Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463154-karsi-cinsi-kendine-cekmek-hayatinin-askiyla-tanismak.html)

salvadore_xp 29-12-2009 11:27 PM

Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
Sosyallik arttırıcı ve sosyal fobi gibi sosyal alanda sorun yaşayanlar için hazırlanan telkinler elbet bir süre sonra bu alanda etkisini gösterecektir. Sosyal sorunlarının %90 'ı da karşı cins ile olan kopukluğun bir sonucudur. Karşı cinsle olan kopukluğu hallettiğinizde sorun ortadan otomatik olarak kalkmış olacaktır.
Lakin bu aradığınız aşkı bulabilme ihtimalinizi arttırdığı gibi aradığınız aşkı bulmanızı garanti edemeyecektir. Aslında telkin atakan beyin garantörlüğünde de değildir. Aradığı aşkı bulmak isteyen, insanlara aşık olabilmeyi becebilmek isteyen biri olarak, sosyal alanda hazırlanan telkinlerin benim sorunuma çağre olamayacağı kanaatindeyim.
Elbet birçok erkek karşı cinsi kendine çekebilmek, onu etkileyebilmek ister. Bunun doyurulması mümkün olmayan bir "İD" olduğunu kabul edebilirim. Ne kadar karşı cinsle pozitif ilişkileriniz olsa da yeni insanlar tanımanın keyfi diğer mutlulukları silip süpürebiliyor bazen.
Kafama takılan bir diğer soru da bu sorunun sadece bende olduğu mu? Yoksa birçok erkeğin dönem dönem yaşadığı bir sorun olduğu mu?
Sosyal anlamda başarılı bir birey sayılabilirim, özellikle kızlarla iletişimim iyidir. Lakin bir insana aşık olmak, aşkın şarabından şu kısa sürede tatmak istiyorum. Yani benim sorunum aşık olmak, sevebilmekle alakalı. Aşık olamıyorum bir türlü. Sürekli yeni insanlarla tanışmanın keyfinden de vazgeçemiyorum. Sanırım aşık olamamanın sebebi sürekli yeni insanlarla tanışma zevkinden mahrum olamayışımdır diye düşünüyorum.
Bu yeni insanların da karşı cinsten olmasına özen gösteriyorum bu arada ;)
İçimden bir ses daha fazla kızı kendine çek diyor bu arada.
Aşık olabilmek, birini deli gibi sevebilmek için yapabileceğim telkin, olumlama, telepati, hipnoz vs. var mı?
Belki de çekim yasasıyla birşeyler yapılabilir. Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Yakut_21 29-12-2009 11:36 PM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
yeni insanlarla tanışmak ve bu yüzden aşık olamamak arasında ben bi bağlantı kuramadım,yani sen hemen hemen tanıştığım çoğu insandan etkileniyorum mu diyosun:))bence kafana takmana hiç gerek yok çünkü senin için doğru insanla tanıştığında bi bakmışsın çoktan aşıksıny789

salvadore_xp 29-12-2009 11:55 PM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
Sürekli yeni insanlara odaklanmaktan bahsettim. Bir parça ilişki var gibi. İyi anlatamadım sanırım...
Etkilenme de yok. Aşk hiç yok..

Yakut_21 30-12-2009 12:07 AM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
anladım,o zaman ben bi olumlamayı dene derim8977

Houner 30-12-2009 12:27 AM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
Tekamül kaynaklarından sevgi ile uyumlanmanız gereken bir durum olabilir eğer içinizdeki sevgi kaynağına tamamen uyumlanırsanız o zaman belki aradğınız aşka sahip olabilirsiniz

sulara 30-12-2009 12:35 AM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
İcinızdekı sevgı kaynagına uyumlanmak ne demek pekı ..Nasıl yapacagız

Houner 30-12-2009 01:02 AM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
bildiğim kadarı ile anlatayim; öncelikle ayağa kalkarak kollarımızı çapraz bir şekilde ellerimiz omuzlarımızın üzerinde olacak şekilde (sağ el sol omuzda sol el sağ omuzda Mevlana duruşu gibi) ve başımız öne eğik bir vaziyetteyken içimdeki sevgi ve güç kaynağını kabul ediyorum ve kullanıyorum diyoruz sonra içimdeki sevgi ve güç kaynağına uyumlanıyorum diyoruz bu arada gözlerimizde kapalı bu şekilde 5 dk yapıyoruz her gün sabah akşam 2 defa yaptığımızda değişimi birkaç gün içerisinde görüyoruz insanın kendine güveni artmaya başlıyor

salvadore_xp 30-12-2009 01:22 AM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
Güven sorunu yok. Yeterlilik sorunum da yok. Haddinden fazla free ilişkim oldu. Mesleğim gereği çok sosyal bir ortamdayım. Çok insan tanıyorum. Eskiden aşık olmak daha kolaydı. Bir haftada mejnuna dönerdim. Şimdi çok değerli, seviyeli insanları bile nötr görmeye başladım. Bu durum artık canımı sıkıyor...

derya hanim 30-12-2009 03:48 AM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
Olayin basladigi yer ; eskiden ben asik olurdum .Bu cumleyi kullanmayanlar halen ortaokulda oldugu gibi aska devam ediyorlar .Eski sen kolay asik olurdun artik bunu imgelemissin .Donusu senin elinde .Simdiki sen kolay asik olamiyorsun ,simdiki sen olgunlasmissin eski sen geride kaldi .Yaslada alakali .Kimisi halen ayni 18 yasinda kaliyor saygi duymak lazim .Evlilik programlarinda ask ariyorlar saygi duyuyorum ,kimiside hayat arkadasi ariyor .Yanlizlik zor .Cekim yasasi ile denmekte fayda var bende oldu .Ben sadece sivasli olsun demistim asik oldugum adam sivasli .Kitap okumayi sevsin deseydim onuda unutmusum .Hic savmiyor kitap okumayi .Allahtan discovery channel bakiyor cok bilgili birisi .Aski hayal ederek cekim yasasi yapilabilir ne guzel aska inancta cogalir hayallerle .Bir bakmissin ask karsinda .Sevgilisinden ayrilanlarda yapabilir ama o eski sevgilide his bitmisse yapacak bir sey yok .Ben olsam cekim yasasini beklemektense yillarca , gurura gerek yok giderim konusurum .Seven zaten gelir sevmeyen de gelmez geri .Ask zaten bekledigin zaman gelmiyor ,beklemedigin zamanda geliyor .Bazen o zaman yorulmus oluyorsun seni dinlendiriyor ,mutlu ediyor . En mutlu aninda geldiginde de seni hayatindan bezdiriyor . Zaten sen kendine guveniyormussun sana sadece beklemek dusuyor bu durumda . Kendine guveni eksik olanda iste aski bulunca nasil yasayacaginin ve yarin ne konussak planini yapiyor .Ben oyleydim :) Yapmacik olan seyler de kalici olmuyor .

umelihad 30-12-2009 01:59 PM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?
 
Teşekürler deneyeceğim. sonucu bildirirm. Saygı ve sevgilerimle..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.