Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR????????? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/1723-dusunce-nasil-maddelesir.html)

ramtha333 25-07-2007 11:39 PM

DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR?????????

Arkadaşlar çekim yasasına göre düşüncelerimizle herşeyi iyi veya kötü kendimize yine kendimiz çektiğimiz belirtiliyor..O halde biz düşüncelerimizdende sorumluyuz...Hatta bir şeye tam inanırsak o inandığımız şeyin maddeleşeceği.yani o isteğimizi evrenin bize vermek için gerekli ayarlamaları yapmaya başlayacağı ve mutlaka bize verileceği belirtiliyor....Bu konuya odaklanmak ve bu yasayı tam anlamaya hepimizin ihtiyacı var gerçekten..Belki hepimiz tam anlamış gibi yapıyoruz ama tam yüzdeyüz bir inançla isteklerimizin düşüncelerimizin maddeleşeceğine belkide inanamıyoruz..Zihnimizin bir köşesinde acaba..acaba ...olur mu? olmaz mı? gibi soruları sormaya devam ediyor ..Buda belkide isteğimizin bize ulaştırmasını ya geciktiriyor yada isteğimizin gerçekleşmemesine sebep oluyor yine kendi inaçsızlığımız...

Arkadaşlar bu bölüm hepimizin için çok önemli bence..
Burada bu konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız başta ben olmak üzere forumdaki tüm arkadaşlar için çok yararlı olacağına inanıyorum...

Paylaşımlarınızı esirgemeyiniz lütfen arkadaşlar...

Herkese sevgiler..
İyiki bu site var..
İyiki sizler varsınız..

İyiki ben bu site vasitasıyla sizlerle tanışmışım..

ozel 26-07-2007 11:05 PM

Ynt: DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR?????????

Cekim Yasasi ile ilgili iki onemli nokta oldugunu dusunuyorum ; birincisi ; ya cok isteyip, varolmus gibi hayal ederek duygu yukleyip, bunu yapmaya surekli devam edecegiz veya yine cok isteyip, olmus gibi hayal ederek duygu yukleyip, evrene havale edip unutacagiz, is bu kadar basit, inanip inanmamakla kafayi karistirmak isleri bozar, iste ama bir cocuk gibi, sadece iste, hic bir yorum yapmadan , evren herzaman "istekleriniz benim icin emirdir" der. Evren bir mutfaktir ne istersen hemen pisirmeye baslar ama, ne zaman pisecek, tuzunu az koy, cok yakma gibi surekli karisilirsa sefin aklida karisir ve hicbirsey pisiremez olur dusun simdi burada , "aslinda inanmiyorum" dersek, evren tabiki istedigimizi pisirmeye baslayamaz, cunku inancsizlik ve guvensizlik, evrenin, isteklerimizin gerceklesmesini saglayan isigin geldigi, o ozel kanalini acamaz diyebiliriz, evren en azindan bizim notr olmamizi bekler. Yani genelde inanmayabiliriz ama kuru kuruya sonuna dek red etmiyorsak, inadi birakip daha yumusak bakmaya calistikmi, evrene bir sans vermeye gonullu oldukmu, kanalimiz acilir ve isik yasantimiza akmaya ve dileklerimizi gerceklestirmeye baslar, yeterki bu notr tutumumuzu surdurebilelim. Sanirim unutmak daha guvenli gorunuyor ama hergun umitle isteyebilmenlerimiz icinde sorun yok tabiki. Denemesi bedava arkadaslar, kendimizi evrene guvenmeye acmaya baslarsak sonuclari hergun birer birer gormeye baslariz, tecrubeyle sabittir 12389 cilgin897 blissy
Sevgi ve Isikla kalin s456

keops 26-07-2007 11:21 PM

Safça iste ve gerisini evrene bırak.... art56art56

ramtha333 26-07-2007 11:36 PM

Teşekkür ederim ferya ve keops paylaşımlarınız çok güzeldi..

murat 28-07-2007 01:05 AM

Düşünce nasıl maddeleşir?????
Çekim yasasıyla aynı zamanda maddeninde düşünceden ibaret olduğunu kanıtlarıyla iddia edenlere de inanılırsa düşüncenin maddeleşmesine gerek kalmaz diye tahmin ediyorum.

tresome 28-07-2007 06:34 PM

Ne kadar zamn alıyo bu konuda herhangi bir bilgi yok ama bu zamanın neye bağlı olduğu veya ne kadar olabileceği konusunda bir bilgisi olan var mı?

turgay0101 28-07-2007 06:45 PM

Alıntı:

tresome Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar zamn alıyo bu konuda herhangi bir bilgi yok ama bu zamanın neye bağlı olduğu veya ne kadar olabileceği konusunda bir bilgisi olan var mı?

Kardeşim bunun tabiki belli bir süresi yok ama bir olayın gerçekleşmesinde arzu çoşku ön plandadır mesela isteğini rüyan da görüyormusun sürekli aklındamı tabi sadece bunlar yok olayın gerçekleşmesi senin yararınamı zararına mı şu onda olması faydalımı değilmi yoksa erkenmi bilirsinki çiçek mevsiminde açar kelebek kozasında cebelleşerek çıkarsa güçlü kanatlara sahip olur eğer çıkmasına yardım edersek çıkınsa fazla yaşayamaz ölürrrrrrr.bizde arzularımızın gerçekleşme sürecine böyle metanetle yaklaşmalıyız sanırım hismiley

tresome 28-07-2007 11:24 PM

ya doğru tabide,uzun zamandır sürekli aklında olmak suretiyle isteyince bi olayın gerçekleşmesini insan ister istemez artık zamanı gelmedimi diyor,bilmiyorum belkide gelmemiştir,belkide o kadar çok aklımda ki serbest bırakmadığım için gerçekleşmiyordur,belkide aradaki olumsuz düşüncelerin sızmasıdır...Bi öörensen tam olarak hangi frekansda kalmam gerektiğini çözücem ama utananadam

ozel 29-07-2007 05:19 AM

Turgaycim cok guzel bir ornekle ne guzel aciklamissin, evet metanet, sabir isin anahtari ama en zorlu kismi keopsun ozetledigi gibi "Saflik". Sevgili tresomcum yukarda da acikladigim gibi bir cocuk gibi safca ve sadece isteme frekansinda kalacaksin, gunluk hayatina normal bir sekilde devam ederek, iste o kadar cilgin897
sevgi ve isikla kalin hismiley

YAZGÜLÜ_81 30-07-2007 12:35 AM

Öylesine yürekten, gönülden istiyorum ki ,yıllardır diyebilirim bu hayalimi istiyorum, fakat hep bu zamana kadar işte gerçekleşirse, ya şöyle olur da mutsuz olursam diye korkular beslemişim artık o korkularım da yok yürekten kalpten inanarak tüm güzelliğiyle istiyorum diliyorum hayalini kuruyorum ve inanıyorum ki oldu bile dileğim sadece bana gelmeye zamanı var birazcık sabır kiss3

tresome 31-07-2007 01:13 AM

Ben çocuk gibi isterim hep zaten, olacağınada hep inanırım ama şu araya sızan olumsuz düşüncelerde olmasa, ya olmazsalar olmasa...Birde istediğimiz şeye ihtiyaç duymamalıymışız sadece istemeliymişiz,ihtiyaç yoksunluğu doğururmuş diye okudum ve mantıklı geldi sanki, hep ihtiyaç duyarım istediğime ama ne zaman kafamdan silinmeye başlasa gerçekleşir sanki, yanılıyormuyum acaba yoksa dileğim insan ilişkileriyle alakalı olduğu içinmi olmuyor,başka insanlarda dahil olduğu için mi...

Ama çoooooooooooooook istiyorum, çooooook... Mızmızlanmadan,umutsuzluğa düşmeden hemen olsun istiyorum blissy

keops 01-08-2007 12:12 PM

Bir şeyin maddeleşme hızını içinde bulunduğunuz durum belirler örneğin bugünkü ABD başkanı bushun babasıda başbakanlık yapması onun o mevkiye gelmesini kolaylaştıran bir etmendir
burdada 2 etmen vardır
içsel ve dışsal etmenler
ikisininde yeterli olgunluğa ulaşması gerekir
içsel inançlarımız,düşüncelerimiz,hayallerimiz,eylemleri miz
dışsal etmenler konumumuz,statümüz,içinde bulunduğumuz çevrenin sosyo ekonomik ve psikososyal yapısı
bunlar istediğimize ulaşma hızımızı belirler
çekim yasasıyla isteklerimiz 3 yolla gerçekleşir
Örneğimiz zayıflamak isteyen kilolu bir bayan olsun bu kişi düşünce gücüyle zayıfladığını hayal etsin telkin etsin ve inansın
1 kendiliğinden gelen değişimler:kendiliğinden kilo kaybettiğini,zararlı yiyeceklere yaklaşmadığını ve spor yapma isteğinin arttığını görebilir
2 çevresel etkiler:arkadaşları bu kişiyi spor yapmaya davet edebilir,bazı yöntemler önerebilir,bu kişiyi daha fazla dışarıya çağırabilir,diyetisyen bir sevgiliyle tanışabilir thumbsanim
3 sezgisel içses:içinizden bir ses bu kadına belli şeyleri yapması için çağrıda bulunabilir
şuraya git şunu yap şunu ye şunu yeme gibi böylelikle o kadın bu 3 yoldan biri ya da birkaçı sayesinde hedeflediği ideal kiloya ulaşır

tresome 01-08-2007 09:30 PM

Peki o zaman şöyle bir soru soracağım, belli bir kişiyi(yani herhangi bir insan değil,belirli bir kişi) hayatımıza çekme dileğinin gerçekleşmesini yada eğer gerçekleşecekse bunun hızını, ne belirler, böyle birşeyin maddeleşme imkanı var mıdır?

keops 01-08-2007 11:29 PM

Alıntı:

tresome Nickli Üyeden Alıntı
Peki o zaman şöyle bir soru soracağım, belli bir kişiyi(yani herhangi bir insan değil,belirli bir kişi) hayatımıza çekme dileğinin gerçekleşmesini yada eğer gerçekleşecekse bunun hızını, ne belirler, böyle birşeyin maddeleşme imkanı var mıdır?

sevgili tresome diğer insanların iradesini etkileyemezsin bu yasayla
evrende yaratıcının koyduğu iradelerin çelişmezliği ilkesi vardır
eğer çekeceğiniz o belli kişi bay ya da bayan sizi istemiyorsa onu çekmek mükün değil
ama o kişide sizinle aynı frekansta birisiyse o kişiyi çekebilirsiniz kendinize o kişiyle tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz
Sizde otomatik olarak onun istediği tarzda bir insan olarak onu etkileyebilirsiniz..
Eğer bu kişi yakınınızda tanıdığınız birisiyse o kişiyi hayatınıza sokmak için onunla iyi anlaştığınızı onu etkiledğinizi v.b şeyler canlandırmak işe yarar ama dediğim gibi o kişininde size karşı zaten bir eğilimi olacak ve kişilik özellikleriniz uyuşacak
bunun belli bir zamanı yok her düşünce gücünüzü devreye soktuğunuzda o kişiyle ilgili imgelemeler yaptığınızda her geçen gün dahada etkili iletişim kurmaya başlarsınız bazen bir andada olabilir
ama burada aşırı istek işi bozar yani o kişiyi kendi egonuz için istemek,onu kullanmayı istemek işi bozabilir
ve siz onu doğru kişi zannedebilirsiniz onun hayatınıza mutluluk getireceği zannına kapılabilirsiniz
işte bu nedenlerden dolayı çekim yasası işlemeyebilir
eğer o kişi doğru kişiyse,doğru zamansa,uygun çevreyse ve niyetiniz doğruysa çekim yasası mümkün olan en hızlı şekilde işleyecektir

eylulx 03-08-2007 07:42 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı
Safça iste ve gerisini evrene bırak.... art56art56

bunu yapmak kolay degilki ! yoksa kolaymi? bir yontemi varsa banada soylermisin?

keops 03-08-2007 11:02 PM

basitçe iste ...en saf içinden geldiği gibi cümleler kur...olmasını iste ama bunu spontane/doğal/kendiliğinden bir biçimde yap ve hırsa kapılmadan unut gitsin..sonra başka şeylere yoğunlaş taaaki bilinçaltından istediğin şeyle ilgili mesajlar gelene kadar
buda bir yöntem ara sıra işe yarar.... krz56

pakguc 05-08-2007 12:24 AM

bence ramtha'nın da dediği gibi, burada gerçekleşmiş çekim yasası hikayelerimizi yazabiliriz...
ben bir kaç tane örnek vereyim mesela dusun

bir arkadaşım yıllar önce bir yerden ayrılmak için babasının kaza yaptığını söylemiş...
detaylıca anlatmış bu yalanı, arkasından döndüğünde babasının aynen anlattığı şekilde kaza yaptığını görmüş...
babasının kaza yaptığını ben biliyorum ama yalan kısmını yıllar sonra çekim yasasını öğrenince o bana anlattı... 88a

daha önce de yazmıştım biryerlerde, eşim yıllardır rahatsızlığını duyduğu saman nezlesini çekim yasası sayesinde yendi..

yine bir arkadaşım Amerikaya gitmeyi çok istiyordu, çekim yasasını uyguladı ilginç ama Amerikadan geçen hafta döndü,

başka örnekler oldukça ben yazarım buraya...
sevgiyle kalın wave

ramtha333 05-08-2007 12:27 AM

İzumi paylaşımın için teşekkürlerr

ramtha333 22-11-2007 09:03 PM

Bir konuya konsantre olmak o konuyu maddeleştirebilir mi??

pakguc 23-11-2007 08:23 AM

maddeleştirir tabiiki...
ben bir örnek daha vereyim...
gerçi daha önce de yazmıştım...
benim 4 yaşına girecek bir yeğenim var... mehter takımı için eriyip bitiyor... internette sürekli açıp izliyoruz, cd ler aldık mehter takımı için vs. zaten süper de davul çalıyor..
ve ben hala hayatımda hiç mehter takımını canlı görememişken, o sayısını bile bilmediği kez (yaklaşık 10 olmuştur herhalde) mehter takımını canlı gördü... üstelik oturduğumuz mahalleye mehter takımında çalışan birisi taşındı...

ama bir notum var arkadaşlar..
başımdan geçen bir deneyim yine...
gerçekten odaklandıktan sonra tüm günü odaklandığın şey aklında olarak geçirmemeliyiz...
eşim ve ben 6 aydır gece gündüz istediimiz maddi refaha kavuşmak için düşündük, kendimize çekmek için sürekli düşündük, hayal ettik vs...
ama Hayal Ablamın "odaklanmaya günde 5-10 dk. ayırın sonra kendi işinize bakın" diye yazdığını görünce o şekilde yeptık... aylardır uğraştığımız çekmeye çalıştığımız şeyler, onu evrene bırakınca 3 günde geldi... istediklerimiz gerçekleşti ve refahımızı elde ettik... smil56

umarım daha da güzel şeyler yaşarız hep beraber.. kiss3

keops 23-11-2007 10:54 AM

Alıntı:

ramtha333 Nickli Üyeden Alıntı
Bir konuya konsantre olmak o konuyu maddeleştirebilir mi??

aşırı konsantrasyon işi bozabilir
konsantrasyon işin başında gereklidir
konsantrasyonuda serbest bırakmak lazım
bunuda ya sonuçlara bağımlı olmayarak
ya da başka işlerle ilgilenerek yaparsınız

shamanic 23-11-2007 12:18 PM

izumicim hayatın böyle güzel örneklerle dolsun dolsun taşsın inşallahhh...

keopsa katılıyorum...

bir dileğimizin olmasını istediğimiz zaman öncelikle konsantrasyona ihtiyacımız var...
gerçek anlamda ne istiyoruz... bu çok özemli neyi istiyoruz...
isteklerimiz arasında çelişkiler olammalı.. kararlarımızı net olarak vermeliyiz...
yani hem özgür olarak dünya turuna çıkmayı düşünüp
hem tek kişilik evinizin yatak odasını bireysel ihtiyaçlarınıza göre yeniden dekore etmeyi arzulayıp
hemde evlenmeyi düşünmek içsel çelişki yaratır...

sonra koşullandırmaları bırakmalıyız...
mesela lotodan 50bin ytl kazanayım ... hayır belki o sana piyangodan gelecek... niçin seçenekleri kısıtlıyoruz ki...
bu arada sadace loto oynayıp hiiiiççç piyango almıyorsan yada başka hiç bir şans oyununa el sürmüyosan
diyecek bir şey yok elbette ama kaynaklar sınırsız... kullanmalıyız...

bu ve benzeri konulardan zaten çok daha ayrıntılı oarak bahsettik...

bilgilerimizi bir yere yazalım...
yapmak istediklerimizi de...

sonra bunları eylemlere dönüştürmek için güzel bir program yapalım...
yaptıklarımız için işte bu noktada konsantre olamamız gerekmekte...
son kontrol ve emin ollaım...
programı uygulamaya başlayalım...
şimdi ipin ucunu bıraktık... evrene ve yaratana güvenelim...
günllük akışın içinde rutinlerimizi tekrar edip sevgiyle evrene gönderip... muhteşem dönüşümün heyacanı ve güveni içinde bekleyelim..
sorgulamadan... aişk ile heyecan ile... sevgi ile...

sevgilerle... actionsmile

pakguc 27-11-2007 10:17 AM

ben bir örnek daha vereyim en iyisi sevincli , bu sefer konsnntrasyonun evrene bırakılmasıyla ilgili

geçenlerde digiturkte bir film fragmanı gördüm normalde tv seyretmem , onu seyretmek ara ara sürekli TV ye baktım dırdum... filmi bir türlü bulamadım...
sonra unuttum 2 gün sonra film karşıma çıktı f678h

shamanic 22-03-2008 12:20 PM

cent cim teşekkür ederim...

cümlelerinde bir çok mesaj var ama..
sınırlarımı kaldırmak için arkadaşının oğlunun ay a bakıpta bana verin demesi
heleki içtenlikle bunun için gözyaşı dökmesi benim için günün mesajı... kiss3

sevgiler... http://img62.imageshack.us/img62/684...enbeige6fw.gif

bu arada arkadaşına geçmiş olsun...
inşallah maddi manevi fazla kayıpları yoktur.. sadanim

YAZGÜLÜ_81 22-03-2008 11:00 PM

Ben de bu günlerde evrene bırakma , salıverme işini yapıyorum, o kadar çok isteğimin gerçekleşmesini istedim ki , bir telaşa ve aceleye kapıldım, hemen oluversin istedim, istedikçe hırslandım, tabii anında gerçekleşmeyince , bekle bekle üzüldüm ve aksi yönde şeylerle karşılaştım, her an aklımda dileğim vardı , o dilekle uyudum uyandım, baktım olmuyor , bunaldım , biraz kendi haline bıraktım, salıverdim, ben istedim, hakkım olduğuna inanıyorum, sıra geldi almaya,

YAZGÜLÜ_81 22-03-2008 11:03 PM

Kendi kendime diyorum ki ben olabilecek en iyisini , en hayırlısını istiyorum ve bekliyorum, en iyisi benim hakkım ve bir de bilinçaltımıza emir verince çok iyi bir şekilde yerine getiriyor, istediğimin en iyisini bana getirmesi için ona emrediyorum ve onun bilgeliğine güveniyorum ve yine diyorum ki Allah bizleri gerçekten çok mükemmel bir şekilde yaratmış , şükürler olsun 96

YAZGÜLÜ_81 22-03-2008 11:09 PM

Neden ufak şeyleri kendimize çekmekte daha başarılıyız, hayatımızı etkileyen önemli olaylar neden gecikir, bu kural herkes için geçerli midir bilmiyorum , fakat ben aklımdan ufacık bir istek geçirdiğimde , yarım saate kalmıyor gerçekleşiyor, üzerinde durmadığımız , isteyip unuttuğumuz için olabilir mi?

keops 23-03-2008 09:57 PM

düşünce nasıl maddeleşir?
bunu şimdi bir örnekle düşünelim
örneğin yeni model bi masa ya da sandalye yapmak isteyen bir marangoz düşünün.İster,istediği için düşünür ve önce düşüncesinde sandalyeyi yapar
sonra hemen gerekli malzemeleri temin etme ve işe nerden başlayacağını düşünmeye başlar kafasında çizdiği modeli dış dünyaya aktarmak için bir plan yapar ve planı harekete geçirir ve girer marangozhaneye ve gerekli işlemlerden sonra artık düşünce maddeleşmiştir
daha doğrusu düşünce somutlaşmıştır
bazende canınız çok sevdiğiniz bir yemek ya da tatlıyı çeker yarım saat geçmez bir bakarsınız kocanız ya da aile bireylerinden birisi size o canınızın çektiği tatlıyı getirmiş
bu da düşüncenin somutlaşmasıdır
ama asıl düşünce eylemle somutlaşır
negatif düşünceyi değiştirmenin bir yoluda pozitif eylemdir...
eylemler zamanla değiştiremediğiniz negatif düşüncelerin değişmesine sebep olur..
ee iyide canım ben kendimi hiçbişey yapamayacak kadar kötü hissediyorum diyorsanız
sağ beyninizi çalıştırarak direncinizi yenin
sağ beyinde neyin nesi????
renkler,şekiller,hayaller,müzik işte bunları kullanarak içinizdeki uyuyan devi dürtükleyin :)
hayal eyleme geçirmiyorsa ya negatif blokajlarınız vardır
ya da etkili hayal kurmayı bilmiyorsunuz demektir
eh üzerimdeki 8kiloyu atarken eyleme geçmediğimimi sanıyorsunuz
ama bilinçaltınin desteğiyle oldu bu
o güzl tatlı ya da çikolataları gördüğümde beynimin içinden bir ses adeta hayır diyordu ve beni durduyordu
iç iletişimdeki başarınız dışsal iletişiminizin ve dışsal başarınızın kalitesini belirler
sonuç olarak düşüncenin nasıl maddeleşeceğini bildiklerim doğrultusunda anlatmış oldum sanırım
düşüncenin maddeleşmei için bir yığın anahtar var ve bu anahtarları bulmaya sizi davet ediyorum
bu yazıyı okuyup eh işte ne güzel yazmışsın oradan konuşması kolayda diyebilirsiniz
ya da şu yazıyı okurken dahi değişmeye ve gelişmeye karar verebilirsiniz
çünkü bu kararı sizden başka hiçkimse vermeyecek
eh sizde hayatının iplerini elinize alma zamanı geldiğini fark etmiş olmalısınız
o zaman hiç durmayın just do it... :)

Akulina 23-03-2008 11:16 PM

Dün burayı okudum,sonra istediğim şeyleri düşündüm...Annemle yaklaşık 1ay önce fotograf yazıcısı,ve printer özelliği olan yazıcılardan istiyorduk...Hatta almak üzereydik bir ara:)sonra ben "anne boşver,bence onu çok uygun zamanda alacağız biraz bekleyelim,zamanı değil" dedim...Yaklaşık 1,5 hafta önce bir komşumuzda gördük,onlarda yeni almışlar,bizimde var bundan dedik,kendi kendimize:)
Dün babam elinde yazıcıyla geldi,tesadüf eseri çok aşırı ucuz bir fiyata tam istediğimiz yazıcıyı almış:)))
İnanamadım önce:),bu bizim elektorik aletler çekimlerimizin 2.si olacak:)
smiliyface

keops 24-03-2008 12:07 AM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Dün burayı okudum,sonra istediğim şeyleri düşündüm...Annemle yaklaşık 1ay önce fotograf yazıcısı,ve printer özelliği olan yazıcılardan istiyorduk...Hatta almak üzereydik bir ara:)sonra ben "anne boşver,bence onu çok uygun zamanda alacağız biraz bekleyelim,zamanı değil" dedim...Yaklaşık 1,5 hafta önce bir komşumuzda gördük,onlarda yeni almışlar,bizimde var bundan dedik,kendi kendimize:)
Dün babam elinde yazıcıyla geldi,tesadüf eseri çok aşırı ucuz bir fiyata tam istediğimiz yazıcıyı almış:)))
İnanamadım önce:),bu bizim elektorik aletler çekimlerimizin 2.si olacak:)
smiliyface

tebrikler sycorox sezgilerini dinlemeseydin ve onu çok uygun zamanda alacağını bildirmeseydin kendine şimdi yazıcıya değer biçtiğinden daha fazlasını ödemiş olacaktın
çekim yasasının 3 yolundan 1i sezgilere göre harekete geçmek ya da geçmemektir..
bol çekimler

ramtha333 01-08-2008 01:37 AM

Bir şeyin olacağına yüzde yüz inanırsak gerçekten o olur.

yurdahal 17-12-2008 05:12 PM

Aslında hepimiz düşüncelerimizi maddeleştiriyoruz...

Sık sık yaşadığımız bir şey vardır.... hani hiç beklenmedik bir anda birisi bize bir şey getirir, hediye eder, sunar vs... Biz de ona "daha dün aklımdan geçmişti. Bunu istiyordum... çok sağol hissettin demek ki" gibi bir cevap veririz.

Bu gibi olaylarda düşüncelerimizi maddeleştirmiş oluyoruz. Şimdi böyle bir olayı yaşadığımız anı hatırlamaya çalışalım. O şeyi isterken nasıl istemiştik? Ne bizi tetiklemişti? isteme sürecimiz ne kadar sürmüştü? Sürekli ona takılıp kaldık mı, yoksa istedik ve unuttuk mu?

Çoğunlukla ortaya çıkan tablo şu oluyor, önce görsel, işitsel, duygusal, dokunsal ya da tatsal bir tetikleyici isteme sürecini devreye sokuyor. Ardından anlık fakat yoğun bir istek, arzu oluşuyor ve bu isteğimizi kısacık bir süre içinde unutuveriyoruz. Taa ki o bize gelene kadar. İsteğimiz elimize geçtiğinde tekrar hatırlayıveriyoruz.

Beynimizi bir laptop olarak düşünelim, her birinin farklı adaptörleri var. Bu adaptörler her zaman her laptop'a uyacak diye bir kural yok uymayabiliyor. Bizim beynimize doğru istek formülünü sunan adaptörü bulmamız gerek. İşte burada tetikleyicinin ne olduğunu bulmalı ve
doğru adaptörü kullanmalıyız.

Eğer tetiğimiz görsel ise vizyon imgeleme ile hareket edebiliriz , koku ise koku imgelemeli, anımsamalıyız......

Ardından yoğun bir şekilde istekte bulunmalı ( bunun içinde mutlaka motivasyonunuzun yüksek olduğu bir anı seçin) ve hemen serbest bırakmalıyız. Sürecin işlemesi için başında belalıbir patron gibi beklemeyelim, bizim için elinden geleni yapmaya çalışan o birimi sıkboğaz edip kısa devre yaptırmayalım:)

Bırakın isteğiniz geldiğinde sizi şaşırtsın, mutlu etsin.

Bir arkadaşım var, o küçücük bir şey istediğinde ( bu bir park yeri bile olabilir) gerçekleştiğinde "Yurda, benim bağlantım şu an parazitsiz, hemen bir iki istekte daha bulunayım" der. Hatta bana bile istediğim bir şey var mı diye sorar. Peşpeşe aklına gelen istekleri sıralar ve inanın hepsi gerçekleşir. Kendim de denedim oluyor. Yani bağlantı kurulduğunu hissettiğiniz anda isteyin arkadaşlar.

Sevgiler
Yurdahal

ışıkyolu 17-12-2008 06:38 PM

Bana da aynı oluyor Yurdahal birgün önceden odaklandığım küçük birşey bir gün sonra gerçekleşiyor.Fakat tam olarak odaklandığım bir türlü aklımdan çıkaramadığım hedefimi bir türlü gerçekleştiremiyorum.Acaba zinnimde çok mu kurcalıyorum.Arkadaşına söyle beni de sıraya alsın.Ben de şu anda çok parazit var..

yurdahal 17-12-2008 07:18 PM

Tabii hemen iletirim:)

Var mı kayıt yaptırmak isteyen???

nidanem 18-12-2008 09:36 AM

ya ne hoş şey bu çekim yasası tabi olumlu şeyler olduğunda. gerçekten ufak şeylerde umursamadığımız işlerde çok çabık gerçekleşme sağlanıyo. seninde dediğin gibi nefa aklımızdan çıkmayan hedeflerimiz için olmuyo gibi yada uzun zaman alıyo . ben bu sitede iş (memurluk) konusunda yardım edecek bir çok kişiden yardım istedim halada istiyorum çünkü çok ihtiyacım var. kendimi çook güvende ve rahat hissediyorum bu yüzden.. yurdahal mümkünse bende gireyim sıraya:)) parazit bende de çok;) hoşcakalın

yurdahal 18-12-2008 09:51 AM

evet seni de yazdım:)

nidanem 18-12-2008 10:07 AM

teşekkür ederim.

perilice58 18-12-2008 07:58 PM

Yurdahal bende sıra alabilirmiyim memrluk için

yurdahal 18-12-2008 08:20 PM

buyrum efm:)

aysegul_tirtil 18-12-2008 08:33 PM

arkadaşlar bu yasa herkes için çalışır ve sadece siz isterseniz çalışır.hiçkimse sizin için bu yasayı çalıştıramazactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 PM.