Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/462814-istedigim-isi-en-sonunda-hayatima-cektimustelik-bu-ekonomik-krizde.html)

yagmur7 04-12-2009 09:58 PM

istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde

Ben hep, iletişim,halkla ilişkiler,insan kaynakları gibi insan ilişkileriyle ilgilli bir işte çalışmak istemişimdir.

Bundan 2 ay önce kadar,gece yatmadan önce,hep istediğim gibi bir işte,ve istediğim gibi sıcakkanlı,güleryüzlü insanların olduğu bir ortamda çalıştığımı imgeledim.

ve 1 hafta kadar bu imgelemelerim devam etti.Bir sabah erkenden uyanıp nete girdim.Ve,iletişim sektörü ilanı gördüm.Hemen resimli cv mi yolladım.

Aradan 1 ay geçtikten sonra bir akşam beni aradılar,cv mi değerlendirdiklerini söyleyerek mülakata çağırdılar.

Acaba,nasıl bir yer,gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm.Tam adres i yazdığım kağıdı atacaktım,vazgeçecektim ki...Sanki ,içimden bir ses beni durdurdu.

Neyse,mülakat günü geldi çattı.Gideceğim, ama öyle aksilikler oldu ki,tramvay yolları değişmiş,geç geldi...vs. son anda girdim binaya.

Kapıyı tıklattım.Meğerse mülakatçılar,anahtarlarını unutmuşlar ve odaya geç gelmişler.Beni de bir önceki mülakat gurbuna aldılar.Yoksa 1 saat kendi grubumu bekleyecektim!

Ve inanır msıınız sadece 1 tane boş koltuk vardı:) şansıma...

Toplu bir mülakat oldu.ve 1.mülakatı geçtim.Sonra 2.ye çağırdılar onu da geçtim.

Ve sektör,bulunduğum memlekette ilk defa açılacak:)) her şey yepyeni...

artık eğitimler,başlayacak :) iyiki,beni 1 .mülakat grubuna almışlar .Çok iyi anlaştığım 2 tane de arkadaşım oldu şimdiden...:)

Umarım sonu da güzel olur.

Yaşasın !çekim yasası!partysmiley

çok_mutlu:) 04-12-2009 10:47 PM

Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde

okurken ben mutlu oldum sizin adınıza çok sevindim yeni işinizde başarılar şimdiden:)istediğiniz ve dilediğiniz her şeyi yaşamınıza çekmeniz dileğiyle mutlu kalın:)

spestnaz 04-12-2009 11:38 PM

ne kadar güzel yaa, çok sevindim sizin adınıza. bende çalışıyorum çekim yasası üstünde ama önce ne istediğimi bilmem lazım xD

çok_mutlu:) 05-12-2009 12:20 AM

istediğiniz her neyse bir yerlerde saklanıyor bence düşünün sizi en çok ne mutlu eder?yaşamınızda ki hangi değişiklik size iyi gelir?sorular sorun kendinize cevabı eminim kısa bir süre sonra bulacaksınız:)

genco 05-12-2009 12:30 AM

ne istediğimizi bilirsek yolun yarısını katetmiş oluruz. azim ve irademiz hedeflenen yerde olmamızı sağlayacaktır. çekim yasası keşfedenler olarak bir adım öndeyiz oleyy.

yeni bir hayat 05-12-2009 12:35 AM

Tebrikler yagmur7;
Ulaşılmak istenen hedefi imgelemenin gücü işte..Yeni işinin hayatına tüm güzellikleri getirmesini diliyorum..Başarılı bir iş hayatın olur inşaallah..Hayırlı olsun..

Sevgiler..actionsmile

Işıldayan Safir 05-12-2009 01:26 AM

tebrikler yağmurcum gücüne hayran kaldım senin adına çok sevindim her şey gönlünce olsun :))

yagmur7 05-12-2009 10:13 AM

Hepinize teşekkür ederim :))

Çekim yasası hayatımda gerçektençok işe yarıyor.Ama nedense bir konuda başaramadım:((

Benden hoşlandığını düşündüğüm biirnden hoşlanıyorum.Aradan kaç hafta geçmesine rağmen hiçbir gelişme yok.Oysa tam istediğim gibi biri...

Acaba bu konuda çekimi nasıl harekete geçireceğim:S

Işıldayan Safir 05-12-2009 10:39 AM

onunda istemesi lazım canım çekim yasası bu büyü değil ne de olsa

yagmur7 05-12-2009 11:07 AM

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572449)
onunda istemesi lazım canım çekim yasası bu büyü değil ne de olsa

Doğru :) ama dediğim gibi,ben onun ilgisini farkettikten,biraz muhabbet ettikten sonra ondan hoşlandım zateny789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM.