Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463112-hayatin-bize-ogrettikleri-ve-cekim-yasasifikir-paylasimlariterapi-bolumu.html)

spestnaz 19-01-2010 12:43 PM

Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü

kesssiiiiinn korkuyordur. Utangaç biriyse helee, mutlaka korkuyordur khkh56yazık çocuğa bee khkh56khkh56 herkes serbest yetişmiyor, ailesi sert ve baskıcı olan var, kendine güveni eksik olur onların. . Önyargılı olma, derim. Çünkü hâlâ bilmiyorsun neden uzak durduğunu. Sence sana oyun oynadı. . Amaa bunun içinde bambaşka nedenler yatıyor olabilir actionsmile

yagmur7 19-01-2010 03:53 PM

Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580155)
kesssiiiiinn korkuyordur. Utangaç biriyse helee, mutlaka korkuyordur khkh56yazık çocuğa bee khkh56khkh56 herkes serbest yetişmiyor, ailesi sert ve baskıcı olan var, kendine güveni eksik olur onların. . Önyargılı olma, derim. Çünkü hâlâ bilmiyorsun neden uzak durduğunu. Sence sana oyun oynadı. . Amaa bunun içinde bambaşka nedenler yatıyor olabilir actionsmile

Tamam,diyelim ki dediğin gibi, teknoloji diye bir şey var.facebookta,msn de kayıtlı.İnsan bari orda konuşur.Madem utangaç ! her seferinde iletişime geçen ben oldum.müneccim değilim ki.kişilik yapsını çözeyim.

ya da beğeniyor,bakıyor.yeni bir ilişkiye cesareti yok...neyse tek bildiğim beni kaybetti...daha fazla uğraşamam.

Halbuki çok hoşlanmıştım.ama bu hareketleri beni tamamen soğuttu...

yagmur7 23-01-2010 04:13 PM

her gece,yatmadan önce hayalimde, istediğim sevgili modelini canlandırıryorum.Özellikle bana bir buket papatya veriken:))

Bu aralar sürekli pappatya ile ilgili olaylar yaşıyorum.geçen arkdaşım face bookta papatya resmi yolladı.Kuzenim,anneannemlere bir buket papatya ile geldi vs...ilginç...

Ama neden hayalimdeki gibi değil ? bilen var mısapkal89

yagmur7 09-02-2010 04:23 PM

2 gündür r.şanal günselinin bolluk ve bereket olumlamasını yapıyorum.ve bugün etkisini göstermeye başladı.

dışarıda işim vardı.yolda bir tanıdıkla karşılaştım.bulunduğum memlekette iş bir iş yeri açılacak.sana yardımcı olabilirim dedi:)

çok istediğim bir yer değil ama olsun bu bile bir olumlu gelişme...:))

bir de yolda ilkokularkadaşımla karşılaştım.iyi oldu...bu hafta içinde görüşmeyi düşünüyoruz:))

Bir de kendime ait bir olumlamam var.fırsatlarla ilgili,arzu ederseniz burada siznle de paylaşabilirim....

ufak bir ayrıntı ama,marketi geziyordum.en sevdiğim kekler indirime girmişsapkal89

juno75 13-05-2010 02:45 PM

mehaba ben juno75 bugun arama motorunda k.aydugumu gecmis yasamlar ve cekim yasasiyla ilgili arastirma yaparken tesaduf olarak rastladim bu siteye.aslinda benim icin surpriz oldu;cunku uzun suredir kuantum fizigi ve cekim yasasiyla ilgiliyim ve bugun Allah'a sukredip hersey icin bugun yasadigim olumsuz seylerden ne ogrenmem gerekiyor bana yardim et yarabbi dedigimde karsima bu site cikti umarim aradigim cevaplara ulasabilirim ki burayai bulmus olmam da cevaplarimi burada bulacagimin ilk kaniti sanirim.

yelda_k 13-05-2010 02:58 PM

yagmur durumunu yeni okudummm :) son durum ne cok merakedıyorummmm ..bılgılendırısen sevınırımm

juno75 13-05-2010 03:06 PM

merhaba yagmur ben sitede yeniyim am su yazdigin sevgili konusuyla ilgili hayatimdaki bir mucizeyi burada paylasmak istedim.bundan tam 4 yil once ist.da yanlis bir askin icinde aciyla savrulurken ki hayatimda isimde dahil hersey kotuye gidiyordu.sonra babama cezayirdeki turk baskonsoloslugundan is teklifi geldi;once babam sonra annem gitti.babam benimde orada calisabilecegimi soyleyerek beni de cagirdi.ya yeni bir secim yapip hayatimdaki bu cagriya kulak verip yeni bir hayata kucak acacak yada ist.da yanlis ve sonu olmayacak bu iliskinin agir yuklerini tasimaya devam edecektim.ve bir anda gitmaya karar verdim oyle bir guc beni olumlu bir sekilde cezayire cekiyordu ki iste o an beni yeni bir seyin bekledigini farkettim.2006 temmuzda cezayirde yasamaya basladim ve askla ilgili hayatimin mucizesini 28 nisan 2007 cumartesi saat 15:40 da yasadim.onunla tanistigim an ayni anda birbirimize cekildik.garip ve inanilmazdi.evet o benim es ruhumdu kader esimdi ve ben hala cezayirde yasiyorum onunla.o bir cezayirli berberi araplarindan(beyaz arap )deniliyor.

su an ve her zaman Allaha sukrettim bu aski bana yasattigi ve onu karsima cikardigi icin.mutlaka senin icinde dogru bir zaman vardir ve evren dogru seyleri yapmaya basladiginda sana guzellikleri ve mutluluklari veriyor inan bana.her zaman her an icin ve oncelikle baskalri icin sukretmeye basladiginda hayatinda her gun bir mucize yasiyorsun ben bunun belki sadece ufak bir ornegiyim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 PM.