|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
| Bu müziklere dikkat Bu bölümde olumsuz içerik tespit ettiğiniz müzikleri yazınız |
Hayatım Değişti Kafesi de ve Bu müziklere dikkat Forumumuzda Bulunan pozitif şarkılar ;) Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor pozitif şarkılar ;) için kişisel gelişim konusunda www compozitif şarkılar ;) rica ederim arkadaşlar hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 (permalink) | ||||||||||||
![]()
Tesekkür: 1,220
369 Mesajinıza toplam 1,376 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
rica ederim arkadaşlar hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz
beğeni butonu :) |
||||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın mendeseva19 ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: |
|
|
#12 (permalink) | ||||||||||
|
Çevirmen
![]()
Tesekkür: 774
333 Mesajinıza toplam 1,244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() |
Sertap Erener; KUMSAL ve Nil; BEN APTAL MIYIM? şarkılarının üzerine motivasyon ve enerji veren şarkı tanımıyorum. Tamamen şahsi fikrim. Fakat tavsiye ederim. "Yemem ben artık bunları"... :)
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın Bluepebbles ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#13 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
merhabalar nerde indiriyosun yani söyleyen kim
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın julia1240 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | mendeseva19 (15-08-2010) |
|
|
#14 (permalink) | ||||||||||
|
Üsteğmen
![]()
|
cok tesekkurler bende indiriyorum.
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın matri ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | mendeseva19 (15-08-2010) |
|
|
#15 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
teşekkürler
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın smlrnk ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | mendeseva19 (15-08-2010) |
|
|
#16 (permalink) | ||||||||||
![]()
Tesekkür: 1,220
369 Mesajinıza toplam 1,376 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
levent artan die bbiri sanırm.. güzel şarkılar ama ;) dinleyin
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın mendeseva19 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | mendeseva19 (15-08-2010) |
|
|
#17 (permalink) | ||||||||||
|
Üsteğmen
![]()
Tesekkür: 1,424
459 Mesajinıza toplam 2,029 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
vay beeee...böyle şarkılarda varmış..hit olsalar keşke..televizyonda plaajlarda radyolarda çalsa arabeks yerinee...kimsenin bilinci kirlenmese..ve aksine temizlense
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın bluegirlx ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | sineff (18-08-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|