Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   Çekim Yasası Hikâyelerimiz... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/14652-cekim-yasasi-hikayelerimiz.html)

fgceker 20-08-2009 04:03 PM

Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:

asi akrep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474947)
Kusura bakmayın saçmalık dediğim için çok sinirliydim.

Burda birbirimizi yargılamadan dinleyip destek olmak için varız.Mutluluklarımızı,neşemizi paylaştığımız kadar sinirli öfkeli zamanlarımızdada hislerimizi yazacağız ki öfkemizi,kırgınlığımızı içimizde tutup büyütmeyelim...İyi ki bizlerle paylaştın hislerinikiss3kiss3

maxim 26-08-2009 10:44 PM

Alıntı:

asi akrep Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474928)
Ayrıca; hayata karşı olumlu şeyler istedim ama nedense hep olumsuzluklar beni buluyo...

çekim yasası tek başına hareket etmiyor.....
''hak yasası''......''tekamül yasası''
arzu ettiğin hedeflerin kimseye zarar vermiyor olmalı ''hak yasası''
kendi gelişim yolculuğuna uyması gerekiyor,mesela kendi özel bir yeteneğin vardır ve sen onu görmezden keliyorsundur,yada bu yeteneğine önem vermiyorsun ama o senin gelişimin için bir yapı taşı,ne zamanki kendi yeteneğini keşf eder ve bu yönde çalışmalara başlarsın öncelikle kendi içinde bir rahatlama hissedersin...''tekamül yasası''........
ama önce inançlarını,hislerini keşfetmen gerekir,hayattan beklentilerini keşfetmen gerekir
yukardaki sözünle aslında tam olarak istediklerine odaklanmadığın aşikar,ne istediğini netleştirmediğin zaman istemediklerine odaklanıyor olursun ve ilkel beyin düzeyinde eski inanç ve beklentiler döngüsel olarak hayatına akmaya devam eder..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ak-rsanal.html
sevgiyle kal

anceline 26-08-2009 11:35 PM

herkese merhaba ..ben de bir çekim hikayemi paylaşayım.
Yaklaşık 4 aydır kiralık ev aramaktaydık. Oturduğumuz ev metrekare olarak bize yetmiyordu. Acilen fazladan bir çocuk odasına bir de calışma odasına ihtiyacımız vardı fakat oturduğumuz muhitte 4- 5 odalı bir eve geçmek hayli yüklü bir kira demek olduğundan biz de daha mütevazi bir mahallede daha geniş bir ev bakar olduk. Fakat her sabah koştuğum spor alanının karşısında şahane bir villa vardı. Koşarken her oradan geçtiğimde -ki 10 tur atıyorum ve 10 kez o villanın önünden geçiyorum- gözüm o bahçeli 3 katlı villaya takılır hayallere dalıp giderdim. Kendimi o villanın balkonun da oturmuş çevreyi seyrederken ya da veranda da kahvemi yudumlarken hayal ederdim. Ve inanmayacaksınız 3 gün önce eşim bana sürpriz yaptı o villayı kiraladı. Şimdi oraya taşınıyorum. Evet kirası oldukça fazla ama rızkı veren Allah'ım ödemeyi de nasib edecek hiö kuşkum yok.

salvadore_xp 06-09-2009 07:58 AM

Bilinçaltını tanımak lazım; ama çekim yasasıyla islami öğretileri mukayese etmek lazım. Sürekli dua eden ve allah'ın sevgili kulu olduğunu düşünen kişi dualarının kabul edileceğine inanır ve çekim yasasına göre duaların gerçekleşmeli muhtemeldir. Bu açıdan bakınca Dini öğretileri görmezden gelmek oluyor çekim yasası.
Çok düşündüğünüz ve karşılaşmak istediğiniz bir arkadaşınızla sokakta karşılaşıyorsunuz. Aslında insanla daha önce de geçiştiniz; ama algıda seçiçilik durumunuz düşük olduğu için onu farkemediniz, tanıyamadınız. Bu da olabilir. Gerçekten manevi bir yasayı var kabul ediyorsak -ki bilimsel yönü nesnel temellere de dayandırılamayacaktır- bunda ilahi bir kudret aramak gerekmez mi? Şayet ilahi kudret aramadan dünyada manevi kanunların var olduğuna inanırsak bu insanı bir boşluğa sürmez mi?
Meraktan ötürü soruyorum bunları; beyin fırtınası yapmak istiyorum bu konuda. Belki de benim göremediğim noktaları gördüğünüz için aklınıza bu soru hiç takılmadı bile...

İşin psikolojik boyutu var birde. Bilinçaltındaki düşüncelerin davranışı etkilediğini ve değiştiğini telkinleri dinlediğimde gördüm. İnsan bilinç altına gerekli mesajları istediği şekilde gönderebilirse o şekilde davranabilir.
durum1: Hoşlandığınız bir insan var ve ona açılacak, konuşacak cesarete, bir senaryo yazıp kızla çaktırmadan oynayıp kişisel, özel bilgilerini öğrenebilecek kadar pratik zekaya sahip değilsiniz. (Aslında sahipsiniz; ama bilinç altınızda başaramama, yetersiz olma duyguları hakim)
Onun sizden hoşlanacağına inancınız tam ise çekilin bir köşeye ve çekim yasasınn gerçekleşmesini bekleyin.
Aslında çekim yasası inancı gerçekten olmaktan ziyade sizin davranışlarınızı etkiliyor. Daha iradeli, inançlı oluyorsunuz. Böyle baskın karakterlerin de çevresinde prim yapması, istediğini kişiyle kontakt kurabilmesi de muhtemeldir. Çekim yasası adı altında bilinçaltınızda "yapabilirlik, başarılabilirlik" mesajları gönderdiğinizin ve bunu davranışa dökdüğünüzün de farkında olamadığınız için bunun adı çekim yasası oluyor olabilir. Yani aslında çekim yasası devreye girmiyor, siz gereği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Çıkış noktası nedir: Çekim yasası'na olan inanç.
Ben gerçekliğini kabul etmekte zorlansam da çekim yasası'nın insanları amacına ulaştırdığına inanıyorum. O yüzden var olduğuna inanmasam da böyle inanç biçimleriyle bilinçaltına daha rahat hitap edebildiği de bir gerçek. O yüzden "üzümünü ye bağını sorma" mı diyoruz bu konuda.

Bu soruları kendine soran ve farklı cevaplar bulabilen arkadaşlar haklı gerekçelerini bana da anlatırlarsa minnettar olurum; şayet bunları hiç düşünmemişlerse düşünmelerini ve daha da ileri boyutta düşünmenin insanı boşluğa, dini inançlarının sorgulanmasına sebebiyet verdiğini de farketmelerini, bu konuda yine görüş bildirmelerini rica ederim.

salvadore_xp 08-09-2009 02:10 PM

Arkadaşlar, kimse bu konuda düşünmemiş mi? Ya da düşünmüşler de mesaj yazmaya mı eriniyorlar?

darkdays 19-10-2009 11:24 PM

arakadaslar bişi ögrenmek istiyorum..geçen gün sinirliydim kendimi çok mutsuz çaresiz hisseetim ve kagıda dkmek istedim düşüncelerimi ama o an öle bişi oluverdi düşündüklerimin tam tersini yazdım çekim yasasını düşünürek ... örnk çok mutluyum çok sakinim herşey çok güzel falan die kötü ne düşünüyosam tersine çevirdim .. bu çekim yasasını harekete geçirir mi ??

darkdays 06-11-2009 07:17 PM

aynı mekanda oturdugum birinden çok hoşlnmıştım ve bdaha göremicektim muhtemelen kalkıp gittigmde. ama ben 2 gün sonra çarsıya indigimde hep kendme onu grcem onu görcem dedim buna kendimi inandırdım ve yine biyerde krşılaştık ve her çarsıya inişimde onu görceğimi imgeliyorum ve hep farklı yerlrde herseferinde gördüm..aynı mekanda görsem neyse dicem o orda takılıodr bende orda taklıodurum ozmn çok noramldir görmem ama hersferinde farklı yerlerde. 5,6 kez oldu suana kadar..ve simdilerde ise onla tanıstıgımı imgeliyorum ve heralde buseferde tanısıcam die gezerim bitün gün inşllah mutlu haberleri buraya yazmak nasip olur :)

pembe mutluluk 06-11-2009 09:47 PM

Ben de bir olayımı anlatmak istiyorum sizlere.Reiki de insiliye olmak çok istiyordum.Ramazan bayramı tatilinde ailemin yanına gittim ve çok istediğim reiki 1 den insiliye oldum.Reiki ile ilgili daha çok bilgi sahibi olmak istiyordum bu merakımı ancak bir kitap dindirebilirdi.Ama tatilde hiç fırsatım olmadı.Ama aklım hep kitapta kalmıştı.Neyse dönüş vakti geldi ve ben eşimle görev yaptığımız yere dönüyorduk.1saat sonra otobüs mola verdi.Molalarda hep adetimdir hep o küçük kitap raflarına gider kitapları incelerim.Sonra kitapları incelerken bir de ne göreyim en üst rafta reiki 1 yazan sadece bir tanae kalmış bir kitap.Gözlerim ışıldadı hiç bir şey tesadüf değil diye düşündüm ve şükür ettim.
128956

fgceker 30-11-2009 03:59 PM

Alıntı:

salvadore_xp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475190)
Bilinçaltını tanımak lazım; ama çekim yasasıyla islami öğretileri mukayese etmek lazım. Sürekli dua eden ve allah'ın sevgili kulu olduğunu düşünen kişi dualarının kabul edileceğine inanır ve çekim yasasına göre duaların gerçekleşmeli muhtemeldir. Bu açıdan bakınca Dini öğretileri görmezden gelmek oluyor çekim yasası.
Çok düşündüğünüz ve karşılaşmak istediğiniz bir arkadaşınızla sokakta karşılaşıyorsunuz. Aslında insanla daha önce de geçiştiniz; ama algıda seçiçilik durumunuz düşük olduğu için onu farkemediniz, tanıyamadınız. Bu da olabilir. Gerçekten manevi bir yasayı var kabul ediyorsak -ki bilimsel yönü nesnel temellere de dayandırılamayacaktır- bunda ilahi bir kudret aramak gerekmez mi? Şayet ilahi kudret aramadan dünyada manevi kanunların var olduğuna inanırsak bu insanı bir boşluğa sürmez mi?
Meraktan ötürü soruyorum bunları; beyin fırtınası yapmak istiyorum bu konuda. Belki de benim göremediğim noktaları gördüğünüz için aklınıza bu soru hiç takılmadı bile...

İşin psikolojik boyutu var birde. Bilinçaltındaki düşüncelerin davranışı etkilediğini ve değiştiğini telkinleri dinlediğimde gördüm. İnsan bilinç altına gerekli mesajları istediği şekilde gönderebilirse o şekilde davranabilir.
durum1: Hoşlandığınız bir insan var ve ona açılacak, konuşacak cesarete, bir senaryo yazıp kızla çaktırmadan oynayıp kişisel, özel bilgilerini öğrenebilecek kadar pratik zekaya sahip değilsiniz. (Aslında sahipsiniz; ama bilinç altınızda başaramama, yetersiz olma duyguları hakim)
Onun sizden hoşlanacağına inancınız tam ise çekilin bir köşeye ve çekim yasasınn gerçekleşmesini bekleyin.
Aslında çekim yasası inancı gerçekten olmaktan ziyade sizin davranışlarınızı etkiliyor. Daha iradeli, inançlı oluyorsunuz. Böyle baskın karakterlerin de çevresinde prim yapması, istediğini kişiyle kontakt kurabilmesi de muhtemeldir. Çekim yasası adı altında bilinçaltınızda "yapabilirlik, başarılabilirlik" mesajları gönderdiğinizin ve bunu davranışa dökdüğünüzün de farkında olamadığınız için bunun adı çekim yasası oluyor olabilir. Yani aslında çekim yasası devreye girmiyor, siz gereği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Çıkış noktası nedir: Çekim yasası'na olan inanç.
Ben gerçekliğini kabul etmekte zorlansam da çekim yasası'nın insanları amacına ulaştırdığına inanıyorum. O yüzden var olduğuna inanmasam da böyle inanç biçimleriyle bilinçaltına daha rahat hitap edebildiği de bir gerçek. O yüzden "üzümünü ye bağını sorma" mı diyoruz bu konuda.

Bu soruları kendine soran ve farklı cevaplar bulabilen arkadaşlar haklı gerekçelerini bana da anlatırlarsa minnettar olurum; şayet bunları hiç düşünmemişlerse düşünmelerini ve daha da ileri boyutta düşünmenin insanı boşluğa, dini inançlarının sorgulanmasına sebebiyet verdiğini de farketmelerini, bu konuda yine görüş bildirmelerini rica ederim.

Salvadorcum merhaba girlhaha
Sürekli dua eden ve allah'ın sevgili kulu olduğunu düşünen kişi dualarının kabul edileceğine inanır ve çekim yasasına göre duaların gerçekleşmeli muhtemeldir. Bu açıdan bakınca Dini öğretileri görmezden gelmek oluyor çekim yasası.
Öncelikle ben çekim yasasının dini öğretileri görmezden gelmek olduğunu düşünmüyorum,tam tersine okuduğum pek çok kitapta Kur'an-ı Kerimde çekim yasasının temellerini oluşturan pek çok konuya açıklık getirildiğini ve anlatıldığını gördüm. Bu yüzden bunu şu şekilde yorumlamanın daha doğru olacağını düşünüyorum; Çekim yasası Tüm dinlerin kitaplarında yazan pek çok öğretinin toplamından ve harmanlanmasından oluşturulmuştur diyebiliriz....Belki çok İddialı bir yorum oldu....y789

Şayet ilahi kudret aramadan dünyada manevi kanunların var olduğuna inanırsak bu insanı bir boşluğa sürmez mi?

Şöyle bir dönüp etrafımıza baktığımızda duygusal boşluğa düşmüş ya da büyük çıkmazlarda savaşan pek çok insan görebiliriz...olayı derinlemesine incelediğimizde rahatlıkla bu durumun içinde olmalarının sebebinin tamamen manevi bir boşlukta olmalarından kaynaklandığını görebiliriz.Malesef günümüzde insanlar herşeyi maddiyata dökmüş ve her sorunu maddiyatla halledebileceklerini sanıyorlar.Evet belki sayılı bir kaç zaman bu dedikleride oluyor ama öyle bir an geliyor ki tıkanıp kalıyor işte...Ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar maddiyata sahip olurlarsa olsunlar içlerinde kocaman bir boşluğun gün geçtikçe büyüdüğünü fark etmeye başlıyorlar işte bu noktada da herşeyin üstünde bir İlahi Kudretin olduğunun ve o olmadan ona sığınmadan içlerindeki boşluğun geçmeyeceğini fark etmiyorlar mı?

Çekim yasası hiç bir şey yapmadan bir kenara çekilip o olayın yada isteğimizin olmasını beklemek değil ki canım.Tam tersine ne istediğimizi çok iyi bilip onu oldurabilmek için gerekli yolları açmaya başlamak değil mi?
Biz bugün bir adım atmalıyız ki dileğimize bugün dünden bir adım daha yaklaşmış olabilelim değil mi?

O yüzden "üzümünü ye bağını sorma" mı diyoruz bu konuda.

Çekim yasasında bence tam tersine attığımız her adımın sorumluluğunu alıyor ve ona göre hareket ediyoruz.Yani ben bugün bu adımı atarsam yarın başıma şu şu olay gelir deyip harekete geçiyoruz.Durum böyle olunca da pekte üzümünü ye bağını sorma olayı olmuyor.Üzümü yemek istiyorsan önce bir bağ al, sonra o bağı işle ki üzüm versin ve sende keyfini çıkarta çıkarta üzümleri yiyebilesin diyoruz.girlhaha girlhaha

Düşünmemi sağlayıp,Düşündüklerimi paylaşabilme imkanı verdiğin için sana kucak dolusu sevgi yolluyorum sevgili salvadorcum.İYİKi VARSIN .....

iloscuk 05-12-2009 11:33 PM

Benim hikayem ise çocukluğumda gerçekleşen birkaç olayla alakalı.Ben o yıllarda aslında çekim yasasını kullanmayı öğrenmişim.
Neden mi?Anlatayım:
ilkokul 3.ve 4.sınıfta karnem istediğim gibi gelmemişti.5.sınıfta sınıfın en çalışkanı olmaya karar vermiş,
bunun içinse daha çok çalışmaya başlamıştım.Hergece dua ettiğim gibi amacımın hayalini de kuruyordum.
o yıl iki kez öğretmen değiştirmeme rağmen her iki öğretmeninde sevgisini ve takdirini kazanarak amacıma ulaştım.
Yine o yıllarda gönülden istediğim başka dileklerimde vardı.Hepsi için aynı yöntemi uyguluyordum.Ve artık bende gelişmeye başlayan düşünce ise şuydu:Çok istediğim herşeye dua ile kavuşuyorum.Bu tabiki doğru fakat hayal etmenin önemi de tartışılmazdı.
Peki yıllar sonra ne oldu?Dileklerim için yine dua ediyorum.Ama dileğimin gerçekleştiği hayalini kurmadığımı, bugün bu yazıyı yazarken bir kez daha farkettim.Bugünden itibaren dua ve hayal adlı ayrılmaz ikiliyi uygulamaya çalışacağım yeniden.

derya hanim 06-12-2009 01:45 AM

Arkadaslar yazilarinizi okudum bir sorum var?simdi ben daha buyuk bir ev istiyorum .Buralarda ev pasoyla cikiyor .benim birkac yilim var yeni ev hakkima pasom yeni oldugu icin.Bizde arkadasimizi devreye soktuk beni one almasi icin .Hakkim degil cunku sirami beklemem lazim.Merak ediyorum arkadasim beni one alacagi icinmi cekim yasasi olmuyor?

nazendem 06-12-2009 03:44 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572561)
Arkadaslar yazilarinizi okudum bir sorum var?simdi ben daha buyuk bir ev istiyorum .Buralarda ev pasoyla cikiyor .benim birkac yilim var yeni ev hakkima pasom yeni oldugu icin.Bizde arkadasimizi devreye soktuk beni one almasi icin .Hakkim degil cunku sirami beklemem lazim.Merak ediyorum arkadasim beni one alacagi icinmi cekim yasasi olmuyor?

Bence hakkın olmadığını düşündüğün için olmuyor.

çok_mutlu:) 06-12-2009 10:32 AM

hakkın olmadığını düşündüğün sürece gelişme olmaz ama sen inanırsan ve yürekten istersen olur olmaz diye birşey hiç bir zaman yoktur yürekten istediğimiz herşey oluyor:)

derya hanim 06-12-2009 01:00 PM

Cevapladiginiz icin tesekkur ederim .hakettigimi dusunecegim bundan sonra .

çok_mutlu:) 06-12-2009 02:37 PM

herkes gibi sizde herşeyin en iyisine layiksiniz mutluluk her daim sizle olsun:)

derya hanim 07-12-2009 01:25 AM

Cok sagol .Cok iyisin cok_mutlu krzm67art56art56 O0 25889

vitamin61 18-12-2009 09:39 AM

merhaba. ben sitenin yenilerindenim. benim bi erkek arkadaşım vardı. çok iyi dosttuk onunla. o bana aşık oldu. ben kararsız kaldım bu konuda ama sonradan anladım ki meğer ona aşıkmışım. geri döndüğümde kabul etmedi inanmadı. şimdi başka bir kıza bakıyormuş. günlerdir ağlıyorum dua ediyorum. sizce sakin olsam ve secret uygulasam onu döndürebilirmiyim. eğer uygualarsam da dönmezse daha büyük bi depresyona girmekten korkuyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden...

gunesim 18-12-2009 01:42 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574397)
merhaba. ben sitenin yenilerindenim. benim bi erkek arkadaşım vardı. çok iyi dosttuk onunla. o bana aşık oldu. ben kararsız kaldım bu konuda ama sonradan anladım ki meğer ona aşıkmışım. geri döndüğümde kabul etmedi inanmadı. şimdi başka bir kıza bakıyormuş. günlerdir ağlıyorum dua ediyorum. sizce sakin olsam ve secret uygulasam onu döndürebilirmiyim. eğer uygualarsam da dönmezse daha büyük bi depresyona girmekten korkuyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim şimdiden...

vitamincim. eğer oda seninle aynı duyguları hissediyorsa çekim yasasıyla sana getirebilirsin. aksi bir durumsa malesef secret ile bunu yapamazsın. çünkü evren onu da koruyor. tabi bunlar benim düşüncelerim. çekim yasasını seni mutlu edecek birinin karşına çıkması için isim vermeden kullanmanı tavsiye ederim. umarım herşey istediğin gibi olur.
sevgiyle kal.

seta* 18-12-2009 03:17 PM

Çekim yasasına kesinlikle inanıyorum.
Çünkü ben yaptım; hem de çok acı oldu benim için agl34
Yıllar önce bir ilişki yüzünden canım çok yandı. Öyle çok ağladım ve acı çektim ki..Ben ben olmaktan çıktım; bittim, tükendim sanki..
Sonra dedim ki kendi kendime "bu kadar ağladım, üzüldüm, acı çektim ama hala sağlıklıyım" veee ne oldu biliyor musunuz: hastalandım.
Bağışıklık sistemim kendi kendine saldırmaya başladı. Sanki kendimi yoketmeye çalışıyordum. Artrit denen bir hastalık oluştu. Eklemlerim deforme oldu. Ellerim çoook güzeldi, ama şimdi tam açamıyorum sadanim
Şekilleri bozuldu. Buna şükür diyorum, tedavi oluyorum şimdi.

Ama kendimi affedemiyorum, suçluluk hissediyorum.

Hayatımı mahvettim. O kadar zor ki; vücutta her yerde eklem var ve hepsi acıyordu.

Şimdi tersine çevirmeliyim; kendimi iyi etmeliyim.
Ama işte bunu yapamıyorum... Halbuki tek bir düşünce yetti hastalanmama..

İmgeleme ile belki ellerimi de düzeltebilirim, kim bilir?
Bu konularda bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum..

2. hayatıma başladım diyorum; Zümrüd-ü Anka misali küllerimden doğdum.
Ama tamamen iyileşmeyi başarmalıyım. Tıp çaresiz bu konudasadanim

vitamin61 18-12-2009 06:31 PM

yıkıldım...

gunesim 18-12-2009 10:32 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574471)
yıkıldım...

vitamin ne oldu neden yıkıldım dedin. dusun2

derya hanim 20-12-2009 12:38 AM

Gecen hafta pisimpata kedimden bahsetmistim.Dogum yapmama 2 hafta kala kedimi vermisti esim .Pisimpata kedimden bahsettim.Esim dun kedi alalim eve dedi .cok sasirdim .Evde iki bebek ve esim kedi alalim diyor.Bu nasil oldu anlayan varmi?tesadufen oldu desem ama ben bu sitede ne paylasim yaptiysam gerceklesiyor.Sira istedigim evde .Onu serbest biraktim en kisa zamanda haber gelecek ,hissediyorum

vitamin61 20-12-2009 10:12 AM

nasıl serbest bırakıyorsunuz. ben de kafamdaki düşünceleri serbest bıraksam sevdiğim insana kavuşurmuyum?

spestnaz 20-12-2009 11:00 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574645)
Gecen hafta pisimpata kedimden bahsetmistim.Dogum yapmama 2 hafta kala kedimi vermisti esim .Pisimpata kedimden bahsettim.Esim dun kedi alalim eve dedi .cok sasirdim .Evde iki bebek ve esim kedi alalim diyor.Bu nasil oldu anlayan varmi?tesadufen oldu desem ama ben bu sitede ne paylasim yaptiysam gerceklesiyor.Sira istedigim evde .Onu serbest biraktim en kisa zamanda haber gelecek ,hissediyorum

abla çok iyisiniz yaa temiz kalb li melek gibi birisiniz siz wave44 bu yüzden bennde inanıyorum sizin dileklerinizin kabul olmaması içinn hiç bi neden yokk t678

momismyhope 20-12-2009 11:34 AM

Az önce çekim yasasını forumda yaşadım.Sevgili spetnazın konusuna mesaj yazıyordum.O da aynı anda beni arkadaş listesine almış ve benden onay istiyordu.İşte çekim yasası gerçekten ufak şeylerden başlayarak hayatımıza giriyor.
Yolumuzda varolan ışık daima çoğalsın...

spestnaz 20-12-2009 11:57 AM

happy6happy6happy6dunk56dunk56dunk56benimmde ne zamandır aklımda ydı sizi arkadaşlığa eklemekk ama demekki sizin cevap yazma anınızı bekliyormuşumm sevincli mutluyum mutlusunuz mutlular sonnsuza dekk blissy bennde siteye girişdeki yavaşlıkdan şikayetçi ydim bağlantı çoookk yavaş dı zihnimde canlandırdım hızlı girebildiğimi, heryere smiley koyabildiğimi dün akşam bişey oldu ses hızından hızlı oldu bağlantı music45music45khkh56khkh56khkh56khkh56 Çokk şükür Rabb'ime yaşıyoruzz89778977k8908uy897 kendinize iyi bakınn sizleri çooookk seviyoruuuumm hpm2

yeni bir hayat 20-12-2009 12:52 PM

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574440)
Çekim yasasına kesinlikle inanıyorum.
Çünkü ben yaptım; hem de çok acı oldu benim için agl34
Yıllar önce bir ilişki yüzünden canım çok yandı. Öyle çok ağladım ve acı çektim ki..Ben ben olmaktan çıktım; bittim, tükendim sanki..
Sonra dedim ki kendi kendime "bu kadar ağladım, üzüldüm, acı çektim ama hala sağlıklıyım" veee ne oldu biliyor musunuz: hastalandım.
Bağışıklık sistemim kendi kendine saldırmaya başladı. Sanki kendimi yoketmeye çalışıyordum. Artrit denen bir hastalık oluştu. Eklemlerim deforme oldu. Ellerim çoook güzeldi, ama şimdi tam açamıyorum sadanim
Şekilleri bozuldu. Buna şükür diyorum, tedavi oluyorum şimdi.

Ama kendimi affedemiyorum, suçluluk hissediyorum.

Hayatımı mahvettim. O kadar zor ki; vücutta her yerde eklem var ve hepsi acıyordu.

Şimdi tersine çevirmeliyim; kendimi iyi etmeliyim.
Ama işte bunu yapamıyorum... Halbuki tek bir düşünce yetti hastalanmama..

İmgeleme ile belki ellerimi de düzeltebilirim, kim bilir?
Bu konularda bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum..

2. hayatıma başladım diyorum; Zümrüd-ü Anka misali küllerimden doğdum.
Ama tamamen iyileşmeyi başarmalıyım. Tıp çaresiz bu konudasadanim

Sevgili seta*, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim..
Yaşadıklarının tamamen düşüncelerinin eseri olduğunu ve düzelmesi için de yine düşünce sistemini değiştirmen gerektiğini belirteyim..

Louise L. Hay'in "düşünce Gücüyle Tedavi" kitabında her çeşit hastalığın ne gibi düşüncelerle oluştuğu ve eski kalıpların atılarak yeni düşünce sistemiyle bu hastalıkların nasıl yenilebildiği anlatılıyor..Forumda da bir ara paylaşılmıştı sanırım..Piyasada bulanların almalarını öneririm..

Bu kitapta Artrit hastalığı ile ilgili nasıl bir olumlama yazılmış bakalım:
Artrit:Sevilmediğini hissetmek,Kırgınlık,Eleştirilmek..
"Ben sevgiyim.Artık kendimi sevmeyi ve onaylamayı seçiyorum.
Başkalarına sevgiyle bakıyorum.."

Artritli Parmaklar:Cezalandırma isteği.Suçlama.Kurban olduğunu hissetmek..
"Yaşama sevgi ve anlayışla bakıyorum.Tüm yaşadıklarıma sevginin ışığıyla yaklaşıyorum.."
Eklemler:Yaşamın yön değiştirilmesi ve bunlara gösterilen kolaylıktan simgeler..
"Değişiklikleri kolayca benimsiyorum..Yaşamıma kutsal güç rehberlik ediyor.Ve ben her zaman en iyi yöne yöneliyorum"

momismyhope 20-12-2009 02:28 PM

Sevgili yeni bir hayat

Seta ya çok güzel bilinçli bir cevap vermişsin.Tebrikler.

Ben de kendimle ilgili annelik mücadelemde
sayısız negatifle sonuçlanan tedaviler yaşadım.Yakınlarda ameliyat oldum.

Şu anda rahmime konsantre olup,bebeğimin orada en iyi şekilde tutunması ve sağlıklı doğum yapmak için bu sorunumla ilgili olumlama ile ilgili yardımcı olurmusun.Çok teşekkürler...
Yolunuz ve yolum da var olan ışığımız her geçen gün çoğalsın.

yeni bir hayat 20-12-2009 03:10 PM

Sevgili momismyhope;

Yine düşünce gücüyle tedavi kitabından yaşadığın durumla ilgili bilgilere bakalım..

Yaşamın akışına direnme ve korkma ya da
ebeveyn deneyimini yaşamaya gerek duymamak,bunu istememek..

Diyeceksin ki,ben buna zaten gönüllüyüm:)

"Yaşamın akışına güveniyorum..
Her zaman doğru zamanda,doğru yerde,doğru şeyleri yapıyorum..
Kendimi seviyor ve onaylıyorum..

Şimdi yaşamımın ve düşüncelerimin sorumluluğunu üstleniyorum..
Güçlü ve dinamik bir kadınım..
Bedenimin her yanı kusursuz çalışıyor..
Kendimi seviyorum.."

Adet düzensizliği konularında da,suçluluk,korku ve dişiliğin yadsınması ele alınmış..kendine duyulan öfke.Bedenden ve kadın olmaktan duyulan nefret..

"Kadın olarak gücümü ve bedenimin doğal ve olağan işlevlerini kabul ediyorum..
Bedenimi seviyorum..adeterimi seviyorum..Herşey yolunda..
Kendimi seviyor va onaylıyorum.."

Rahim,yaratıcılığın evini simgelediği için "Bedenimle barışığım" olumlaması zaten güzel neticeler almanı sağlayacaktır..

sadece bu konuda hayatın genelinde pozitif bir bakış açısına sahip olmak da her zaman yararlı sonuçlar getirecektir..
Bu dileğinin senin ve bütünün hayrına en iyi şekilde gerçekleşmesini diliyorum..actionsmile

momismyhope 20-12-2009 05:27 PM

Sevgili yenihayat çok teşekkür ederim kardeşim.
3 gündür yoğun giriyorum.Sizlere her danıştığımda
çok isabetli ve yararlı bilgiler alıyorum.super

Hepinize çok teşekkür ediyorum.25889

Yolunuz ve yolum da var olan ışığımız her geçen gün çoğalsın.

janwayjan 20-12-2009 06:52 PM

Bi cafe de işe ilk girdigimde hareketlerinden hiç hoşlanmadıgım iki kişi çalışıyordu eski olduguKLARI için kendilerini bi halt sanan burnu havalarda tiplerdi patrona çok iyi yalakalık yapıp arkasından küfr ediyorlardı acayip insanlardı agızlarından küfür eksilmezdi ben de bu insanlar la aynı ortamda kalmak istemiyordum kendilerini uyardım degişen bi şe olmadı kimseyi degiştiremezsin mümkün oldugu kadar uzak duruyordum herkese yaka silkitmişler.. her gördügüm de bunlar burda olmazsa ne iyi olur diyodum 15_ 16 gün sonra aşagıdan gül adında bi kız aglayarak yukarı çıktı o çocuklardan biriyle tartışmış ve çocuk buna küfür etmiş ben senin .... demiş kız aglayarak yukarı geldi ne oldu gül dedim niye aglıyorsun küfür etti bana dedi müdürün yanına gitti ve söylemiş böyle böyle bi şe oldu diye müdürde gülü severdi dediki git söyle ona çıkarsın kıyafetlerini defolsun gitsin ayın 5 inde gelsin maaşını alsın gittimedi kız korkmuş döverler diyo aşagıya tel açtı çocugu çagırdı ve kendisi söyledi git 5 inde gel maaşını al diye tabi bu gidip kankasına da söylüyo beni kovdular diye diger pislik arkadaşıda o zaman bende çıkarım diyo müdürün yanına geliyor müdr diyor ikinizinde yolu açık olsun .. Bizde huzurlu huzurlu işimizi yapıyorduk onlar gittikten sonra her şey degişti insanlar rahat nefes aldı ... bu düşünce gücü degilde nedir ..

vitamin61 25-12-2009 02:12 PM

Alıntı:

Melinda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461501)
Benim de çok fazla hikayem var aslında ama evet, bilinçli olarak kullanmaya başlayınca ve başarı gelince insanın çok hoşuna gidiyor. :) Yukarıdaki örnekten aklıma geleni paylaşmak istedim sizinle.

Geçenlerde aramın bozuk olduğu ne kadar kişi varsa düşündüm ve aradaki buzları eritmeye karar verdim. Hepsiyle karşılaşmak istediğimi söyledim sadece ve abartısız o hafta bir tanesi hariç hepsi gelip beni buldular ve tamamıyla barıştım. O bir tanenin gelmeme sebebi de onu tamamen unutmuş olmamdı sanırım. Bugün onu da hatırladım, yakında çıkar gelir :D

güzelmiş...

etoiles 25-12-2009 04:14 PM

bir de ben çekebilsem...

altann 25-12-2009 04:44 PM

önce inanmak lazım tüm kalple... bende anlatayım bari zengin olmayı kafaya koydum uzuuun süredir aklımda olan bi icadı gun yuzune cıkardım daha önce kimsenin yapmadıgı ve tüm dünyada kullanılacak bi bulus enerji ile alakalı gecen profla konustum yapabilrsen adın tarihe gecer dedi uzun bi çalısma gerekecek 2 belki 3 yıl ama yapınca turkiyenin sayılı zenginlerinden olucam ... :)

yagmur7 26-12-2009 09:57 AM

Bende,bir haftadır düzenli olarak telkinleri dinliyorum ve olumlamalar yapıyorum.

İçimden sürekli,bugün beni mutlu eden sürprizlerle karşılaşacağım diyordum.Ama aşırı beklenti içine girmeden.(bu nokta önemli bence.Aşırı beklenti gerginlik yaratıyor çünkü !)

2 gündür sürprizlerle karşılaşıyorum.2 gün önce annem güzel bir kalem hediye etti.(Tam da istediğim bir şeydi.)

Dün de,cep telefonumu titreşimde unutmuşum.Yatmadan önce bakayım dedim.Mesaj gelmiş.

Bundan 4 ay önce,kişisel gelişim ve eğitim kursuna müracat etmiştim.Kabul edildiniz yazıyordu.Ve bugün başlayacağım bakalım:)

momismyhope 26-12-2009 01:41 PM

Arada bebeğimle kedim sanki gerçekten varmışçasına imgeleme yapmıştım.

Ve inanılmaz bir şey oldu.Eşim geçen hafta yoldan bulduğu duman renkli

muhteşem güzellikleki kediyi evimize getirdi.Bu olay karşısında mesajımı

almıştım.Bebeğim benimleydi ve ben anneydim.

Çekim yasası gerçekten müthiş bir güç.Lütfen yürekten inanarak kendinize

gelmesini istediğiniz herşeyi çekin.

Yolumuzdaki varolan ışık giderek çoğalsın.

ZEYNEP2 26-12-2009 09:41 PM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
13 aralık 2009 arkadaşımla buluşmaya karar verdik. birlikte kişisel gelişim yolunda maddeler koymamız ve net bir şekilde sonuçları görerek ilerlememiz gerekiyor kararı almak için polonezköy'de sıcak ve sakin bir kafe&restaurant tarzı taş evlerden birine gittik..

maddelerden biri şu idi ;

* eft, sedona , bolluk - bereket yasası üzerine bir eğitim almamız gerekiyor. ama eğitim hem kaliteli, hem detaylı , hem uzun hem de oldukça uygun olmalı diye evrene sipariş verdik

14 aralık 2009 günü hayatım değişti com sitesinden seminer maili geldi.

20 aralık pazar günü eft, sedona , bolluk bereket ile ilgili teknikleri anlatan eğitimde sizi de görmek istiyoruz.
yer : taksim ücret : 80.tl

üstelik seminerin bonusu da vardı : tüm yöntemleri anlatan cd ve seminer notları da içinde...

süper bir çekimdi...

karar verdiğimiz pazar gününün 7. günü biz seminerdeydik..

süperdi , harikaydı ve inanılmaz çekim gücümüze bir kez daha parmak basmış olduk

sevgiler

YESHAPPY 19-01-2010 09:37 PM

ıhlamur çayı yapsam mı yapmasam mı diye epeyyyy bi düşündüm, boşver yaparım bi ara;ama yapan olsa fena olmaz diye aklımdan geçirdim. Bir de baktım ki annem odamın kapısını açmış,ıhlamur çayı yaptım mutfakta, iç istersen diyo :):):) küçük müçük;ama çekim işte :) Hamdolsun :)

gunesim 20-01-2010 09:38 AM

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575976)
önce inanmak lazım tüm kalple... bende anlatayım bari zengin olmayı kafaya koydum uzuuun süredir aklımda olan bi icadı gun yuzune cıkardım daha önce kimsenin yapmadıgı ve tüm dünyada kullanılacak bi bulus enerji ile alakalı gecen profla konustum yapabilrsen adın tarihe gecer dedi uzun bi çalısma gerekecek 2 belki 3 yıl ama yapınca turkiyenin sayılı zenginlerinden olucam ... :)

buluşunu merak ettim neyle ilgili. bizim işimize yarıycakmı y789

zynp0 20-01-2010 02:28 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 580275)
ıhlamur çayı yapsam mı yapmasam mı diye epeyyyy bi düşündüm, boşver yaparım bi ara;ama yapan olsa fena olmaz diye aklımdan geçirdim. Bir de baktım ki annem odamın kapısını açmış,ıhlamur çayı yaptım mutfakta, iç istersen diyo :):):) küçük müçük;ama çekim işte :) Hamdolsun :)

Biz küçük şeylerle mutlu oldukça büyükleri de gelecek, ben inanıyorumsevincli Ben de bununla ilgili çok şey yaşıyorum, okulda ağzıma mantı tadı geliyor, eve bir geliyorum annem mantı yapmışy789 En son bir dergide yararlı yiyecek&içeceklerin arasında "domates suyu" görmüştüm şişe içindeki hali gözümün önüne geldi içiyormuşum gibi hissettim, bilerek veya isteyerek yapmamıştım canım çekmişti sadece ama çok iyi imgelemişimgirlhaha Bizim eve de uzun zamandır alınmıyordu, ertesi gün eve bir geldim annem domates suyu almış. Halbuki annem ne o dergiyi okumuştu ne de aramızda bir konuşma geçmişti, markette gözüne takılmış, almış. Annelerle kesinlikle telepatik bir iletişimimiz de var.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM.