Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Bir kaç küçük ipucu ;)

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Bir kaç küçük ipucu ;) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız paylaşımın için teşekkürler güzel bir kitaba benziyor. hyperviper deneyimlerini bizimle paylaşman çok güzel. birazda kitaptan ufak tefek alıntılar yapıp burada paylaşsan olmazmı. ön bilgi olsun bizim için. hoşcakal...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Bir kaç küçük ipucu ;)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2009, 10:22 AM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 35
Tesekkür: 44
41 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nidanem is an unknown quantity at this point
Standart

paylaşımın için teşekkürler güzel bir kitaba benziyor. hyperviper deneyimlerini bizimle paylaşman çok güzel. birazda kitaptan ufak tefek alıntılar yapıp burada paylaşsan olmazmı. ön bilgi olsun bizim için. hoşcakal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nidanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 02:11 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
hyperviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 21
Tesekkür: 66
21 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura about
Standart

:) Konu sapmaya başladı arkadaşlar. BU KONUDA KİTAP TAVSİYESİ İSTEYENLERE LAURA DAY'DEN "THE CIRCLE"I ÖNERİRİM. Diyerek kitap konusuna ara vermek istiyorum. Zira benim ilk mesajımda yazdığım yöntem herhangi bir kitaptan değil, benim kendi handikaplarımı yenmek için keşfettiğim bir hile.

Kitap dışında tavsiye isteyen olursa eğer; Topic'te verilen cevapların bazılarını gülerek okudum (yazan arkadaşlarda "eski ben"i gördüğüm için).

Kitap bölümüne bir topic açtım kitabın adı "THE CIRCLE" diyorum, gelen ilk soru "Kitabın adı ne?" oldu. Kitabın adını tekrar ediyorum, ikinci soru kitabın yazarı kim oldu.

Oysa merak eden arkadaşlar, kitap bölümünde açtım dediğim topic'e girselerdi ya da google'a "the circle+kitap" yazsalardı kitabın yazarına da, kitap hakkında kısa bilgilere de ulaşacaklardı.

Benim için bir sorun yok 100 kere sorun 100 kere bıkmadan usanmadan yazarım. Ama bu düşünce yapısı size kaybettirir, eminim çünkü geçmişte bana kaybettirdi.

Çabasız birşeylere ulaşamazsınız (en azından en başlarda ulaşamazsınız), çabadan kastım taş taşımak değil basit şeyler. Sadece hayal etmek yetmiyor, hayallerin gerçekleşmesi için siz de platform yaratmalısınız.

Çinli bir sevgiliniz olmasını istiyorsanız, evinizde buna istediğiniz kadar konsantre olun, kapıyı bir çinlinin çalması zordur (ama imkansız değil;) ). Hayallerinizle aynı çizgiye geçin, kalkıp Çine gidin demiyorum ama en azından bir çin lokantasına takılmanız bu şansınızı katlar.

Bence bu çalışmalar, anahatlarından ilerleyip, detaylara inilince, "kişiye özel"leşiyor. O yüzden bu yolcuğun en azından bir kısmında yalnız olmak gerekiyor.

Hiçbirimizin yaşadığı hayat diğerinin kopyası olmadığı için, birimizin elde ettiği formül diğerine (belki fikir verir ama) tam çözüm olmaz.

Birinizin bilinçaltında güzel bir haberi bir başkaları duyduğunda işlerin ters gideceği "yanlış kanısı" kodludur. Bir diğerinizin evlenmemesindeki neden annesine duyduğu aşırı sevgi ve onu yalnız bırakmak korkusudur.

Engeller kişinin içinde olduğuna ve kişiden kişiye göre farklılık gösterdiğine göre, herkese uyan bir formülü de kimse veremez. Bence ana hatlarıyla konuya hakim olunduktan sonra kişi bu yola yalnız çıkmalıdır.

Lütfen bu konuyu gözünüzde çok büyütmeyin, zor birşey olduğunu zannetmeyin. Yineliyorum istemek konusunda bir sorununuz yok, becerebilenler sizden daha iyi istiyor değiller. Sadece engelleri yok, ya da kaldırmışlar.

Bahçe sulamak için ellerinde hortum, musluklarını açmış bekleyen iki kişi düşünün, birisi hortumdan akan suyla bahçeyi suluyor, diğeri de kan ter içinde, zaten açık olan musluğu açma yönüne doğru zorlayıp duruyor. Oysa musluğu daha iyi açmak diye birşey yok, sadece hortuma bastığını farkedip ayağını kaldırması yetecek.

Bilinçaltınızdaki engelleri bulduğunuzda, ortadan kaldırmak için çok çaba sarfetmeyeceksiniz inanın, bazılarını farketmek bile yok olmalarına yetiyor.
hyperviper isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 03:23 PM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart

çok güzel yazı.uygulabailsem süper olacak
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 03:25 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
esmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 71
Tesekkür: 130
72 Mesajinıza toplam 399 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esmas will become famous soon enoughesmas will become famous soon enough
Standart

harika bir uslupla harika seylerden bahsetmissin Hyperviper.
itiraf etmeliyim bu cekim yasasi konusunu uzun zamandir okuyorum ama ilk kez simdiki kadar sicak baktim olaya.
ve bende yapabilirim, yapabilecegim dedim :)
tarzin, ifade edisin cok samimiydi.
kitap tavsiyesi ve tecrube paylasimlarin icin tesekkurler...
simdi gidip biraz hayal kurayim . tipki senin kurdugun gibi ;)
__________________
"Doğrulmaya azmin niçin böyle süreksiz
Sen mi yoksa ümidin mi yüreksiz
Ümitsizlik öyle bataktır ki, düşersen boğulursun
Azmine sımsıkı sarıl, bak ne olursun! "

Mehmet Akif Ersoy
esmas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 03:30 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart

ben sosyal fobi yüzünden yaşamdan bıkmış bir insanım (gerçi çok az da olsa biraz geçti,hiç yeterli değil) ne yapmam gerekiyo,nasıl bi hayal kurayım lütfen ya beni kurtarın artık bu rahatsızlıktan.çabalıyorum olumlama filan yapmaya çalışıyorum bi an geliyo yine aynı,artık yaşımda küçük değil kendimi kötü hissediyorum.şimdiden teşekkür ederim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 04:08 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 145
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough
Standart

Alıntı:
hyperviper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:) Konu sapmaya başladı arkadaşlar. BU KONUDA KİTAP TAVSİYESİ İSTEYENLERE LAURA DAY'DEN "THE CIRCLE"I ÖNERİRİM. Diyerek kitap konusuna ara vermek istiyorum. Zira benim ilk mesajımda yazdığım yöntem herhangi bir kitaptan değil, benim kendi handikaplarımı yenmek için keşfettiğim bir hile.

Kitap dışında tavsiye isteyen olursa eğer; Topic'te verilen cevapların bazılarını gülerek okudum (yazan arkadaşlarda "eski ben"i gördüğüm için).

Kitap bölümüne bir topic açtım kitabın adı "THE CIRCLE" diyorum, gelen ilk soru "Kitabın adı ne?" oldu. Kitabın adını tekrar ediyorum, ikinci soru kitabın yazarı kim oldu.

Oysa merak eden arkadaşlar, kitap bölümünde açtım dediğim topic'e girselerdi ya da google'a "the circle+kitap" yazsalardı kitabın yazarına da, kitap hakkında kısa bilgilere de ulaşacaklardı.

Benim için bir sorun yok 100 kere sorun 100 kere bıkmadan usanmadan yazarım. Ama bu düşünce yapısı size kaybettirir, eminim çünkü geçmişte bana kaybettirdi.

Çabasız birşeylere ulaşamazsınız (en azından en başlarda ulaşamazsınız), çabadan kastım taş taşımak değil basit şeyler. Sadece hayal etmek yetmiyor, hayallerin gerçekleşmesi için siz de platform yaratmalısınız.

Çinli bir sevgiliniz olmasını istiyorsanız, evinizde buna istediğiniz kadar konsantre olun, kapıyı bir çinlinin çalması zordur (ama imkansız değil;) ). Hayallerinizle aynı çizgiye geçin, kalkıp Çine gidin demiyorum ama en azından bir çin lokantasına takılmanız bu şansınızı katlar.

Bence bu çalışmalar, anahatlarından ilerleyip, detaylara inilince, "kişiye özel"leşiyor. O yüzden bu yolcuğun en azından bir kısmında yalnız olmak gerekiyor.

Hiçbirimizin yaşadığı hayat diğerinin kopyası olmadığı için, birimizin elde ettiği formül diğerine (belki fikir verir ama) tam çözüm olmaz.

Birinizin bilinçaltında güzel bir haberi bir başkaları duyduğunda işlerin ters gideceği "yanlış kanısı" kodludur. Bir diğerinizin evlenmemesindeki neden annesine duyduğu aşırı sevgi ve onu yalnız bırakmak korkusudur.

Engeller kişinin içinde olduğuna ve kişiden kişiye göre farklılık gösterdiğine göre, herkese uyan bir formülü de kimse veremez. Bence ana hatlarıyla konuya hakim olunduktan sonra kişi bu yola yalnız çıkmalıdır.

Lütfen bu konuyu gözünüzde çok büyütmeyin, zor birşey olduğunu zannetmeyin. Yineliyorum istemek konusunda bir sorununuz yok, becerebilenler sizden daha iyi istiyor değiller. Sadece engelleri yok, ya da kaldırmışlar.

Bahçe sulamak için ellerinde hortum, musluklarını açmış bekleyen iki kişi düşünün, birisi hortumdan akan suyla bahçeyi suluyor, diğeri de kan ter içinde, zaten açık olan musluğu açma yönüne doğru zorlayıp duruyor. Oysa musluğu daha iyi açmak diye birşey yok, sadece hortuma bastığını farkedip ayağını kaldırması yetecek.

Bilinçaltınızdaki engelleri bulduğunuzda, ortadan kaldırmak için çok çaba sarfetmeyeceksiniz inanın, bazılarını farketmek bile yok olmalarına yetiyor.
verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
yarım saat önce yaşadığım bir olayı anlatayım.
2yıl yanımda kalan ve kızım olmadığı için benim evlendirdiğim kaynımı kızımı
aklımdan geçirerek onun ne yaptığını düşündüm ve hayal gücümü genişlettim.
10 dakika sonra arayarak halimi sordu ve bana geleceğini söyledi
eskiden olsa bunu bir tesadüf olarak yorumlardım ama yakın zaman an beri bunu benim çekim gücümün ve düşüncelerimin oluşturduğunu düşünüyor ve düşün
mekle kalmıyorum kesin eminim diyorum
pozitif düşünmek hayatıma çok şeyler kazandırdı
yapım gerği olumlu davranışlariçindeyim fakat içime atmak gibi dert etmek gibi gereksiz bir huyum vardı
bunu kuantum düşünce ile aştım
şimdi sıçrama bölümünü yapıyorum
bendeki bu değişikliği sende bir şey var herşey aynı fakat daha canlısın
diyerek farklılığımı bana bildiriyorlar
ama nedenini bilmiyorlar çünki kendi düşüncelerimi ve kişiliğimi farettim48 sene sonra yrinde hayır demesini öğrendim insanları değiştirmek gibi bir lüksümün olmadığını ama benim onları dairem içine alp almama konusunda
irademi kullanma hakkımın bulunduğunu geçte olsa öğrendim
bu sitede cdlerle dahada güçlendim kendimi mutlu ve güçlü hissediyorum şu anda sorunlarıma göğüs geredim ve onlardan galip çıktım diyorum
son olarak hayatımızın bize ALLAHın bir hediyesi olarak verdiğini
ve bunu bu günden sonra güzel kullanacagım.buna eminim
biraz zamanınızı aldım .sizlerle yaşadığımı baylaşmak istedim
herkesin kendini güçlü ve huzulu hissetmesi diliyorum
saygılar
__________________

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2009, 08:15 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
hyperviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 21
Tesekkür: 66
21 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura about
Standart

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sosyal fobi yüzünden yaşamdan bıkmış bir insanım (gerçi çok az da olsa biraz geçti,hiç yeterli değil) ne yapmam gerekiyo,nasıl bi hayal kurayım lütfen ya beni kurtarın artık bu rahatsızlıktan.çabalıyorum olumlama filan yapmaya çalışıyorum bi an geliyo yine aynı,artık yaşımda küçük değil kendimi kötü hissediyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Sana bir özel mesaj yolladım.
hyperviper isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2009, 12:50 AM   #18 (permalink)
Teğmen
 
belginbesir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 77
Tesekkür: 277
83 Mesajinıza toplam 499 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
belginbesir is just really nicebelginbesir is just really nicebelginbesir is just really nicebelginbesir is just really nicebelginbesir is just really nice
Standart

Merhaba;

Evet bildiğimiz ama uygulayamadığımız şeyler. Gerçekten güzel bir dinamik yaratmışsınız arkadaşlarınızla. Bende derhal kitabı okumak ve harekete geçmek istiyorum Teşekkürler....
__________________
Atam Seninleyiz!
belginbesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2009, 01:45 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
esen27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 145
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esen27 will become famous soon enoughesen27 will become famous soon enough
Standart

tekrar örnekler için teşekkürler
size katılıyorum herkesin gideceği izleyeceği yol değişiktir
benim yaşadığım ortam neyi gerektiriyorsa o iz de çözüme ulaşmam gerektir.ip uçlarınız bize önemli bilgiler verdi.hayattazor diye bir şey yoktur.bunu bizim yapmakta ne kadar istekli olduğumuza bağlı olduğudur
biz kişiler herşeyin biraz hazır gelsin diye beklediklerini düşünüyorüm.okumaya başladığımızda harflerin
çarpılarak okunmasını nasıl gözümüzde büyütüğümüzü hatırlayalım.şimdi bilgisayarla uğraşıyoruz.
örnek çoğaltılabilir.allah bize akıl ve mantık vermiş.bunu çok iyi kulanmaya çalışmalıyız
__________________

SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA
YAŞAMAYI SEÇİYORUM

esen27
esen27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2009, 02:41 PM   #20 (permalink)
Teğmen
 
ozlemedl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ozlemedl is an unknown quantity at this point
Standart

hyperviper gerçekten yazını büyük bir keyifle ve heyecanla okudum. Ben ne zaman istemeden bir isme bir eşyaya odaklansam mutlaka ertesi gün başka bir yerde karşılaşıyorum veya adı geçiyor her zaman bunun çekim yasasıyla olduğunu biliyordum fakat istediğim şeyleri bir türlü uygulayamıyordum çünkü endişe ve güvensizlik var bende ne kadar yok eminim güveniyorum desemde birden umutsuzluğa düştüğümü hissediyoum ama pes etmek yok önerdiğin bu kitabıda mutlaka okuyacağım teşekkürler :)
ozlemedl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ipucu, kucuk


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bir kaç küçük ipucu ;)

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Bir kaç küçük ipucu ;) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız paylaşımın için teşekkürler güzel bir kitaba benziyor. hyperviper deneyimlerini bizimle paylaşman çok güzel. birazda kitaptan ufak tefek alıntılar yapıp burada paylaşsan olmazmı. ön bilgi olsun bizim için. hoşcakal...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.