Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463154-karsi-cinsi-kendine-cekmek-hayatinin-askiyla-tanismak.html)

imported_Angel 19-12-2011 05:50 PM

Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak?

Arkadaşlar bu konuyla ilgili aklıma fikir geldi...
geçenlerde biryerde okumuştum...auraya renk yükleme çalışmaları varmış...
aşkla ilgili konular için auraya yeşil renk yüklenmesi gerektiğini öğrendim...
belki de karşı cinsi hayatımıza çekememe sorunumuz auramızda yeşil rengin mevcut olmamasından kaynaklanabilir....her rengin kendisine has enerjileri var ve auramızda hangi renkler mevcutsa ona göre olan şeyleri yaşamımıza çekiyomuşuz...

benim de bu konuda ufak bir deneyimim oldu...pembe kuvars taşını sevgi konuları için kullanılması gerektiğini zaten çoğumuz biliyoruz...birkaç gündür bu taşı üzerimde taşıyorum ve aura gören tanıdığıma renklerimi sorduğumda göğüs bölgemde yeşil bir alanın oluştuğunu söyledi....daha önceden yeşil renge sahip değilmişim...çimen yeşili tonunda yeşil renk oluşmuş...diyeceğim o ki...auraya yeşil renk yüklemeyi biliyorsanız o uygulamayı yapın....yada kalp çakrasına hitap eden bir şifalı taş edinin...

kutayhun 19-12-2011 11:15 PM

Aşk İçin EFT Teknikleri - YouTube

gunesim 20-12-2011 09:46 AM

güzel paylaşımdı. bunu hergünmü yapmamız gerekiyor 1 kere yapmamız yeterlimi?

azraist_24 20-12-2011 12:55 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814222)
Arkadaşlar bu konuyla ilgili aklıma fikir geldi...
geçenlerde biryerde okumuştum...auraya renk yükleme çalışmaları varmış...
aşkla ilgili konular için auraya yeşil renk yüklenmesi gerektiğini öğrendim...
belki de karşı cinsi hayatımıza çekememe sorunumuz auramızda yeşil rengin mevcut olmamasından kaynaklanabilir....her rengin kendisine has enerjileri var ve auramızda hangi renkler mevcutsa ona göre olan şeyleri yaşamımıza çekiyomuşuz...

benim de bu konuda ufak bir deneyimim oldu...pembe kuvars taşını sevgi konuları için kullanılması gerektiğini zaten çoğumuz biliyoruz...birkaç gündür bu taşı üzerimde taşıyorum ve aura gören tanıdığıma renklerimi sorduğumda göğüs bölgemde yeşil bir alanın oluştuğunu söyledi....daha önceden yeşil renge sahip değilmişim...çimen yeşili tonunda yeşil renk oluşmuş...diyeceğim o ki...auraya yeşil renk yüklemeyi biliyorsanız o uygulamayı yapın....yada kalp çakrasına hitap eden bir şifalı taş edinin...

Ben cakra testi yapmistim ve kalp cakramin zayif oldugunu ogrendim... Sanirim bahsettigimiz bolge kalp cakrasi degil mi? Ayrica, bu bolume hitap eden taslarin rengi ne renk olmali ve nerelerde bulabiliriz acaba, ilgilenen arkadaslardan bilgi paylasimi rica ediyorum,

Simdiden Tesekkurler

Mutlu Kalin....

imported_Angel 20-12-2011 09:35 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814278)
Ben cakra testi yapmistim ve kalp cakramin zayif oldugunu ogrendim... Sanirim bahsettigimiz bolge kalp cakrasi degil mi? Ayrica, bu bolume hitap eden taslarin rengi ne renk olmali ve nerelerde bulabiliriz acaba, ilgilenen arkadaslardan bilgi paylasimi rica ediyorum,

Simdiden Tesekkurler

Mutlu Kalin....

evet kalp çakrasından bahsediyorum...kalp çakrasının rengi yeşilmiş...ama bu şifalı taş illa yeşil olacak demek değil...pembe kuvars mesela rengi pembe ama hitap ettiği yer kalp çakrasıymış..yardımcı olmak amacıyla bir link veriyorum..bu linkte hangi taş hangi çakraya hitap ediyor sayfanın en aşağı kısmında liste olarak gösteriliyor..ayrıca taşların isimlerinin üzerlerine tıklanarak taşlarla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak da mümkün :)

http://www.gizlihazine.com/?ShowGem=cakralar

truva 3 26-12-2011 09:11 PM

Bu kadar zaman sonra sanırım en iyi şeyin serbest bırakma olduguna karar verdim isteyip niyet edip daha sonra yaradana bırakma tam teslimiyetle ,çok isteyip zerinde sorgulanınca takılıp kalıyor bu herşey için de geçerli

DiL_RU_BA 27-12-2011 10:28 PM

fazla kişi tanıdıkça tahammül katsayınız azalır buda sizi sevgiden yoksun bırakır. farklı kişilerin enerjileride farklıdır dolayısıyla geçici tat amlak o enerji değişikliğinden olduğuna inanıyorum. bunu aşmak içinde 1 kişide kalmayı deneyip tahammülü zorlayın derim eğerki tahammül edebilecek kadar kırarsanız gardınızı artık başka tatlar çekmeyecektir bu denli sizi.

renklere gelince pembe kuvarzın kalba iyi gelme nedeni kalp pembe ve yeşil renktir. ve sevgiye aç olduğunuzu hissediğiniz durumlarda yeşil yada pembe renkler sizi kendinize daha çok çeker. misal geceden iş kıyafetinizi hazırladınız sabah olunca onu giyinip çıkacaksınız. sabah oldu ama o kıyafeti görmiyor yada görseniz bile yakışmayacağını inandığınıza inanıp dolabı açıyorsunuz ve dikkat edin elinizin gitti kıyafetin renklerine. o eyilim bilinki eksikliğini hissettiğiniz şeyin renkleridir sevgiler :))

DiL_RU_BA 27-12-2011 10:30 PM

farklı sayfalarımı yazdım ne :D
öyleyse mazur görün :))

hatiicee 28-08-2012 11:39 PM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577070)
bildiğim kadarı ile anlatayim; öncelikle ayağa kalkarak kollarımızı çapraz bir şekilde ellerimiz omuzlarımızın üzerinde olacak şekilde (sağ el sol omuzda sol el sağ omuzda Mevlana duruşu gibi) ve başımız öne eğik bir vaziyetteyken içimdeki sevgi ve güç kaynağını kabul ediyorum ve kullanıyorum diyoruz sonra içimdeki sevgi ve güç kaynağına uyumlanıyorum diyoruz bu arada gözlerimizde kapalı bu şekilde 5 dk yapıyoruz her gün sabah akşam 2 defa yaptığımızda değişimi birkaç gün içerisinde görüyoruz insanın kendine güveni artmaya başlıyor

Bunu daha önce bilmiyordum.Çok güzel bir yöntemmiş..

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577221)
Şu olumlamayı deneyin derim. İşe yarıyor.

Olumlamanın işe yaramadığını hiç görmedim zaten :)

"Ben aşk doluyum, mutlu olacağım aşkları kendime çekiyorum."

Süpermiş deneyeceğim bunları:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM.