![]() |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Arkadaşlar bu konuyla ilgili aklıma fikir geldi... geçenlerde biryerde okumuştum...auraya renk yükleme çalışmaları varmış... aşkla ilgili konular için auraya yeşil renk yüklenmesi gerektiğini öğrendim... belki de karşı cinsi hayatımıza çekememe sorunumuz auramızda yeşil rengin mevcut olmamasından kaynaklanabilir....her rengin kendisine has enerjileri var ve auramızda hangi renkler mevcutsa ona göre olan şeyleri yaşamımıza çekiyomuşuz... benim de bu konuda ufak bir deneyimim oldu...pembe kuvars taşını sevgi konuları için kullanılması gerektiğini zaten çoğumuz biliyoruz...birkaç gündür bu taşı üzerimde taşıyorum ve aura gören tanıdığıma renklerimi sorduğumda göğüs bölgemde yeşil bir alanın oluştuğunu söyledi....daha önceden yeşil renge sahip değilmişim...çimen yeşili tonunda yeşil renk oluşmuş...diyeceğim o ki...auraya yeşil renk yüklemeyi biliyorsanız o uygulamayı yapın....yada kalp çakrasına hitap eden bir şifalı taş edinin... |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? güzel paylaşımdı. bunu hergünmü yapmamız gerekiyor 1 kere yapmamız yeterlimi? |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Alıntı:
Simdiden Tesekkurler Mutlu Kalin.... |
http://www.gizlihazine.com/?ShowGem=cakralar |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Bu kadar zaman sonra sanırım en iyi şeyin serbest bırakma olduguna karar verdim isteyip niyet edip daha sonra yaradana bırakma tam teslimiyetle ,çok isteyip zerinde sorgulanınca takılıp kalıyor bu herşey için de geçerli |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? fazla kişi tanıdıkça tahammül katsayınız azalır buda sizi sevgiden yoksun bırakır. farklı kişilerin enerjileride farklıdır dolayısıyla geçici tat amlak o enerji değişikliğinden olduğuna inanıyorum. bunu aşmak içinde 1 kişide kalmayı deneyip tahammülü zorlayın derim eğerki tahammül edebilecek kadar kırarsanız gardınızı artık başka tatlar çekmeyecektir bu denli sizi. renklere gelince pembe kuvarzın kalba iyi gelme nedeni kalp pembe ve yeşil renktir. ve sevgiye aç olduğunuzu hissediğiniz durumlarda yeşil yada pembe renkler sizi kendinize daha çok çeker. misal geceden iş kıyafetinizi hazırladınız sabah olunca onu giyinip çıkacaksınız. sabah oldu ama o kıyafeti görmiyor yada görseniz bile yakışmayacağını inandığınıza inanıp dolabı açıyorsunuz ve dikkat edin elinizin gitti kıyafetin renklerine. o eyilim bilinki eksikliğini hissettiğiniz şeyin renkleridir sevgiler :)) |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? farklı sayfalarımı yazdım ne :D öyleyse mazur görün :)) |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM. |