![]() |
denedim ve oldu selam arkadaşlar küçük şeylerle başlayın der çekim yasası .. küçük şeylerle :D ilginçtir hayatımda hiç tutturamadığım loto nun 5 ini tutturdum D:D:D 6 istemiyorum , 5 tutturmak istiyorum dedim kendime :D nedense ,anlaşılır gibi değil , İSTEYEMEDİM 6 yı .... içimden bir türlü gelmedi :S ama 5 i isterken sanki düşüncelerimde " işte bu " şeklinde onaylar aldım .. sizce de ilginç değil mi ? |
Cevap: denedim ve oldu tebrikler arkadaşım..güle güle harca paranı, dilerim daha niceleri artarak gelir ellerine... |
Cevap: denedim ve oldu siyahça kardeş , teşekkür ederim sana , gerçekten çok ilginçti..ama neden 6 yı isteyemedim anlayamıyorum, demek ki isteyebilmek de apayrı bir ihtisas isteyen bir konu.. yeterli parayı biriktirebilirsem , italya ya gidip antony robbins ile tanışmak istiyorum..onun düzenlediği seminerlerin hayat değiştirdiği söyleniyor.. bir haftada , oraya giden herkesin ateş üzerinde yürümesini sağlayacak motivasyon tekniklerine sahipmiş..ateşte yürüyebildiğini gören insanlar , BEN BUNU YAPABİLİYORSAM, HER ŞEYİ YAPABİLİRİM yetisini kazanıyorlar..tabi amaç , ateşte yürütmek değil, amaç isteyince başarabilmenin mümkün oluşunun gösterilmesi ........... çok ilginç , ve adına MODELLEME dediği bir teknik ile , yıllardır ateşte yürüyebilen insanların ruh hallerini modelleyebiliyormuş katılımcılar, modellemeyi sağladıktan sonra harekete geçiyorlar ve kumsalda yürür gibi yürüyorlar...genç yaşlı kadın erkek emekli dul ve yetim , farketmiyor :D ayrıca bu MODELLEME olayı başka alanlarda da kullanılabiliyormuş .. sözgelimi ; çok iyi bir hatip olmak isteyen bir kekeme, bir hafta sonra , modellemeyi başarıyor , ve dilediği hatip gibi çok mükemmel bir diksiyonla hitap yeteneğini kazanıyor .... saygılar |
Cevap: denedim ve oldu Alıntı:
mesela ben de çok yüksek paralar isteyemem ya da çok denedim ama zengin olmayı çekemiyorum...nedenleri teker teker buldum ama çözmeyi hala beceremedim...benim sebeplerim şöyle; zenginliğin insanı maneviyattan, Tanrıdan ve Cennetten uzaklaştıracağına dair yanlış bir bilinçaltı etkisi.. çok zengin olmanın insanı yoldan çıkaracağına dair yine yanlış bir bilinçaltı fikri... paranın kirli olduğuna dair teee çocukken ana-babadan alınmış telkinler... paranın dürüst yollardan asla kazanılamayacağına dair yanlış kanı... buna benzer birkaç şey daha...sen de bilinçaltını, çocukluğunu bir yokla bakalım, belki sende de bu tip yanlış fikirler yerleşmiştir farkında olmadan... dilerim hemen bulursun sebepleri, ve hemen düzeltirsin...benim kavuşmayı çok istediğim birşeye sahip olduğun için çok seviniyorum, ve devamının gelmesini can ı gönülden istiyorum... |
Cevap: denedim ve oldu zenginliğin insanı maneviyattan, Tanrıdan ve Cennetten uzaklaştıracağına dair yanlış bir bilinçaltı etkisi.. Sen zenginde Ol-san Fakirde OL-san Hep Allahla berabersin O seni yarattı seni sevdiği için yarattı O'nun için senin hakkındaki düşünceleri hiçbir şekilde değişmeyecek bu düşünceleri sen kendin yaratıyorsun O'nunla ilgili olarak Zengin olursam beni istemeyecek diye düşünüyorsun..Ama O hepimizi eşit yarattı ister sevdiğini düşün ister sevmediğini ama Hepimizi bir Annenin Evladına duyduğu sevgisi okyanusta bir su teneciği kadarsa O'nun bize OL-an sevgisi Okyanusla bile kıyaslanamaz!!! çok zengin olmanın insanı yoldan çıkaracağına dair yine yanlış bir bilinçaltı fikri..., Yoldan çıkmayacaksın Hep aynı sonuca geliyorsun BAAK O seninle her an beraber O sende hep seninle!!! paranın kirli olduğuna dair teee çocukken ana-babadan alınmış telkinler... Para kirli değil Allahın yarattığı hiçbir şey kötü veya İyi değil Hepsi bizim İyiliğimiz Yaşamdan HAZ almamız için yaratılmış şeyler onlar ARAÇ...Amaç O'nunla BİR olduğunu ANLAYAMAMAKTA!!! paranın dürüst yollardan asla kazanılamayacağına dair yanlış kanı... Etrafında küçükken Zengin olanların insanlar için iyi şeyler düşünmediğini gördüğün için böyle bir düşünceye varmış olabilirsin..Onlar senin için bir örnek değil Zengin olup İnsanlık için çok faydalı yardımlar yapan kazandıklarını İnsanların geleceği iyiliği için yatırım yapanlarda var bunları görmen senin için Paranin İYİ birşey olduğu inancını kuvvetlendirecektir. Sevgimle... |
Cevap: denedim ve oldu teşekkür ederim arkadaşım...aslında zengin olsam ilk yapacağım şey, akrabalarımda durumu kötü olanlara yardım etmek ve çevremde olan fakir insanların kapılarına gizlice para ve hediyeler bırakmak olurdu! ahh bunu bilinçaltım da bir görse... bak mesela kardeşim yerine koyduğum yeğenim, sırf parasızlıktan yanıma gelemiyor, annesinin aldığı para sadece ev kirası kadar, ve faturalar birikmiş durumda, ayağında sakatlık olmasına rağmen acilen iş bulup evi geçindirmek zorunda...ne çok isterdim gelseydi bu yaz, denize gitseydik yine, (o tam bir denizkızıdır, çok sever denizi), geceleri balkonda sabaha kadar okey oynasaydık, gezdirseydim onu, foça senin dalyan benim...oooffff offf! |
Cevap: denedim ve oldu SiyaHça KarDeş , SaNırıM Benim SoRunuM , ÖğRenilmiş çaresizlik ..şu meşhur deneyi hatırladım : büyük bir balığı akvaryuma koymuşlar , etraftaki küçük balıkları yutmaya , karnını doyurmaya başlamış.. sonra büyük balık ile , küçük balıkların arasına cam koymuşlar , büyük balık her denemesinde karşı tarafa geçemiyormuş , sonra pes etmiş..bu olgudan sonra , camı kaldırmışlar, ama büyük balık hiç yanaşmıyormuş küçük balıklara.. buna ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK adını vermişler .. Bu olgu balıklara has bir olgu değildir şüphesiz, biz insanlara da özgü olmalı.. ama " tamam , ben bunu çözdüm , artık bunu yenerim " diyebilmek için de , disiplinli bir eğitim sürecine , uygun telkinlere ihtiyaç var sanırım.. yoksa farkında olmak da yeterli değil , doğru teşhis ama sonuca giden önemli bir yol olmakla beraber , sonuç değil asla ....benim fikrim bu... antony nin ne çeşit telkinlerde bulunduğu hakkında yeterli ve doyurucu bilgi arıyorum.. o bilgilere ulaşabilirsem , paylaşırım burada.. yanılmıyorsam , nlp ( Neuro Linguistic Programming) adını verdikleri bir bilim ile çok ilgilenmiş bu adam , çalışmalarının temelini bu oluşturuyormuş.. daha fazla detay yok şimdilik.. |
Bilinçaltımızın onay verdiği kadarını isteyip kabul edebiliyoruz demek ki... Alıntı:
'Sınırsız Güç' ve 'İçindeki Devi Uyandır' adlı kitapları var dilimize çevrilmiş olan. Modelleme de NLP'nin konularından biri. Şu kadarını söyleyeyim, NLP teknikleri ile bilinçaltı süreçler hızlı bir şekilde değiştiriliyor, ama bu teknikler telkinden çok daha farklı... |
Cevap: denedim ve oldu peki bir şey sormak istiyorum.nasıl yaptınız bunu?nasıl 5 tutturdunuz daha önce lotoyu tutturmayı denemiş miydiniz?ne hissederek yaptınız?kaç gün sürdü?nasıl öğrendiniz tutturduğunuzu ve öğrenince ne hissettiniz?cevağlarsanız sevininrm.ben de uzun zamandır bu konu üzerınde çalışıyorum.sağolun |
Cevap: denedim ve oldu aaa 'içindeki devi uyandır' kitabı da vardı bende, yazar isimlerini unuturum hep ama kitabın isminden hatırladım...hay Allah kimbilir kime verdim kitabımı?? :( ben de çok bir para istemiyorum aslında sadece 10 milyar borçlarımızı ödemeye yetiyor, ama eksik eşyaları da alalım istersek, yuvarlanmış olarak 20 milyarcıkkkk...sevincli ben de hep kazı-kazan oynarım, kazıma kısmı çok başarılı ama kazan kısmına daha geçemedik! |
|
|
Cancağızım, bende de durum pek farklı değil. y789 Ben de hep şans oyunlarından yana şansım olmadığına inanmışımdır. 12389Bugünlerde bu inancı değiştirmeye çalışıyorum. |
Cevap: denedim ve oldu madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :)) yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya , siz hiç bir şekilde müdahele etmeden rakamları geçiiyor, sizin müdahaleniz olunca sonuç fiyasko oluyor . şöyle ki , 13 rakamı geçti , ısrarla 13 rakamı , içinizden bir ses yok bu olmaz 14 tür derse bile aldırış etmeyeceksiniz.ikinci önemli husus , rakamın görünmesi için , asla kendinizi zorlamayın .. o anki ruh halinize bağlı olarak , bu beş dakika , bir saat, olabilir , hatta hiç gelmeyebilir de...gelmediginde de o ekrana siz müdahale edip , bir rakam asarsanız , kendinizi kandırırsınız..( ne zaman diye sordunuz, çekilişten 3 saat önce oynadım :).. o rakamlar zihnimde net bir şekilde görünmeseydiler , oynamayacaktım .. konuyla alakası yok ama , sadece bir defaya mahsus olmak üzere , kaşık bükmeyi de başardım :)) bunu ne için yaptım ? olması mümkün görünmeyen olayları , sağlıklı bir beyine sahip her insan , bazı k u v v e l e r i kullanarak , YAPABİLİR...bu tür aktiviteler , insanın kendine olan güvenini oldukça arttırıyor .. bu deney , sonucunda şiddetli baş ağrısı geçirdim , ama benim için buna değerdi ...bükülme noktasından aldım kaşığı, gözlerimi kapadım , hafif hafif okşarken , bunun hamurdan yapılmış olduguna TAM İNANDIM. 30 dakika sürdü , sanki kolumdan , parmaklarımın uçlarına bir sıcaklık akıyordu . gözlerimi açtım , gözle görülebilir bir eğim verebilmiştim..sevinç ve baş ağrısı ile sabaha kadar , deliksiz bir uyku çektim.. |
Cevap: denedim ve oldu elector arkadasım...peki önceden denemiş miydin oynayıp tutturmayı.ve-bu sefer inandın mı.mesela oynadıktan sonra kesin benim bu para gozuyle baktın mı yoksa şüphe var mıydı.yanı diğer oynamalarından farkı neydi?ve kazandıgını nerde nasılöğrendin...? |
|
|
sen kıs mısın peki? |
Cevap: denedim ve oldu evet, sen erkek miydin yoksa??ooo67 |
Allah belamızı vermesin konuyu da dağıttık yine! y789 |
Cevap: denedim ve oldu önce sen dağıtmıştın,coffe2sonra daha çok dağıttınb456pc05 bjksmile |
Cevap: denedim ve oldu ama sen dürttün dağıtalım diye! hatta telepati yoluyla beni kışkırttın konuyu dağıtmam için! biliom hissettim! hatta bir ara bana konuyu dağıtmam için beş-altı nokta yaptığını bilem hissettim! barnağını gözüme gözüme soktun gördüm! (anında satarım, hiççç acımam!) kahvesmiley eneee kıs ben de beşiktaşlıyım pis! |
Cevap: denedim ve oldu inşallah o konu üzerinde çalışmalarım devam ediyor, şimdi hissediliyor tabii parnaklarım, ama yakında usta oluciğim, hiç bişi hissettirmeden ödünü alıciğim adamın, ödünüy789sadece iki parnağımlan, bak adamın diyorum , seninle bi alakası yokpc05ice1 (**geçen gün mağazada 1 haftadır bedeni gelsin diye takip ettiğim bir şort var. diyelim 1 tl + %25 indirim yapacaklar.. bedeni gelmiş.. iyi.. baktım fiyat olmuş 15 tl indirimde yok !! nassıı yaannii??!!n9598 dedim.. dediler yanlış anlaşılma olmuş.. ben doğru anladım kim yanlış anlamış,?? durumu izah ettim ben 1 haftadır bekliyorum diye ama özür dileriz dediler..konu kapandı. aynı esnada mağazayı terkedemiyorum çünkü mağaza kartını teslim etmek için işlem yapıyorlar, bende beklerken şortun önündeki pürüzler kalksın diye ''arınmaktayım'' sürekli içten içe tekrar ediyorum 4 sihirli cümleyi.. hiç ilgili görünmüyorlardı,, birden mağaza sahibi geldi konuyla ilgilendi ve şortu bana ilk fiyatından indirimli sattılar :)) (12389 nasıl biraz toparlayabildimmi dersin :)) ) |
Cevap: denedim ve oldu feci toparladın bacım, tostoparlak oldu...hocan kimse iyiymiş valla... y789 iki nokta kış kem gözlere şiş miydi neydi o? eferim seninle gurur duydum şimdi...aplana da yapıve de paralanalım azcık olma mı? |
Cevap: denedim ve oldu Sohbetler çok hoş teşekkürler Siyahça...(Ya şu nikini değiştirsene sen nedense bu niki seçtiğin için hep karanlıklarda kalacakmışsın gibime geliyor. Sana uyan bir nik ancak ancak BembeyazNeşeli olurdu .) Gelelim benim konuma Bugun 23/06/2009 Salı Yani Dün On numara oynadım.Ama oynamadan önce sürekli sabahtan itibaren bende bir heyecan bir neşe bir mutluluk ikramiye bana çıkmışta öyle hissettiriyorum kendime herşey çok güzel ama çevremdekilere söylememek için zor tutuyorum. Kendimce planlarımı yapıyorum .Hem seneryoyu yazıyorum hemde yaşatıyorum kendime ;para çıktı ya iznimi aldım işyerimden.Tabi önce en çok çıkan sayıları araştırdım.Tabi o sırada internette 400.000 altı ikramiyelerin Kızılaydan üzerinin balgatdan ödendiğini okudum.Tek bunda sorun oldu nereden alacağıma karar veremedim :)(Sanırım sorun burdan kaynaklandı)Annemi araRkenki heyecanı yaşadım babamı yoldan çevirdim eşime haber verdim birlikte gittik parayı balgattan aldık bankaya gittim borclarımı kapattım.Kendime pırlanta yüzük aldım.Araba beğendim.Annemleri İzmirden getirttim.İzmirden ev aldım.Kendime iş kurmak için araştırmalar yaptım küçük çaplı hatta en son 383.000 tl çıkacak diye netleştirdim bile.bu yüzden 38 rakamını oynadım ve bu rakam çıktı ..Ankara çankaya'yada çıktı fakat bana değil:( Nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum sanırım dün sürekli bu konu üzerine yoğunlaştığım içinmi yoksa parayı nerden alacağım konusunda teredüte düştüğüm içinmi hiçbir şekilde olmayacak diye bir inancım olmadı sürekli oldu düşüncesiyle yaşadım...Ama yinede 6yı bildim buda bişey deyip seviniyorum napalım.Belki daha fazlasını tutturacağım dimi ama ;)Çıkan kişi güle güle harcasın onun için hayırlı olsun.. YardımlarınıZI bekliyorum..Teşekkürler... |
Cevap: denedim ve oldu elector arkadasım vatlayacagım meraktan sorduğum soruya cvp verıp konuyu biraz daha acar mısınızz..:) |
Cevap: denedim ve oldu seni tebrik edıorm dönüştürücü.ben 1 yıldan fazladır bu konuyla illgilenıyorm.ssenn kadar yenıyken egom benı rahat bırakmıyordu'insanlar yıllardır oynuyor sen böyle zırvalıklarla 3günde parayı elde edebilecegnı mi sanıorsn'diye.ayrıca benn bu kadar heyecanlanmamıştım.daha doğrusu heyecanlanamamıştm.egom sağolsun:)cok yardımcı kendisi:)halbuki istedgım herşeyı sıraladım...ama öyle bir stresliyim ki:örnegin 2 gun sonra çekilecekse kendımı yiyorum 2 gun boyunca.'bu kadarcık zamanda kendımı tam anlamıyla inandırmam lazım'diye yanı butun zamanım kendımı stres içinde inandırmaya calışmakla geçior...bu da cookk moral bozucu bir iş.... nasıl becerdın nasıl inandın?(bu arada ben de büyük ikramıyenın nerden alındgını öprenmıştım internetten:)) yanı şımdı 400.00 üstü ikramıyelerı ankara dan mı alıorz nerden alıorz?yardmcı olrsanız sevnrm... |
Cevap: denedim ve oldu Arkadaşlar , kardeşler , sanırım siz işin dalgasındasınız..ben çok ciddiyim..şu kaşık bükme meselesinde amaç, kaşığı bükmek değildi, o sadece bir araç...bunun farkındayız diyeceksiniz.. ama farkında olmak yetmez.uygulama yoksa , farkındalığın da bir anlamı yok demektir. ayrıca ŞEYH filan da değilim..inançlı sade basit bir insanım.... şeyh olmak için , taşıdığımız bedenimizden sıyrılıp bambaşka alemlerde bambaşka zamanlara gidip gelme becerisini kazanmak , yer zaman sınırı olmadan , olaylara müdahale edebilme gücüne sahip olmak , gerekir..aynı anda bir kaç yerde olabilmek gerekir.. bu özellikler kolay kazanılır özellikler değildir.. 35 yıl çöllerde , yerde biten otlarla beslenerek , sırf nefsini terbiye etmek için , o kadar zahmete katlanabilmek kolay mı? ya da karanlık bir odaya kapanıp sadece günde bir zeytin parçasıyla 40 gün , düşünce okyanuslarına dalmak.. hangi babayiğit , ya da anayiğit ( bunu ben türettim :)) ) yapabilir ?? bunlar basit şeyler değil.. gelelim şu rakamlar meselesine.... düşünce gücü o kadar büyük ki , tarifini yapmak için kelime bulamıyorum.. o rakamlar , uygun bir ruh haline girdiyseniz, denizden yüzeye çıkıp , tekrar hızla denize dalan bir yunus balığı gibi yahut da bir balina gibi , bir anda görünüp kaybolur..onları yakaladığınız an , iş tamamdır.. bu , kendinizi zorlamakla filan olmaz... o rakamlar kendiliğinden gelir ..veya hiç gelmez.. ya da 6 hanenin sadece biri , ikisi üçü gelebilir..bu rakamları görebilmek için , siz , kendi beyninizde bir ekran oluşturursunuz bir yol verirsiniz.. ben , elektronik mühendisi olduğum / olacağım için , digital ekran seçtim. rakamları da yeşil renkli digital rakamlar olarak düşünüyorum . siz roma rakamları olarak da düşünebilirsiniz.hayal dünyanıza kalmış :)) işin suyunu çıkarmadan , hepimize faydalı olabilecek düşünceler üretin ..en derin sevgilerimle.. |
Cevap: denedim ve oldu elector güzel yardımların ve ışığın için çok teşekkürler..Yolun her daim yaratıcının ışığında olsun... Ankarada yaşayanlar için o belirttiğim ikramiye alış noktaları!! 400.000tl ye kadar olan ikramiyeler sıhhıyedeki bölümden bu rakamın üzerindeki ikramiyeleri balgattaki genel müdürlükten ödeniyormuş bunu okudum internetten.. |
Cevap: denedim ve oldu Bana çıksa o 400.000 liracık Fizan'a kadar koşa koşa giderim sevincli |
Cevap: denedim ve oldu elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım... artık zaman da kalmadı, acil para lazım, gelecek bir yerlerden biliyorum ama... ben gidip mutfakta ne kadar çatal kaşık varsa bükeyim en iyisi! ancak idare eder! oooffff off! |
Cevap: denedim ve oldu peki istanbuldaki birine cıkarsa ben nerden alacagım ankaraya mı gşdeceğım yine.(bana cıkarsa hazırlıklı olayım diye) :)))))) |
Cevap: denedim ve oldu pekı elector arkadasım tamamen inandınız dğil mi?bir de kaçıncı deneyişiniz?cok soru sorduysam kusura bakmayın:) |
Cevap: denedim ve oldu millipiyango nun sitesinde adresler var şehirlere göre ..Bilgilerinize... |
Cevap: denedim ve oldu [QUOTE=Siyahça;467991][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım...[ hocam , ne kadar güzel.. bir türlü kısmet olmaması şu anlama geliyor : "amaaan , olur mu öyle şey..yanii şeyy.. belki olur da... ya olmazsa ? " cümlelerini kendi beyinlerinize yerleştirmiş olabilirsiniz bajım.. yani baştan KAYBETMEYE RAZIYIM. kaybetmeyi istiyorum . demiş olabilirsiniz.. tabi olasılıkları konuşuyoruz.. şimdi şöyle düşünelim : kupon doldurmaya filan değil de , nakit paralarınızı yarın loto bayiisinden alacağınız kesinleşmiş olsaydı , siz burada , KISMET OLMADI GİTMEK , dermiydiniz ?... demezdiniz.. gerçekleştirmeyi başaramıyoruz demek ki hocam..yanılıyor muyum ? ilginize teşekkürler , trinitron özelliği , çözünürlüğü maksimum seviyede zihin ekranları dilerim :)) |
|
Cevap: denedim ve oldu [quote=elector-;468288] Alıntı:
benim hatam herşeyi, tüm hissettiklerimi açıkca ortaya dökmek galiba...içimden gelen şekliyle anlatınca insanlar söylediklerimin gerçekliğine ya da ciddiliğine inanmıyor demekki...daha yalın daha ciddi ifade etmeye çalışırım bundan sonra... |
Cevap: denedim ve oldu siyahça sen gel bana anlat... bana söyle... ben dinlerim.. okurum... sende bilirsin ki çok bilmekle , öğretebilmek farklı şeyler... sabırsa ancak iyi bir öğretmenin meziyetidir.. |
Cevap: denedim ve oldu bilmez miyim nilsoy? bilmiyorsam da öğretildi... |
Cevap: denedim ve oldu pekala tamam ortamı germeyelim, relax relax.. kusura bakmayın ben de hayatımda ilk kez doga üstü bir şeylerin ipini yakalamışken , sizinle sıcağı sıcağına paylaşayım dedim. bu benim için çok önemli ve ciddi oldugu için , sizlerden de ciddi bir alaka bekledim. yoksa şakayı da şakacıları da severim. kırdımsa özür dilerim............... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |