![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği arkadaşım, öncelikle kimler katılıyor, bunu belirleyelim derim ben.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği uygulama çok hoşuma gitti ama nedense devam etmemiş tekrar yapılırsa bende katılmak istiyorum. inşallah güzel organize oluruz |
Cevap: Telekült Kardeşliği tamam. organizasyonu başlatıyorum.. hem takibat ve planlama açısından hemde motivasyon açısından haftabaşı(pazartesi) başlatmayı düşünüyorum.. katılımcı listesini belirlemek ve metni hazırlayabilmek adına 1 hafta süre ayırıyorum..yani 27 şubat ta telekült kardeşligimiz başlıyor..hayırlı ugurlu olsun..956k |
Cevap: Telekült Kardeşliği Beni de yazabilirsiniz listeye. Gerçi konu istemeye gelince öyle bir kaldım. İste deyince isteyemiyorum ki. Ben enerjinize enerji katmak istiyorum. Çok güzel bir çalışma olacağına inanıyorum. Metin konusu ne olacak kim yazacak herkes kendi metnini kendi mi yazacak? Telekült gücü kitabındaki metinlerden esinlenebiliriz. Hatta bazılarımız oradakilerin aynılarını bile kullanmak isteyebilir. 7 gün içinde katılan insanları belirleyelim gruba kişi sayısı koyalım mı? Çünkü çalışma uzayınca insanlar devamını getiremeyebiliyor. 8 kişi olsun mesela o zaman 2 aylık bir sürede çalışma biter. Her kişinin metnini bir hafta okuruz. Tabi biliyorum daha çok insan daha çok enerji ama bu tür çalışmalarda bazı arkadaşların devam getiremediğini görüyoruz. O nedenle böyle bir şey söyleme gereği hissettim. Kimse özel üzerine alınmasın. Eğer çok istek olursa aynı saatte çalışma yapılacak ikinci bir grup daha kurulur. Birlikte istemenin enerjisi çok güzel bence iki grubun aynı anda çalışması bile enerjilerine enerji katar. Çünkü hepimiz isteyeceklerin gerçek olacağına koşulsuz yürekten inanacağız. Sevgiler. |
Cevap: Telekült Kardeşliği bencede bir liste yapmak çok iyi olur. isteyen herkes metni okuyabilir ama kimin için okunacağı bir listeyle belirlense çok iyi olur. |
Cevap: Telekült Kardeşliği evet, devamını getiremeyecegini düşünenler katılmasın lütfen.. metinleri kişinin ihtiyacına göre, telekült gücü kitabından alıntılayabiliriz, eklemeler çıkarmalar yapılır ve tabi son haline çalışılacak kişi karar verir... bir de metni burda yazmamamız gerekiyor, kitabın uyarısına göre.. katılan arkadaşlara özelden metni ve isimlerimizi göndeririz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Alıntı:
|
Cevap: Telekült Kardeşliği Şimdiden beş kişi olduk: Sweeet Lucid Simree Bluegirlx Gülsem :)) |
Cevap: Telekült Kardeşliği dileklerimiz de hazırdır heralde :)) arkadaşlar şimdiden haftanın hangi saati uygulama yapacagımızı kararlaştırmaya çalışalım..hepimize uygun bi saat olmalı, aynı anda yapmamız gerekiyor çünkü..siz ne dersiniz kaç gibi olsun uygulamalar? |
Cevap: Telekült Kardeşliği Ben de katılmak istiyorum.Beni de ekleyin lütfen.Metni kim hazırlayacak peki belli oldu mu?Akşam 23-23:30 gibi uygun olur mu?Ya da erken uyuyan varsa daha erken de olur.Hepimiz toplanabilsek bir konuşsak. |
Cevap: Telekült Kardeşliği tabiki frezya, hoşgeldin aramıza... odaktaki arkadaşımızın dileginin konusuna göre şifadır şanstır vs. kitaptaki metinden alıp, üzerinde eksiltmeler eklemeler yaparız diye düşündüm ben..tabiki grup olarak fikirlerimizi koyarız şunu ekleyelim şunu eksiltelim diye,tabi son halini odak kişi belirleyecek..biz de onu okuyacagız hepimiz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Hoş buldum:) Tamam,çok iyi,yalnız ben kitabı okumadım ben de yok sanırım kitap elinde olan bir arkadaş ayarlar metni.Özelden isim soyisim fln veririz herkes için uygun olursa.27sinde başlamayı planlıyoruz değil mi? Bu arada hayatimdegisti.com dünya çapında tanınıyor :) |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatimdegisti.com dünya çapında tanınıyor :) kitap bende var.. bizi pek tatmin edecek şekilde degil metinler ama dedigim gibi bizler ekleme çıkarma yaparız üzerinde.. saat olarak benim bir problemim yok,cok cok gece kalmadığı sürece.. isim soyisim gerekli evet..ve bence yaşları ve konumunu da bilmek lazım, kafamızdaki silüeti dogru canlandırabilmek adına..karışıklık olur diyorsanız, isim soyisim,çalışılacak kişinin ismi(anneniz,cocugunuz vs..dileginiz kimin içinse), yaş ve bulundugunuz şehiri özelime atarsınız, bende herkesinkini listeleyerek cuma yada cumartesi katılımcıların özellerine yollarım.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği çok uzun sürecek bi olay değil o yüzden benim için günün her saati uygun. kimle başlıyoruz kimle devam ediyoruz bellimi. sıra bana geldiğinde metin konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. |
Cevap: Telekült Kardeşliği metin konusunda yardımlaşırız tabiki.. benle başlamasını talep ediyorum..ama tabi aciliyeti olanlara öncelik verebilirim kendi adıma... |
Cevap: Telekült Kardeşliği benim için sorun yok bende 2. olarak talip olabilirim diğer arkadaşalr için sakıncası yoksa |
Cevap: Telekült Kardeşliği bana uygun.. dedigim gibi aciliyeti olup rica edenleri öne alabiliriz sorun olmaz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Arkadaşlar sizin için de uygun olursa ve simree senin durumunun çok aciliyeti yoksa ben alabilir miyim ilk sırayı?Sağlık durumuyla ilgili de.Nedenini özelden yazarım sizlere.Bir de dileklerimizi kimseyle paylaşmayacağız değil mi?Yani grup haricinde.Yoksa olumsuz düşüncelerden etkilenebilirler diye düşünüyorum.En azından çalışma bitene kadar.Siz ne dersiniz? |
Cevap: Telekült Kardeşliği frezya durumunun aciliyeti dolayısıyla öne alındı, ondan başlayacağız.. evet dilekler aramızda kalsın..hazırlanan metinin de burda yazılmaması gerekiyor..özelden gönderilecek.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Teşekkür ederim simreecim sıranı verdiğin için.Arkadaşlar için de uygundur umarım. |
Cevap: Telekült Kardeşliği konu sağlık olunca akan sular durur. bencede sakıncası yok |
Cevap: Telekült Kardeşliği Sağol gülsem :) |
Cevap: Telekült Kardeşliği http://www.hayatimdegisti.com/forum/groups/ Buradan grup kurun katılalım arkadaşlar. Daha önce kimler çalışma yaptıysa tecrübeli ve lider olmak isteyen arkadaşlar insanları toplasın. Benim bu sitede sürekli konuştuğum bir kişi bile yok. Grubu ben toplayamam. "Tamam yapalım" diyorsunuz ama kimseyle arkadaş olmuyorsunuz ve iletişim kurmuyorsunuz. Grubu kurmakta pek hevesli değilsiniz bence.. dunk56 |
Cevap: Telekült Kardeşliği arkadaşım, katılmak isteyenler zaten istekte bulunup kişisel bilgilerini ilettiler..zaten gönülden istemeden aktivite olsun diye girmesin lütfen kimse.. katılımcı arkadaşlarımızı,gönülden inananları aramıza bekliyoruz.. grup derseniz buyrun. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ardesligi.html teşekkürler tavsiyeleriniz için 25889 |
Cevap: Telekült Kardeşliği Sevgili Lusid ben katılmak istediğini söyleyen herkesin yeteri kadar hevesi olduğuna inanıyorum. Ayrıca kendi adıma çok da heyecan duyuyorum. Grup çalışmalarına bayılıyorum. Yeni bir grup kuralım o zaman sadece üye olanların mesajları görebileceği şekilde. Hem biz arkadaşız ya. Daha tanışırız organize de oluruz daha iki gündür konuşuyoruz. Oradan paylaşımlara devam ederiz. Kitap bende var. Metin konusunda ihtiyacı olanlara yardımcı olurum seve seve. İyi metinler yazabileceğimi düşünüyorum. Daha önce böyle bir çalışmaya katılmadım. Çalışma sırasını buradaki mesaj sırasına göre sırayı belirleyelim. Ne dersiniz? Sevgili Frezya sağlık önemli tabi her şeyden. Benim için de sakıncası yok ilk senle başlayabiliriz. |
Cevap: Telekült Kardeşliği grubu açtım sweet ama giremiyorum o ayrı tabi |
Cevap: Telekült Kardeşliği Grubunuzun tam adını yazarsanız neden giremediğiniz konusunda yardımcı olmaya çalışırım. Muhtemelen Türkçe karakter kullandınız başlıkta. O zaman açılmıyor maalesef sosyal gruplar. Ama ilgili sosyal grubun linki aşağıda. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ardesligi.html Sevgiler. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Alıntı:
evet çok teşekkürler sebep oymuş art56art56 |
Cevap: Telekült Kardeşliği katılmak isteyenler grubumuz http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ardesligi.html |
Cevap: Telekült Kardeşliği Tamamdır arkadaşlar ben de üye oldum şimdi. |
Cevap: Telekült Kardeşliği benim üyeliğimde tamam:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 PM. |