunları yaptığını kabullenmek zor ve sıkıntılı bu yuzden her sey dışardakı etkenlerın değışımıymıs gıbı cevaplar alıyorum.
mocha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 01:45 PM   #3 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 7
12 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sanchez is an unknown quantity at this point

cekim yasası seruvenini ilk The Secret belgeselinde duymuştum. belgeseldeki filozoflar çok enerjik ve mutlu görünüyorlardı. hatta 60 yasın üstündeki bir filozof o kadar enerjik bakıyorduki nerdeyse inanacaktım. daha sonra küçük detaylara takıldım. bir filozofun saclarının arkaya dogru kelleştiğini gördüm. ''peki madem öyle bu sorunu neden cekim yasasıyla çözememiş?'' gibi sorular üretti bilinçaltım. bence bu cekim yasası serüveni amerikadaki suc oranları azaltmak amacıyla hazırlanmış bi kurgu. herkesi iyimser düşünmeye sevk ediyor. çalmadan etmeden de istediginiz herseye sahip olabilirsiniz gibi sahte bi anahtar yaratıyor..tabi bu benim kişisel fikrim
Sanchez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 03:32 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough

Alıntı:
Sanchez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cekim yasası seruvenini ilk The Secret belgeselinde duymuştum. belgeseldeki filozoflar çok enerjik ve mutlu görünüyorlardı. hatta 60 yasın üstündeki bir filozof o kadar enerjik bakıyorduki nerdeyse inanacaktım. daha sonra küçük detaylara takıldım. bir filozofun saclarının arkaya dogru kelleştiğini gördüm. ''peki madem öyle bu sorunu neden cekim yasasıyla çözememiş?'' gibi sorular üretti bilinçaltım. bence bu cekim yasası serüveni amerikadaki suc oranları azaltmak amacıyla hazırlanmış bi kurgu. herkesi iyimser düşünmeye sevk ediyor. çalmadan etmeden de istediginiz herseye sahip olabilirsiniz gibi sahte bi anahtar yaratıyor..tabi bu benim kişisel fikrim

Bu kadar kelli felli bilim adamını 'topluma yalancı/sahte bir umut vermek' için Amerikan
devleti bir araya toplamış olabilirmi?
Sanmıyorum.
''...daha sonra küçük detaylara takıldım.bir filozofun saclarının arkaya dogru kelleştiğini gördüm.
''peki madem öyle bu sorunu neden cekim yasasıyla çözememiş?''
gibi sorular üretti bilinçaltım.''

Sizinde söylediğiniz gibi küçük detaylar.
Saçları o kişiyi zerre kadar ilgilendirmiyordur.
O kişiyi ilgilendiren,heyecanlandıran şey,kuantum dünyası.
Elektronların gösterdiği kararsızlık vs. vs.
Bu kadar basit.
Bakın siz belki dış görünüşünü niye değiştirmiyor,mükemmelleştirmiyor
diye soruyorsunuz.
Çünkü siz şu an 20 yaşındasınız ve ilgilendiğiniz şey dış görünüm,çekicilik.

Eğer siz fiziki görünümle ilgiliyseniz aşağıya bir alıntı daha yapıyorum.
Tibetin Gençlik Pınarı kitabındaki hareketlerle ilgili.
İnceleyebilirsiiniz.
Saçlarınız,teniniz vb. herşey.
'Benim ihtiyacım yok.' derseniz,söz konusu filozofa iletebilirsiniz.)
Selamlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi speedykoala
galiba başta böyle bilgiler vermek yanlış. insanlarda çok büyük beklentiler oluşturuyor. ama bu konuda bi otorite değilim ve söylediklerim sadece kendi deneyimlerimdir.

ben başladığımda elimde 1. kitaptan başka bilgi yoktu. 2. kitap da daha çıkmamıştı. daha öncede dediğim gibi başlarda çok zordu hareketler. kendimde bir fark da görmemiştim. böyle bir beklentimde yoktu. yukarıda anlattığım etkilerin olacağı aklımın ucundan geçmiyordu. tanıdığım ve bu hareketleri yapan kimsede yoktu. sadece spor olarak yaptım. aşağı yukarı 3 ay hiç bir gözlem yapmadım. tibetin gençlik pınarı benim için hergün mutlaka 1 kere 21 er kez yaptığım, bazen günde 2 kez yaptığım, bazen 50 şer kez yaptığım bir egzersizdi.

yaklaşık 3 aysonra başkaları tenimin ne kadar yumuşak olduğunu farketti(ten meselesine önem vermem, ayinlerin karaciğerimize çok iyi geldiğinin göstergesi olmasından kaynaklanıyor). sonra istiklal caddesinde yürürken ne kadar enerjik olduğumu farkettim. biraz düşündüm ve bunu 5 ayine bağladım. sonra hiç başımın ağrımadığını farkettim. hiç belimin ağrımadığını farkettim. sonra 6-7 ay sonra, hiç zorlanmadan kafamı dizlerime değdirebildiğimi farkettim vs. vs.
hiç beklentim olmadan ayinleri yapmam nedeniyle 3. haftada neler hissediyodum hatırlamıyorum.

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2010, 04:38 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice

harika yanıt olmuş sevgiler...
Alt 09-05-2010, 01:22 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

DeLiTaY21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
DeLiTaY21 is an unknown quantity at this point

Arkadaşın yazısnı okudum.kelleşmiş filan demiş.ben buradaki telkinleri dinledim dinleyli(-ki 15 gün oldu daha) saçım filan umarumda bile değil:)adamlar kuantumdan,çekim yasasından bahsediyorlar saçı ne yapsın adam?bence çekim yasası diye bir şey elbette var fakat kimse ne olduğunu tam açıklayamıyor ve kimse tam başaramıyor...Bu yüzden buradaki ücretli çekim yasası telkin cdsini alıp forumdaki bazı konuları takip edeceğim.özellikle de sudem8 abldanın konularını...
Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011
DeLiTaY21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Dikkat! çekim yasası ile ilgili tavsiyem var ! | Evrenle barisik yasamak »