![]() |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde çekim yasasıyla bunuda başaracağımıza inananlardanım yeterki aynı anda aynı düşünceyi yakalma şansınız olsun ve yürekten istemek tabiki çekim yasası en küçük bir amayı bile kabul etmiyor çünkü |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde Az önce çok ilginç bir şey oldu,hoşlandığım kişi msn adresimi aldı :) beklemediğm bir şeydi... |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde sen bunu bir kez basarmıs birisin yagmur cugum, ümidini yitirme, çekim yasasına devam. |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde Alıntı:
|
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde yaa bu çekim yasası falan diil yeni ad takıyorum: mutluluk çekme yasası sevincli içim bi hoş oldu yaablissy |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde İnanın bende çok şaşırdım:)) bir şeyi çok kalpten dileyince,uzun vadede bile olsa gerçekten oluyormuş demek. isteklerim oldu,ama sonu olacak mı bakalım.Önemli olan bu çünkü.Hayırlısı olsun yani... |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde isteklerin tabiki olacak o ne biçim söz ben eminim sonuda olacak hemde fazlasıyla gelecek. bir gün bize dahada mutlu haberlerele geleceksin:) |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde harikasınız hayatınıza bütün güzellikleri çekmenizi diliyorumy789 |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde iyiki varsınızy789 |
Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM. |