Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız EVRENE BAĞLANMAYI YENİDEN HATIRLAYIN 2 “Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır” Russell L. Ackoff Kocaman bir “İPTAL” Geçen yazıda bahsettiğim “İPTAL” çok basit bir çalışma olmasına rağmen, farkındalığınızı artırmak ve zihninizi kontrol etmeyi öğrenmek için çok etkili bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2008, 03:31 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 416
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

EVRENE BAĞLANMAYI YENİDEN HATIRLAYIN 2
“Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır” Russell L. Ackoff





Kocaman bir “İPTAL”



Geçen yazıda bahsettiğim “İPTAL” çok basit bir çalışma olmasına rağmen, farkındalığınızı artırmak ve zihninizi kontrol etmeyi öğrenmek için çok etkili bir yöntemdir.



Bu çalışma sayesinde bir süre sonra, zihninizde farketmeden beliren düşünceleri yakalamayı ve onları süzmeyi öğrenirsiniz. “İPTAL” çalışmalarınızın ilk filtresidir.



Bu süzgeçten sadece sizin izin verdiğiniz sözler, duygular, düşünceler ve cümleler geçebilir. Filtreden geçen herşey arınmış, pozitif, iyi niyetli, sevgi dolu ya da nötr durumdadır.



Geçen yazımı okuduktan sonra bu çalışmayı yapmaya karar verenler, aslında günlük hayatımızda ne kadar çok “İPTAL” tuşuna basmamız gerektiğini farketmişlerdir.



Bir yandan “İPTAL” çalışmanızı günlük hayatınızda sürdürürken, diğer yandan bundan sonraki aşamaya geçelim isterseniz.



Olumlamalar, size özel, sizim seçtiğiniz mıknatıslardır. Olumlamalarınızı belirlerken hayatınıza ne çekmek istediğinize karar vermelisiniz. Ardından bunu en basit cümlelerle, şimdiki zamanda, şu an sahipmiş gibi, pozitif bir kurguyla yazmalısınız.



Olumlamalarda “istiyorum, olacağım, olacak, vs.” gibi geleceğe yönelik cümlelere yer yoktur.



Tüm varoluş anın içindedir ve yaşam sadece anda mevcuttur. Evren bilinci de sadece anda vardır. Onun geçmişi ya da geleceği yoktur. Hep şimdidedir.



Evren bilincinde “gelecek” hep “gelecek” olarak kalır. Zaman farklılıkları sadece bizim göreceli dünyamıza aittir.



Bu yüzden bu altın kuralı unutmayın. İsteğiniz her ne olursa olsun mutlaka “şimdiki zaman” da olsun.



Olumlamalarınızın içinde kişisel gelişimden tutunda, sevgi, maddesel arzular, başarı, mutluluk, sağlık, ..... her şey olabilir.



Buradaki sınır sizsiniz.



Başlangıçta “az isteyeyim, şimdilik ancak bunu başarabilirim, bu benim ilk denemem” diye düşünürseniz, size az gelecektir. Çünkü isteğiniz budur.



Hemen başlar başlamaz “ ne istersem gerçekleşir” inancına sahipseniz, o zaman daha ilk siparişte istediğinizi alabilirsiniz.



Burada miktarı ve süreyi sizin inancınız belirler.



Bir önceki yazımda bazı olumlamalarımdan bahsetmiştim.



O dönem bir arkadaşım da benimle birlikte pozitif düşünce eğitimi alıyordu.



Ancak arkadaşım, işin sihri kaçar diye olumlamalarımızı birbirimizle kendi kurrs sonuna kadar paylaşmamamızı istemişti. Üç ayın sonunda birbirimize olumlamalarımızı gösterdik.



Arkadaşım, üç ay içinde herhangi birinden bir paket iyi bir marka çikolata gelmesini istemişti. Olumlaması da bu yöndeydi. Gerçekten de iki buçuk ay içinde hiç beklemediği birinden bir kutu çok lezzetli çikolatasına kavuştu. Çikolataları bizimle paylaştı, ancak yine de bunun olumlaması olduğunu bize söylememişti.



Ben ise, daha iyi bir iş ve yeni bir araba için olumlama yapmıştım ve olumlamalarımda süre de koymamıştım.



Evren her ikimizinde isteklerini gerçekleştirdi.



Hocamız bizi isteklerimiz ile ilgili olarak hiç yönlendirmedi. İstediklerimizin gerçekleşmesi ve gerekli inanca sahip olmamız için, onları hiçbir etki altında kalmadan kendimiz belirlemeliydik. Bize sadece “isteyin, gerçekleşsin” dedi. İsteklerimizin sınırları tamamen kendimize aitti.



Olumlamaları zihninizdeki klasörlere yerleştirebilmeniz için, onları bir süre tekrar etmelisiniz. Zihninizin alıcılarının en açık olduğu saatler gece uykudan hemen önce ve sabah uykudan uyandığınızdadır.



Bu yüzden bu saatleri iyi değerlendirmek gerekir.



Olumlamalarınızın etkili olması için, bu saatlerde onları mutlaka kendinize tekrarlayın.



Taa ki zihniniz bu olumlamaları kabul edene kadar, yani kayıtsız şartsız inancınız oluşana kadar.



Bu süre bazılarınız için 3 gün, bazılarınız içinse 40 gün olabilir. Kavuşma heyecanını yitirmeden sabırla geçirilmesi gereken bir süreç.



Ancak altını çizmeliyim; bu çalışmalardaki en önemli faktör güvendir. Evrenin isteğimizi gerçekleştireceğine dair güven.



Güvendiğiniz dostunuzdan ya da yakınınızdan bir şey istediğinizde onu sadece bir kere söylemeniz yeterlidir. Çünkü onun bunu yerine getireceğine inandığınız için talepte bulunursunuz.

Evren size en güvenilir dostunuzdan daha yakındır. Aranızdaki bağ anne-çocuk arasındaki bağdan bile güçlüdür.



Bu yüzden olumlama çalışmalarınız dışında, lütfen güvensizlikten kaynaklanan tekrarlardan uzak durun.



Hatta olumlamalarınızı düşünmeyin bile. Üzerinde fazla düşünerek blokaj oluşturabilir, güveninizi yitirebilirsiniz.





Olumlamaları belirli bir süre sistematik olarak tekrar etme sebebi evrene olan güvensizlik değil, zihninizi istediklerinize programlamaktır. Bu ikisi birbirine karıştırılmamalıdır. Çünkü bu sistemli çalışma sayesinde zihniniz endişe ve kuruntudan uzak kalmaya programlanacak ve negatif düşünceler üretmeyecektir.



Ola ki yine de olumsuz bir düşünce zihninizden geçti, burada hemen “İPTAL” tuşunu devreye sokmak ve kocaman bir “İPTAL” demek yeterli olacaktır.



Olumlamalara başlar başlamaz farkındalığınızı artırmalı ve çevrenizde/içinizde olan bitene dikkat kesilmelisiniz.



Bir yerden gelen bir davet, sizi isteğinize ulaştırabilecek yol olabilir. Ya da zihninizde birden beliren bir arkadaşınızın ismi, evrenin onu aramanız için bir sinyali olabilir. Hatta ardından o kişi “tesadüfen” karşınıza çıkarabilir. Tesadüf yoktur. Bu gibi durumları değerlendirin. O arkadaşınızdan duyacaklarınız sizi ihtiyacınız olan tarafa yönlendirebilir.



Lütfen sezgilerinize ve çevrenize dikkat edin. Evren sizi birçok değişik yoldan isteklerinize kavuşturacaktır.



Günlük hayatınızda hiçbir olayı hafife almayın ve özellikle dikkatinizi çekmeye çalışan olayları önemseyin. İlk başta bazı şeyler gözünüze çok hoş görünmese de, sizi nereye yönlendireceğini bilemezsiniz.



Bunların hepsi evrenin birer işaretidir. Evrenin kuryesi yoktur. O paketini size ulaştırırken maddi/manevi herşeyi, insanları, olayları, duyguları, sezgileri, rastlantıları, rüyaları, sözleri vs. paket servisi olarak kullanabilir.



Evet, ilk filtreniz olan “İPTAL” çalışmanıza bir de “Olumlama” mıknatısı ekledik.



İkinci bir filtre olarak, fiziksel bedeninizle sıkı bir bağlantı halinde olan enerji bedeninizi evrenle yeniden uyumlamak için bazı çalışmalar yapmanız gerekiyor.



Unutmayın, evrenle bağlantı halinde olmak sadece isteklerinizin gerçekleşmesi için değil; aynı zamanda huzurlu, mutlu, sağlıklı bir hayat içinde gereklidir.



Fiziksel bedeninizi ve enerji bedeninizi evren ile uyumlamak için gerekli çalışmalardan sadece bir kaçına bu yazımda değineceğim. Bunlar, olumlamalarla birlikte başlamak için yeterli olacaktır.



Bedeninizi arındırmak için, bu çalışmalar süresince







çay, kahve ve gazlı içeceklerden uzak duruyorsunuz.



Sabah kalkar kalkmaz aç karnına sıcağa yakın ılık su içiyorsunuz. Gün boyunca sıvıya ihtiyaç duydukça bol bol yine aynı şekilde sıcağa yakın ılık su içmeye devam edin.



“İPTAL” ve “OLUMLAMA” çalışmalarınızın yanında, bir de yukarıdaki basit kuralı uyguluyorsunuz.




Sevgiyle kalın

kaynak : http://www.bonadea-astroloji.com/

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 04:17 PM   #2 (permalink)
ziyaretcixy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

2 bölümüde bir solukta okudum çok teşekkür ederim
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 04:38 PM   #3 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Canım çok güzeldi bende deniyorum .Sabah akşam şükürlerimi yapıyorum buna günlük olumlamalarımıda ekleyeceğim .Hatırlatığın için sağol.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 08:35 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

çok güzeldi mücevherim 1 +2 inşallah devamı vardır
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 09:59 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 96
Tesekkür: 2
60 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaprakk will become famous soon enoughyaprakk will become famous soon enough
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler...

Birkaç soru sormak istiyorum...

Ben 2 senedir iş aramaktayım.Tam güzel istediğim gibi bir iş buldum diyorum.Son anda olmuyor...Üstelik çekim yasasını da uyguluyorum.İş konusundaki bütün fırsatları değerlendirdiğme inanıyorum...

Aşk konusu da aynı tam aradığım kişiyi buldum diyorum...ilşki kısa sürüyor ayrılıyoruz...Üstelik olumlu düşünen de bir insanım...

Bu konularda eğitim almış bir insan olarak, iş ve aşk konusunda verebileceğin tavsiyeler varsa...bekliyorum arkadaşım...
yaprakk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2008, 09:06 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 416
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

arkadaşlar bir yanlış anlama var ve bu da tamamen benim hatam.
ben bu yazıyı bir kaynaktan alıntı yaptım. ama evde bir yandan benim yaramaz bebişle
uğraşıp bir yandan makaleyi göndereyim derken altına alıntıdır yazmayı unutmuşum .
bunu sorular gelince fark ettim maalesef. şimdiye kadar yazdığım mesajlarda alıntı olanlara bu
ibareyi mutlaka eklemişimdir ama maalesef böyle bir hata oldu. lütfen kusura bakmayın. 96
makale çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim ve faydalı olacağına da inanıyorum.
ben olsa olsa iyi bir öğrenci olabilirim ustalık, üstatlık veya hocalık bu sitede sizlerinde tanıdığı o
eşsiz insanlara özgü bir durum. tühhh hay Allah bak şimdi.....
__________________
Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2008, 09:57 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 96
Tesekkür: 2
60 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaprakk will become famous soon enoughyaprakk will become famous soon enough
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Sorun değil wave

Ama yazı çok güzelmiş .Bu alıntıyı hangi kaynaktan yaptını öğrenebilir miyim? Çok ilgimi çekti super
yaprakk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2008, 10:53 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 416
Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Alıntı:
yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler...

Birkaç soru sormak istiyorum...

Ben 2 senedir iş aramaktayım.Tam güzel istediğim gibi bir iş buldum diyorum.Son anda olmuyor...Üstelik çekim yasasını da uyguluyorum.İş konusundaki bütün fırsatları değerlendirdiğme inanıyorum...

Aşk konusu da aynı tam aradığım kişiyi buldum diyorum...ilşki kısa sürüyor ayrılıyoruz...Üstelik olumlu düşünen de bir insanım...

Bu konularda eğitim almış bir insan olarak, iş ve aşk konusunda verebileceğin tavsiyeler varsa...bekliyorum arkadaşım...
sevgili yaprakk cım, şimdiye kadar edindiğim bilgiler ışığında ve kendi hayat tecrübelerimi de
göz önünde bulundurarak derim ki sanırım bu konularda blokajların var. o nedenle çekim yasasını
uygulayamıyorsun.

bence isteklerini hedeflerini bir deftere/ kağıda döktükten sonra her biri
üzerinde teker teker yoğunlaş, ne hissettiğini fark et. yani mesela iyi bir işim olmasını seçiyorum dedin.
bu cümleye odaklandığında içinde bir yanma, düşüncelerinde bir soru işareti, aklının köşesinde bile olsa
küçücük bir muhalefet var mı? mesela hemen şöyle bir şey aklına gelebilir "iyi bi işin olmasını seçiyosun
ama sanki seçeceğin bi iş var da" gibisinden... attım kafadan tabi bu tepkiler kişiden kişiye değişir ve kişiye
özeldir. işte bu en ufak düşünce kırıntıları bile o hedeflerimizin olmasını engellemekte ve önlerinde blokaj
oluşturmaktadır. bu blokajları temizlemenin çok değişik yolları var. sitede bu konularda çok güzel açıklamalar var.
mesela ben 2 gündür deep peat yöntemini uyguluyorum blokajlarımla ilgili. hem çok kolay. hem de çok hoş.
uyguladığımda içimi bir huzur ve mutluluk duygusu kaplıyor. tavsiye ederim.

canım, sakın isteklerin konusunda olmayacağına dair küçük de olsa olumsuz bir inanç barındırma zihninde. matrix'e hükmedin de maximumelix bunu çok güzel açıklamış. Allah bizleri yaratırken yani tüm insanları, kendi ruhundan üflemiş. biz de ondan bir parça olduğuna göre ve o yaratırken ol demesi yettiğine göre bizlerin de böyle
şüpheleri içimizden atmamız gerekiyor. ancak o zaman gerçek çekim yasası uygulayıcıları olacağımıza
inanıyorum.

bu zamana kadar gerek aile gerek çevremizden kasıtsız olarak hep olumsuz bir takım
telkinlerle bu hayata atıldık.bazen bir bakış, bir söz bile bu anlarımızı çağrıştırıp bizlerin cesaretini tuz buz
edebiliyor. o nedenle yüzeyde bunları ,bu blokajları temizlemeye başladığında bunların geçmişten gelen
derin bağlantılarını da yavaş yavaş çözdüğünde bu iş çok kolay bir hale gelecektir canım.

çekim yasası çok güzel bir şey. ve biz istesek de istemesek de her an olan bir şey. ama önemli olan onu isteklerimiz doğrultusunda kullanabilmek. beklentilerimize dikkat etmemiz gerekiyor bu nedenle. dikkatini çekmek isterim
isteklerimize demedim. çünkü hayat bizlere isteklerimizi değil beklentilerimizi verir. buna da beklenti yasası denir.
iyi bir iş istiyorum. bunu seçiyorum ve bu benim isteğim. evet ama beklediğim ne. işe başvuranları gördüğümde
bir anda içimden biraz zor alırım diye bir şey düşünmüş olsam da o bir anlık düşünce benim o anda seçip kendime
çektiğim işi iptal etmeye yetecektir.

o nedenle bu iptal makalesini sizlerle paylaşmak istedim. çünkü olumsuz düşünceyi olumlularla değiştirmek büyük bir farkındalık ve beceri isteyen bir iş. oysa bizler yani bir çoğumuz henüz o beceriye sahip olamadık.(inşallah olacağız elbet) o nedenle olumsuz düşünceyi fark ettiğimiz anda "İPTAL" demekle bilinçaltımıza giden o olumsuzluk modelini sıfırlayacak ve kendimize çektiğimiz o işin bize gelmesini engellememiş olacağız. Ben bunu Nil Gün' ün bir yazısından almıştım.

Hayat bize biz ondan neyi bekliyorsak onu getiriyor canım. Beklentilerimiz hep olumlu olsun.
İnsanın sevdiğinin kendisini aldatacağı şüphesine düşüp böyle bir beklenti içine girmesi halinde mutlaka aldatıldığını gördüm ben. bunu her alana yayabiliriz . iş konusunda eş konusunda aşk konusunda her alanda bu örnekler sınırsız. lütfen öncelikle blokajlarımızdan kurtulalım. o zaman bilim adamlarının sıfır enerji noktası dedikleri kuantum alanla yani tanrısal zihinle birlikte yaratım sürecimiz çok daha hızlı ve net olacaktır diye düşünüyorum.

__________________
Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-09-2008, 03:17 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Sevgili arkadaşlar,

Bu makale de bana aittir.

Sevgilerimle
Yurdahal
www.bonadea-astroloji.com
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-09-2008, 03:24 PM   #10 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

merhabalar ..

genelde eklediğimiz yazıların altında kaynakçalarımızı belirtmekteyiz..

elbette kaynak olarak gösterilmeniz gerekmekteydi..

sevgili mücevher arakdaşımız şu anda online değil.. onun adına değişiklileri ben yaptım..
kendisi şu an aktif olsaydı mutlaka değişikliği kendisi yapardı..

sizden önce değerli yazılarınız sayfalarımızda yerlerini aldılar..

aktardığınız tüm bilgiler için teşekkür ederiz...

sevgiler..


Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bir yanlış anlama var ve bu da tamamen benim hatam.
ben bu yazıyı bir kaynaktan alıntı yaptım. ama evde bir yandan benim yaramaz bebişle
uğraşıp bir yandan makaleyi göndereyim derken altına alıntıdır yazmayı unutmuşum .
bunu sorular gelince fark ettim maalesef. şimdiye kadar yazdığım mesajlarda alıntı olanlara bu
ibareyi mutlaka eklemişimdir ama maalesef böyle bir hata oldu. lütfen kusura bakmayın. 96
makale çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim ve faydalı olacağına da inanıyorum.
ben olsa olsa iyi bir öğrenci olabilirim ustalık, üstatlık veya hocalık bu sitede sizlerinde tanıdığı o
eşsiz insanlara özgü bir durum. tühhh hay Allah bak şimdi.....
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2-

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası evrene bağlanmayı yeniden hatırlayın -2- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız EVRENE BAĞLANMAYI YENİDEN HATIRLAYIN 2 “Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır” Russell L. Ackoff Kocaman bir “İPTAL” Geçen yazıda bahsettiğim “İPTAL” çok basit bir çalışma olmasına rağmen, farkındalığınızı artırmak ve zihninizi kontrol etmeyi öğrenmek için çok etkili bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.