| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası bir aldatmaca değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güneşim , evet bence de roxie tam olarak anlamamış, ben de açtığım bu konuda bu tip fikirlerin olduğunu , en azından sırf refah düzeyi düşük toplumların , refah düzeyi yüksek toplumlara düşman olmaması amacıyla böyle bir olayın çıkarılmış olabileceği ihtimalinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: diyarbakir
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() güneşim , evet bence de roxie tam olarak anlamamış, ben de açtığım bu konuda bu tip fikirlerin olduğunu , en azından sırf refah düzeyi düşük toplumların , refah düzeyi yüksek toplumlara düşman olmaması amacıyla böyle bir olayın çıkarılmış olabileceği ihtimalinin de var olduğunu ve bu konudaki siz değerli arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını istemiştim... roxie çok uç açılardan bakmış olaya...zaman zaman herkes karamsarlığa düşer, adam smith ya da marx gibi insanların da bu çembere "çekim yasası çemberine " dahil oldukları kesin.. en kuvvetli isteyen , en fazla pozitif düşünen, en yüksek ve sürekli frekansları kesintisiz gönderen kişiler , istediklerini er yada geç elde eder....er ya da geç....bu kişiden kişiye değişir....olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu , güzel bir söz... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
aldatmaca, cekim, degil, yasasi |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası bir aldatmaca değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güneşim , evet bence de roxie tam olarak anlamamış, ben de açtığım bu konuda bu tip fikirlerin olduğunu , en azından sırf refah düzeyi düşük toplumların , refah düzeyi yüksek toplumlara düşman olmaması amacıyla böyle bir olayın çıkarılmış olabileceği ihtimalinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi