Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   denedim ve oldu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/372183-denedim-ve-oldu.html)

gülpor 21-06-2009 11:43 PM

Cevap: denedim ve oldu

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467754)
sevincli ben de hep kazı-kazan oynarım, kazıma kısmı çok başarılı ama kazan kısmına daha geçemedik!

khkh56siyahça slm kardeşim,bir kazma ve kazıma durumu mevcut yaşamımızda,ama biliyorum kazanan biz olcaz arkadaşımwink77

ismira 21-06-2009 11:55 PM

Alıntı:

cerenelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467730)
peki bir şey sormak istiyorum.nasıl yaptınız bunu?nasıl 5 tutturdunuz daha önce lotoyu tutturmayı denemiş miydiniz?ne hissederek yaptınız?kaç gün sürdü?nasıl öğrendiniz tutturduğunuzu ve öğrenince ne hissettiniz?cevağlarsanız sevininrm.ben de uzun zamandır bu konu üzerınde çalışıyorum.sağolun

Aaa...evet! Ben de merak ettim bunu?..

ismira 22-06-2009 12:03 AM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467754)
sevincli ben de hep kazı-kazan oynarım, kazıma kısmı çok başarılı ama kazan kısmına daha geçemedik!

Cancağızım, bende de durum pek farklı değil. y789
Ben de hep şans oyunlarından yana şansım olmadığına inanmışımdır. 12389Bugünlerde bu inancı değiştirmeye çalışıyorum.

elector- 22-06-2009 10:37 AM

madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :))
yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya , siz hiç bir şekilde müdahele etmeden rakamları geçiiyor, sizin müdahaleniz olunca sonuç fiyasko oluyor .
şöyle ki , 13 rakamı geçti , ısrarla 13 rakamı , içinizden bir ses yok bu olmaz 14 tür derse bile aldırış etmeyeceksiniz.ikinci önemli husus , rakamın görünmesi için , asla kendinizi zorlamayın .. o anki ruh halinize bağlı olarak , bu beş dakika , bir saat, olabilir , hatta hiç gelmeyebilir de...gelmediginde de o ekrana siz müdahale edip , bir rakam asarsanız , kendinizi kandırırsınız..( ne zaman diye sordunuz, çekilişten 3 saat önce oynadım :).. o rakamlar zihnimde net bir şekilde görünmeseydiler , oynamayacaktım ..
konuyla alakası yok ama , sadece bir defaya mahsus olmak üzere , kaşık bükmeyi de başardım :)) bunu ne için yaptım ? olması mümkün görünmeyen olayları , sağlıklı bir beyine sahip her insan , bazı k u v v e l e r i kullanarak , YAPABİLİR...bu tür aktiviteler , insanın kendine olan güvenini oldukça arttırıyor .. bu deney , sonucunda şiddetli baş ağrısı geçirdim , ama benim için buna değerdi ...bükülme noktasından aldım kaşığı, gözlerimi kapadım , hafif hafif okşarken , bunun hamurdan yapılmış olduguna TAM İNANDIM.
30 dakika sürdü , sanki kolumdan , parmaklarımın uçlarına bir sıcaklık akıyordu . gözlerimi açtım , gözle görülebilir bir eğim verebilmiştim..sevinç ve baş ağrısı ile sabaha kadar , deliksiz bir uyku çektim..

cerenelif 22-06-2009 02:20 PM

elector arkadasım...peki önceden denemiş miydin oynayıp tutturmayı.ve-bu sefer inandın mı.mesela oynadıktan sonra kesin benim bu para gozuyle baktın mı yoksa şüphe var mıydı.yanı diğer oynamalarından farkı neydi?ve kazandıgını nerde nasılöğrendin...?

Siyahça 22-06-2009 04:48 PM

Alıntı:

elector- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467826)
madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :))
yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya , siz hiç bir şekilde müdahele etmeden rakamları geçiiyor, sizin müdahaleniz olunca sonuç fiyasko oluyor .
şöyle ki , 13 rakamı geçti , ısrarla 13 rakamı , içinizden bir ses yok bu olmaz 14 tür derse bile aldırış etmeyeceksiniz.ikinci önemli husus , rakamın görünmesi için , asla kendinizi zorlamayın .. o anki ruh halinize bağlı olarak , bu beş dakika , bir saat, olabilir , hatta hiç gelmeyebilir de...gelmediginde de o ekrana siz müdahale edip , bir rakam asarsanız , kendinizi kandırırsınız..( ne zaman diye sordunuz, çekilişten 3 saat önce oynadım :).. o rakamlar zihnimde net bir şekilde görünmeseydiler , oynamayacaktım ..
konuyla alakası yok ama , sadece bir defaya mahsus olmak üzere , kaşık bükmeyi de başardım :)) bunu ne için yaptım ? olması mümkün görünmeyen olayları , sağlıklı bir beyine sahip her insan , bazı k u v v e l e r i kullanarak , YAPABİLİR...bu tür aktiviteler , insanın kendine olan güvenini oldukça arttırıyor .. bu deney , sonucunda şiddetli baş ağrısı geçirdim , ama benim için buna değerdi ...bükülme noktasından aldım kaşığı, gözlerimi kapadım , hafif hafif okşarken , bunun hamurdan yapılmış olduguna TAM İNANDIM.
30 dakika sürdü , sanki kolumdan , parmaklarımın uçlarına bir sıcaklık akıyordu . gözlerimi açtım , gözle görülebilir bir eğim verebilmiştim..sevinç ve baş ağrısı ile sabaha kadar , deliksiz bir uyku çektim..

ahanda şeyhimi buldum! dl78 o zihinde rakam canlanması durumu var ya, e bende o tür şeyler sürekli olur, ama ben kulak asmam hiç..püüüü kimbilir kaç trilyonu kaçırdım şimdiye kadar?! kaşık bükmeyi bir 10 dk ben de denedim, ama maalesef çabuk sıkılan bir bünyem var, sıkıldım bıraktım! (dedimki kendi kendime ' amaaannn şimdi kaşığı gözümle beynimle bükmeye çalışıp yorulmanın ne alemi var? istesem barnağımla iki dakikada bükerimki!)

saman 22-06-2009 04:50 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467860)
...dedimki kendi kendime ' amaaannn şimdi kaşığı gözümle beynimle bükmeye çalışıp yorulmanın ne alemi var? istesem barnağımla iki dakikada bükerimki!)

hehhhehhee.. çok komik bi kıssın sen :))))

Siyahça 22-06-2009 04:52 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467861)
hehhhehhee.. çok komik bi kıssın sen :))))

kıs mı? kahvesmiley
sen kıs mısın peki?

saman 22-06-2009 04:55 PM

evet, sen erkek miydin yoksa??ooo67

Siyahça 22-06-2009 04:58 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467863)
evet, sen erkek miydin yoksa??ooo67

yooo ben de kısım! yaşasın sen de kıssın! hepimis kısıs!

Allah belamızı vermesin konuyu da dağıttık yine! y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM.