Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim yasası-somut örnekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/1513-cekim-yasasi-somut-ornekler.html)

pakguc 08-10-2007 10:06 AM

Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

hülya,
çok güzel yazmışsın...
gerçekten insanı heyecanlandırıyor..
ama büyüklerin olmamasıyla ilgili direncini bir kenara at ve yen onu... sonra göreceksin ki her şey her şey çekim yasasına tabiidir... derty

üç_gömlek 26-10-2007 05:19 PM

çekim yasası-somut örnekler

arkadaşlar çekim yasası çalışmamla ilgili son dakika haberimi paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar;dün akşam telekinezi ile çekim yasasının işleyişi arasında ciddi bir bağ olduğu hissi geldi bana.
ve de hislerime sezgilerime çok güvenirim.Allaha şükür bu aralar radarlarım cidden çok açıldı. y789

işte dün akşam tekrardan telekineziye başladım.ve çekim yasası ile arasında ne gibi bir bağ var? çekimi hızlandırıyor mu? diye düşünmeye ve kendim üzerinde testlere başladım.bugün bu konuda çekimle ilgili bir ipucu farkettim.ve yazmaya karar verdim.gelişmeleri hemen sizlerle paylaşacağım inşallah.ve hayırlısıyla arada bir bağ olup olmadığını keşfedecem inşallah.eğer çekimi hızlandırıyorsa telekinezi, hepimizin işi çok çok kolaylaşacak çekim konusunda.en azından benim için öyle.

hayatım değişti bağımlısından
Sevgiler. kiss3

shamanic 26-10-2007 05:34 PM

tescilli haberini merakla bekliyor olacağım... bana kalırsa tespitinden olumlu olarak sonuç alacaksın.. 956k

üç_gömlek 26-10-2007 06:11 PM

selamlar hülya hanım;
mesajınızı yeni gördüm.sizi çok iyi anlıyorum.
ben de yönlenmeyle tanıştım bu siteyle.çekim yasası desek daha doğru sanırım.istedik ve buldurulduk.
gerçi bi defasında olumsuz bi şeye sebep olduğumdan bir daha girmicem siteye diye kendime söz vermiştim.ama sonra çok geçmeden tekrar geldim.ve bilmem gereken konulara odakladım kendimi.bundan dolayı daha fazla paylaşımlarda bulunmaya başladım.sonuçta ilerlemem gereken bir yol vardı.ve sağa sola takılıp kalmamalıyım dedim.belki de öğrenmem gereken şeyi öğrendim bundan.neyse;

mesajınızda

"Korkularımın daha fazla üstüne gitmeliyim sanırım." demişsiniz.ben siteyle tanışmadan önce birsürü psikolojik sorunları olan biriydim.karanlık korkum da vardı.ama siteyle tanıştıktan sonra karanlık korkum gitti Allaha şükür.korkuyu düşündükçe daha çok korkmaya başladığımı ve hatamın korktuğum şeyi düşünmek olduğunu anladım böylece.ahh o çocukluğumda çektiğim korkular neydi neler çekmiştim?sabahlara kadar yorgana sarılır ve yalnızlığımı yorganla paylaşırdım.kardeşimse karanlıktan falan korkmazdı ve şöyle derdi: "korkacağım zaman hemen temel reisi tom ve jerry'i düşünüyom gülüyom hep" derdi.ama ben başaramazdım bunu.bu siteyle korkum yok oldu.korkunun üstüne gitmek yerine olumlu şeyleri düşünmeliymiş.ama sizin korkunuz nedir bilmiyorum daha farklı şeyler kastediyor olabilirsiniz.

şöyle bişey demişsiniz;

"Birde şunu eklemek istiyorum,düşüncelerimin oluşumunda ki etkilere dönüp baktığımda içinde sevgi enerjisinin fazla olduğu isteklerimin daha kolay gerçekleştiğini gördüm.Zannediyorum sevginin açamayacağı hiç bir kapı yok!"

ayakta alkışlıyorum sizi.keşke dünyadaki herkes hayatını farkında olarak yaşasa bir şeyler farkedebilse.geçenlerde işteydim.çalışıyordum.hem çalışıp hem de Allah sevgisini düşünüyordum.bi an içimin bir volkan gibi sevgi ve duyguyla dolu olduğu an gelmişti.ağlamaya yakın hale gelmiştim.ve kendi kendime şunu düşündüm.akşama işten sonra eve gideyim de internetten hz.davut peygamberin duası vardı.onu ezberleyim.o duayı da arada bir yapayım diye sadece düşündüm.ama içimde büyük bir sevgi yoğunluğu vardı.neyse akşam oldu.ben konuyu unutmuşum tabi.normal akışında seyrediyor hayat.nete girdim normalde direk hayatımdeğiştide kalırım.bir de müzik açarım,hayatımdeğiştiye devam saatlerce.ama o akşam bir oraya bir buraya giriyorum şuursuzca ne istiyorum neyi arıyorum bilmiyorum hayatımda hiç girmediğim sitelere tıklıyorum ki bir tanesi açıldı.kocaman harflerle hz.davudun duası yazılı.tabi hatırladım gündüzki anımı.sık sık bu duayı da yapıyorum.

sevgiyle düşününce daha çabuk oluyorlar.sevgiyle düşününce direk karşımıza çıkıyorlar.sanki bizi de sevginden bırakma,bizi de senin yanında bulundur demek istiyorlar.bak aklıma ne geldi.

zaten günlük yaşamda da sevgili,hoşgörülü insanlar bizi kendilerine çekmezler mi?yanlarında kendimizi huzurda hissetmez miyiz?o tatlı dillerinden dökülen sözler bir inci gibidir.

gül'ün adı yine gül olsaydı ama;kokusu kötü olsaydı,kim kızına gül ismini verirdi? kim gülümseme haline gülmek derdi.yüzünde güller açmak diye deyimimiz dahi olmazdı.

bence sevgiyle bir şeyi istediğimiz zaman;istediğimiz şey bize doğru koşuyor.bizimle beraber olmak için uğraşıyor.tıpkı;güzel insanların bizi çevresinde pervane gibi döndürdüğü,çektiği,etkilediği gibi.

hülyaa 26-10-2007 07:56 PM

merhaba üç_gömlek;
öncelikle teşekkür ediyorum aktardıklarınız için.çok doğru korkularımın üstüne gittikçe aslında kaybolmuyorlar aksine daha çok korkuyorum.yanlızlıktan korktukça yanlız kalıyorum,karanlıktan korkum aklıma geldiğinde evde yanlızken elektrikler anıden gidiyor v.s v.s...
dikkat ettim neden daha çok korkarsam (özellikle benim UYANIŞ dediğim bu geçiş döneminde) korkularım süratle gerçekleşiyor.sanki birşeylerin hızını arttırmışım gibi.içimden bir ses bana; bak çok uğraşıyorsun araştırıyorsun korkularında hızlanıyor geri çekil diyor.ancak ben kendime asla diyorum,çünkü korkularımı kendimin yarattığının farkındayım.geçmişimde yaşamış olduğum şeyler(bilinçaltıma öğretilenler)insanların doğru bildiği yanlışlar yüzünden en önemlisi kendimi henüz keşfedememiş olmamdan kaynaklı korkularımın,aslında gerçek dışı hayaller olduğunun farkındayım.ve geçenlerde korktuğumda şöyle bir yöntem denedim;oturduğum yerden kalktım tüm odaları dolaştım,kendi kendimle konuştum sonra oturdum ve düşünmeye başladım,beni mutlu eden şeyleri,oluşmasını istediğim hayallerimi,sevdiklerimi sevginin özellikle altını çiziyorum,inandığım sevdiğim ne varsa aklıma getirdim ve birden korkularımın kaybolduğunu gördüm.Birde kendime sebeplerini sordum tek tek hepsi de beni çocukluğuma götürdü....
kısacası aslında farkındayım ama belleğim bazen kendini yormayı istemiyor..düşünmeyi reddediyor...eeee işine geliyor tabiii eskiden kendi istediği gibi kararlar alıp duruyordu ohhh ne ala...ama şimdi farkındalığımın farkında bu yüzden de beni en zayıf yerimden vurmaya çalışıyor..oda korkularım...ama unuttuğu bir şey var kendinden çok ama çok daha tesirli olan sevginin enerjisi ve gücü.bende bunun farkındayım aa34
paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.sevginin gücü demek herkezde aynı işliyor.
bu cümleniz gerçekten çok doğru,

sevgiyle kalın....

hülyaa 26-10-2007 09:17 PM

izumi çok haklısın,ahh büyüklerden biri gerçekleşse bi o zaman kırılacak ama önemli olan gerçekleşmeden benim inanmam...bunun bir yöntemi var mı acaba?sanki evrene zor mu gelecek büyüklerde böyle bir inancım var bilmiyorum.küçük ve büyük diye birşey yok aslında...ama gelde sen onu anlat şimdi dusun

filming 27-10-2007 12:00 AM

Ynt: çekim yasası-somut örnekler

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar çekim yasası çalışmamla ilgili son dakika haberimi paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar;dün akşam telekinezi ile çekim yasasının işleyişi arasında ciddi bir bağ olduğu hissi geldi bana.
ve de hislerime sezgilerime çok güvenirim.Allaha şükür bu aralar radarlarım cidden çok açıldı. y789

Hakikaten radarlarında bir açılma olabilir. Ben de bir süredir ikisi arasında nasıl bir benzerlik olduğunu bu forum sayfasında paylaşmak istiyordum;ama şimdi ne alakası var durup dururken bunu yazmanın diye erteleyip duruyordum.Neyse alakayı sen kurduğuna göre bana da yazmak düşer:

Arkadaşlar öyle enerjiler vardır ki; onlarla çalışmanız için itikat derecesinde bir inanca sahip olmanıza gerek yoktur.Mesela reiki...Ellerinizi uzatıp dokunacak kadar bir ihtimal vermeniz yeterlidir çalışması için. onun kendine has bir bilinci vardır ve yolunu bulur.
Ama öyle çalışmalar vardır ki; inancınızı güçlü tutmanız, onu beslemeniz gerekir.Buna örnek olarak ta telekineziyi verebilirim. Çalışmanız sırasında en ufak bir tereddüt,şüphe veya bir acaba? çalışmanızın kalitesini o anda düşürür.Bırakın daha yoğun maddeler üzerinde çalışmayı, psi-wheel (silgi üzerine saplanmış bir iğnenin üzerine konan kare kağıt parçasından oluşan bir düzenek) bile o an hareketini tamamlayamaz.İşte aynı unsur; yani inanç ; çekim yasasının uygulanma aşamasında yada "yaratıcı imgeleme" sürecinde olmazsa olmaz unsur.Bu şey inancın gücüyle çalışıyor.Pek çok uygulayıcının da inanabildiği şeyleri gerçekleştirebilmesi bunun en büyük kanıtı.
Burada, hayatında daha büyük realitelere adım atmak isteyen,samimi insanların yazılarını okuyorum.Önlerindeki en büyük engelin de daha büyük bir inanç geliştirememek olduğunu farkediyorum.Daha büyük bir inanç...
Burada kastedilen kör bir iman değil.Biraz şüpheci olmak gerekli ve aslında en sağlıklısı...Ama bu şey inançla çalışıyor. ve siz burada insanların inançlarından bahsediyorsunuz.onların saygı duyduğunuz inanç alanlarından...ama nelere inandıklarına baktığınızda...bazen bakıyoruz da sırf başka şeylere inansalardı neleri yapabilirlerdi...ama bu şey inançla çalışıyor...Üstelik doğru olmaları bile gerekmezken...
Psikolog ve iç uzay kaşifi olan John Lily şöyle demişti: "sizi sınırlayan yegane şey inançlarınızdır" O halde?
Size paradigmanız üzerinde çalışmanızı öneririm.Yani değer,kimlik,inanç,tavır,alışkanlık,beklenti,karar ,fikir,kendiniz, diğerleri ve dünya hakkındaki düşünce kalıplarınız üzerinde...

shamanic 28-10-2007 09:14 PM

üç_gömlek hoşgeldiiinnnn matrix e.. girlhaha dediğin gibi bu konu çook uzun başka sayfalarda konuşuruz... ttli3

kendi yaşadıklarım cephesinden elimden geldiğince sorularına yanıt vereyim.. diğer arkadaşlarda görüşlerini bildirince çerçevemiz oluşmaya başlamış olur..

1. eger içinde gerçekten bir eksiklik hissetmiyorsan..
a) istediğin değere sahip olmaya henüz hazır değilsindir..
b) henüz gerçekten istemiyorsundur...

bu koşullar oluşmuş ve isteğine özlem duyuyorsan o zaman sadece onama yapmak yapış şekline göre yetrlidir yada değildir..

onama yapıyorsun ... konuyla alakalı blokajların temizlenmiş.. söylediğin her kelimeyi yürekten hissederek.. yaşayarak dile getiriyorsun..

onama yapıyorsun.. blokajlar olduğu yerde.. söylüyosun ama olurmu ki acaba.. olur canım niye olmasın.. yok yahu şimdi olmaz şu iş halllolsun ondan sonra
olur heralde... durduk yere niye olsun.. ama yok yok ayşenin öyleykende olmuş benim neyim eksik.. aman neyse ben diyimde kısmetse olur nasılsa..

2. ben 7 yıllık evliyim + 1 yıl öncemiz var etti 8 ozamanlar çekim yasası ne bilmem etmem.. ama hayalperestimdir...
bazen ertesi gün yaşayacaklarımı hayal ederken bulurum kendimi.. sır filmiyle tanışınca bu filmdeki formülü
geçmiş gelecek yaşantima oturtup sağlamasını yapmaya çalıştım..
çıkan sonuç evet hayal ettiğim gibi bir erkekle evliyim..(taa 10-15 yıl öncesinde vermişim siparişi neredeyse) v.b bir sürü şey..
geleceğe uygularken biraz daha zorlanıyorum çünki safiyane isteyişten ziyade kalıplar kurarak amaç odaklı istiyorum..
ne zaman saf saf arzu etsem çok geçmeden elimde.. ne zaman illada illa böyle olacak desem zorlaşıyo..
bende burada ki dengeyi çözmeye çalışıyorum.. dusun

hayaller aslında hayel değil bizim gerçeklerimiz.. ama bunlar bilinçle kurduğumuz değil bilinçaltı ile kurduğumuz hayeller..
bu sebeple bilinçaltımızı temizlememiz gerekmekte.. en etkili yolda dinlediğimiz telkinlerden.. dualardan.. inançlardan ve enrjilerden geçiyor bu konuda...
hepsi bizi ortak noktada birleştiriyor.. bilinçaltımızı temizlemek..

şimdilik bu kadar yormıyım sizleri gece gece ... ttli3

sevgiler..

üç_gömlek 29-10-2007 02:19 PM

haklısın shamanic.öyle ya bir şeyin eksikliğini duymuyorsak zaten onu yeterince istemiyoruzdur.
sağol cevabın için.

hayalayaz 29-10-2007 03:35 PM

arkadaşlar elimde bolluk yasaları diye bir kitap var henüz tamamını okuyamadım...bu gün başladım yarın bitince önemli kısımların özetini yazarım..ama siz yinede kitabı alıp tamamını okursanız iyi olur..

BOLLUK YASALARI
YAZAR JAMES ARTHUR RAY

bu kişide secretin yaratıcalırından mış...

tresome 29-10-2007 07:36 PM

ancak kitaplarda, istediğimiz şeyin eksilliğini hissetmememiz gerektiği söyleniyor genelde, eksiklik duygusunun eksiliği çektiğini ve bununda isteğimize kavuşmamızı engellediğini söylüyorlar...
neyin ne kadar doğru olduğunu ve neyin nasıl yapılması gerektiğini bilemiyorum tabi ama ne eksikliğini hissetmeliyiz heralde ne de umursamayacak kadar az istemeliyiz.İkisinin ortası birşeyler olmalı, keşfedilecek daha çok şey olmalı bu çekim yasası hakkında...
Yani mesela neden küçük ve gerçekten önemsemediğimiz istekler çabuk oluyor, yada neden bazı dualarımız(büyüklük,küçüklük,önem farkı gözetmeksizin) kabul oluyorda bazıları kabul olmuyor veya geç oluyor...Ya da neden bazı şeyleri gerçekten çok istemememize rağmen olmuyor... Belkide herkesin çekim yasası kendine göredir,farklıdır...Belkide herkesin keşfetmesi gereken şeyler bambaşka olduğu için işin içinden çıkılamıyordur dusun

Belkide çok fazla kafa yoruyoruz bu konulara,belki biraz akışına bırakmalıyız hayatı sadece isteyerek(nasıl istememiz gerektiğine fazla takılmadan)
Bilemiyorum... rt67

hülyaa 29-10-2007 07:52 PM

iyide tresome,çekim yasası herkezin kendine özelse,secret filminde ki olaylar da mı kişiye özel?anlatılanlara bakılırsa hayatımıza çekmek istediğimiz şeyi önce istiyoruz,sonra inanıyoruz,sonra da gerçekmiş gibi kabul ederek kendimize çekiyoruz..bunların hepsini tam uygulayanlar çekim yasasını kullanmış oluyorlar ve anlatıyorlar...ya biz bir şeyleri eksik yapıyoruz ya da aceleci davranıyoruz...ya da tam anlamıyla olacağına inanmıyoruz...çünkü o kadar çok olumsuzlukları hayatımıza çektik ki,olumlular artık bir hayalmiş gibi görünmeye başladı...inan bende tam çözemedim bu yasayı..kimine göre sürekli düşünmeliyiz,kimine göreyse düşünüp olmuş gibi davranıp bırakmalıyız...tam sonuç alanların aslında açıkça nasıl uyguladıklarını örnekleriyle, bize sunarak anlatımları olursa belki bizlerde yasadan faydalanabilicez diye düşünüyorum..yani ben yasanın kişiye özel olduğunu düşünmüyorum...bu doğaya aykırı gibi geliyor..yasa ne ise tüm evrene aynı işlemeli diye düşünüyorum..tam uygulayabilen arkadaşlarımızı açık anlatıma davet ediyorum.. super yu89

tresome 29-10-2007 08:17 PM

Söylediklerinde haklısın aslında...
Ancak ben kişiye özel derken, çekme şekilinden bahsediyorum, mesela benim bu secret kitabında yada diğerlerinde anlatılanlara zerre kadar uymadan hatta belkide tam tersi şekilde davranarak çekmiş olduğum bir sürü şey var zamanında, yada yine aynı şekilde davranarak çekemdiğim bir sürü şeyde var...Yani gerçekleşen isteklerimin nasıl gerçekleştiğine dair bir yöntem yok, yada bir ortak nokta yok, ya da var ama ben daha bilmiyorum...
Şimdi kişiye özel derken ne demek istediğimi daha derin açıklarsam eğer;

Yani herkes farklı tavırlar ve yöntemlerle çekim yasasını kullanıyor olabilir, en basitinden bazıları eksikliğini çekince daha çabuk gerçekleşiyor demiş ancak kitapta eksikliğini hissederseniz, daha çok gecikeceğinden bahsediyor...Bende diyorum ki bu belkide kişinin bilinçaltı, inançları,yaşamış oldukları, öğrenmiş yada daha öğrenmemiş oldukları,saf düşünebilme yetisi...ve daha bir çok kendine özel durumuyla alakalı olabilir... dusun
biraz karışık oldu ama ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım, tabi yanlış düşünüyor da olabilirim 44

hülyaa 29-10-2007 08:56 PM

haklısın bende geçmişe baktığımda çekim yasasını bilmeden önce hayatıma birçok şeyi çektiğimi biliyorum,üstelik bize anlatılan yasadan farklı bir şekilde...özelliklede korkularımı nasıl çabuk bir şekilde çektiğimi bir örnekle anlatıcam...
bir gün;nette oturmuş bu çekim yasalarıyla ilgili konuları araştırıyordum ve konuyla ilgili bir arkadaşımla da msn de görüşme yapıyordum..fakat bu konularla çok fazla ilgilenmem eşimi rahatsız etmeye başlamıştı.öyleki bana, saçmalık bunlar, diye kızmıştı..herkezin fikri kendinedir görüşüyle takmadım,ancak beni tekrar yakalamasından da korkuyordum.. korkumun nedeni ağız tartışmasına girmemekti...çünkü ben kendi görüşümü savunurken oda kendininkini savunacaktı..neyse o gün bir tarafdan yazılanları okuyorum,bir taraftan da ya şimdi gelirse,ya görürse diye düşünüyorum..ama ne düşünce kalbim yerinden çıkacak gibi...hani bir yanlış yaparsınızda yakalanma korkunuz olur ya öyle bişey,ellerim falan titredi,çekim yasasını da bildiğimden kendi kendime sakin olmam gerektiğini bu saatte kesinlikle gelemeyeceğini söyledim,devreye yasalar girmesin diye...ancak nafile,bir kere o korku kalbime girdi ve sakinleşemedim aynı anda kapının anahtarla açıldığını otomatik olarak beynim düşünmeye başladı...ben yok dedikçe duygularım aksine daha da yoğunlaştı..o an hiç gelme ihtimali olmasa da ben geleceğine inandım ama istemeden inandım,karşı koyuşla beraber geldiğinide otomatik olarak belleğim kabullendi..öyle bir durumdu ki kutupların çatışması gibi..ben o yoğunluğu da hissettim..yüreğimin ağzıma geldiği anda tamda sohbetin en önemli yerinde,kapı anında anahtarla açıldı ve içeri giren eşimdi...o an pcnin başından nasıl kalktığımı hatırlamıyorum...o saatte ve o yoğunlukta gelmesi imkansızdı..üstelik kendiside söyledi...aslında şaşırmamıştım olanlara..çünkü bu tarz durumu yaşadığım anda hayatıma çekebiliyorum...iyide ben bunu çekmeyi istemiyorum..işte burası belki de kişiye özel bir durum olabilir...aslında yasa aynı yasada,ben tersine çevirerek hayatıma alıyorum galiba..garip bir durum...eşime anlattığımda (tabi secret ı seyrettikten sonra paylaşabildim)bana tuhaf tuhaf baktı...neden bu kadar korktun dedi...inan bende bunu tam anlamış değilim dedim...bazen olmadık şeyler için korkulaım oluyor ve bunu ben yaratıyorum,işte benim çekim yasam o an işlmeye başlıyor...hemde an ve an...daha bir kaç gün önce birine para verdim bir yere yatırması için,verirken de tedirgindim,yine korktum ya bu para zamanında yerine ulaşmazsa diye...yine yasa işlemeye başladı ve para hala yerine ulaşmadı,üstelik esrarını da çözmüş değilim...aynı durumu olumlularda yaratamıyor muyum neyim anlayamadım ki?oysa iyi düşünüyorum seviniyorum,mutluyum, v.s v.s... anlayan varsa anlatsın bana da gerçekten ben çözemedim bu yaşadıklarımı...
işte burada belki bana has bir durum olabilir,ortaya bir yemek konmuştur,herkez aynı yemeği yer,ama kimi tuzunu fazlalaştırır,kimi acısını,kimide baharatını,yeme şeklini bile farklı yiyenler olur,ancak yemek aynı yemektir,ve amaç yiyeni doyurmaktır...belki de özellik burada başlıyor...yani yeme tarzımızda?bilemiyorum...kendimce anlatmaya çalıştım..umarım daha açıklayıcı yorumlar yapılır..

üç_gömlek 30-10-2007 04:45 AM

hülya hanım;
olumlu düşünme alışkanlığınızı daha tam olarak kazanabilmiş değilsiniz sanırım.ve de shamnic bilinçaltı temizliğinden bahsemişti.neyse geçende bir mesaj attıktan sonra yattım.uyumaya çalışırken bir andan parkinson hastası olan ve yatmakta zorlanan yatınca da yardımsız kalkamayacak kadar hasta olan bir yaşlı akrabam vardı.uyumaya çalışırken bir anda yani ben başka şeyleri düşünürken bir anda o kadının ölmesi geldi aklıma.ve de korktum ölmesinden.bi de bu aralar dedim ya ne aklıma geliyorsa %90 ı hatta tamamı hemen gerçekleşiyor önceden hissetmeler falan.işte ölmesi aklıma gelince hemen dua ettim.Allahım her hastaya şifa ver.o akrabama uzun sağlıklı huzurlu ömürler ver.hepimizi affet.hepimize dünyada ahirette sıkıntısız yaşam ver diye dualar ettim.içim ferahladı ve yattım.birkaç gündür Allaha şükür kötü haber almadım.
yani neden korkunca hemen dua ediyorum olumluya yönelmekten daha etkili geliyor bana.

şimdilik bu kadar.

hayalayaz 30-10-2007 06:13 AM

dua edince, yaradanın bizi kollayıp, gözettiğini,dileklerimizin gerçekleştiğini biliyoruz..bu yüzeysel bir bilinç değil..dna mıza kodlanmış..okuduğum kaynağın ifadesine göre..şimdi arkadaşlar,bir şeyi isiyoruz...genelde bu isteğimizi evrene son tarihten üç gün önce göndeririz, tam sıkıştığımız zaman..ondan sonrada oturur bekleriz oldumu olacakmı diye..bu oldumu olacakmı tutumu..zurnanın zırt dediği yer..enerjiyi tutuyoruz..bırakıvermiyoruz..oldumu olacakmı diye endişelenirken...birde bakıyoruz..endişe ettiğimiz şey carttadanak gerçekleşmiş..ondan sonra çekim yasası işlemedi diyoruz...

anladığım kadarıyla..çekim yasasının işlemesini sağlayan şeyde isteyip..gerçekleşeceğinden emin olarak düşünmemek....ama hiç düşünmeyin demiyor ki..imgeleyin diyor...mış gibi yapın diyor...ben size nasıl yaptığımı anlatayım..örnek vererek..
hiç üşenmem..oturururm bir senaryo yazarım..

şimdi büyük bir malikane istiyormuşum..deniz kenarında bahçesi büyük...denize sıfır..geniş aydınlık ferah odaları olan...zevkli eşyalarla döşenmiş..vs...bana bunu böyle hayal etmek yetmez..

imgelemeye başlarım...
büyük bir bahçedeyim...etrafım..çeşit çeşit ağaçlar, renk renk çiçeklerle dolu..( görme duyumu işin içine kattım) derin bir nefes alırım çiçeklerin ağaçların toprağın..ve denizin birbirirne karışan mis gibi kokusunu içime çekerim...( koku alma duyumda işin içinde)...gider mis kokulu narin çiçeklerde birne dokunurum..onun dokusunu hissederim( dokunma duyum)...ağaçlardan sarkan meyvelerde toplarım..(burada asla koparma kelimesini kullanmam, bu kelime çok anlamlı olduğu için )meyvenin tadını dilimde damağımda hissederek yerim..( tad alma duyusu)..ağaçlarda ötüşen kuşları neşeyle dinlerim..(işitme duyusu ve duygu)..sonra malikaneye girerim..her bir bölümü gezerken mutlaka beş duyumu kullanırım..verandaya çıkarım..engin denize bakarım..denizin renginin, kokusunun vs farkında olurum..bunu istediğiniz kadar detaylandırın..

böyle bir imgeleme yaptıktan sonra günlük işlerimi yaparım..ve isteğim hakkında olacakmı olmayacakmı diye kafa yormam..birde şu var isteklerimize sahip olursak mutlaka güzel olur ama sahip olmadıkta hayat durdu veya çirkinleştimi?hayır istediğimiz şey hayatımızda yokken bizim hayatımız yine güzelliklerle doluydu..yoksa yaşayamazdık..hepimizin evi malikane değerinde, orada sevdiklerimizle birlikteyiz..korunuyoruz..barınıyoruz..her tarafını elimizden geldiğince süsleyip düzenliyoruz..şu an sahip olduğunuz evde bir malikane, dolayısıyla mış gibi yapmak zor değil..iş yaparken evinizin içinde edalı edalı gezin burası size ait.rahat ev kıyafetleri giyin ama, yüzünüze hafif bir makyaj yapmayı ihmal etmeyin..nasıl malikane sahibi olsanız öyle bir evde şık olmaya gayret edecekseniz..şu an oturduğunuz evdede aynı şeyi yapın...her en az bir kere böyle bir imgeleme çalışması yapın ve herşeyi evrene bırakın...bide bakıyorsunuz benim böyle bir malikanem olmuş..imgeledim ya şimdi..neyse istediğiniz şey her ne ise bir senaryo yazın onu ses cihazıyla kaydedin..ve gece yatarken dinleyin...bende ses kayıt proğramı var..isteyen herkese gönderebilirim..herkese sevgili saygılar..

shamanic 30-10-2007 07:09 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar elimde bolluk yasaları diye bir kitap var henüz tamamını okuyamadım...bu gün başladım yarın bitince önemli kısımların özetini yazarım..ama siz yinede kitabı alıp tamamını okursanız iyi olur..

BOLLUK YASALARI
YAZAR JAMES ARTHUR RAY

hayal abla cım eş zamanlı okuyoruz kitabi bitirde konuşalım üzerine .. güzel ip uçları veriyor baya onayi

hülyaa 30-10-2007 07:11 AM

merhaba üç_gömlek;olumlu düşünme alışkanlığım elbette ki var...hayatımdaki her şeyi olumsuz düşünmüş olsam sanırım karamsar ve mutsuz bir ortamda olurdum sürekli...demek istediğim ara sıra elimde olmadan korkularıma engel olamamak ve çekim yasasını bu şekilde harekete geçirmek..zira belleğimden geçen her negatif düşüncede yoğunlaşmaya kalksam,allah korusun işin içinden çıkamazdım sanırım..(bilinçaltımı temizlemeye çalışıyorum,ancak yılların birikimi var,keşke herşey kısa bir zamanda yok oluverse,ama dediğim gibi o kadar uzun yıllar egolarımlayım ki,kolay olmuyor birden olumlamak..)elbette öğrenmem gereken çok şey var,yolun çoookk başlarındayım...yapmam gerekenleri biliyorum aslında,sorunum uygulama da zorluk çekmek,o an engel olamamak...ama biliyorum ki zamanla bunlarda kaybolacak,korkularım yerini sevgiye bırakacak...galiba o zaman olumlu olanlarda çabucak hayatıma yansıyacak diye düşünüyorum... gogogo

hayalablacım,çok doğru söylüyorsun,sadece düşünmek yeterli değil,imgelemekte lazım...benim bilinçsizce yaptığım korku anımda ki düşüncelerimi,sevgiye çevirerek ve bilerek olumluya yönlendirmeliyim...yaptığın örnekle de bunu nasıl yapmam gerektiğini daha iyi anladım...ben ses kayıt programından istiyorum...gönderirsen sevinirim...sevgilerimle...

25emel 30-10-2007 07:19 AM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

BOLLUK YASALARI
YAZAR JAMES ARTHUR RAY

hayal abla cım eş zamanlı okuyoruz kitabi bitirde konuşalım üzerine .. güzel ip uçları veriyor baya onayi

hımm dusun merak ettim şimdi alayım bende hele o kitabı onayi

shamanic 30-10-2007 07:52 AM

hülya cım henüz hiçbirimiz her zaman için olumlu düşünme şeklini kendimize adapte edebilmiş değiliz ne yazık ki...
farklı başlıklarda yazılmış olanlar bunun kanıtı zaten..

çocukluğumuzdan beri öyle olaylar yaşamış ve negatiflerle yüklenmişiz ki meleklerimiz.. dualarımız .. inançlarımız.. evren düzeni bizi korudu diye bu günlere gelmişiz..
yeni öğrendiklerimiz.. keşfettiklerimiz daha iyiye ulaşma yolunda koşar adımla gittiğimiz yollarda bize birden verilen bir arabaya benzedi..
ve hepimiz bindik arabaya kullanmaya çalışıyoruz.. belki araba çok bilinen bir örnek oldu farzedinki bu bir uzay aracı...
bu aracı kullanmak için hepimiz birbirimzin bilgi ve deneyimine ihtiyaç duymaktayız..

yaşamımızda olumsuzlukları kendimiz veya çevremiz o kadar çok yaşadı ki...
kötü şeylerin başımıza gelebileceğine dair kuvvetli bir inaç geliştirdik.. bunu sadece biz değil atalarımız da böyle yapmışlar..
bu durumlara inanmak o yüzden daha kolay gelir hepimize her zaman...

örnek.. sayısal dan büyük ikramiyenin çıkması mı daha kolay bir ihtimal..
yoksa yolda giderken cüzdanımızı çaldırmak mı... dusun

ikisininde olma ihtimali eşit..
ama ikisi arasında kıyaslama yaparken bi tarafımız ikinci seçeneğin daha kolay olduğunu hissettirir bize..
bu sebeple bilinça altı temizliği çok önemlidir..
olaylara bakış açımızı nötralize etmemiz gerekir..

aynı enerjiler birbirini çeker diyoruz hep.. dünya üzerinde malesef negatif enerji daha çok..
bizler gibi pozitif enerji yaymaya gayret eden kişiler bile çoğu zaman negatifliğin yanında yer alırken buluruz kendimizi..
farkındalığımız yükseldikçe o taraftan pozitiflliğe geçişimiz daha keskin olur ve pozitiflikte kalma süremiz uzar...

bu süre uzadıkça kendmizi arındırırız.. her duruma.. her kese eşir mesafede olduğumuzu daha iyi kavrarız..
zihin berraklaştıkça gerçek isteklerimizi belirlemeye başlarız...
bazen bu sebeple istediklerimiz olmadığı için yada dualarımız kabul olmuyo diye hayıflanırız..
her kesin her dilediğinin gerçekleştiği yada bütün duaların kabul olduğu bir düzen düşünebiliyor musunuz..
bizler isterken sadece kendimizi düşünerek harekert ederiz.. ama evrendeki asıl düzen bütünlüğün ve iyiliğin korunması esasına dayanır...
dileklerimizi ve dualarımızı bu çerçeve içinde ki yere oturtarak gerçekleşmesini daha kolay sağlayabiliriz...

aslın bakarsanız hülya nın tresome nin hayal ablanın üç_gömlek in ... bu konuyla alakalı söz söyleyen herkezin ...
olumlu olarak yakaladığı ipuçları sırrın ta kendisidir..

sevgiler..

pakguc 30-10-2007 11:44 AM

gerçekten çok istediğim şeylerin eninde sonunda benim olduğunu biliyorum evrende zaman kavramı yok ki..
ben zaten gönülden istedğim herşeye sahibim..
o ev zaten benim... şimdi geçici olarak üzerinde kim oturursa otursun farketmez ki... sadanim
endişelenmeye gerek yok, sabırsızlanmaya...
"niye olmadı", "bu haftada kazanamadım şu sayısalı"
zaman kavramını unutalım, o zaman bu hafta, haftaya diye beklememize de gerek yok...

üç_gömlek 03-12-2007 04:19 PM

Ynt: çekim yasası-somut örnekler

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı

işte dün akşam tekrardan telekineziye başladım.ve çekim yasası ile arasında ne gibi bir bağ var? çekimi hızlandırıyor mu? diye düşünmeye ve kendim üzerinde testlere başladım.bugün bu konuda çekimle ilgili bir ipucu farkettim.ve yazmaya karar verdim.gelişmeleri hemen sizlerle paylaşacağım inşallah.ve hayırlısıyla arada bir bağ olup olmadığını keşfedecem inşallah.eğer çekimi hızlandırıyorsa telekinezi, hepimizin işi çok çok kolaylaşacak çekim konusunda.en azından benim için öyle.

hayatım değişti bağımlısından
Sevgiler. kiss3

anladığım kadarıyla telekinezi de çekim yasasıdır.aslında herşey çekim yasası.

en basit olan iğne ucunda kağıt döndürme çalışmasında kağıdın döndüğünü isteyince dönüyor.o zaman düşüncelerimiz kağıt kadar somuttur.ya da kağıt (her madde) düşünce kadar soyut.her ikisi de aynı kapıya çıkıyo işte.ne istersek odur.
yeter ki biz yüksek frekanslı düşünelim.gerisi kuantum alanına kalmış.kucak dolu sevgiler.

pozitif 01-02-2008 01:10 AM

bütün sohbetler bir yerde kesiliyo bisiklet

shamanic 01-02-2008 01:58 AM

genelde deneyimlerimizi .. öğrendiklerimizi paylaşıyoruz..

diğer arkadaşlarda aynı yollardan geçerken yararlansın ve
deneyimlerini bizlere aktarabilsin diye...

dolayısıyla yaşadıkça.. öğrendikçe.. paylaşımlarımız bu sayfalara doğru akıyor..

sohpetlerimizin bazen kesilip bazen hızla devam etmesi bındandır bence..

sizleride sohpetlerimizde görebilmek dileğiyle..

sevgiler..

pozitif 12-02-2008 02:16 AM

fred alan wolfun kitabını aldım en son kuantuma ilgim var.. bu adam 1 numara art56art56

inci kurt 23-02-2008 12:24 PM

dusunhmm peki başkalarının çekimlerine kapılıyosak ..yani diyoya kitapta aslında başınıza gelenlerin hepsini siz kendiniz yaptınız çektiniz..vallahi bazen o kadar garip şeylerle karşılaşabiliyoruzki dudak uçuklatabiliyo aklınızın ucundan dahi geçmemiş oluyo...
sanırım buda başkalarının çekim yasasına kapılarakmın olmuş oluyo.:))mesela bi insan sizin hakkınızda böyle olmasını ndevamlı istemiş ve siz böyle yaşamış olabiliniyomu...mesela yukarda bi örnek var devamlı platoniğimi düşünüyordum sonra bi baktım birisi bizi tanıştırdı filan peki karşı tarafın suçu ne...o öyle bişey istemiyosa nolcak pekii. ne bileyim okudum ama bana çok mantıklı gelmedi...
ya bide hayatta çaba sarfetmeden sadece oturup düşünmekle ben hayatta hiçbişey elde edemedim..kazanımlarım başarılarım içim o kadarda emek ve çaba harcadım..bana göre bu sadece hayal kurma...çaba olmadan ter akıtmadan bişey olmuyo.... terli345

YAZGÜLÜ_81 23-02-2008 07:49 PM

Alıntı:

inci kurt Nickli Üyeden Alıntı
dusunhmm peki başkalarının çekimlerine kapılıyosak ..yani diyoya kitapta aslında başınıza gelenlerin hepsini siz kendiniz yaptınız çektiniz..vallahi bazen o kadar garip şeylerle karşılaşabiliyoruzki dudak uçuklatabiliyo aklınızın ucundan dahi geçmemiş oluyo...
sanırım buda başkalarının çekim yasasına kapılarakmın olmuş oluyo.:))mesela bi insan sizin hakkınızda böyle olmasını ndevamlı istemiş ve siz böyle yaşamış olabiliniyomu...mesela yukarda bi örnek var devamlı platoniğimi düşünüyordum sonra bi baktım birisi bizi tanıştırdı filan peki karşı tarafın suçu ne...o öyle bişey istemiyosa nolcak pekii. ne bileyim okudum ama bana çok mantıklı gelmedi...
ya bide hayatta çaba sarfetmeden sadece oturup düşünmekle ben hayatta hiçbişey elde edemedim..kazanımlarım başarılarım içim o kadarda emek ve çaba harcadım..bana göre bu sadece hayal kurma...çaba olmadan ter akıtmadan bişey olmuyo.... terli345

Elbette sadece oturup düşünmekle değil, fakat herşey düşüncede başlar, belirli olaylara yoğunlaşıp düşündüğümüzde aklımıza gelen parlak fikirler, hisler , hareketler, eylemler ve bilinçaltımızın bizi yönlendirmesi ve dileğimize doğru çekilmemiz gerçekleşir hismiley

YAZGÜLÜ_81 23-02-2008 07:51 PM

Alıntı:

sertstyle Nickli Üyeden Alıntı
fred alan wolfun kitabını aldım en son kuantuma ilgim var.. bu adam 1 numara art56art56

Ben de kuantum düşünceyle ilgileniyorum bir süredir ve bu bilgiler bu güne kadar öğrendiklerimin hepsinin doğruluğunu kanıtlıyor ve destekliyor hismiley

ikizruh 14-03-2008 01:27 PM

inci kurtun yazısına istinaden verim bu cevabı sen istiyorsun ama karşı taraf ya istemiyorsa diyordun ya.Çekim yasası her zaman olumluya çalışır.O şahıs istemiyorum dersede senle tanışıcaktı istiyorum desede çünkü birşeye ne kadar odaklanırsan onu çekersin.Örneklerden bahsedeyim savaş hayır demek yerine barış için çalışın diyor.Çekim yasasında olumsuzluk eki kullanılmaz.Savaş-ma gel-me mesela bilinç bunu savaş,gel diye tanımlıyormuş.O kadar okuduğum kitaptan anladığım budur.
bu arada bende gerçekleşmiş bir kaç olayı yazım.Sayısal lotodan hep kazandığımı imgeliyodum ama o aralarda çok mutlu ve olumluydum.3 kere üst üste her hafta oynadım 3 de de 3 tutturdum.hele son oynadığım da bunun tesadüf olmadığını anladım.çünkü rakamlar oldukça gelişigüzeldi 3,4,5 diye devam ediyordu ve ben bunu tutturmuştum.Sonrasında hasta oldum sevgilimden ayrıldım falan denemedim bir daha.Bir tanede geçen yaz için var bir sevgilim olsun istiyordum uzun süredir yalnızdım kişiliği hakkında pek bir şey düşünmedim sadece arabasıyla beni işten alırken imgeledim onu.1 ay sonra çıktı karşıma 1 hafta sonra beni işten arabayla almaya başladı tam da imgelediğim gibi oldukça şaşırtıcıydı.

yaprakk 25-06-2008 10:51 AM

sınava girmiştim,fakat sınav sonucunun belli olduğu internet adresine bir türlü ulaşamıyordum.Nette her türlü yolu denedim.Adresi bulamayınca da demek ki açıklanmamış diye düşündüm.Aradan 3 gün geçti.

Msn de bir arkadaşla konuşurken,Gittiğim kursa ait olan bir adres verdi.(eylül dönemi ön kayıtları) istersen sen de form doldur ben doldurdum dedi.

Tamam dedim aldım adresi.Bir baktım ki verdiği adreste sınav sonuçları bölümü var...

Şaşırdım,çekim yasası bir kez daha işlemişti...Bu arada 80 almışım 44

mustafa8111 25-06-2008 12:48 PM

Çekim yasası

thumbsanim

evet bende arkadaşlara katılıyorum

çekim yasası hayatımı değiştiren çok güzel bir kitap ve cd dir.

her şeyimi ona borçluyum çekim yasası gerçekten işliyor. tabiki şükretmesini bilirsek.

ben 2 sene aradım kitapları okudum ve sonunda 2 sene aradan sonra bir arkadaşım bende böyle birşey var dedi ilgini çekermi diye sordu ve evet dedim bir de baktım ki benim aradığım the scret cd si ve görüntülü olanıydı.işte sonunda bulmuştum.tabiki bu mutluluğu sadece kendim yaşadım.etrafımdaki arkadaşlarıma inabdıramadım.

ama ben inanıyorum ve hala hayatımda yaşıyorum. ve de mutluyum.derty

aysegul_tirtil 25-06-2008 01:01 PM

benim için çekim yasasıyla ugraşmanın en zor kısmı olan biten herşeyin sorumlulugunu almaktı.temizlenmesi gereken kill bil tadında bir bilinçaltı ve yıkılması gereken bir sürü inanç vardı agl34 bilinç düzeyinde yaratım zordu,ne istedigimi biliyordum ama ne zaman olacak nasıl olacak kaygısıyla hep kendimi sabote ettim.sonunda keşfettim sırrı sırrı korkusuz olmaktan geçiyor.

birmutluluk 25-06-2008 04:21 PM

şu çekim yasasını bir türlü uygulayamadım nasıl olduğunuda bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olun bende bir deneyeyim nasıl birşey pratik olsun lütfen okumaya zamanım yok inanın ama denemekte istiyorum belki ders çalışırken faydası olur daha çabuk anlarım y789 siz böyle bahsettikçe merakladım doğrusu

Alihannn 25-10-2019 01:04 PM

Cevap: Ynt: Çekim yasası-somut örnekler

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 21126)
merhaba üç_gömlek;olumlu düşünme alışkanlığım elbette ki var...hayatımdaki her şeyi olumsuz düşünmüş olsam sanırım karamsar ve mutsuz bir ortamda olurdum sürekli...demek istediğim ara sıra elimde olmadan korkularıma engel olamamak ve çekim yasasını bu şekilde harekete geçirmek..zira belleğimden geçen her negatif düşüncede yoğunlaşmaya kalksam,allah korusun işin içinden çıkamazdım sanırım..(bilinçaltımı temizlemeye çalışıyorum,ancak yılların birikimi var,keşke herşey kısa bir zamanda yok oluverse,ama dediğim gibi o kadar uzun yıllar egolarımlayım ki,kolay olmuyor birden olumlamak..)elbette öğrenmem gereken çok şey var,yolun çoookk başlarındayım...yapmam gerekenleri biliyorum aslında,sorunum uygulama da zorluk çekmek,o an engel olamamak...ama biliyorum ki zamanla bunlarda kaybolacak,korkularım yerini sevgiye bırakacak...galiba o zaman olumlu olanlarda çabucak hayatıma yansıyacak diye düşünüyorum... gogogo

hayalablacım,çok doğru söylüyorsun,sadece düşünmek yeterli değil,imgelemekte lazım...benim bilinçsizce yaptığım korku anımda ki düşüncelerimi,sevgiye çevirerek ve bilerek olumluya yönlendirmeliyim...yaptığın örnekle de bunu nasıl yapmam gerektiğini daha iyi anladım...ben ses kayıt programından istiyorum...gönderirsen sevinirim...sevgilerimle...

Öncelikle Merhaba, Bu yazıyı okuyan herkese mutlu ve refah dolu bir hayat diliyorum. Unutmayın ki Çekim yasası sadece size bahşedilmiş bir hediye değildir nefes alıp veren her canlı bu yasayı ister istemez yerine getirmektedir. Tek taraflı düşünce yapısı ile bu yasayı kullanmanıza rağmen başınıza gelen bu ufak tatlı olayları yorumlamanız biraz zor olabilir. Hülya hanımın başına gelen bu olayla ilgili yapacağım yorum bu; Kocanız iş günü esnasında yaşadığı ufak tefek stresleri üzerinde biriktirip üstüne eve gelince bir de eşini bilgisayar başında hiç inanmadığı bir konuya kafa yorarken bulma korkusuyla aslında kendi çekim yasasını size karşı kullanmış ve onun negatifliğinden kaynaklanan bu enerji size rahatsızlık vermiş olabilir sonuçta bu yasa herkes için geçerli. Aklınızdan istediğiniz ya da istemediğiniz birşey geçsin yasa onun sizin için iyi veya kötü olacağını düşünmeksizin bunu yerine getirecektir anlatılan bu olayda aslında çekim yasasını uygulayan kişi hülya hanım değil , Hülya hanımın eşidir. Yoğun bir gün içerisinde eve geldiğinde karısından güzel bir karşılama beklemek yerine onu yine kendi inancına göre boş şeylere kafa yorarken bulacağını aklına getirmiş ve bunu istemeden yasaya uyarlamıştır. hülya hanım ise negatif olan bu duyguları kendine bir sünger gibi çekmesine rağmen içgüdülerini dinlememeyi seçtiği için kıl payı kurtulabilmiştir. Çekim yasası sizin iyiliğinizi ya da kötülüğünüzü düşünmez aklınızdaki düşünceleri duygularınız yoluyla enerjiye çevirir ve evrende dolaşarak yine size dönmesine sağlar. Mutluluk göz kapaklarınızı kapattığınızda başlar. Meditasyon önemli. Sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 AM.