![]() |
hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Bu konu başlığı altında,hayattan aldığımız dersleri ,neler öğrendiğimizi... çekim yasasını ne şekilde uyguladığımızda, başarılı olduğumuzu paylaşalım istiyorum. içimizi rahatça dökebileceğimiz,terapi niteliğinde bir bölüm olsun diye düşündüm sizlerin katılımıyla... benim hayattan aldığım en büyük mesajlardan biri şu oldu,hayatı dengede yaşamanın önemi ! her alanda...işte gerçek zenginlik budur. (fakat ben bunu tam başaramadım henüz.) Çekim yasası konusunda ise; evet,isteklerimiz için hayal kuracağız fakat fazla beklentiye girmeden(çünkü,kaygı hem enerji düşürüyor hem gerginlik yaratıyor.Böylece beklentilerimizin gerçekleşmesi gecikiyor.tecrübelerim doğrultusunda böyle düşünüyorum.) ***Bu arada ben yaprakk adlı eski üyelerdenim,bazı problemler yüüznden nickimi değiştirmek zorunda kaldım.(aklıma hoş bir fikir geldi... başlığının sahibi :)) ) tanıması kolay olsun actionsmile |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü telkinleri dinleyip,hayatıma sürprizler çekmek istedikçe,hergün sürprizlerle karşılaşır oldum. annem, çok beğendim set şeklinde parfüm hediye etti.:)) |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü telkinleri dinlemeye başladıktan kısa bir süre sonra ; sorunlardan kaçmak yerine onlarla yüzleşmeyi öğrendim. böylece tüm sorunlar ; birbirine dolaşmış yumak gibi tek tek çözülmeye başladı..sorunlar azalmaya başladığı gibi ; karşıma çıkanların da etkisi azaldı... |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Bugün,yine hoş sürprizlerle dolu bir gün oldu:)) hocam,çok güzel bir yeni yıl hediyesi verdi. (kırmızı ,küçük sevimli bir ajanda) kırmızı bir küpe almak istiyordum,derse giderken indirimde olan bir yer gördüm. çok uygun fiyata kaliteli kırmızı taşlı küpe aldım:) ***2 haftadır,R.şanal günseli'nin hayata evet programını izliyorum.Dün, çok önemli bulduğum bir konuya değindi.Dedi ki:"Kendinize, hata yapma şansı verin." Evet, ben artık bu söze uygun davranmaya çalışıyorum.Farkettim ki,benim biraz mükemmelliyetçi bir yapım var sanki.Ve bu bana zarar veriyor.Böyle olunca kendimi rahat ifade edemiyorum.Yanlış yapmayayım,yanlış bir şey söylemeyeyim diye,kendimi sıktığımı farkettim. Ama artık,kendimi olduğum gibi ifade etmeyi,değişmeyi ve rahat bir insan olmayı seçiyorum... |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü yağmur hikayelerinin devamını bekliyoruz... |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Merhaba Yağmur, Kendinde gözlemlediğin değişimi okuduğumda sanki hediyeleri alan benmişim gibi hoşuma gitti. Ben henüz yeni üyelerdenim ve zinde uyanma telkininin etkisini hissediyorum. Gözlerimi açtığımda sanki yeni uyanan ben değilmişcesine dinamik hissediyorum kendimi. Tabii yaptığım zaman tasarrufunda daha fazla ders çalışmayı ve egzersiz yapmayı başarırsam çok daha güzel olacak:) Ama çok uzak değil az sonra çalışmak için bilgisayar başından kalkacağım! Sevgiler... |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Çekim yasası gerçekten çok ilginç bir şey:)) Teyzeme ve en yakın arkadaşıma aldığım yılbaşı hediyeleri,meğer en çok ihtiyaçları olan şeylermiş... teyzeme mutfak fayansına assın diye ,renkli çiçeklerin olduğu bir askılık hediye ettim.Dedi ki : "Hep,fayansa askılık düşünüyordum,hayal ediyordum,fakat yapıştırmalı olduğunu bilmiyordum.Havlu falan asarım diye hayal etmiştim." Demek ki,teyzem düşündü,evrende benim aracılığmla isteğini gerçekleştirdi;) Arkadaşıma alınacak olan takı seti için de aynı şey oldu.Daha önce görmüş ,beğenmiş.Fakat,almaya fırsatı olmamış.Bugün karşısında görünce ... çok şaşırdı ve sevindi:)) |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü evren, gönderdiğin mesajları,istek ve arzularını kabul ederek sana ve cevrendeki herkese enerji katıyor. yagmur gelişmelerinin devamını dilerim. sevgiyle kalın. |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Biliyorsunuz,imgelemede duyularımızı çok iyi kullanmak gerekiyor,çekimin etkisini artırmak için. peki,duyularımızı etkin kullanmanın yolları nelerdir,bunu nasıl geliştirebiliriz? |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Uzun zamandır,benden hoşlandığını düşündüğüm biri vardı.Ben de onu beğeniyordum.Bana bakıyordu sürekli,ama nedense yaklaşımları sadece arkadaşçaydı.Bu duruma anlam verememiştim ve hala daha veremiyorum.(fakat,hala bakıyor ve fiziksel olarak sürekli etrafımda...) İlk hoşlandığım sıralarda,onun elini tuttuğumu imgelemiştim.Bu akşam ilginç bir şey oldu.Kısa bir tiyatro gösterisi düzenlemiştik.oyunun bitiminde(selam verme kısmında) tesadüfen yanyana geldik.elimi tuttu.ve selam verip alkış aldık.bütün oyun ekibimizle birlikte.Değişik bir duyguydu... Aslında ben sevgili olarak imgelemiştim ama kısmet böyleymiş :)) ama eğer gerçekten hoşlanıyorsa keşke bunu açıklasaydı :S evet bu akşamki çekimim buydu ;) |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü yağmurcum buna benzer bi imgeleme de ben yapmıştım yine seninki daha güzel olmuş. ben de onun elinden sabun almıştım:D |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Alıntı:
Onunla aramızda,karşılıklı bir çekim olduğunu hissediyorum.Hatta bunu arkadaşlarımda hissetti.Ama sorun şu ki onda icraat yok:S bakmakla yetiniyor.aslında muhabbetlerimiz oldu,ilgimi belli ettim ama,hepsi bundan ibaret... Onunla ilgili imgeleme yapmayı uzun zamandır bıraktım,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. acaba,bir erkek neden böyle davranır ki?4897 |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü ilişkiler konusunda aldığım çok önemli bir ders : Karşı tarafın hoşlandığını düşünsen de,sürekli üzerinde bakışlarını hissetsen de,arkadaşların o kişinin senden hoşlandığına dair nerdeyse garanti belgesi verse de... nötr yaklaşmak,hayallere kapılmamak lazım... yoksa sonu hüsran oluyor. zaten hoşlanan ,insan çok beklemez,iletişime geçer bir şekilde.... en önemlisi hayrlısını dilemek... |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü azımsanamayacak kadar çok kişiden kendimle ilgili şu eleştiriyi duydum. Soğuk,ciddi ve sert bir görüntüm varmış.Beni tanımayan insanlar benden çekinebilirlermiş.Aslında ,hiçte öyle biri değilim.çok büyük bir önyargı bu. yakından tanıyanlar beni,sıcakkanlı olduğumu söylerler.Ama aldığım eleştirilerden kafama şu takıldı.Acaba,erkekler onları tersleyeceğim korkusuyla mı çekiniyorlar benden:(( bu olasılık çok yüksek gibi... iyi,ama insan görüntüsünü nasıl değiştirir ki. hep,çok ciddi bir görüntü çizdiğim söyleniyor ve ben buna sinr oluyorum.sizce ne yapmalıyım ? |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü hiçbişey yapma. . sen olduğun gibisin. başkası beğensin diye kendini değiştirmek. . bence lüzumsuz. beğenen öyle de beğenir. |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü başkası beğensin diye değil,başta böylesine ciddi ,sert bir ifade zaten hoş değil.yani en başta benim hoşuma gitmiyor:(( |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü ben bişey demeyeyim o zaman. . Ben istemesem de kaşlarım çatılıyor. alnım kırışıyor. Etrafa sinirle bakıyorum. Gülmeye çalışınca aptal bi ifade yerleşiyor suratıma. . Ben de oluruna bırakıyorum. banada diyorlar niye öyle bakıyorsun? seni tanımayanlar çok asabi sanıyorlar, diyorlar. Napayım ki!! Hani fotoğrafçıda adam gül deyince gülemezsin ya, banada öyle oluyor. Gülmek istemiyorum. Öyle işte, coştuk yine khkh56khkh56 içimden geldi şimdi gülüyorum. Ama içimden gelmeden başkaları dedi diye gülemiyorum. Gülsem de, yalan oluyor actionsmile kusura bakma, sana çözüm bulamadım, içimi döktüm guitar mutluluk telkini var, o belki yardımcı olabilir actionsmile |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü Alıntı:
Hoşuna gitmiyorsa değişmeye isteklisin demektir ve denediğinde başarabilirsin. Merhaba derken gözlerinin içine bak ve içten gülümse. HErşeyin hayırlısı olsun senin ve herkes için.O0 |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü bence o adım atamıyorsa sen biraz yakınlık göstermelisin hiç olmazsa arkadaşlığınız gelişir blissy |
Bana karşı bütün hoşlanma belirtilerini göstererek,sanki oyun oynadı. Ben, ona yakınlık gösterince uzak durdu.Madem böyle yapacaktı ne diye baştan ilgilendi...:S |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü kesssiiiiinn korkuyordur. Utangaç biriyse helee, mutlaka korkuyordur khkh56yazık çocuğa bee khkh56khkh56 herkes serbest yetişmiyor, ailesi sert ve baskıcı olan var, kendine güveni eksik olur onların. . Önyargılı olma, derim. Çünkü hâlâ bilmiyorsun neden uzak durduğunu. Sence sana oyun oynadı. . Amaa bunun içinde bambaşka nedenler yatıyor olabilir actionsmile |
ya da beğeniyor,bakıyor.yeni bir ilişkiye cesareti yok...neyse tek bildiğim beni kaybetti...daha fazla uğraşamam. Halbuki çok hoşlanmıştım.ama bu hareketleri beni tamamen soğuttu... |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü her gece,yatmadan önce hayalimde, istediğim sevgili modelini canlandırıryorum.Özellikle bana bir buket papatya veriken:)) Bu aralar sürekli pappatya ile ilgili olaylar yaşıyorum.geçen arkdaşım face bookta papatya resmi yolladı.Kuzenim,anneannemlere bir buket papatya ile geldi vs...ilginç... Ama neden hayalimdeki gibi değil ? bilen var mısapkal89 |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü 2 gündür r.şanal günselinin bolluk ve bereket olumlamasını yapıyorum.ve bugün etkisini göstermeye başladı. dışarıda işim vardı.yolda bir tanıdıkla karşılaştım.bulunduğum memlekette iş bir iş yeri açılacak.sana yardımcı olabilirim dedi:) çok istediğim bir yer değil ama olsun bu bile bir olumlu gelişme...:)) bir de yolda ilkokularkadaşımla karşılaştım.iyi oldu...bu hafta içinde görüşmeyi düşünüyoruz:)) Bir de kendime ait bir olumlamam var.fırsatlarla ilgili,arzu ederseniz burada siznle de paylaşabilirim.... ufak bir ayrıntı ama,marketi geziyordum.en sevdiğim kekler indirime girmişsapkal89 |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü mehaba ben juno75 bugun arama motorunda k.aydugumu gecmis yasamlar ve cekim yasasiyla ilgili arastirma yaparken tesaduf olarak rastladim bu siteye.aslinda benim icin surpriz oldu;cunku uzun suredir kuantum fizigi ve cekim yasasiyla ilgiliyim ve bugun Allah'a sukredip hersey icin bugun yasadigim olumsuz seylerden ne ogrenmem gerekiyor bana yardim et yarabbi dedigimde karsima bu site cikti umarim aradigim cevaplara ulasabilirim ki burayai bulmus olmam da cevaplarimi burada bulacagimin ilk kaniti sanirim. |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü yagmur durumunu yeni okudummm :) son durum ne cok merakedıyorummmm ..bılgılendırısen sevınırımm |
Cevap: hayatın bize öğrettikleri ve çekim yasası...fikir paylaşımları,terapi bölümü merhaba yagmur ben sitede yeniyim am su yazdigin sevgili konusuyla ilgili hayatimdaki bir mucizeyi burada paylasmak istedim.bundan tam 4 yil once ist.da yanlis bir askin icinde aciyla savrulurken ki hayatimda isimde dahil hersey kotuye gidiyordu.sonra babama cezayirdeki turk baskonsoloslugundan is teklifi geldi;once babam sonra annem gitti.babam benimde orada calisabilecegimi soyleyerek beni de cagirdi.ya yeni bir secim yapip hayatimdaki bu cagriya kulak verip yeni bir hayata kucak acacak yada ist.da yanlis ve sonu olmayacak bu iliskinin agir yuklerini tasimaya devam edecektim.ve bir anda gitmaya karar verdim oyle bir guc beni olumlu bir sekilde cezayire cekiyordu ki iste o an beni yeni bir seyin bekledigini farkettim.2006 temmuzda cezayirde yasamaya basladim ve askla ilgili hayatimin mucizesini 28 nisan 2007 cumartesi saat 15:40 da yasadim.onunla tanistigim an ayni anda birbirimize cekildik.garip ve inanilmazdi.evet o benim es ruhumdu kader esimdi ve ben hala cezayirde yasiyorum onunla.o bir cezayirli berberi araplarindan(beyaz arap )deniliyor. su an ve her zaman Allaha sukrettim bu aski bana yasattigi ve onu karsima cikardigi icin.mutlaka senin icinde dogru bir zaman vardir ve evren dogru seyleri yapmaya basladiginda sana guzellikleri ve mutluluklari veriyor inan bana.her zaman her an icin ve oncelikle baskalri icin sukretmeye basladiginda hayatinda her gun bir mucize yasiyorsun ben bunun belki sadece ufak bir ornegiyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 AM. |