![]() |
Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Sosyallik arttırıcı ve sosyal fobi gibi sosyal alanda sorun yaşayanlar için hazırlanan telkinler elbet bir süre sonra bu alanda etkisini gösterecektir. Sosyal sorunlarının %90 'ı da karşı cins ile olan kopukluğun bir sonucudur. Karşı cinsle olan kopukluğu hallettiğinizde sorun ortadan otomatik olarak kalkmış olacaktır. Lakin bu aradığınız aşkı bulabilme ihtimalinizi arttırdığı gibi aradığınız aşkı bulmanızı garanti edemeyecektir. Aslında telkin atakan beyin garantörlüğünde de değildir. Aradığı aşkı bulmak isteyen, insanlara aşık olabilmeyi becebilmek isteyen biri olarak, sosyal alanda hazırlanan telkinlerin benim sorunuma çağre olamayacağı kanaatindeyim. Elbet birçok erkek karşı cinsi kendine çekebilmek, onu etkileyebilmek ister. Bunun doyurulması mümkün olmayan bir "İD" olduğunu kabul edebilirim. Ne kadar karşı cinsle pozitif ilişkileriniz olsa da yeni insanlar tanımanın keyfi diğer mutlulukları silip süpürebiliyor bazen. Kafama takılan bir diğer soru da bu sorunun sadece bende olduğu mu? Yoksa birçok erkeğin dönem dönem yaşadığı bir sorun olduğu mu? Sosyal anlamda başarılı bir birey sayılabilirim, özellikle kızlarla iletişimim iyidir. Lakin bir insana aşık olmak, aşkın şarabından şu kısa sürede tatmak istiyorum. Yani benim sorunum aşık olmak, sevebilmekle alakalı. Aşık olamıyorum bir türlü. Sürekli yeni insanlarla tanışmanın keyfinden de vazgeçemiyorum. Sanırım aşık olamamanın sebebi sürekli yeni insanlarla tanışma zevkinden mahrum olamayışımdır diye düşünüyorum. Bu yeni insanların da karşı cinsten olmasına özen gösteriyorum bu arada ;) İçimden bir ses daha fazla kızı kendine çek diyor bu arada. Aşık olabilmek, birini deli gibi sevebilmek için yapabileceğim telkin, olumlama, telepati, hipnoz vs. var mı? Belki de çekim yasasıyla birşeyler yapılabilir. Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? yeni insanlarla tanışmak ve bu yüzden aşık olamamak arasında ben bi bağlantı kuramadım,yani sen hemen hemen tanıştığım çoğu insandan etkileniyorum mu diyosun:))bence kafana takmana hiç gerek yok çünkü senin için doğru insanla tanıştığında bi bakmışsın çoktan aşıksıny789 |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Sürekli yeni insanlara odaklanmaktan bahsettim. Bir parça ilişki var gibi. İyi anlatamadım sanırım... Etkilenme de yok. Aşk hiç yok.. |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? anladım,o zaman ben bi olumlamayı dene derim8977 |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Tekamül kaynaklarından sevgi ile uyumlanmanız gereken bir durum olabilir eğer içinizdeki sevgi kaynağına tamamen uyumlanırsanız o zaman belki aradğınız aşka sahip olabilirsiniz |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? İcinızdekı sevgı kaynagına uyumlanmak ne demek pekı ..Nasıl yapacagız |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? bildiğim kadarı ile anlatayim; öncelikle ayağa kalkarak kollarımızı çapraz bir şekilde ellerimiz omuzlarımızın üzerinde olacak şekilde (sağ el sol omuzda sol el sağ omuzda Mevlana duruşu gibi) ve başımız öne eğik bir vaziyetteyken içimdeki sevgi ve güç kaynağını kabul ediyorum ve kullanıyorum diyoruz sonra içimdeki sevgi ve güç kaynağına uyumlanıyorum diyoruz bu arada gözlerimizde kapalı bu şekilde 5 dk yapıyoruz her gün sabah akşam 2 defa yaptığımızda değişimi birkaç gün içerisinde görüyoruz insanın kendine güveni artmaya başlıyor |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Güven sorunu yok. Yeterlilik sorunum da yok. Haddinden fazla free ilişkim oldu. Mesleğim gereği çok sosyal bir ortamdayım. Çok insan tanıyorum. Eskiden aşık olmak daha kolaydı. Bir haftada mejnuna dönerdim. Şimdi çok değerli, seviyeli insanları bile nötr görmeye başladım. Bu durum artık canımı sıkıyor... |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Olayin basladigi yer ; eskiden ben asik olurdum .Bu cumleyi kullanmayanlar halen ortaokulda oldugu gibi aska devam ediyorlar .Eski sen kolay asik olurdun artik bunu imgelemissin .Donusu senin elinde .Simdiki sen kolay asik olamiyorsun ,simdiki sen olgunlasmissin eski sen geride kaldi .Yaslada alakali .Kimisi halen ayni 18 yasinda kaliyor saygi duymak lazim .Evlilik programlarinda ask ariyorlar saygi duyuyorum ,kimiside hayat arkadasi ariyor .Yanlizlik zor .Cekim yasasi ile denmekte fayda var bende oldu .Ben sadece sivasli olsun demistim asik oldugum adam sivasli .Kitap okumayi sevsin deseydim onuda unutmusum .Hic savmiyor kitap okumayi .Allahtan discovery channel bakiyor cok bilgili birisi .Aski hayal ederek cekim yasasi yapilabilir ne guzel aska inancta cogalir hayallerle .Bir bakmissin ask karsinda .Sevgilisinden ayrilanlarda yapabilir ama o eski sevgilide his bitmisse yapacak bir sey yok .Ben olsam cekim yasasini beklemektense yillarca , gurura gerek yok giderim konusurum .Seven zaten gelir sevmeyen de gelmez geri .Ask zaten bekledigin zaman gelmiyor ,beklemedigin zamanda geliyor .Bazen o zaman yorulmus oluyorsun seni dinlendiriyor ,mutlu ediyor . En mutlu aninda geldiginde de seni hayatindan bezdiriyor . Zaten sen kendine guveniyormussun sana sadece beklemek dusuyor bu durumda . Kendine guveni eksik olanda iste aski bulunca nasil yasayacaginin ve yarin ne konussak planini yapiyor .Ben oyleydim :) Yapmacik olan seyler de kalici olmuyor . |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Teşekürler deneyeceğim. sonucu bildirirm. Saygı ve sevgilerimle.. |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? bence de bu bulunduğun ortamdaki insan sayısının azlığı ve çokluğuyla doğru orantılı... dikkat ederseniz daha kırsal kesimlerde ve sosyal ortamın imkanın daha az olduğu yerlerde aşklar daha yoğun yaşanıyor.. çünkü karşımıza daha az seçenek çıkıyor ve bu az ve dar olan seçenek havuzunun içinden en iyiyi seçerek aşık oluyoruz.. seçeneklerin çoğalma ihtimali de çok düşük olacağı için aşık olduğumuz kişiden daha iyi niteliklere sahip olan birisinin sonradan karşımıza çıkacağını düşünmediğimiz için aşık olduğumuz kişiye daha fazla bağlanıyoruz.. bence çok çeşitli insan görmekten ötürü beğenme eşiğin yükselmiş olabilir..beklentilerin kriterlerin yükselmiş olabilir..yani daha iyisini gördükçe belki daha da iyisi vardır umuduyla yeni insanlarla tanışmayı istiyor olabilirsin...çünkü biliyorsun ki bulunduğun ortamda yeni seçenekler her zaman karşına çıkacak ve bu tanıdıklarınla kalmayacaktır..onun rahatlığıyla seçenek çoğaltmak istiyor olabilirsin.. aklıma bu konuyla ilgili bir hikaye geldi ondan alıntı yapayım ; bir gül bahçesi düşün ve oradaki en güzel gülü bul getir desem...fakat bir şartla...bahçede ilerlerken asla geri dönmemek şartıyla...sen bahçedeki güllere baktıkça ve daha güzeli bir adım ötede olabilir umuduyla ilerlerken bir de bakarsınki bahçenin sonuna gelmişsin ve geri dönme şansın da yok...o zaman ne olacak ? bahçenin en ucunda bulunan solmuş ve yaprakları dökülmüş olan bir gülü alıp gelmek zorunda kalacaksın... |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Şu olumlamayı deneyin derim. İşe yarıyor. Olumlamanın işe yaramadığını hiç görmedim zaten :) "Ben aşk doluyum, mutlu olacağım aşkları kendime çekiyorum." |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? evet sevgi ve aşk konulu olumlamalar işe yarayabilir.. diğer bir tavsiyem de ; aşık olmak istediğin kişide hangi kriterleri aradığını ayrıntılı olarak düşünüp belirlersen, o kişi karşına çıktığında o olduğunu daha kolay anlayabilirsin....nasıl bir fiziksel görünümü olmalı...mesleği ne olmalı, hobileri ne olmalı kişilik özellikleri ne olmalı..daha aklına gelirse liste uzar gider....bunları ince ince düşünüp bir kağıda yazabilir sonra çekim yasasını ugulayabilirsin...belki bu kararsızlık tam olarak ne istediğini ne aradığını bilmemekten ötürü de olabilir..durum böyle olunca o kişi karşına çıksa bile sen farkında olmayacaksındır :) |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Alıntı:
|
|
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Aprilrose yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum "Ben aşk doluyum ,mutlu olduğum aşkı kendime çekiyorum" desek nasıl olur.aşkları deyince insan birden fazlasını anlıyor.Aşkı deyince sadece 1 kişi olarak insanın aklına geliyor. Alıntı:
|
|
|
Tavsiye ederim mucizeler yarattığına ben birebir şahidim :) Kolay gelsin, NOT: orjinal menşei benim olumlamanın, © Copyright Aprilrose :) |
Ben ucunu açık bırakmıştım sevgili duru :) kişiselleştirmemiştim, illa şu aşk beni bulsun değilde. Mutlu olabileceğim aşklar gelip beni bulsun babında yazmıştım. Sizinki de olur tabii neden olmasın ki :) Kolay gelsin :) |
Geçrek aşkı yaşayacağım biri arıyorum ama bilmiyorum.. Biilyorum elbet birgün karşıma çıkacak ama geç olmasından korkuyorum o zamanın. :( |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Hayalimde ki insanı nasıl kendime çekebilirim ?.. Arkadaşlar bu konu da pek iyi değilim sanırım... |
|
|
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Ben de uzun zamandan beri bu ilişki sorunumu çözmeye çalışıyorum .hep evlenme aşamasında ilişkilerim bitti nasıl oldugunu anlamadan yada daha eskilerde nerde olmayacak ilşkiler var onları çekerdim biraz olumlamalarla en son olabilecek bir ilişki çektim ama oda koptu o kişi daha sonra birisyle evlendi :( şimdi birisi var bu kişi benim için çok uygun ama bundada uzun zamandan beri tanışmamıza ragmen bir ad koyamadık ilişkiye bundada telkin çalışması yaptım yaptıgım gnden beri tamamen ortadan yok oldu ben bunu bu yaptıgım çalışmadan kafasının karıştıgına yorumluyorum bu durum için ne dersiniz? |
|
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? yani o kişi hazır degilde ben onu mu zorladım gerçi şimdi bıraktım yapmıyorum benimdaha önceki ilşkilerimde en büyük hatam hedef koymamdı olursa olur rahatlıgı vardı bunda artık hedef koymayı ve o kişinin eşim olmasını seçiyorum |
idea3 |
|
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Bu aralar guzel seyler hissediyorum:) Hayatimda kimse yok ama bu ara sanki yaptigim olumlamalardan ya da meditasyonlardan midir bilinmez, sanki hayatimin aski ile karsilasmisim da onun haberi yokmus gibi yasiyorum... Huzurla uyuyor ve huzurla uyaniyorum.. Haydi hayirlisi bakalim...y789 |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Arkadaşlar bu konuyla ilgili aklıma fikir geldi... geçenlerde biryerde okumuştum...auraya renk yükleme çalışmaları varmış... aşkla ilgili konular için auraya yeşil renk yüklenmesi gerektiğini öğrendim... belki de karşı cinsi hayatımıza çekememe sorunumuz auramızda yeşil rengin mevcut olmamasından kaynaklanabilir....her rengin kendisine has enerjileri var ve auramızda hangi renkler mevcutsa ona göre olan şeyleri yaşamımıza çekiyomuşuz... benim de bu konuda ufak bir deneyimim oldu...pembe kuvars taşını sevgi konuları için kullanılması gerektiğini zaten çoğumuz biliyoruz...birkaç gündür bu taşı üzerimde taşıyorum ve aura gören tanıdığıma renklerimi sorduğumda göğüs bölgemde yeşil bir alanın oluştuğunu söyledi....daha önceden yeşil renge sahip değilmişim...çimen yeşili tonunda yeşil renk oluşmuş...diyeceğim o ki...auraya yeşil renk yüklemeyi biliyorsanız o uygulamayı yapın....yada kalp çakrasına hitap eden bir şifalı taş edinin... |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? güzel paylaşımdı. bunu hergünmü yapmamız gerekiyor 1 kere yapmamız yeterlimi? |
Simdiden Tesekkurler Mutlu Kalin.... |
http://www.gizlihazine.com/?ShowGem=cakralar |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? Bu kadar zaman sonra sanırım en iyi şeyin serbest bırakma olduguna karar verdim isteyip niyet edip daha sonra yaradana bırakma tam teslimiyetle ,çok isteyip zerinde sorgulanınca takılıp kalıyor bu herşey için de geçerli |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? fazla kişi tanıdıkça tahammül katsayınız azalır buda sizi sevgiden yoksun bırakır. farklı kişilerin enerjileride farklıdır dolayısıyla geçici tat amlak o enerji değişikliğinden olduğuna inanıyorum. bunu aşmak içinde 1 kişide kalmayı deneyip tahammülü zorlayın derim eğerki tahammül edebilecek kadar kırarsanız gardınızı artık başka tatlar çekmeyecektir bu denli sizi. renklere gelince pembe kuvarzın kalba iyi gelme nedeni kalp pembe ve yeşil renktir. ve sevgiye aç olduğunuzu hissediğiniz durumlarda yeşil yada pembe renkler sizi kendinize daha çok çeker. misal geceden iş kıyafetinizi hazırladınız sabah olunca onu giyinip çıkacaksınız. sabah oldu ama o kıyafeti görmiyor yada görseniz bile yakışmayacağını inandığınıza inanıp dolabı açıyorsunuz ve dikkat edin elinizin gitti kıyafetin renklerine. o eyilim bilinki eksikliğini hissettiğiniz şeyin renkleridir sevgiler :)) |
Cevap: Karşı cinsi kendine çekmek, Hayatının aşkıyla tanışmak? farklı sayfalarımı yazdım ne :D öyleyse mazur görün :)) |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 AM. |