![]() |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... 25889 956k |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bu bir çekim mi ? Emin değilim;ama olabilir sanırım :) Dün herkesle paylaşmak istediğim bir şeyi bugün sitede yazdım :) Sitede yazmak planım değildi;ama bilmeyenler varsa bilsin istiyordum :) O konuyla ilgili "benzer benzeri çeker bu durumda" diyordum dün. Bugün günayss tanışmaya bu başlıkla katıldı :) Gitar konusunu da oraya yazdım zaten :) Şükürler olsun her zamanki gibi :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... selamlar mesajlarınızı okudukca icim umutla doluyor ama bir yanımda acaba gercek mi die sorguluyor surekli. yine de basıma gelen bir olayı paylasmak istiyorum. bundan 2 sene once erkek arkadasımdan ayrıldım ve secret la tanıstım. kitapta 'ilişkiniz ne kadar kotu giderse gitsin o kişide sevdiginiz ozelliklerin 30 gun boyunca listesini yapın , duzelicek' diyordu. bende liste yapmaya basladım. beni cok sevdigini, bana cicekler aldıgını, beni surekli aradıgını yazdım listeye. cicekleri hayal ettim , dokundum , kokladım. ama istediklerim bir turlu gerceklesmiyordu. sonra birgun listeyi okudugumda yazdıgım kişinin erkek arkadasımla alakası olmadıgını farkettim ve inanmayı bıraktım. listeyi yazdıgım defteri bi koseye attım. aylar sonra hayatıma yeni birisi girdi. hayatımda yasadıgım en guzel ilişkiydi ama bazı problemler yuzunden bitti. ayrıldıktan sonra birgun listeyi buldugumda sok gecirdim cunku listede yazdıgım adam oydu. bana aldıgı cicekler bile imgelediklerimin aynısıydı. hayallerimizin pesini bırakmayalım ve inanmaya devam edelim. içimizdeki guce inanalım cunku gercekten var :) |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Bende geçen gün annemle erkek kız ilişkilerini konuşurken anneme : x hocamız olsa kesin şöyle şöyle derdi dedim. Ertesi gün hiç olmadık bir anda erkek kız ilişkilerini konuşmaya başladık ve o hoca benim bir akşam önce anneme dediğim cümleleri hiç ama hiç değiştirmeden söyledi. Tabii bende baya bir şaşkınlık oluştu (: Hadi gerçekten onları diyecek bir adam diyelim ama kelimesi kelimesine aynı şeyleri söylemesi bana ilginç geldi (: |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Gerçekten ilginçmiş:) Ben de çevremdeki insanları gözlemliyorum bu aralar. Olumlu düşünenlerin daha rahat olduklarını ve daha başarılı olduklarını görüyorum. İnanç gerçekten önemli. Benim de sınavlarım vardı misafir geleceğini öğrendim normalde misafiri çok severim ama ders çalışmam gereken zamanda onlarla yeterince ilgilenemem diye düşünüyordum. Acaba kalırlar mı diye düşündüm ama sonra nasılsa kalmazlar dedim kalmadılar ama zaten yarın bir yere gitme planları varmış yani benle alakalı değil sanırım ama nolursa olsun olumlu düşünmemiz gerektiğini anlıyorum... |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Son zamanlarda endişelerimi gerçekleştirme "yeteneğiyle" bezenmiş haldeyim. Özellikle çok mutlu olduğum anlarda bir anda adeta şimşek çakması gibi yoğun bir endişe atağı geliyor ve maalesef ben her ne kadar iptal desem, tövbe desem pozitif düşünmeye geçsem de o endişem gün içinde gerçekleşiyor. Bildiğim tüm yöntemleri denedim ama sonuç değişmiyor. Ciddi bir anksiyete sorunum var sanırım; beraberinde de obsesyon... Belki de kimyasal destek almalıyım... Siz ne önerirsiniz? |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Diğer taraftan, çekim yasasının kesinlikle istemekte şüpheye düşmediğimiz herşey için işlediğini farkettim. Bir şeyi çok istiyor ama içten içe ona sahip olmakla ilgili kırıntı kadar bile korku besliyorsanız o şeyin gelişini engelliyor ya da geciktiriyor. Ya da hiç düşünmediğiniz farklı formlarda gelmesini sağlıyor. En azından bu bende hep böyle oluyor. O endişeyi temizledikten sonra eğer hala içimde istek kalmışsa ( yani gelmemesi yüzünden şevkim kırılmamışsa) muhakkak elde ediyorum. |
Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz... Alıntı:
|
|
iyileşmeniz dileğiyle.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 AM. |