![]() |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- arkadaşlar yazma işini nası yapıcaz ben tam anlayamadım :) 1 kere mi yazıcaz,her gün mü? sürekli yazarsak blokaj oluşturabiliriz demiş bazıları. Birde ilk mesajda bahsedilen 2 ay içinde birinden çikolata gelecek olumlaması, şimdiki zamanda nasıl yapılabilir ki? bana 2 ay içinden birinden çikolata geliyor diyemi:D saçma bi cümle değil mi?:):) merak ettim sadece,yoksa yazılanlar çok açıklayıcı:) |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- evet cevaplarla dolup taşmış ne güzel :D:D |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- buna yazacaktım ama unutmuşum :) niyet bir kere yapılır, sonra unutulur. ama bir seçim yapıyorsan ya da bir huyunu değiştirmek istiyorsan bunu sürekli tekrar etmende fayda var. |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Alıntı:
ama yazıda pek niyet olarak bahsetmiyo, mesela ben şimdi ayda 400 lira harçlık almak istiyorum. Bunu defterime her ay düzenli 400 lira harçlık alıyorum' diye yazdım örnekteki gibi. Yeterlimidir bu ? Yada yanlış mı? |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- ama 400 lira şuan ihtiyacın olan para. kendini buna şartlarsan, ilerde napıcan :D ihtiyacım olan para bana düzenli bir şekilde ve kolaylıkla geliyor olumlaması güzel. bunu her gün yapabilirsin. ayrıca ek olarak bir niyet de yapabilirsin. niyeti kendin yap. olumlamadan biraz daha uzun olabilir. ama cümleleri kısa ve net kur. anlaşılır olsun. kendinden emin ol ve şimdiki zaman ya da geniş zaman kullan. oluyor, olur gibi. niyeti kağıda yazıp, okuyup, kağıdı katlayıp bir kenara koyabilirsin mesela |
dediğin olumlamayı yapayım o zaman,teşekkürler. Ama şuanda kendini sevme olumlaması yapıyorum, onun bitmesini bekliyim bari:( niyeti de parayla ilgili yapıcam dimi ? |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- aslında birden fazla olumlama aynı anda yapabilirsin ama etkili olması açısından olumlamaları teker teker çalışman çok güzel. sadece para ile sınırlı tutma. bolluk bereket ve refahı hayatıma çekiyorum gibi bir olumlama olabilir mesela. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM. |