![]() |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Olumlamaları belirli bir süre sistematik olarak tekrar etme sebebi evrene olan güvensizlik değil, zihninizi istediklerinize programlamaktır. Bu ikisi birbirine karıştırılmamalıdır. Çünkü bu sistemli çalışma sayesinde zihniniz endişe ve kuruntudan uzak kalmaya programlanacak ve negatif düşünceler üretmeyecektir. Ola ki yine de olumsuz bir düşünce zihninizden geçti, burada hemen “İPTAL” tuşunu devreye sokmak ve kocaman bir “İPTAL” demek yeterli olacaktır. söyle de bir şey var yalnız. Birinci yazıda sürekli yazdığından bahseder yazar. Aklına olumsuzluklar geldiğinde ise iptal yazmasını önerir hocası.. niyetlerimi yazdım ve içimdeolacakmış hissi var. bakalım ne kadar sürede olacak.. niyetlerime reiki vermem iyi olur sanırım. :D |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- uygulayıp başaranlar varsa ve yazarlarsa çok mutlu oluruz... |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Merhaba Vitamin 61; "Evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın" yazılarını ben yazmıştım ve bu yazılar tamamen kendi tecrübelerimden oluşuyor. İşe yaradığını ve uygulandığında olumlu sonuçlar alındığını bizzat deneyimledim, deneyimliyorum, deneyimleyeceğim... Sevgiler |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- gerçekten mi . her konuda geçerli mi . insan ilişkileri vs de de . bu aralar buraya pek yazı yazılmıyor bu yazılar bana umut oluyordu . deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. teşekkürler iyi ki varsınız... |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- pozitif ßakmak Her konuda oLmasada ßir çok konuda işe Yarar Taßiki Yaşayacağımız oLumsuz şeyLer oLacak ama negatife - negatif YakLaşmamak gerekir aksine akLımızdan çıkarıp pozitif düşünmemiz gerekir |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Ben bugüne kadar bir konu hariç, her konuda geçerli olduğunu gördüm. O bir konu da belirli biri ile (mesela platonik aşkınız) sevgili olmak, evlenmek vs. gibi dilekler olmuyor. İişkilerde ihtiyacımız olan ve arzuladığımız şeyleri sıralayıp, bunları karşılayacak birini ve onun da istek diklerini bizde bulmasını istemek gerekiyor. Bu durumda çektiğimiz kişi zaten bize uygun olur. |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Alıntı:
|
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Alıntı:
ruhsal konularla ilgilenenler bilirler; ruh, zihin ve beden üçlüsünü birbirinden ayıramayız. eğer biri ile ilgili bir çalışma yapacaksak, diğeri de bu çalışmaya eşlik etmeli. Olumlamalar ile ilgili anlatılanlar genellikle zihin ve ruh kısmını kapsarken, bedenden bahsetmez. Oysa yapacağımız çalışmalarda daha hızlı netice alabilmemiz için bedenimizi de onun frekansını düşüren besinlerden uzak tutmamız gerekir. Bu yazıda saydıklarım ise bedenin frekansını düşüren besinlerin sadece minicik, minicik bir kısmıdır. Bir kısmından uzaklaştığınızda bile elde edeceğiniz etki epey farklı oluyor. Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsanız, o isteğinizi elde etmek için yapacağınız çalışmalarınız süresince çaydan da uzak kalabilirsiniz sanırım. Sevgilerimle Yurdahal |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- çay ağır bir yasak olmuş :) |
Cevap: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- bu konuda çok güzel olmuş teşekkürler ellerinize sağlık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM. |