Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Telekült Kardeşliği (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/454180-telekult-kardesligi.html)

ijj10 25-10-2009 03:48 PM

Telekült Kardeşliği

Evet arkadaşlar diyeceksiniz ne bu?Şöyle.
Mesela sayın atakan abimiz sitesinin dünya çapında tanınmasını istiyor.Her admin ister.
Bende şöle bişi düşündüm.20 kişi istese ne olur?Acayip bir güç oluşur.
Demek istediğim şu ki;Hepimiz aynı şeyi aklımızda ve sitede tekrarlayalım

Organizasyon şöyle:Ben şöyle yazıcam.Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın.Sizde bu mesajı bu konuya yazacaksınız.Ardından imzanıza ekleyeceksiniz.İmzanızı okuyan ve bu mesajı okuyan herkesin aklından bu geçecek.Bu da 100lerce evrene gönderilen istek anlamına gelir.Ve sık sık aklınızdan bunu geçireceksiniz.
Nası fikir ama???

Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın.

banu 25-10-2009 03:52 PM

Cevap: Telekült Kardeşliği

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın...
banu

naz78 26-10-2009 08:51 AM

hayatım değişti com dünyada tanınsın atakan bey zenginlik telkinini siteye koysun ülke kalkısın ekonomiye can gelsin atakan bey kazansın ülke canlansın herkez kazansın;))))))y789O0

nazendem 26-10-2009 01:08 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561036)
hayatım değişti com dünyada tanınsın atakan bey zenginlik telkinini siteye koysun ülke kalkısın ekonomiye can gelsin atakan bey kazansın ülke canlansın herkez kazansın;))))))y789O0

çok komiksingirlhaha

ijj10 26-10-2009 01:20 PM

sen hiç komik değilsin ama.
konuyu okuyarak cevap ver.

zeyz 06-03-2010 09:22 AM

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın...

Valla bende adminim ancak bu sitede üyeyim.Bu Forum Hepimizin...

Bişey daha

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın... :)

AVVESOME 12-03-2010 09:39 PM

hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınıyor...

pinnko 12-03-2010 10:55 PM

www.hayatimdegisti.com sitesi tüm dünyada tanınıyor.
pinnko

Turhan 12-03-2010 11:09 PM

Ya ciddi bir telekült kardeşliği çalışma grubu yapalımmı. herkes dileğini söylesin her hafta biri için aynı gün aynı saatte aynı metni okuyalım. Hayatım değişti google olsun falan değil kişisel taleplerimiz için

bluegirlx 12-03-2010 11:14 PM

vavv iyi fikir..insnalar burada günük yazabildikelrine göre..dilekelrinide söyleye bilirler...belki kendilerine bile tam itiraf edemedikelri dilekelrini buraya yazarlar..yazmak sihirlidir arkadaşlar..hayalin somutlaşmış halidir yazmak..

vitamin61 12-03-2010 11:16 PM

Güzel fikir...

bluegirlx 12-03-2010 11:19 PM

konuyu yeni okudum..hayatım değişti sitesi dünya çapında tanınırsa çok iyi olur..tanınsın..ihtiyacı olan herkese ulaşsın..ben zaten ihtiyacı oabilecek insanlara ve anlayabileck insanlara öneriyorum..giriyorlarmı tam bilmiyorum ..ama haberleri olsunda mutlaka bir gün uğrarlar ve sonra ne olduğunu anlar ,kalırlar..ve sonra derler ki

hayatımdeğişti sitesi dünya çapında tanınsın....

mine2408 12-03-2010 11:54 PM

www.hayatimdegisti.com sitesi dünyada tanınıyor...
Mine

Turhan 13-03-2010 12:10 AM

Arkadaşlar benzer çalışmalar zaten yapılıyor ama bu biraz farklı. Telekült kardeşliğinin mantığı herkesin aynı anda aynı dilekte bulunması (bir hafta boyunca hergün hepimiz aynı anda başlıyacağız örneğin ben "ben uçak alayım" derken herkes "turhan uçak alsın" diyecek) Katılacak olan herkes dileğini bildirecek. Her hafta o hafta kimin dileği için çalışılacaksa o dileğe göre bir metin hazırlanacak (bende kitabı var ben hazırlarım) herkes hergün aynı saatte o metni okuyacak. dileklerinin tüm siteye ifşa edilmesini istemeyenler olabilir. Özelime yazarlarsa sadece çalışma grubundakilerle paylaşılır.
Grubu 5-10 kişi ile sınırlayalım. (O kadar katılan buldukta sınırlaması kaldı sanki). birinci grup bitince talep durumuna göre tekrar bir grup yapılabilir.

bluegirlx 13-03-2010 12:16 AM

ben kabul ediyorum turhan güzel fikir..

Turhan 13-03-2010 12:37 AM

Tamam bluegirlx birkaç kişi daha bulalım başlayalım

pinnko 13-03-2010 12:58 AM

Merhaba
Benide katın.
Dün gece indirdim kitabı , yeni okuyacağım daha.
Selamlar.

Turhan 13-03-2010 01:03 AM

Evet şimdiden 4 olduk sanırım pazar akşamı başlıyoruz. herkes programını yapsın 10:30 da toplantı var. Kontenjanımız dolmadı daha katılmak isteyenler bildirsin.

doremifasolasi 13-03-2010 01:14 AM

pazar 10:30
ben de varım.

vitamin61 13-03-2010 08:47 AM

ben de varım. pazar akşam saat 10.30da mı arkadaşlar...

Turhan 13-03-2010 01:13 PM

Katılacak olanlar arkadaşlar dileğini bildirsin ne kadar acil olduğunu bildirsin çünkü her hafta sadece bir kişi için çalışabileceğiz. Dileği ihtiyacı acil olanları öne alabiliriz. kimseninki acil değilse benden başlarız :) Ben bu gece metni hazırlarım sabahtan itibaren alabilirsiniz. akşam 10:30 da da herkes 5 defa aynı metni okuyacak. metni okumak için 5 dk yanlız kalabileceğiniz bir ortamı önceden ayarlarsanız daha güzerel olur.

doremifasolasi 13-03-2010 02:37 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589448)
Katılacak olanlar arkadaşlar dileğini bildirsin ne kadar acil olduğunu bildirsin çünkü her hafta sadece bir kişi için çalışabileceğiz. Dileği ihtiyacı acil olanları öne alabiliriz. kimseninki acil değilse benden başlarız :) Ben bu gece metni hazırlarım sabahtan itibaren alabilirsiniz. akşam 10:30 da da herkes 5 defa aynı metni okuyacak. metni okumak için 5 dk yanlız kalabileceğiniz bir ortamı önceden ayarlarsanız daha güzerel olur.

ben öncelikli olabilir miyim?

aşağıdaki dilek eşimin dileğidir..
bizim bir kızımız oldu tam üç ay yedi günlük ve gece uyanmaları hem benim için hem eşim için hem de çocuk için bir işkenceye dönüşüyor. çünkü ben çok zor uyanıyormuşum ve aşırı tahammülsüz bir halde oluyormuşum.

EŞİMİN DİLEĞİ: BENİM UYKUSU ÇABUK DAĞILAN VE AİLESİNE GECELERİ DE GÜNDÜZLERİ OLDUĞU GİBİ ŞAHANE YAKLAŞAN BİRİ OLMAM. AMİN

Eşim haklı aslında çocuğa karşı bile çok fazla tolerans gösteremiyorum. onun için ben izniniz olursa öncelik istiyorum.
üniversitede hocalarımız erken evlenin hem babalık rolünü iy oynamak için enerjiniz olur. hem de torun sevgisini erken tadar benim gibi bekleyip durmazsınız demişti.
kahvesmiley

cansin sen 13-03-2010 02:58 PM

burada baylaşılan fikirler çok güzel. :) özellikle doremifasolasi nin üniversite hocasının söylemleri :)çok haklı.bu arada güzel bir grup olacağa benziyor.birde www.hayatımdeğişti.com sitesi dünya çapında tanınıyor diyecektim :) :) :)

sevgiler

doremifasolasi 13-03-2010 05:36 PM

www.hayatımdeğişti.com sitesi dünya çapında tanınıyor..

Turhan 13-03-2010 09:33 PM

:) selam herkese,
Doremifasolasi senin dileğin için yapabileceğimiz birşey varmı onu bilmiyorum telekült öyle detaylarla pek ilgilenmiyordu. sağlık için bişeyler yapabiliriz ama çok genel yinede deneyeceğim diğer arkadaşlarda dileklerini belirtsinler ki daha kolay karar verelim. doremifasolasininki direk bir formül bulana kadar erteleyebiliriz. çünkü.

Turhan

Turhan 13-03-2010 09:35 PM

Bu arada benimde iki yaşında bir çocuğum var uykusuz 6 ay faklan günde 3-4 satlik uykuyla işe gittim sadece kabullen ve bu onun doğası ve benim görevim onu rahat ettirmek dersen sinirin geçer bence. :)

pinnko 13-03-2010 09:46 PM

Ok.
Yarın akşam 22.30'da bende burada olacağım.
Bende istek formülümü bu akşam oluşturayım.

fatamorgana 13-03-2010 10:00 PM

Yarın ben de burda olurum. İlk sırayı tabi ki önceliği olan arkadaşlara verelim. Yani kısa vadede çözüme kavuşması gereken şeyler olabilir.
Keşke aynı şehirde olsak, toplanır, aynı ortamda yapardık bu çalışmayı.

doremifasolasi 13-03-2010 10:31 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589533)
:) selam herkese,
Doremifasolasi senin dileğin için yapabileceğimiz birşey varmı onu bilmiyorum telekült öyle detaylarla pek ilgilenmiyordu. sağlık için bişeyler yapabiliriz ama çok genel yinede deneyeceğim diğer arkadaşlarda dileklerini belirtsinler ki daha kolay karar verelim. doremifasolasininki direk bir formül bulana kadar erteleyebiliriz. çünkü.

Turhan

turhancım deneyeceğini söylemişsin çok teşekkür ederim.
uyku bozukluğu olarak niteleyip sağlıkla ilişkilendirilebilir benim durumum.
bilgisayarın geç açılması, afyonun geç patlaması durumu benimki
işlemcim mi zayıf masaüstü mü çok dolu, güncelleştirmeler mi var nedir anlayamadım.:)
ama bu durumun eşimi rahatsız ettiği açık. var mı benimle alakalı bir dileğin dediğimde ilk aklına gelen bu oldu; benim uykudan uyanıklılık haline geçmekte zorlanmam. umarım aşarım bunu çok yorgun oluyorum uyandığımda. hatta bunu araştırdın ve gıda inteloransı diye bir şey çıktı karşıma yani bu durum bazen psikolojik değil fiziksel de olabiliyormuş.
sabah yediğin bir gıda türü örneğin yumurta seni bitkin huzursuz ve uyku dan uyanamaycak kadar halsiz düşürebiliyormuş.

SeLeNaS 13-03-2010 10:48 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589448)

Yeni bir işe başladım ve panikden heyecandan tüm bedenimde özellikle boynumda kasılmalrdan kaynaklanan ani atmalar,tikler oluştu.Kafamı buna takmadna odaklanamıyorum.Lütfen banada yardım edin.

pinnko 13-03-2010 11:04 PM

Alıntı:

SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589554)
Yeni bir işe başladım ve panikden heyecandan tüm bedenimde özellikle boynumda kasılmalrdan kaynaklanan ani atmalar,tikler oluştu.Kafamı buna takmadna odaklanamıyorum.Lütfen banada yardım edin.

Telkinleri dinleyebilirsiniz.
Sosyallikle ilgili.
'Topluluk önünde konuşma' olabilir.
Metinlerini inceleyip karar verebilirisiniz.
Selamlar.

bluegirlx 13-03-2010 11:56 PM

ben evimdeki misafirin 3 aydır kalan misafirin evine gitmesini istiyorum.yani evimde eşimle bozulan huzurumuzun yeniden oluşmasını istiyorum.ama bir öncelik istemiyorum.bana ne zaman sıra gelirse..

Turhan 14-03-2010 12:56 PM

Merhaba,

Bu durumda önce selenas için bişeyler yapalım yoksa heyecandan belkide işinden olacak. Solfasolasida senin içinde bu hafta içinde araştıralım. Selenay senin içinde direk bir şey bulamadım ama yazmaya çalışacağım. İnternet başında olmanız gerekmiyor herkes saat tam 10:30da kendine yanlız kalabileceği 5 dakika ayırabilirse kalabalık bir evdeyseniz tuvalete bile gidebilirsiniz. Yazıp göndereceğim metni bir küçük kağıda yazıp ordan okuyabilirsiniz. 5 defa okuyup kapatın hepsi bu bir hafat içinde sorunlar çözelmeye başlıyor. Hepimiz birbirimize yardım ediyoruz böylece.

Turhan 14-03-2010 01:46 PM

Bu arada söylemeyi unuttum rumuzla dilek tutacağını sanmıyorum bu nedenle herkesin özelime isimlerini göndermelerini rica edeceğim özellikle ilk çalışmayı yapacağımız selenasın ismine acil ihtiyacım var.

Turhan 14-03-2010 02:07 PM

Arkadaşlar bizim için Telekült Kardeşliği adında bir sosyal grup kurdum.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...l#gmessage2681

linkinden ulaşanbilirsiniz sanırım değilse sosyal gruplara bakarakda bulabilirsiniz. Selenasın şarkısını oraya yazdım ilk günler onaylama vs sıkıntılar çıkmasın diye şarkıyı burayada yazıyorum bundan sonraki şarkıları orada yayınlayacağım. Selenas lütfen katılacak herkesin özeline ismini gönderki şarkıyı havadaki birine okumayalım. boşa gitmesin. Soyad belirtmek gerekirmi bilmiyorum ama kitaptaki örneklerde hep ad soyad belirtilmiş. Sende soyadsız deneyebiliriz istemezsen.

Şarkı aşağıda;

Lütfen .......... bolluk ve rahat bir kazanç içinde sevinsin. Şimdi ve yaşamının son günlerine kadar gümüşten pırıl pırıl bir dere yaşamına aksın, ona neşe ve mutluluk getirsin. El attığı her iş ona büyük kazançlar getirsin ve her bir girişimi tehlikesiz ve tümüyle zararsız olarak Başarıyla taçlansın. Çalışırken, insanlarla konuşurken ve işini yaparken kendini rahat hissetsin. Heyecanı ona engel değil Başarıların yolunu açsın. Heyecanını hep kontrol edebilsin ve kendine faydalı olacak şekilde kullansın. Yaşam ona büyük zevkleri tadabilmesi ve bunları son günlerine kadar yaşayabilmesi için bağışlarda bulunsun. Çünkü o, yolunun üzerindeki herkesle paylaşan, herkese yardım eden ve bu davranışıyla kendisine verilen şansa layık, erdemli bir kişidir. Şu andan itibaren ona istediği tüm hoşlukları tanıtın çünkü o şu özdeyişin ateşli bir taraftarıdır:"Benzerlerime yapabileceğim bir iyilik varsa, lütfen bunu hemen gerçekleştireyim. Çünkü bu yoldan yanlızca bir kez geçeceğim".

vitamin61 14-03-2010 02:23 PM

çok güzel olmuş ellerine sağlık...

Turhan 14-03-2010 09:14 PM

Arkadaşlar Selenas bu saate kadar ismini bildirmedi Bluegirlx ve Doremifasolasiddo nun metinlerini hazırlayamadım. Bu nedenle bu hafta benden başlamayı öneriyorum. Sarkı metni grupta var. Bu durumda Bluegirlx haftaya sonraki haftayada birlikte karar veririz.
Lütfen grup sayfasından şarkıyı alarak 22:30da 5 defa okuyalım.

bluegirlx 14-03-2010 10:05 PM

kaç kişiyiz 22,30 da.

fatamorgana 14-03-2010 10:40 PM

ben geldim.. hemen metni okuyorum

bluegirlx 14-03-2010 10:40 PM

turhal hissettinmi bilmiyorum ama ben senin isteklerini hissettim ve senin için istedim..umarım herşey gönlünce olur..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM.