Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463112-hayatin-bize-ogrettikleri-ve-cekim-yasasifikir-paylasimlariterapi-bolumu.html)

vitamin61 09-01-2010 11:16 PM

Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü

yağmurcum buna benzer bi imgeleme de ben yapmıştım yine seninki daha güzel olmuş. ben de onun elinden sabun almıştım:D

yagmur7 10-01-2010 09:07 AM

Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578299)
yağmurcum buna benzer bi imgeleme de ben yapmıştım yine seninki daha güzel olmuş. ben de onun elinden sabun almıştım:D

güzelmiş :)

Onunla aramızda,karşılıklı bir çekim olduğunu hissediyorum.Hatta bunu arkadaşlarımda hissetti.Ama sorun şu ki onda icraat yok:S bakmakla yetiniyor.aslında muhabbetlerimiz oldu,ilgimi belli ettim ama,hepsi bundan ibaret...

Onunla ilgili imgeleme yapmayı uzun zamandır bıraktım,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.

acaba,bir erkek neden böyle davranır ki?4897

yagmur7 14-01-2010 04:11 PM

ilişkiler konusunda aldığım çok önemli bir ders : Karşı tarafın hoşlandığını düşünsen de,sürekli üzerinde bakışlarını hissetsen de,arkadaşların o kişinin senden hoşlandığına dair nerdeyse garanti belgesi verse de... nötr yaklaşmak,hayallere kapılmamak lazım... yoksa sonu hüsran oluyor.

zaten hoşlanan ,insan çok beklemez,iletişime geçer bir şekilde....

en önemlisi hayrlısını dilemek...

yagmur7 18-01-2010 08:44 PM

azımsanamayacak kadar çok kişiden kendimle ilgili şu eleştiriyi duydum. Soğuk,ciddi ve sert bir görüntüm varmış.Beni tanımayan insanlar benden çekinebilirlermiş.Aslında ,hiçte öyle biri değilim.çok büyük bir önyargı bu.

yakından tanıyanlar beni,sıcakkanlı olduğumu söylerler.Ama aldığım eleştirilerden kafama şu takıldı.Acaba,erkekler onları tersleyeceğim korkusuyla mı çekiniyorlar benden:(( bu olasılık çok yüksek gibi...

iyi,ama insan görüntüsünü nasıl değiştirir ki. hep,çok ciddi bir görüntü çizdiğim söyleniyor ve ben buna sinr oluyorum.sizce ne yapmalıyım ?

spestnaz 18-01-2010 08:56 PM

hiçbişey yapma. . sen olduğun gibisin. başkası beğensin diye kendini değiştirmek. . bence lüzumsuz. beğenen öyle de beğenir.

yagmur7 18-01-2010 09:10 PM

başkası beğensin diye değil,başta böylesine ciddi ,sert bir ifade zaten hoş değil.yani en başta benim hoşuma gitmiyor:((

spestnaz 18-01-2010 09:18 PM

ben bişey demeyeyim o zaman. . Ben istemesem de kaşlarım çatılıyor. alnım kırışıyor. Etrafa sinirle bakıyorum. Gülmeye çalışınca aptal bi ifade yerleşiyor suratıma. . Ben de oluruna bırakıyorum. banada diyorlar niye öyle bakıyorsun? seni tanımayanlar çok asabi sanıyorlar, diyorlar. Napayım ki!! Hani fotoğrafçıda adam gül deyince gülemezsin ya, banada öyle oluyor. Gülmek istemiyorum. Öyle işte, coştuk yine khkh56khkh56 içimden geldi şimdi gülüyorum. Ama içimden gelmeden başkaları dedi diye gülemiyorum. Gülsem de, yalan oluyor actionsmile kusura bakma, sana çözüm bulamadım, içimi döktüm guitar mutluluk telkini var, o belki yardımcı olabilir actionsmile

YESHAPPY 18-01-2010 09:43 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580035)
azımsanamayacak kadar çok kişiden kendimle ilgili şu eleştiriyi duydum. Soğuk,ciddi ve sert bir görüntüm varmış.Beni tanımayan insanlar benden çekinebilirlermiş.Aslında ,hiçte öyle biri değilim.
yakından tanıyanlar beni,sıcakkanlı olduğumu söylerler

Bi an kendimi gördüm y789

Hoşuna gitmiyorsa değişmeye isteklisin demektir ve denediğinde başarabilirsin.
Merhaba derken gözlerinin içine bak ve içten gülümse.

HErşeyin hayırlısı olsun senin ve herkes için.O0

appetite for destruction 18-01-2010 10:01 PM

bence o adım atamıyorsa sen biraz yakınlık göstermelisin hiç olmazsa arkadaşlığınız gelişir blissy

yagmur7 19-01-2010 08:17 AM

Alıntı:

appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580067)
bence o adım atamıyorsa sen biraz yakınlık göstermelisin hiç olmazsa arkadaşlığınız gelişir blissy

gerek yok,artık önemsediğim bir insan değil.Değmez...

Bana karşı bütün hoşlanma belirtilerini göstererek,sanki oyun oynadı.
Ben, ona yakınlık gösterince uzak durdu.Madem böyle yapacaktı ne diye baştan ilgilendi...:S

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 PM.