Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   denedim ve oldu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/372183-denedim-ve-oldu.html)

Siyahça 23-06-2009 01:50 PM

Cevap: denedim ve oldu

elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım...

artık zaman da kalmadı, acil para lazım, gelecek bir yerlerden biliyorum ama...

ben gidip mutfakta ne kadar çatal kaşık varsa bükeyim en iyisi! ancak idare eder! oooffff off!

cerenelif 24-06-2009 02:39 PM

peki istanbuldaki birine cıkarsa ben nerden alacagım ankaraya mı gşdeceğım yine.(bana cıkarsa hazırlıklı olayım diye) :))))))

cerenelif 24-06-2009 02:41 PM

pekı elector arkadasım tamamen inandınız dğil mi?bir de kaçıncı deneyişiniz?cok soru sorduysam kusura bakmayın:)

donusturucu 24-06-2009 03:10 PM

millipiyango nun sitesinde adresler var şehirlere göre ..Bilgilerinize...

elector- 24-06-2009 06:01 PM

[QUOTE=Siyahça;467991][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım...[

hocam , ne kadar güzel.. bir türlü kısmet olmaması şu anlama geliyor : "amaaan , olur mu öyle şey..yanii şeyy.. belki olur da... ya olmazsa ? " cümlelerini kendi beyinlerinize yerleştirmiş olabilirsiniz bajım.. yani baştan KAYBETMEYE RAZIYIM. kaybetmeyi istiyorum . demiş olabilirsiniz.. tabi olasılıkları konuşuyoruz.. şimdi şöyle düşünelim : kupon doldurmaya filan değil de , nakit paralarınızı yarın loto bayiisinden alacağınız kesinleşmiş olsaydı , siz burada , KISMET OLMADI GİTMEK , dermiydiniz ?... demezdiniz.. gerçekleştirmeyi başaramıyoruz demek ki hocam..yanılıyor muyum ? ilginize teşekkürler , trinitron özelliği , çözünürlüğü maksimum seviyede zihin ekranları dilerim :))

elector- 24-06-2009 06:05 PM

Alıntı:

cerenelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468261)
pekı elector arkadasım tamamen inandınız dğil mi?bir de kaçıncı deneyişiniz?cok soru sorduysam kusura bakmayın:)

cerenelif kardeşim , farkındalığın farkına vardığım günden bu yana , sadece bir kez ve iki kolon oynadım.. tamamen inanmasam, oynamazdım... her hafta oynamaya devam edeceğim..cumartesi akşamları kolbastı oynamak güzel bir alışkanlık.. hem fazla yağları da alıyor , tavsiye ederim :))

Siyahça 24-06-2009 07:03 PM

[quote=elector-;468288]
Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467991)
[b][i][font=Comic Sans MS]elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım...[

[size=4][color=purple] hocam , ne kadar güzel.. bir türlü kısmet olmaması şu anlama geliyor : "amaaan , olur mu öyle şey..yanii şeyy.. belki olur da... ya olmazsa ? " cümlelerini kendi beyinlerinize yerleştirmiş olabilirsiniz bajım.. yani baştan KAYBETMEYE RAZIYIM. kaybetmeyi istiyorum . demiş olabilirsiniz.. tabi olasılıkları konuşuyoruz.. şimdi şöyle düşünelim : kupon doldurmaya filan değil de , nakit paralarınızı yarın loto bayiisinden alacağınız kesinleşmiş olsaydı , siz burada , KISMET OLMADI GİTMEK , dermiydiniz ?... demezdiniz.. gerçekleştirmeyi başaramıyoruz demek ki hocam..yanılıyor muyum ? ilginize teşekkürler , trinitron özelliği , çözünürlüğü maksimum seviyede zihin ekranları dilerim :))

iyi de niye böyle koca koca bağıra bağıra yazdın ki hemşerim?! bir seferde anlayabiliyorum...siz bana bağırırken ben sizin söylediklerinizi kaç gündür etrafımdaki herkese umutla coşkuyla anlatıp duruyordum!gittim bir sürü de kupon aldım, inanmamış olsam umutlu olmasam alır mıyım? dün alamadım işte nedense,
benim hatam herşeyi, tüm hissettiklerimi açıkca ortaya dökmek galiba...içimden gelen şekliyle anlatınca insanlar söylediklerimin gerçekliğine ya da ciddiliğine inanmıyor demekki...daha yalın daha ciddi ifade etmeye çalışırım bundan sonra...

nilsoy 24-06-2009 07:47 PM

siyahça sen gel bana anlat... bana söyle... ben dinlerim.. okurum...
sende bilirsin ki çok bilmekle , öğretebilmek farklı şeyler... sabırsa ancak iyi bir öğretmenin meziyetidir..

Siyahça 25-06-2009 02:38 PM

bilmez miyim nilsoy?
bilmiyorsam da öğretildi...

elector- 15-08-2009 08:43 PM

pekala tamam ortamı germeyelim, relax relax..
kusura bakmayın ben de hayatımda ilk kez doga üstü bir şeylerin ipini yakalamışken ,
sizinle sıcağı sıcağına paylaşayım dedim.
bu benim için çok önemli ve ciddi oldugu için , sizlerden de ciddi bir alaka bekledim.
yoksa şakayı da şakacıları da severim.
kırdımsa özür dilerim...............

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM.