Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/462814-istedigim-isi-en-sonunda-hayatima-cektimustelik-bu-ekonomik-krizde.html)

çok_mutlu:) 05-12-2009 12:13 PM

Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde

çekim yasasıyla bunuda başaracağımıza inananlardanım yeterki aynı anda aynı düşünceyi yakalma şansınız olsun ve yürekten istemek tabiki çekim yasası en küçük bir amayı bile kabul etmiyor çünkü

yagmur7 05-12-2009 01:44 PM

Az önce çok ilginç bir şey oldu,hoşlandığım kişi msn adresimi aldı :) beklemediğm bir şeydi...

genco 05-12-2009 05:26 PM

sen bunu bir kez basarmıs birisin yagmur cugum, ümidini yitirme, çekim yasasına devam.

genco 05-12-2009 05:29 PM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572468)
Az önce çok ilginç bir şey oldu,hoşlandığım kişi msn adresimi aldı :) beklemediğm bir şeydi...

anam ben bu mesajını görmemişm. yagmur müthiş bir enerjin var sen bu işi gerçekten iyi beceriyorsun. hadi bakalım sürprizlerini bekliyoruz.8977

spestnaz 05-12-2009 07:59 PM

yaa bu çekim yasası falan diil yeni ad takıyorum: mutluluk çekme yasası sevincli içim bi hoş oldu yaablissy

yagmur7 05-12-2009 08:28 PM

İnanın bende çok şaşırdım:)) bir şeyi çok kalpten dileyince,uzun vadede bile olsa gerçekten oluyormuş demek.

isteklerim oldu,ama sonu olacak mı bakalım.Önemli olan bu çünkü.Hayırlısı olsun yani...

çok_mutlu:) 05-12-2009 09:11 PM

isteklerin tabiki olacak o ne biçim söz ben eminim sonuda olacak hemde fazlasıyla gelecek. bir gün bize dahada mutlu haberlerele geleceksin:)

Sultan 05-12-2009 09:52 PM

harikasınız hayatınıza bütün güzellikleri çekmenizi diliyorumy789

çok_mutlu:) 05-12-2009 10:27 PM

iyiki varsınızy789

Işıldayan Safir 06-12-2009 12:31 AM

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572451)
Doğru :) ama dediğim gibi,ben onun ilgisini farkettikten,biraz muhabbet ettikten sonra ondan hoşlandım zateny789

ne güzel girlhaha her şey gönlünce olsun canım benim umarım sadece bu konuda değil hayatının her aşamasında dileklerine ulaşırsın girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM.