Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2010, 03:32 PM   #4 (permalink)
pinnko
Üsteğmen

pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Cevap: Bu insanlar sizce Çekim Yasası nı kullanmış olabilirmi?

Alıntı:
Sanchez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cekim yasası seruvenini ilk The Secret belgeselinde duymuştum. belgeseldeki filozoflar çok enerjik ve mutlu görünüyorlardı. hatta 60 yasın üstündeki bir filozof o kadar enerjik bakıyorduki nerdeyse inanacaktım. daha sonra küçük detaylara takıldım. bir filozofun saclarının arkaya dogru kelleştiğini gördüm. ''peki madem öyle bu sorunu neden cekim yasasıyla çözememiş?'' gibi sorular üretti bilinçaltım. bence bu cekim yasası serüveni amerikadaki suc oranları azaltmak amacıyla hazırlanmış bi kurgu. herkesi iyimser düşünmeye sevk ediyor. çalmadan etmeden de istediginiz herseye sahip olabilirsiniz gibi sahte bi anahtar yaratıyor..tabi bu benim kişisel fikrim

Bu kadar kelli felli bilim adamını 'topluma yalancı/sahte bir umut vermek' için Amerikan
devleti bir araya toplamış olabilirmi?
Sanmıyorum.
''...daha sonra küçük detaylara takıldım.bir filozofun saclarının arkaya dogru kelleştiğini gördüm.
''peki madem öyle bu sorunu neden cekim yasasıyla çözememiş?''
gibi sorular üretti bilinçaltım.''

Sizinde söylediğiniz gibi küçük detaylar.
Saçları o kişiyi zerre kadar ilgilendirmiyordur.
O kişiyi ilgilendiren,heyecanlandıran şey,kuantum dünyası.
Elektronların gösterdiği kararsızlık vs. vs.
Bu kadar basit.
Bakın siz belki dış görünüşünü niye değiştirmiyor,mükemmelleştirmiyor
diye soruyorsunuz.
Çünkü siz şu an 20 yaşındasınız ve ilgilendiğiniz şey dış görünüm,çekicilik.

Eğer siz fiziki görünümle ilgiliyseniz aşağıya bir alıntı daha yapıyorum.
Tibetin Gençlik Pınarı kitabındaki hareketlerle ilgili.
İnceleyebilirsiiniz.
Saçlarınız,teniniz vb. herşey.
'Benim ihtiyacım yok.' derseniz,söz konusu filozofa iletebilirsiniz.)
Selamlar.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi speedykoala
galiba başta böyle bilgiler vermek yanlış. insanlarda çok büyük beklentiler oluşturuyor. ama bu konuda bi otorite değilim ve söylediklerim sadece kendi deneyimlerimdir.

ben başladığımda elimde 1. kitaptan başka bilgi yoktu. 2. kitap da daha çıkmamıştı. daha öncede dediğim gibi başlarda çok zordu hareketler. kendimde bir fark da görmemiştim. böyle bir beklentimde yoktu. yukarıda anlattığım etkilerin olacağı aklımın ucundan geçmiyordu. tanıdığım ve bu hareketleri yapan kimsede yoktu. sadece spor olarak yaptım. aşağı yukarı 3 ay hiç bir gözlem yapmadım. tibetin gençlik pınarı benim için hergün mutlaka 1 kere 21 er kez yaptığım, bazen günde 2 kez yaptığım, bazen 50 şer kez yaptığım bir egzersizdi.

yaklaşık 3 aysonra başkaları tenimin ne kadar yumuşak olduğunu farketti(ten meselesine önem vermem, ayinlerin karaciğerimize çok iyi geldiğinin göstergesi olmasından kaynaklanıyor). sonra istiklal caddesinde yürürken ne kadar enerjik olduğumu farkettim. biraz düşündüm ve bunu 5 ayine bağladım. sonra hiç başımın ağrımadığını farkettim. hiç belimin ağrımadığını farkettim. sonra 6-7 ay sonra, hiç zorlanmadan kafamı dizlerime değdirebildiğimi farkettim vs. vs.
hiç beklentim olmadan ayinleri yapmam nedeniyle 3. haftada neler hissediyodum hatırlamıyorum.

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla