Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz > Eğitim Seminerlerimiz > Bursa Seminerlerimiz

Uyarılar

Bursa Seminerlerimiz Bursa İli İçerisinde Yapılacak Seminerlerimiz

7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Eğitim Seminerlerimiz ve Bursa Seminerlerimiz 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Seminerimiz ücret iade garantilidir.Eğer memnun kalmazsanız seminer sonunda ücret iadesi alabilirisiniz. Hayatım Değişti Bursa Seminerimizin tarihi 7 Haziran. Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!! Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz. Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video 3 Seminer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bursa Seminerlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Bursa Seminerlerimiz nerededir kimdir Bursa Seminerlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bursa Seminerlerimiz hipnoz Bursa Seminerlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bursa Seminerlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bursa Seminerlerimiz kuantum düşünce kitap haberi

7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-05-2009, 06:47 PM   #1 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Seminerimiz ücret iade garantilidir.Eğer memnun kalmazsanız seminer sonunda ücret iadesi alabilirisiniz.

Hayatım Değişti Bursa Seminerimizin tarihi 7 Haziran.
Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!!

Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz.
Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video

3 Seminer 5 konu aynı gün bir arada ayrıca 2 konuda hediye cd ve katılım sertifikası
Seminer Tarihi ve Yeri:

Seminerimizin gerçekleşeceği Osmangazi'de ki Gold Otel: HOTEL GOLD 3 - EVINIZE HOSGELDINIZ



Seminer Süresi:Saat 11:00 ile 18.30 arası…
11:30 / 12:00 arası kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir..

Seminer Konuları:1-Subliminal Teknikler 2-Eft 3-Deep Peat 4-Sedona 5-Bolluk Bereket-Zenginlik


Seminerlerimiz'de amaç hayatımdegisti.com ismine yakışır şekilde gerçekten değişim sağlayan uygulamaları öğrenmenizi sağlamaktır.


Eğitimi Kimler Verecek?

Atakan Sönmez:Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümünü Bitirdi.Nlp Eğtimi Aldı.Ses frekans bilgisini de kullanarak Dünyada ilk kez ritmli okuma tekniği ile telkinler kaydetti ve büyük başarı sağlandı.Dünyada ki en geniş kapsamlı 2006 yılından beri aktif olan 45.000 üyeli hayatimdegisti.com sitesinin kurucusudur..Subliminal tekniklerin kullanımı ile ilgili bilgi verecek.Tüm yaşamınız boyunca kullanabileceğiniz somut değişimlere yol açan bilgiler.

Abdulah Canıtez:Halen Aksiyon Danışmanlık Bünyesinde eğitmen ve öğrenci koçu olarak çalışan Abdullah Canıtez eft,deep peat sedona,precision (hedef belirleme) eğitimleri dahil bir çok eğitim aldı.Bir çok seminerler verdi.Haftalık olarak uydu yayını yapan bir tv programına katılmaktadır.
Özellikle akıcı anlatımı ile dikkat çeken Abdullah Canıtez eft deep peat sedona tekniklerinin uygulamalarını anlatacak. Ayrıca öğrenci koçluğu yaptığı için öğrencilere nasıl yaklaşılması gerektiği ders çalışma için çıkan engeller konusunda başarı tüyoları verecek.

Özlem Şahin:Reiki & Spritual Healing Master ve Kuantum Yaşam Koçu:Bolluk bereket dahil bir çok eğitimlere katılmıştır.Son derece titiz ve özenli bir şekilde hazırladığı sunumu ile bolluk bereket zenginlik konusunda ki dirençlerinizden kurtulmanızı sağlayacak hem de kişisel gelişim konusunda ki püf noktaları öğrenmenize destek olacaktır.

*Seminer de çok konu var tanıtım semineri mi olacak eft yi subliminal'i bolluk bereketi öğrenebilecek miyim?

Seminer de çok konu olmasına rağmen konuların uygulamaları anlatılacak bu sayede öğrendiklerinizi uygulayabileceksiniz.

*Seminer'de hediye dökümanlar verilecek mi?
Seminer'de normalde değeri 50 tl olan subliminal telkin cd si özel kutu içerisinde ücretsiz verilecektir .Bu cd Atakan Sönmez tarafından hazırlanacak.Ayrıca 20 tl değerinde reiki master Özlem hn'in hazirladiği bolluk bereket meditasyon cd'si verilecektir.Eft ile ilgili bir adet video ve seminer sunum notları cd'ye eklenecektir.

Katılımcılar yanlarında sürekli olarak taşıdıkları bir objeyi getirirlerse (özellikle yeşim, akik, kuarz v.b. gibi taşlar) özel bolluk bereket enerjisi ile programlanacaktır.)

Seminer Ücreti Hakkında ve katılım için yapmanız gerekenler.

Seminer Ücreti 80 tl dir...
Bu ücreti banka havalesi ile yatirabilirsiniz.Bunun için;
seminer@hayatimdegisti.com
adresine mail atıp hesap no istemelisiniz.
Dilerseniz bu formu gönderip bilgi alınız.
Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri - Bize Yazin

Ek Bilgiler:
Seminerin tekrarı olacak mı?
Her hafta seminer yapmamaktayız.Bu seminerin tekrarı Bursa'da uzun süre olmayacak.Değişim tekniklerinin anlatıldığı sonuca odaklı bir seminer olacak.

Katılım Sayısı Sınırlı mı?
Salonun alabileceği maksimum bir sayı vardır.Bu nedenle rezervasyonlarınızı son güne bırakmayınız.

Seminerlere Katılanlar Memnun Kalıyor mu?
Şimdiye kadar yaptığımız seminerlerden memnun ayrılmayan olmadı.Bir çok konu içerdiği için mutlaka biri yada bir kaç tanesi size hitap edecektir.
Katılımcılara Bilinçaltı Teknikleri Katılım Belgesi verilecektir.


İrtibat Telefon: Atakan Bey: 0539 559 64 22
Kredi kartı ile odeme için bu linki kullanınız taksitle alabilirsiniz

7 haziran bursa semineri, #18077761 Gittigidiyor.com

gelen talepler üzerine gerekli katılımcı sayısına ulaşılırsa 06. haziran. 2009 cumartesi günü reiki 1 eğitimi verilecektir..

eğitim içeriği ile ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki linkte görebilirsiniz;



http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/371933-6-haziran-bursa-reiki-1-egitimi.html#post464856

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 12:25 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 61
Tesekkür: 121
69 Mesajinıza toplam 469 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lale85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

redflowers seminerin bursada olmasına sevindim ama bi konu eksik neden iki nokta tekniği yok seminer konuları arasında diğer seminerlerde vardı doğrusu benim önceliğim iki noktadan yana yani en çok seminere bu yüzden gelmek istiodum gerçi o olmasa da seminerin güzel geçicenden eminim
lale85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 12:56 AM   #3 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Merhaba Lale85.

2 nokta tekniği kitabı okuyanlar için bilinen bir yöntem, fakat seminerlerimizde kitabı okumayan katılımcılarımızda çoğunlukta. Bu yüzden kafalarda soru işaretleri kalıyordu.

Mümin Bey' de bu konuda varolan bilgilerini pekiştirmek için Kuantum ile ilgili eğitimlere katılmaya karar verdi. Alacağı eğitimlerden sonra tekrar aramıza dönecektir.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2009, 02:41 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 61
Tesekkür: 121
69 Mesajinıza toplam 469 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lale85 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Lale85.

2 nokta tekniği kitabı okuyanlar için bilinen bir yöntem, fakat seminerlerimizde kitabı okumayan katılımcılarımızda çoğunlukta. Bu yüzden kafalarda soru işaretleri kalıyordu.

Mümin Bey' de bu konuda varolan bilgilerini pekiştirmek için Kuantum ile ilgili eğitimlere katılmaya karar verdi. Alacağı eğitimlerden sonra tekrar aramıza dönecektir.

Sevgiler.
tamam cnm anladım ben kitabı okuduğu halde anlamayan bi insanımda ondan dert etmiştim
lale85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 07:38 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
sigortaci is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Diğer şehirlerde de seminerleriniz olacak mı ? Mesla Eskişehir de...
sigortaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 01:30 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 68
Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

mersin diyorum hep zamanı var demekki sizlerle tanışmamın aşmam gereken şeyler var daha görüşmek ümidiyle sevgi ve ışıkla kalın bir gün yolumuz birleşecek bunusabırsızlıkla bekliyorum.tdeşekkürler
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2009, 05:40 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 6
Tesekkür: 2
6 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Y@K@MQZ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

inş.bir dahaki sefere mersin'de olursunuz bekliyoruzzzzzzz
Y@K@MQZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2009, 12:41 AM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KemaLl is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

off harika olmus ben geliyorum :)
KemaLl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2009, 12:50 AM   #9 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Alıntı:
sigortaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Diğer şehirlerde de seminerleriniz olacak mı ? Mesla Eskişehir de...
Şimdilik Eskişehir ile ilgili bir programımız yok, fakat gerekli katılım sağlanırsa gelebiliriz, neden olmasın :)


Alıntı:
asi_mavi2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mersin diyorum hep zamanı var demekki sizlerle tanışmamın aşmam gereken şeyler var daha görüşmek ümidiyle sevgi ve ışıkla kalın bir gün yolumuz birleşecek bunusabırsızlıkla bekliyorum.tdeşekkürler
Asi_mavi'cim Mersin için de bir şey söyleyemiyorum ama Mersin le Antalya yakın sanıyorum birbirine. Bursa'dan sonra Antalya seminerimiz olacak büyük ihtimalle. Belki orası kısmetindir seninde. Ne dersin?

Alıntı:
Y@K@MQZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inş.bir dahaki sefere mersin'de olursunuz bekliyoruzzzzzzz
:)
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-05-2009, 11:08 PM   #10 (permalink)
 
mg45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 16
Tesekkür: 57
15 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mg45 will become famous soon enoughmg45 will become famous soon enough
Exclamation Cevap: 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Evet antalya yakın ama çok yakın değil umarım mersinde de olur.Sabırsızlıkla bekliyorum!!!
mg45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bursa, degisti, hayatim, haziran, semineri

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri

Eğitim Seminerlerimiz ve Bursa Seminerlerimiz 7 Haziran Bursa Hayatım Değişti Semineri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Seminerimiz ücret iade garantilidir.Eğer memnun kalmazsanız seminer sonunda ücret iadesi alabilirisiniz. Hayatım Değişti Bursa Seminerimizin tarihi 7 Haziran. Özet videolar konuklar için sayfa sonunda!!! Üyelik girişi yaptıysanız bu linkten video izleyiniz. Hayatım Değişti Seminerleri Özetler on Yahoo! Video 3 Seminer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bursa Seminerlerimiz telkin cd indir izle İstanbul Bursa Seminerlerimiz nerededir kimdir Bursa Seminerlerimiz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bursa Seminerlerimiz hipnoz Bursa Seminerlerimiz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bursa Seminerlerimiz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bursa Seminerlerimiz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.