![]() |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... vayy bee, valla ben niye yapamıyorum, diyeceğim ama bende yapacaaaamm khkh56khkh56 acaba samimi mi değilim hy789 hımm, yo kyaa, ben birşey dileyemiyoprum, iyimi khkh56 gelmiyor içimden. Napacağımı bilmiyorum. Herşey boşmuş gibi geliyor bana. . |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Alıntı:
|
maviş.cadı süpermiş seninkide mm mmm :) çok güzel şeyler bunlar. İnşallah zamanla dediğin gibi çoğalır güzel çekimlerimiz :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... geçtiğimiz aralık ayında yapılan memur atamaları sonrasında osym'nin aday bilgi formunda karşıma çıkan "herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz" ifadesinden sonra moralim epey bozulmuştu. memurlar net gibi tr'nin en büyük forumlarında da 2008 sınavına göre başka alım olup olmayacağı tartışılıyor, üyelerden birçoğu bundan sonra memur alımı olmayacağına inanıyordu. ben de o gün, mayısta bir alım daha olacakmış diye ortaya bir laf attım. aynı düşünceyi işyerindeki benim gibi dertli arkadaşlarla da paylaştım. ve sonuç, osym'nin 2010 yerleştirme takvimine göre 2010 mayısında bir alım daha yapılacak... |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... yalandan mı dediniz öyle. |
yani herşeyin bulanık olduğu bir atmosferde mayısta alım olacağı fikri bana ait :) ve tamamen kafadan sallamıştım... |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... beyaz yalan olmuş:) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... bir ablamızın çocuğu birden rahatsızlandı öyle kötü zamanlar geçirdiki bırakın destek olmak için güzel sözleri bağırmak zorunda bile kaldığımı biliyorum telefonda evet bağırdım sen güçlüsün bırakamazsın kendini topla naptını sanıyorsun dedim gün ümitler kesilmişti çocuktan doktorların dedikleri yıkmıştı anne ve babayı gidemiyordum hastaneye gelme demişti ablacım seninde çocukların var demişti domuz gıribinden şüpelenilmekteydi ama ablama deiklerim kendini topla herşey düzelecek yiğenim kendine gelir güçlüdür daunı eksik etme kendini bırakma bu sözlerimden 6 gününde domuz gıribi olmadını ve ölümden kıl payı döndünü bilmek allahıma şükrettirdi evet çocuğu kaybetmişler gözüyle görüyolardı kolay değil yapılacaklar yapıldı herşeyi bekleyin en kötüsünü bile sözü yıkılmalarına yetmişti sonuçta ç ocuk kurtuldu şükür ama 3 aydır sinir sistemlerinden kaynaklanan kitlenmeyle felç oldu konuşmakta zorlanan kuuzmuz için her gün dualar ettik yürketen gözlerimde konuştunu teyze dedini canlandırdım ii olacak ii olmak zorunda yaradın herşeye gücü yeter kendime ve ailesine söylediklerim bunlardı tabi sözlerin bir kısmı eski canlı sesini duymak isteğiyle kullaklarımda sesini işitimi hayal ettim evet kanının değişmesiyle konuşması düzeldi15 günün sonunda elelri hareket kabiliyetine kavuştu bu bir mucizeydi allahım senin güzelliklerin saymakla bitmez ne diyim şükür sadece şükür şimdi yiğenin dediğim oğlumun arkadaşını düşündüğümde yürümesi için duala ve düşüncelerimle her fırsatta en ii en güzeline yönelmekteyim yürüyor geliyor ah bire ah hadi diyorum yürüde bir kahve yap bize içeyim senin yaptığın kahveden hayallerinde bu var yürüyecek güzek yiğenim kahvesini içeceğim inşallah birgün yürürse bu sitede paylaşmayı istiyorum hatta msn yazışmalarımda yaptığım gibi şöyle yazim şimdiden istedimde afiyetteliklerle oldu şükür alllahıma SEVGİYLE KALINIZ |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... SEVGİLİ SİTE DOSTLARI bu yazdıklarım çeki mi dersiniz ne derseniz diyin bir mucize var bu mucizeyi yaradan güce ALLAHIMA sonsuz şükürler olsun beni çok etkilediği için paylaştım SEVGİYLE KALINIZ |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bugün canım krep istedi ama kalkıp yapmaya üşendim.Sonra unutmuşum bunu.Akşama doğru kapı çaldı.Yan komşumuz krep yapmış bize de getirmiş:) Hemen bitanesini yedim ben de:) Teşekkür ederimm:) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Malumunuz dün 14 Şubattı. Herkes takmış koluna kız arkadaşını geziyordu şehir merkezinde. Gördüğüm her çift hoşlandığım kızı hatırlatıyordu bana. Keşke diyordum O nu görsem de biraz konuşsam. Derken köşeyi dönünce O nu gördüm. Tabiki de buruk bir mutluluk kapladı yüreğimi 14 Şubatı Onsuz yaşamak nedeniyle. Ardından kendi kendime dedim ki : -Madem O nu görmek istedin ve gördün , O nun seni sevmesini istesen sevecek mi ? Herzaman ki gibi beni sevmesini diledim. Ardından biraz daha ilerleyince benden hoşlanan bir kız arkadaşı gördüm ve bu çekim yasası iyicene kafamı karıştırdı :) Herşeyde tutuyor bir tek O nun benden hoşlanması ihtimalinde tökezliyor. Yapma bunu bana çekim yasası :)) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... dün forumda bi başlık açmıştım, "hikaye yazarak çekim yasası oluşturulabilir mi" diye. sonra gece okuduğum bir kitabın sonuna geldiğimde (joe vitale, çekim yasas sırrı) diyor ki kendi senaryonuzu yaratın ve yaşayın.... yani benim dün o konuyu düşünmem ve yarım bıraktığım kitabı bitirmeye karar vermemle beraber gelen sonuçtu. şimdi senaryomu kafamda tasarlıyorum..yakında yazıcam.. |
ama çekim yasasına olan inancını yitirme sadece doğru zamanı bekliyor gerçekleşmek için.y789 |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Serbest bırak serbest bütün olay burda:) Bırakabilirsen bana da söyle nasıl yapıldığını :)) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... araba sahibi olma hayaleri kuruyordum ama jip istiyordum ehliyet sınavlarına girdim kazandım bu hafta ehliyeti alıyorum arabamız var ama devrini almamıştık henüz dün eşim devrini alacağımızı söyledi ve devri benim üstüme yapacağını acaba benim çekim yasası bu şekildemi işlemiş oldu aslında eşim benim üstüme yapmazdı devrini ama durum öyle gerektirdi diye yaptı buda bana benim istememden gerçekleşti diye düşündürdü çünkü olumlama yaparkende ben istediğim arabaya sahip olmak istiyorum diye yapıyordum önce yakınımdakini çektim demek devam edersem jip te alacağım haha çokk mutluyum yinede araba kulanmakta çok büyük bir zevk çokkkkkkkkk mutluyumm |
|
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Dün 3 yıldır görmediğim üniversite arkadaşımı gördüm. Geçenlerde düşünüyordum acaba ne yapıyordur diye, ulaşabileceğim bir numara bile yok diye. Dün pat diye karşıma çıktı. Evimin yakınlarında bir yerde çalışmaya başlamış. Telefonlarımızı da aldık buluşmak üzere :) şimdi bu çekim yasası Allah'ın lütfu değil de nedir? :) Çok sevindim. Bunun gerçekleşmesinin sebebi; artık serbest bırakabiliyor olmam. Düşündüm ve unuttum ve oldu... Aklıma takılan şu acaba ben düşündüğüm için mi oldu? Ya da zaten onu görecektim de göreceğim için mi bana düşündürüldü? Aklımı kurcalayan sorulardır bunlar. Şükürler olsun :):) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... bu bir çekim yasası mı? birkaç yıl önce bana bir haksızlık yapılmıştı... bu haksızlığa nasıl göz yumdum diye içim içimi yedi bir süre. iki ay öncesine kadar haksızlığa uğradığım düşüncesi zaman zaman ortaya çıkıp beni rahatsız ediyordu. bana haksızlık yapan kadına zarar vermek istedim. çekim yasası ile ilgilendiğim bir dönemde yani bir kaç ay evvel o kadının oturduğu evle ilgili olarak bazı imgelemeler yaptım. kadın bahçesinde büyük kavaklar olan bir evde oturuyordu. kavakların rüzgarla yıkılıp evin çatısını çökerttiğini hayal ettim. ne kadar zalimce değil mi? daha 10 dakika önce ise bir haber aldım. bu kadının oğlunun ayağına kavak ağacı düşmüş. ayağı kırılmış alçıya almışlar... bu haberi aldığımda sevindiğimi söyleyemem, üzülmedim de işin aslı... artık kaygıları üzüntüleri serbest bırakmanın vakti gelmiş görünüyor.. geçmiş geçmişte kalmıştır. |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Kendime şanslıyım dediğimden beri 3 gün geçti ve şansım artıyor her geçen gün.Şükürler olsun :) 1gün önceki çekim: almayı istediğim bir çizme vardı ve imkan yok alamayacaktım. eElimdeki miktarla alınmayacak birşeydi. Tereddüt etmedim alacağımı hayal ederken. Bunu almam için ne lazımsa kesinlikle bana gelir diye düşündüm ve o çizmeleri de aldım. Şükürler olsunwave44 Dünkü çekim : Çekim 1: Gitmek istediğim bir film vardı. Tek başıma gitmek istemiyordum.Gidecek hazırda kimse de yoktu. Güzel güzel giyinmişim başka bir iş için.o iş olmadı hava muhalefeti nedeniyle. Vardı bunda da bir hayır. Dedim bugün kesin birşeyler yapmam lazım;ama nasıl? Bugün olmaz büyük ihtimalle diyordum içimden sinema;ama gitmek de istiyordum :) Neyse bunu unuttum ( nasıl olduysa... :) ) 2 saat sonra telefon geldi hadi hazırlan o filme gidiyoruz :) Çekim 2: uzun zamandır yemek istediğim birşey vardı;ama aklıma gelmiyordu gidip de almak :) Sinemada beklerken şak o yemek istediğim şey alındı :) Çekim 3: Dışarı çıktım cebimde 3tl var en fazla. Dedim şurdan şu kadar alsam şu kadar olur cebimdeki. O para da cepte :) Bunların hepsi 1 gün içinde oldu ve bunların hepsini içimden geçirdim, diretmedim kesinlikle olmalı diye ve nasıl olduysa başardım unutmayı :) Şükürler olsunnn. Diğer çekimlerimi yapmaya hazırım :) Bengusu'nun anlattıklarının da çok yararı oldu bana. Teşekkürler bengusu. Darısı isteyenin başına hayırlarla O0 |
Çok güzell. Ya şu serbest bırakma olayını nasıl yapıyosun ben kaygıdan kurtulamıyom.Bir de hayalim hep yarım kalıyomuş gibi geliyo bitirsem bile. Yarım kaldı olmicak die bir ses geçiyo içimden sonradl67 |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... :) zamanla deneye deneye oluyor bu serbest bırakma durumu sanırım. Pratik yapa yapa :) bengusunun dediği gibi " dilediğini beklemeye değil, yaşamaya devam et" esprili;ama yerinde bir söz kesinlikle. Kendime kabul ettiriyorum yavaş yavaş :) çok ısrarcı olduğum dileklerim yok değil. Bu gerçekleşenler "nooolur olsunnn" demediklerim. Yani sıkı sıkıya yapışmadıklarım;ama olsa iyi olurdu dediklerimdi. Kendim için büyük gördüğüm, dediğin gibi "kaygılandığım" dileklerimi de sanırım bu pratiklerle oldurmaya başlayacağım Allah'ın izniyle. Yavaş yavaş;ama kesin :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... inanmak yada inanmamak işte bütün mesele bu |
|
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... yavaş yavaş öğrenmişim farkında olmadan. Şükürler olsuny789 Alıntı:
|
Hımmm, işe yaramış ooo67 Üstelik ben bunu yaptığımı unutmuştum :) Şu anda o bedene inmiş durumdayım. İnsanlar bana kurudun iyice, fazla zayıfladın filan demeye başladılar... Hımmm... Çalışmalara geri dönmek ve devam etmek lazım... |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... ya arkadaşlar ayıptır sölemesi ben çekim yasasını en iyi kendime tatlı çekmede kullanmayı başarıyorum. daha önce çok olmuştu. bikaç gündür yine canım acayip tatlı istedi . sonra işyerime öğle yemeğine gelicem diyen kayınbiladerim tatlı getiirdi ama yetmedi tatmin olmadım sanki ddim kendi kendime daha çok canımın istediğini hissettim. bugünde taaa diyarbakırın en meşhur tatlıcısından tatlım geldi harika bişeyyyy sevincli |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... çok doğru çünkü o mesajı biz değil vücudumuz veriyor..ben de kan vermeye gittim döndüm en sevdiğim tatlı beni klınikte bekliyormuş.kimsenin kan verdiğimden haberi yoktu..çünkü vücut ihtiyaçlarını karşılmak için programlı biz engellemezsek tüm ihtiyaçlarını karşılar ya....ahh biz.. |
Cevap: Ynt: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Alıntı:
|
Bununla ilgili birazcık olumlama yap gör bakalım İstanbulun trafiği varmıymış yokmuymuş. Ben bir Ankaralı olarak İstanbulun o trafiğini yaşamamak için önden imgeleme yaptım. İstanbulu iyi bilmeme rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım hemde kaldığım 2 ay boyunca ve daha sonra gittiğim 3 gün boyunca hep rahat gittim ve yollar açıktıy789 |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... yorum için tesekkürler :) farkettimde bu anlattıklarımı yasayalı 1 yıl olmak üzere.. aradan gecen bunca zaman sonunda yine anlatacaklarım var :) gecen yıl bu zamanlar secret kitabı ve bu site ile tanısmıstım, gercekten mutsuz ve umutsuz oldugum zamanlardı, bir arkadasımın kitabı bana önermesi ve arastırma yaparken bu sitenin karsıma cıkması, o günlerde buradaki telkinler,şifalı taşlar ve meditasyonlada cekim yasası na katkıda bulunmaya calısıyordum irili ufaklı bircok seyde bu yasayı denedim, istediklerimin hepsi oldumu? elbette hayır cunku farkettimki istek ne kdr büyürse endişe de o denli arttıgı için beynimdeki blokajlar beni dileklerimden fersah fersah uzaga itiyordu,zamanla unuttum, önce telkinleri, sonra secretı son olarakda uguruna cok inandıgım taslarımı bir köşeye attım.. şimdi yine zor zamanlar yasıyorum... ama kesinlikle bildigim bişey var arkadaslar o da bu dediklerimi bırakmadan önce, yani telkinler ve cekim yasası hayatımdayken yaklasık 6 ay boyunca muhtesem seyler yasadım, birçok güzel sey hep arka arkaya oldu ve kesinlikle son yıllarda encok mutlu oldugum dönemlerden biriydi diyebilirim... sanırım bu bir tesadüf olamaz, hayatımla ilgili olumlu düşünmeyi bıraktıgımdan beri genel hatlarıyla olumsuz bir hayat yasamaya basladım şimdi masal gibi gecen o 6 ayı hatırlıyorum ve tekrar söylüyorum tesadüf olamaz :) bugunden itibaren telkinlere ve olumlu düşünmeye tekrar baslıyorum, yeni yeni basarı hikayeleriyle bulusabilmek dilegiyle...actionsmile |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... 25889 956k |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bu bir çekim mi ? Emin değilim;ama olabilir sanırım :) Dün herkesle paylaşmak istediğim bir şeyi bugün sitede yazdım :) Sitede yazmak planım değildi;ama bilmeyenler varsa bilsin istiyordum :) O konuyla ilgili "benzer benzeri çeker bu durumda" diyordum dün. Bugün günayss tanışmaya bu başlıkla katıldı :) Gitar konusunu da oraya yazdım zaten :) Şükürler olsun her zamanki gibi :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... selamlar mesajlarınızı okudukca icim umutla doluyor ama bir yanımda acaba gercek mi die sorguluyor surekli. yine de basıma gelen bir olayı paylasmak istiyorum. bundan 2 sene once erkek arkadasımdan ayrıldım ve secret la tanıstım. kitapta 'ilişkiniz ne kadar kotu giderse gitsin o kişide sevdiginiz ozelliklerin 30 gun boyunca listesini yapın , duzelicek' diyordu. bende liste yapmaya basladım. beni cok sevdigini, bana cicekler aldıgını, beni surekli aradıgını yazdım listeye. cicekleri hayal ettim , dokundum , kokladım. ama istediklerim bir turlu gerceklesmiyordu. sonra birgun listeyi okudugumda yazdıgım kişinin erkek arkadasımla alakası olmadıgını farkettim ve inanmayı bıraktım. listeyi yazdıgım defteri bi koseye attım. aylar sonra hayatıma yeni birisi girdi. hayatımda yasadıgım en guzel ilişkiydi ama bazı problemler yuzunden bitti. ayrıldıktan sonra birgun listeyi buldugumda sok gecirdim cunku listede yazdıgım adam oydu. bana aldıgı cicekler bile imgelediklerimin aynısıydı. hayallerimizin pesini bırakmayalım ve inanmaya devam edelim. içimizdeki guce inanalım cunku gercekten var :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bende geçen gün annemle erkek kız ilişkilerini konuşurken anneme : x hocamız olsa kesin şöyle şöyle derdi dedim. Ertesi gün hiç olmadık bir anda erkek kız ilişkilerini konuşmaya başladık ve o hoca benim bir akşam önce anneme dediğim cümleleri hiç ama hiç değiştirmeden söyledi. Tabii bende baya bir şaşkınlık oluştu (: Hadi gerçekten onları diyecek bir adam diyelim ama kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylemesi bana ilginç geldi (: |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Gerçekten ilginçmiş:) Ben de çevremdeki insanları gözlemliyorum bu aralar. Olumlu düşünenlerin daha rahat olduklarını ve daha başarılı olduklarını görüyorum. İnanç gerçekten önemli. Benim de sınavlarım vardı misafir geleceğini öğrendim normalde misafiri çok severim ama ders çalışmam gereken zamanda onlarla yeterince ilgilenemem diye düşünüyordum. Acaba kalırlar mı diye düşündüm ama sonra nasılsa kalmazlar dedim kalmadılar ama zaten yarın bir yere gitme planları varmış yani benle alakalı değil sanırım ama nolursa olsun olumlu düşünmemiz gerektiğini anlıyorum... |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Son zamanlarda endişelerimi gerçekleştirme "yeteneğiyle" bezenmiş haldeyim. Özellikle çok mutlu olduğum anlarda bir anda adeta şimşek çakması gibi yoğun bir endişe atağı geliyor ve maalesef ben her ne kadar iptal desem, tövbe desem pozitif düşünmeye geçsem de o endişem gün içinde gerçekleşiyor. Bildiğim tüm yöntemleri denedim ama sonuç değişmiyor. Ciddi bir anksiyete sorunum var sanırım; beraberinde de obsesyon... Belki de kimyasal destek almalıyım... Siz ne önerirsiniz? |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Diğer taraftan, çekim yasasının kesinlikle istemekte şüpheye düşmediğimiz herşey için işlediğini farkettim. Bir şeyi çok istiyor ama içten içe ona sahip olmakla ilgili kırıntı kadar bile korku besliyorsanız o şeyin gelişini engelliyor ya da geciktiriyor. Ya da hiç düşünmediğiniz farklı formlarda gelmesini sağlıyor. En azından bu bende hep böyle oluyor. O endişeyi temizledikten sonra eğer hala içimde istek kalmışsa ( yani gelmemesi yüzünden şevkim kırılmamışsa) muhakkak elde ediyorum. |
|
|
iyileşmeniz dileğiyle.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM. |