| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası bir aldatmaca değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güneşim , evet bence de roxie tam olarak anlamamış, ben de açtığım bu konuda bu tip fikirlerin olduğunu , en azından sırf refah düzeyi düşük toplumların , refah düzeyi yüksek toplumlara düşman olmaması amacıyla böyle bir olayın çıkarılmış olabileceği ihtimalinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: diyarbakir
Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() güneşim , evet bence de roxie tam olarak anlamamış, ben de açtığım bu konuda bu tip fikirlerin olduğunu , en azından sırf refah düzeyi düşük toplumların , refah düzeyi yüksek toplumlara düşman olmaması amacıyla böyle bir olayın çıkarılmış olabileceği ihtimalinin de var olduğunu ve bu konudaki siz değerli arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını istemiştim... roxie çok uç açılardan bakmış olaya...zaman zaman herkes karamsarlığa düşer, adam smith ya da marx gibi insanların da bu çembere "çekim yasası çemberine " dahil oldukları kesin.. en kuvvetli isteyen , en fazla pozitif düşünen, en yüksek ve sürekli frekansları kesintisiz gönderen kişiler , istediklerini er yada geç elde eder....er ya da geç....bu kişiden kişiye değişir....olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu , güzel bir söz...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 24
50 Mesajinıza toplam 326 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hayır elbette degil benimde tereddütlerim vardı ama 2 gün önce 3 hafta önce istedigim sey gerçekleşti hemde tam istedigim sekilde ÇALIŞIYOR artık eminim sadece istemeyi bilmek gerek :)
__________________ olumlu düşünüyorum öyleyse varım... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sanırım çekim yasası yanlış anlaşılıyor... kiç kimse, düşünün ve isteyin sonra oturun aşağı istediğiniz olacak demiyor ama bir çok kişi böyle anlıyor... bekleyin bekleyin olur..... ??? şaşırdım kafam karıştı bu aralar zor anlayan hatta hiç anlamayan biri olarak önce iste sonra unut deniyor sonrada ... bekleyin bekleyin olur..... ??? bende nasıl başarılıyım diye seviniyordum öyle bir unutuyorumki şu an bile düşünüyorum neyi unuttuğumu onuda unuttum valla |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
aldatmaca, cekim, degil, yasasi |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası çekim yasası bir aldatmaca değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güneşim , evet bence de roxie tam olarak anlamamış, ben de açtığım bu konuda bu tip fikirlerin olduğunu , en azından sırf refah düzeyi düşük toplumların , refah düzeyi yüksek toplumlara düşman olmaması amacıyla böyle bir olayın çıkarılmış olabileceği ihtimalinin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi