Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR????????? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/1723-dusunce-nasil-maddelesir.html)

CeM 18-12-2008 08:55 PM

Aslında bu yasa istinasız her saniye çalışır ama biz istersek istediğimiz gibi çalışır:) Şahsen ben bu sitede uzun zamandır varım fakat sürekli bir gelişim kaydedememekten yakınıyordum...Geçen gün youtube da the secret ı izledim(ilk kez) hayatım değişti...son 2-3 günde bir çok şey imgeledim 6 tanesini bugün kendime çektim,açıklanamaz hisler gerçekten blissytesadüf diye birşey yoksa(bence yok)şahsen bu yasayı kullanmayı öğrediğimi söyleyebilirim...Şu anda egzersizlerim devam ediyor ve geçmişte yaşadığım olayların kanıtlarını buluyorum...Sistem resmen saat gibi işliyor bu son 2-3 gündür kendimi harika hissediyorum,size şunu söyleyebilirim;bir şeyi kafaya takmışsanız onu başaracaksınız demektir...actionsmile

perilice58 18-12-2008 08:59 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95147)
arkadaşlar bu yasa herkes için çalışır ve sadece siz isterseniz çalışır.hiçkimse sizin için bu yasayı çalıştıramazactionsmile

nerden biliyon belki nasrettin hocanın yoğurdu gölde tuturmaya çalıştığı gibi tutarsa diye ya buda tutarsa hehe değilmi sıra almakta fayda vardır

perilice58 18-12-2008 09:07 PM

Alıntı:

CeM Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95149)
Aslında bu yasa istinasız her saniye çalışır ama biz istersek istediğimiz gibi çalışır:) Şahsen ben bu sitede uzun zamandır varım fakat sürekli bir gelişim kaydedememekten yakınıyordum...Geçen gün youtube da the secret ı izledim(ilk kez) hayatım değişti...son 2-3 günde bir çok şey imgeledim 6 tanesini bugün kendime çektim,açıklanamaz hisler gerçekten blissytesadüf diye birşey yoksa(bence yok)şahsen bu yasayı kullanmayı öğrediğimi söyleyebilirim...Şu anda egzersizlerim devam ediyor ve geçmişte yaşadığım olayların kanıtlarını buluyorum...Sistem resmen saat gibi işliyor bu son 2-3 gündür kendimi harika hissediyorum,size şunu söyleyebilirim;bir şeyi kafaya takmışsanız onu başaracaksınız demektir...actionsmile

Ben kitabı bitiremedim bile sadece filmini izledim üç defa sistemi çalıştırmayı başardım.. şu andada bir önce dilediğim dilek pazar günü gerçekleşiyor ve bu sistemi çalıştırarak matrix enerjisi kitabını ve secret kitabını hediye aldım .... Reiki uyumlanmasını bu sistem sayesinde aldım.... İngilizce kursuna bu sistem sayesinde gidiyo hep zamandan yakınırdım ama dersler akşam 6 dan sonra olunca derslere gitmeye başladım benim için imkansızdı hehehe yani bunlar bir kısmı daha neler var neler var harika bir sistem şu andada memuriyet üzerinde çalışma yapıyorum ve sınavlarda açılmaya başladı benim için en hayırlı iş olacağına inanıyorum... bu sisem bence harika bir sistem ...

CeM 18-12-2008 09:24 PM

Ben kitabını biraz okudum,ne biliyoruz ki adlı belgeseli izlemiştim...ama benim için en net anlatım bu oldu...yarısnı izlememe rağmen :)

yurdahal 18-12-2008 09:28 PM

Sevgili Ayşegül Tırtıl,

Yazdıkların çok doğru, eminim bu forumda bulunan arkadaşlarda bunun bilincindedir, değil mi?
;)

perilice58 21-12-2008 01:08 AM

Alıntı:

yurdahal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 95157)
Sevgili Ayşegül Tırtıl,

Yazdıkların çok doğru, eminim bu forumda bulunan arkadaşlarda bunun bilincindedir, değil mi?
;)

Ben sadece sıraya girdiğimin bilincindeyim :)) Sıraya aldığından eminsin değilmi ablacım sıramı kimseye vermem :))
Şaka bir yana ablacım endişelenme bilincindeyiz maksat birazcık hoş sohbet bizlerin doğasında var bu tür sohbetler :))

elector- 13-02-2009 09:57 PM

ya arkadaşlar evren değil ya.. evren tıpkı bir yerçekimi kanunu gibi..siz yukardan bir taş atttıgınızda , nolur yerçekimi bu taşı yere hızla indir diye dua edermisiniz ???? ederseniz bu mantıksız olur.. sadece ALLAH tan isteyin.. bu yasayı yaratandan isteyin..hayırlısını isterseniz hayırlısı ne ise o gerçekleştirilir.. yok ben illaki atıyorum 100 milyar istiyorum derseniz , o da size verilir ,ama hayırlı olmayabilir ..belki bu parayla bir araba alacaksınız, bir kazaya sebep olacaksınız ??
ne isterseniz hayırlısını isteyin.. ve sadece O ndan isteyin.

gökçe y. 13-02-2009 10:37 PM

Alıntı:

elector- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309420)
bu yasayı yaratandan isteyin..hayırlısını isterseniz hayırlısı ne ise o gerçekleştirilir.. yok ben illaki atıyorum 100 milyar istiyorum derseniz , o da size verilir ,ama hayırlı olmayabilir ..belki bu parayla bir araba alacaksınız, bir kazaya sebep olacaksınız ??

Haklısın. Yıllar önce bir TV programında rahmetli Sakıp Sabancı'nın "Araba fabrikam/fabrikalarım var. Çok zenginim. Ama oğlum asla araba kullanamayacak." diye ağladığını hatırlıyorum. (oğlu engelli) Çok etkilenmiştim.
En büyük zenginliğimiz sağlığımız.Bunu hiç unutmayalım.ALLAH HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN

sanemce 13-02-2009 11:00 PM

Alıntı:

elector- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309420)
ya arkadaşlar evren değil ya.. evren tıpkı bir yerçekimi kanunu gibi..siz yukardan bir taş atttıgınızda , nolur yerçekimi bu taşı yere hızla indir diye dua edermisiniz ???? ederseniz bu mantıksız olur.. sadece ALLAH tan isteyin.. bu yasayı yaratandan isteyin..hayırlısını isterseniz hayırlısı ne ise o gerçekleştirilir.. yok ben illaki atıyorum 100 milyar istiyorum derseniz , o da size verilir ,ama hayırlı olmayabilir ..belki bu parayla bir araba alacaksınız, bir kazaya sebep olacaksınız ??

merhaba elector

haklısın Allah uygun görmediği hiç bir şeyi bize vermez ancak unutmamalı ki, vermesi içinde istemek gerekir..sadece istemekte yetmez, bu doğrultuda hareket etmek gerekir.

çekim yasası - istemek derken, unutmadığımız bir şey var..

"Benim, evrenin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde" istiyoruz..

bu şekilde sahip olduklarımızın da hayırsız olma olasılığı sıfır. başkalarının hakkını gaspetmiyoruz, başkalarına zararı olacak birşeylere sahip olmuyoruz..

dua etmek-çekim yasası gerekçelerini uygulamak farklı şeyler değil..

örneğin çok susadığımızda, susuzluğumuzu gidermek adına sadece dua etmek yetmez. harekete geçmemiz gerekir.. çekim yasası da böyle bir şeydir. bir şeyleri talep etmek, her şeyden önce sahip olacağımız inancını oluşturur, bu da bizi harekete geçirir..

biraz araştırdığınızda hiç bir inanca ters düşecek birşeylerin söz konusu olmadığını göreceksiniz zaten..

sevgiler

hyperviper 02-03-2009 03:45 AM

Düşünce zaten maddedir. E=mc² ;)

rak_star_21 02-03-2009 04:42 AM

Herkez cok guzel ornekler vermis.Su cekim yasasindan bende yararlanabilirmiyim.Her uyguladigimda cekim yasasini kendim icin istedigim dilekler olmuyor baskasi icin istedigim dilekler hemen oluyor.Cok istediminde yanindan bile gecmiyor ama dusuncesizce konusurken ettigim dilekler hemen olur.Birde cok kizdigimda soyledigim dilekler oluyor.Bunu nasil kendi aleyhime cevirebilirim.Cok olmasini istegim zaman olmuyor.Bu aralar olumsuz dusunceler fazla dolasmaya basladi kafamda.

sanemce 02-03-2009 12:05 PM

Alıntı:

rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310840)
Herkez cok guzel ornekler vermis.Su cekim yasasindan bende yararlanabilirmiyim.Her uyguladigimda cekim yasasini kendim icin istedigim dilekler olmuyor baskasi icin istedigim dilekler hemen oluyor.Cok istediminde yanindan bile gecmiyor ama dusuncesizce konusurken ettigim dilekler hemen olur.Birde cok kizdigimda soyledigim dilekler oluyor.Bunu nasil kendi aleyhime cevirebilirim.Cok olmasini istegim zaman olmuyor.Bu aralar olumsuz dusunceler fazla dolasmaya basladi kafamda.

merhaba rak_star

çekim yasasını kendin için uyguladığında olmamasının sebebi, gerçekleştirmek istediğin şeyi çok istediğin için serbest bırakamıyorsun..

ya olmazsa ya da bir an önce olsun diye aklından geçen düşünceler çekim yasasına ket vurmaya yetiyor.

başkaları için dileklerin bu yüzden oluyor.. bir an olmasını dileyip sonrasında unutuyorsun çünkü.. olumsuzluk yüklenmiyor..

çok kızdığımda söylediğim dilekler oluyor demişsin.. çünkü enerji yüklüyorsun dileklerine.. negatif bir enerji gerçi ama, biliyorsun ki çekim yasası negatif pozitif ayrımı yapmadan yüklenen enerjiyi alır..

bu yüzden diyoruz ya, çekim yasasını çalıştırırken coşkunuzu eklemeyi unutmayın diye..

sevgiler actionsmile

burcu44 02-03-2009 01:20 PM

benim de kendim için istediklerim başkasına oluyor.hem de tarih verdiklerime tam beklediğim zamanda başkası sahip oluyor.sadanim böyle bişey yaşamaları imkansızken.

bundan sonra başkası için istiyomuş gibi yapıcam artık krz67

rak_star_21 03-03-2009 12:56 AM

cok tesekurler sanemce beni aydinlattigin icin olumlu dusuncem

keskin38 12-03-2009 08:32 PM

Üniversitede okurken bazen harcamalarımı ayarlayamayıp zamanından önce para istemek zorunda kalırdım ailemden. Hasta oldugumu bütün paramı ilaçlara harcadıgımı vs söylerdim.y789 ertesi gün hasta olurdum ve gonderılen parayı da ilaçlara harcamak zorunda kalırdım.o zaman çekim yasası vs bilmiyorum tabi.yalan söylediğim için cezalandırıldım derdim.
demek ki hasta olmayı ben istemişim veya hasta oldugum yalanına ben bile inanmışım y789

öküz² 12-03-2009 09:59 PM

olumsuz düşüncelerin başıma sıklıkla geldiğini düşünenlerdenim
bu yüzdrenh zaman zaman zihnimde, işime yarayacak şeyleride olumsuz unsurlarmış gibi bir izlenim uyandırmaya çalışıyorum
olumluya olumsuz imajlar yüklüyorum.
ancak bu yöntemin işeyarayıp yaramadığı konusunda net bir fikrim yok :)

hiçyoktum 13-04-2009 04:54 AM

Cevap: DÜŞÜNCE NASIL MADDELEŞİR?????????

hani gün içerisinde bazen aniden bi coşku bi heycan bi sevinç kaplayıveriri içimizi bende o anları kaçırmamaya çalışıyorum imgelerimi şöyle bi yoklamak için. yada içimi kaynatan bi hayvanı yada bi çocuğu severken, çok sevdiğim birini öperken yada sarılırken birden içim dışarı çıkacak gibi hissettiğim an hemen imgem geliverir gözmün önüne nede olsa sevgi, frekansı en yüksek duygu ve hatta çekim yasasından geçmiş yüzyıllarda sevgi yasası diye bahsedilmiştir.Börtü, böcek kedi köpek insan bebek hi ç farketmez içimde bir sevinç bir heyecan doğmasına neden olan her durumu değerlendiriyorum hayalime ulaşmak için.

ama işin en önemli kısmı sürekli gözden kaçıyor gibi geliyor bana.evet istemek, net olmak, imgelemek, imgeyi duyguyla beslemek, akışına bırakmak gibi yöntemler tektek veya toplu olarak sürekli vurgulanıyoor ama başarı iççin gerekli çok önemli bişey varki ihmal ediliyor.şöyleki;

birini düşünün mesela sevgiilisinden ayrılmış ruhsal olarak çökük ve depresyonda şimdi o insan eğer zihnini kontrol etmek konusundaki yeteneğini geliştirmemişse çekim yasası teknikleri (yani iste , net ol,imgele vs. gibi ) uygun olmayan negatif bir zemin üzerinde uygulanıyor olacaktır ve buyüzdende muhtemelen yasanın en önemli kısmı olan imgeye duygu katma kısmı sekteye uğruyor, çünkü bir insan genel anlamda depresyondaysa kurmuş olduğu bir araba hayaline mesela coşku sevinç duygusu katamaz genelde bitkin bitkin sadece hayalini
kurar.genel ruh halini bir tepsi olarak düşünün bu sizin normal zamanda yaydığınız enerjinizin frekansını gösteriyor sonra o tepsinin üzerine tabaklar koydunuz bunlarda gün içinde hayatınıza çekmeye çalıştığınız formlar, eğer tepsi çürükse yeterince sağlam değilse o tabakların hiçbiri tepsi üzerinde durmaz tepsiyi kaldırdığınız an tabaklar yere düşer. nekadar mantıklı bi benzetme oldu bilmiyorum ama çekim yasasını lehimize kullanmaya başlamadan önce içinde bulunduğumuz umutsuzluk, depresyon ,acı, korku giibi ruh hallerinden çıkarak en azından notre yakın bir ruh haline girip sonra pozitife yakın bi bilinç seviyesine geldikten sonra yöntemleri uygulamaya başlarsak işte ozaman zaten evrenle uyumlu bir frekansa geleceğimiz için işler kolaylaşmaya başlar, ancak o vakitten sonra günde 15-20 dakikalık iste-al yöntemlerine başlayın,bu bende işe yaramıştı belki içinizden bazılarındada işe yarar.
çünkü ben bişeyi yeterince istemek için bile güç ve istek bulamıyodum içimde klasik bi depresyon hali.imgeleme için harcıcağım zamanı zihnimi dinlendirmek kendimi dinlemek ve depresyondan çıkmak için harcadım ve tabiki buda çekim yasasının işleyişiydi 1-2 haftada gayet huzurlu hissetmeye başladım önceleri adım atacak halim yoktu iş benim için işkenceye dönüşmüştü ve o şartlarda gerçekten bişeyi istemek bile zul geliyordu bana.

çok şaşırdığım olaylar yaşadım bende biçok arkadaş gibi.ama ben asıl bombamı mayıs- haziran gibi patlatacam benim için büyük, evren için küçücük olan isteğim o dönemde avuçlarımın içinde olmak üzere yola çıktı bile yaklaşık 1ay önce.nerdenmi biliyorum çünkü içgüdülerim asla yanıltmadı beni hissediyorum bunu.
ve siizinle paylaşmak içinde sabırsızlanıyorum.ayrıca bişey daha var kendi yöntmlerinizi yaratın.ve DENEYİN.okuduklarınızla değil deneyimlediklerinizle lehinize kullanabilirsiniz ancak.

1yıldır benzeri konuları anlatan birsürü kitap okudum aşağı yukarı aynı şeylerden bahsediyor hepsi, aynı yöntemler hemen hemen.ben anladımki Yaratıcıma böylesi bir yasayı hizmetime sunduğu için sonsuz kere sonsuz şükredip ve her durumda ona yaslanıp, ona GÜVENEREK içinde tevekkülün bolca olduğu bir hayal üzerine çalışmaya başladığım anda sistem deverey girip düzenek kurulmaya başşlıyor.bi ara gerçekleştirdiğim 2 büyük şeyi anlatacam . GENE VE HERZAMAN SEVGİLER.

duygu460 19-05-2009 02:17 PM

Ben bişey sormak istiyorum bu sitede bunu becerebilen varmı....Yani bişeyi yoktan var edebilen....Ben anlayamadım bu konuyu...Biraz anlatırmısınız..

dejaa 26-05-2009 04:13 PM

esasında bu sistemde herşey ama herşey aynı mantıkla çalışmıyormu? sadece isimler ve uygulama biçimleri farklı.. bu sitedeki telkinler dahi çekim yasasının bir parçası değilmi belkide çekim yasası için zemin oluşturacak bir bilinçi altı temellerini oluşturmak için değilmi ?

telkinlerle dahi olumsuz düşünceleri silip olumlu düşünceler ağırlık kazanınca çekim yasasının sizin için otomatik olarak olumlu yönde işlediğini zaten göreceksiniz.

daha 3 gün önce eve geldiğimde arabamın ön camını değiştirsem iyi olur diye düşünmüştüm camda çok fazla çizikler vardı çünkü... ertesi gün servisi arayıp fiyat alınca vaz geçmiştim :)
2 gün sonra hiç neden yokken sabah arabanın ön camını çatlak gördüm ve kaskoyu aradım hemen gelip arabanın ön camını ücretsiz değiştirdiler :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:30 PM.