Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasasında 9 Altın Kural Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evrenin çekim yasalarına göre işleyen bu 9 altın kural, size başarılı ve mutlu bir hayatın kapılarını rahatça aralayabilir. Tabii ısrarlı ve arzuluysanız... Kendinize güveniyor musunuz? İnancınız tam mı?Arzularınızın yakıcılığından emin misiniz? Cesaretiniz var mı, ısrar mı ediyorsunuz? Yaşadınız ! Hayat ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2009, 02:13 AM   #1 (permalink)
CeM
Çevirmen
 
CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 685
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Evrenin çekim yasalarına göre işleyen bu 9 altın kural, size başarılı ve mutlu bir hayatın kapılarını rahatça aralayabilir. Tabii ısrarlı ve arzuluysanız...

Kendinize güveniyor musunuz? İnancınız tam mı?Arzularınızın yakıcılığından emin misiniz? Cesaretiniz var mı, ısrar mı ediyorsunuz? Yaşadınız ! Hayat sizi çok sevindirecek...Hedefiniz ne kadar büyükse o kadar istekli çalışırsınız! Ne kadar çok çalışacağınızı ne kadar sağlıklı ve güçlü olduğunuz belirlemez; ne kadar istekli olduğunuz belirler! İsteği artıran ise hedefin büyüklüğüdür" diyor Araştırmacı Adem Altay. Altay'a göre yaşamı tam 12 vurmanın 9 altın kuralı var. Evrenin çekim yasalarına göre işleyen bu 9 altın kural, size başarılı ve mutlu bir hayatın kapılarını rahatça aralayabilir. Tabii ısrarlı ve arzuluysanız...

KENDİNİZE GÜVENİN

Kendine güven, aklın kesin inanç ve güvenle büyük ve gurur verici işlerde kullanımıdır! Kendinize güvenmedikçe ve gücünüze inanmadıkça asla başarılı ve mutlu olamazsınız! Sürekli olumlu şeyler düşünmek, kendinize güven duygunuzu geliştirir ve ne kadar zor olursa olsun bütün güçlükleri yenmenizi, onları aşamanızı sağlar!Kendine güven duygusu kazanıp inancınızı kuvvetlendirirseniz, korkularınızın yok olduğunu, güvensizlik duygusunun ortadan kalktığını görürsünüz! Beyninizi inançla, kendinizi güven duygusuyla doldurun!

BÜYÜK HEDEF BELİRLEYİN

Hedefiniz ne kadar büyükse o kadar istekli çalışırsınız! İsteği artıran ise hedefin büyüklüğüdür! Bugün yaptığınız her küçük tercihiniz, en büyük hedefinizle ilişkili olmalıdır! Hedefinizi büyütmeli ve tüm hedeflerinizi en büyük hedefinizi altında uygun yerlere yerleştirmelisiniz! Herkes en üstte olmayacak! Ama kim daha büyük istiyorsa o daha yüksekte olacaktır! Ne kadar yüksek isterseniz, yükseğe o kadar yakın olacaksınız! Küçük hedefler için harcayacağınız çaba büyük hedefler için harcayacağınız çabadan az değildir!

KESİN İNANCA SAHİP OLUN

İnanmadığınız bir şeyi asla ve asla başaramazsınız! İnançlıysanız hiç bir şey olanaksız değildir! Başarabileceğinize ne kadar inanıyorsanız başarma ihtimaliniz o kadar fazladır! İnancınız ne kadar güçlüyse ruhunuza o kadar güç verilecek, o kadar az emekle aynı işi yapabilecek, çevresel faktörler yardımınıza koşacaktır.

YAKICI ARZU GELİŞTİRİN

Hiç kimse bir şeyi elde edebileceğine inanmadığı sürece onu elde etmeye hazır değildir! Ne kadar hazır olduğunuzu ne kadar arzuladığınız belirler! Başarı büyükse ona yol açan arzu da büyüktür! Ne kadar başarılıysanız o kadar arzulusunuz! Kainattaki tüm güç ilişkileri arzu kanununa dayanır! Arzularınız ruhunuzdan doğar! Ne kadar güçlü arzuya sahip olursanız o kadar güçlü olursunuz!

PLAN YAPIN

Tam olarak neyi, tam olarak nasıl, tam olarak nerede, tam olarak ne zaman ve tam olarak ne kadar yapmak istiyorsunuz. Hedeflerinizi yazın. Zihne çelik harflerle kazımanın en kolay yolu kağıda yazmaktır. Bir defa yazmak on defa okumak veya düşünmek gibidir. Eğer hedefinizi yazarsanız on kat daha etkin düşünecek, bilgiyi kendinize mal edecek, kendinizi hedefe daha daha kolay şartlandıracaksınız.

CESARETLE EYLEME GEÇİN

Bir insan kendisine güveniyorsa, tüm tutumu bunu size söyleyecektir. Kendinize güvenmiyorsanız bunu asla gizleyemezsiniz. Cesaretsizlik yeteneklerin en büyük düşmanıdır. Eğer eylemlerinizin seyrinden emin değilseniz girişimde bulunmayın. Şüpheleriniz ve tereddüdünüz uygulamalarınızı bozacaktır. Çekingenlik tehlikelidir. Sizi insanların dünyasına sadece cesaretiniz taşır.

KARARLI VE ISRARCI OLUN

Vazgeçmenin kaçınılmaz bedeli başarısızlıktır; başarısızlığın tek nedeni vazgeçmektir. Israr sayesinde on saat konuşmanın etkisini bir saat konuşmuş gibi arttırabilirsiniz. Israrın bir yönü uyanık bilincinize bağlıdır; düşünmeye ve davranmaya devam ederek ısrar etmiş olursunuz. Öncelikli ısrar, zihinsel ısrardır; ısrar içinizden ayrılmadığı sürece tutum ve davranışlarınız yönetmeye devam eder. Israr sabra sabır zamana ihtiyaç duyar. Ne kadar kararlı olursanız, başarıyı o kadar kolay yakalar, hedefinizi de ıskalamamış olursunuz.

EN İYİYİ BEKLEYİN

En iyisini ümit ederseniz, mutlaka en iyiye ulaşmayı başarırsınız. Bir şeyin en iyisini beklerseniz zihninizde büyük bir güç oluşur ve çekim kanununa göre en iyiyi size doğru çekmeye başlar. Böylece içinizdeki yaratıcı güç açığa çıkar ve bu gücü ulaşmak istediğiniz hedefe yoğunlaştırırsınız. Kendinizi tamamen elde etmek istediğiniz şeye verebilirsiniz. En iyi şeyin olmasını beklemenin anlamı beklediğiniz şeyin elde edilmesine bütün kalbiniz ve içtenliğinizle kendinize adamanızdır.

HEDEFE ULAŞIN

Saati son çark çalıştırır. Bitirmemek yapmamaktan farksızdır. Başarının olmazsa olmaz kuralı "yapmak" tır. Yapmayı anlamlı kılan bir kural vardır: Bitirmek. Bitmeyen iş yapılmamış iş gibidir. Ne kadar iyi yapılırsa yapılsın, tamamlanmayan iş, can damarı kesilmiş vücut gibidir. En son çarkı takılmamış olan saat yok olan bir saatten farksızdır. Tam olarak bitmemiş iş, hiç bitmeyecekse, hiç yapılmayandan daha kötüdür. Çünkü zamanınızı emeğinizi, sağlığınızı alıp götürür.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
-Want2wiN-



ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 02:21 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 79
Tesekkür: 6,672
85 Mesajinıza toplam 586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melinaa is an unknown quantity at this point
Standart

Saati son çark çalıştırır. Bitirmemek yapmamaktan farksızdır. Başarının olmazsa olmaz kuralı "yapmak" tır. Yapmayı anlamlı kılan bir kural vardır: Bitirmek. Bitmeyen iş yapılmamış iş gibidir. Ne kadar iyi yapılırsa yapılsın, tamamlanmayan iş, can damarı kesilmiş vücut gibidir. En son çarkı takılmamış olan saat yok olan bir saatten farksızdır. Tam olarak bitmemiş iş, hiç bitmeyecekse, hiç yapılmayandan daha kötüdür. Çünkü zamanınızı emeğinizi, sağlığınızı alıp götürür.
Eksık yönüm :) Cok tsk ler
melinaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 03:07 AM   #3 (permalink)
CeM
Çevirmen
 
CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 685
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart

Bu yazı bir alıntı...Ben bi de kendi bakış açıma göre altın kurallardan bahsedeyim :)

ilk olarak,bize onu imegeler ken düşündürüken heyecanlarındıracak ve mutlu edecek bir hedef belirlemeliyiz ve ulaşmadan bırakmamamız gereken birlşey olmalı mesela mesleki bir başarı olabilir...herhangi olay mevki veya nesne olabilir...

İkicisi ve bence en önemli kısım inanç kısmı...Hatta bunu the secret da dileğiniz ile aynı hatta olmak diye yorumlarlar...Bence bir çok insan bu noktda da sıkıntı çekiyor...Bu noktada yapabileceğim bir öneri (şans ve tesadüflere inanmayan insanlar grubundan birisi olarak :)) Mucizelere inanmanızdır...bakın şans ve tesadüf farklı birşeydir,mucize farklı bişeydir...şans ve tesadüflere inanmam fakat mücizelere inanırım...

Üçüncü kural,yapıcı düşünce aşaması...Bildiğimiz gibi yapıcı düşünce olumsuz düşünceden 100 kat daha etkili imiş...Yani bu ne anlama geliyor? şu anlama geliyor bilinçli olarak bişey hakkında duyuglar ve düşünceler(odaklanarak)üretirseniz yapıcı düşünmüş oluyorsunuz...

EN önemlileri bunlar diye düşünüyorum,bakın altını çizerek söylüyorum inanç kısmı işin kırılma noktasıdır... Burada inançtan kasıt olumsuz düşüncelerin üstünü kapatmak değildir arkadaşlar...gerçekten çekim yasasının yaratacağı mucizelere inanmak ve buna bağlı olarak mutlu olmaktır... İstediğimiz şeye ulaşmak için sabırsızlanmaktır...Yaptığınız imgeler de süreci hızlandırcak etkendir...

İmgeleme de ayrı bir konu tabii,burada ben inançdan sonra en önmli 2.unsur diye bakıyorum olaya...gözlerinizi kapattığınızda olmuyor ise şöyle olabilir; atıyorum yeni bir insanla mı tanışmak istiyorsunuz...girin odanıza ayağa kalkın sanki istediğiniz insan yanınızdaymış gibi birşeyler söyleyin,sarılın kendi kendize,yorgana sarılın meselaseni seviyorum deyin...bunun gibi :)
Çünkü bildiğimiz gibi bilinçaltı birşeyin gerçek olup olmadığını anlamaz yine aynı nötronları yada aynı kasları çalıştırır...

Birşey daha yazmak istiyorum mesela kendimden mrnek vererek anlatayım...Ben uç bir hayal kurarım aklımdan çok da güzel motive ederim kendime...inanırım ulaşacağıma fakat dışarıya çıktığımda şöyle bir düşüce geçerdi aklımdan: ya ben istiyorum ama bu kadar insanlar da istiyo nasıl olacak? ve burada iki şeyin farkına vardım,eğer o insanları görüp etkileniyorsam burada dış dünya iç dünyayı etkiliyor demektir...Oysa çekim yasasında tam tersi iç dünya dış dünyayı yönetir...dış dünyadakileri önemsemem bile iç dünyamda yaşanmış bişey demektir...bi biricisi idi...ikicisi tam hatırlamıyorum ama bir yerde okuduğum bir yazı vardı Hardvard ünivesitesi nörofizyoloji bölümünün yaptığı bir araştırma idi...Bu yazıya göre insanların %5 i benyindeki alfa dalgalarını bilinçli olarak kullanabiliyormuş yani 6 milyar insanın sadece %5 i beyninden evrene açılan o dalgaları bilinçi olarak kullanabiliyormuş...

Şimdi the secret da deniliyor ya araştırırsanız bişeyi başaran insanların çoğu onu nasıl başaracağını bilmiyoru diye...ve ben kafaya taktım ve araştırdım...Gerçekten çok şaşırdım gerçekten de öyle idi...Şunu da farkettim bu bişeyi başaran insanların yani az önce söylediğim %5 lik kısımın çok büyük bir kısmı çekim yasasını bilmeden uygulayan insanlar...
size rahat 50 tane isim veririm bu konuda... Duyuduğum sözlerden bazılarını paylaşayım...aşağıdaki sözler ödüllü sanatçılardan alıntıdır...

No matter how far out your dreams are, it is possible(hayallerinizin ne kadar uzakta olduğu önemli değil,mümkün)

Just hope and at the end connects all no matter how different we are(sadece umut edin,sonunda hepsi gerçekleriş,ne kadar farklı olduğumuz hiç önemli değil)

When you belives in your dreams,from your heart it is possible(hayallerinize kalbinizden inandığınızda,mümkün...)

What I'm living now is that my dreams directly conneted(Şu anda yaşadığım şey hayallerimin en sonunda realite kazanmasıdır)

Arkadaşlar inanılmaz derecede fazla örnekler var yani bu şey gerçek inansanızda inanmsanız da Eğer inanıyorsanız %5 lik kısmın %1 lik kısmındasınız demektir:)
__________________
-Want2wiN-



ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 03:24 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 79
Tesekkür: 6,672
85 Mesajinıza toplam 586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melinaa is an unknown quantity at this point
Standart

Yazıların cok motive ediyor ınsanı Cem .Basarabılecegıne ınandıyor ınsanı sahsen benı Ne istiyorsak olucak durmak yok wave
melinaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 03:54 AM   #5 (permalink)
CeM
Çevirmen
 
CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 685
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about
Standart

Rica ederim,Bu yolda en büyük problem insanın ta kendisi...Ben şunu öğrendim insanlar başkaları ile yarışınca kaybediyor kendisi ile yarışanlar kazanıyor...
1970 lerde meşhur bir duvar yazası varmış; Bu gün hayatınızın geri kalanının ilk günü,yeni birşeyler yaparak başlıyabilirisiniz...
Çekim yasası şahsen benim gözüme batıyor hergün...Tüm zamanların gelmiş geçmiş en popüler insanı olarak kabul edilen Michael Jackson şu anda Tüm zamanların en salaklar listesinde sanırım 22.sırada
__________________
-Want2wiN-



ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 03:34 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 200
Tesekkür: 16
133 Mesajinıza toplam 941 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saime1 is an unknown quantity at this point
Standart

Bu gün işe gitmedim ,içimde neler olup bitiyor diye dönüp içime baktığımda birde ne göreyim titreşimi çok yüksek olan küçümseme duyğusu ile doluyum.Evet küçümsenmekten çok ama çok korktuğumu fark ettim.Korkular karın ağrılarına sebep olurmuş bemimde şu an karnımın her tarafı ağrıyor.Bu duygu her zaman her yerde benimle bereber olup gücümü cesaretimi azaltıyormuş meğer.Şimdi su yüzüne çıktı hasta gibiyim.Küçümsenme duygusunu üzerimden daha doğrusu içimden atmak için ne yapabilirim konuyla ilğili bilğisi olan vasa yardımcı olsun lütfen.
__________________
Güneş Balçıkla Sıvanmaz
saime1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 04:39 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 216
Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough
Standart

Alıntı:
saime1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gün işe gitmedim ,içimde neler olup bitiyor diye dönüp içime baktığımda birde ne göreyim titreşimi çok yüksek olan küçümseme duyğusu ile doluyum.Evet küçümsenmekten çok ama çok korktuğumu fark ettim.Korkular karın ağrılarına sebep olurmuş bemimde şu an karnımın her tarafı ağrıyor.Bu duygu her zaman her yerde benimle bereber olup gücümü cesaretimi azaltıyormuş meğer.Şimdi su yüzüne çıktı hasta gibiyim.Küçümsenme duygusunu üzerimden daha doğrusu içimden atmak için ne yapabilirim konuyla ilğili bilğisi olan vasa yardımcı olsun lütfen.
evet bu korku bende de var
gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 09:35 PM   #8 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar


Küçümsenme korkunuza en iyi ilaçtır kendileri
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 09:51 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 216
Tesekkür: 977
219 Mesajinıza toplam 1,274 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the roughgökçe y. is a jewel in the rough
Standart

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar


Küçümsenme korkunuza en iyi ilaçtır kendileri
sayfa açılmıyor. Telkinlerden biri mi bu?
gökçe y. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2009, 10:00 PM   #10 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Evet gökçe' cim.

Suçluluk+ego telkinlerinin yeni versiyonları. İndirmediysen verdiğim linke tıkla winrar programın varsa iner. Zaten indirdiysen mutlaka düzenli dinle. Ne küçümsenme kalır, ne kompleks.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
altin, cekim, kural, yasasinda


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Çekim Yasasında 9 Altın Kural

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası Çekim Yasasında 9 Altın Kural Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evrenin çekim yasalarına göre işleyen bu 9 altın kural, size başarılı ve mutlu bir hayatın kapılarını rahatça aralayabilir. Tabii ısrarlı ve arzuluysanız... Kendinize güveniyor musunuz? İnancınız tam mı?Arzularınızın yakıcılığından emin misiniz? Cesaretiniz var mı, ısrar mı ediyorsunuz? Yaşadınız ! Hayat ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.