Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/462814-istedigim-isi-en-sonunda-hayatima-cektimustelik-bu-ekonomik-krizde.html)

Işıldayan Safir 06-12-2009 12:42 AM

Cevap: istediğim işi en sonunda hayatıma çektim!üstelik bu ekonomik krizde

Alıntı:

yagmur7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572468)
Az önce çok ilginç bir şey oldu,hoşlandığım kişi msn adresimi aldı :) beklemediğm bir şeydi...

çok güzel canım her şeyin istediğin gibi olmasını diliyorum çok tatlısın seeeennn girlhaha

nazendem 06-12-2009 03:40 AM

Bende çok istediğim bir işi kendime çektim.Çok yakında başlicam inşallah.Hergece yatmadan önce dileğimi tekrarladım."ben tam kendime uygun,kalıcı,bol kazançlı bir işe girmeyi seçiyorum ve bunun için şükrediyorum." İşte olumlamam bu.

çok_mutlu:) 06-12-2009 10:35 AM

ardıardına güzel haberler alıyoruz senin adına çok sevindim:)

arztrkm 07-12-2009 03:46 PM

yağmurcum senin adına çok sevindim..dileklerin teker teker oluyor..ne kadar güzel yüreğin ve enerjin var demek..
bizim yerimize de istesen ::)
tebrik ediyorum

sevgiler

yagmur7 21-12-2009 09:51 PM

Her şey iyi başladı ,ama olumsuz bitti...Neden böyle oldu anlamış değilim.

zorluklarla kazandığım eğitimi bıraktım. İşin ve koşulların bana göre olmadığını anladım.İyi anlaştığımızı zannettiğim arkadaşımla bağlarım koptu.

Hoşlandığım kişinin,ise değerimi hak etmediğini gördüm...Çekim yasası,hayatımın çoğu alanında işe yarıyor ama iş ve ilişkilerde bir türlü dikiş tutturamadım :(

Hep olumluya odaklandığım halde neden böyle oldu ki? acaba almam geren ders nedir? olaya böyle bakmaya başladım.Mutlaka öğrenmem geren bir şey var,ama ne?

çok_mutlu:) 21-12-2009 10:40 PM

bazen imgelme yaparken dikkatli olmak lazım galiba tam olarak istediğimiz ne ona odaklanıp onu çekmek en doğrusu bence biraz kafanızı dinleyin kendinizin ne istediğine tam olarak karar verin tüm detaylarıyla ama birde oyle başlayın yola bu sefer kesin olur:)iyilik melekleri hep sizinle olsun sevgiyle kalın

Sultan 21-12-2009 10:43 PM

"...Çekim yasası,hayatımın çoğu alanında işe yarıyor ama iş ve ilişkilerde bir türlü dikiş tutturamadım :("ooo67
cümlen üzerinde düşünmeye ne dersin.bundan sonra harika bir işi hayatıma çekiyorum ve buldum işte başarılı oluyorum demeye başlayabilirsin
sevgiyle mutlu kalın
y789

yagmur7 21-12-2009 10:51 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574901)
"...Çekim yasası,hayatımın çoğu alanında işe yarıyor ama iş ve ilişkilerde bir türlü dikiş tutturamadım :("ooo67
cümlen üzerinde düşünmeye ne dersin.bundan sonra harika bir işi hayatıma çekiyorum ve buldum işte başarılı oluyorum demeye başlayabilirsin
sevgiyle mutlu kalın
y789

İşe yarar mı ki,,,hoş,yarar yaramasına da,bu konularda o kadar olumsuzluklar yaşadım ki...bu olumlamalara kendimi nasıl inandıracağım bilmiyorum ...

Ama diğer konularda, çekim yasaında oldukça başarılıyım...

çok_mutlu:) 21-12-2009 11:03 PM

burada olumsuzluk var napıp edip bu olumsuz deneyimleri kafandan at bilinçaltını boşalt tamamen çekim yaparken olumsuz her ne gelirse aklına o an ya içinden iptal de yada benim gibi hafif kaba bir kızsan defol de:)y789ben oyle yapıyorumda :)yada başka bir işle uğraş...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:46 AM.