Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Boy Uzatma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/)
-   -   Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/boy-uzatma/622131-therapium-ameliyatsiz-boy-uzatma-merkezi.html)

minnettar 03-12-2012 03:44 PM

Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834204)
mınnettar senın oyle guzel bır yuregın oylede guzel bı enerjın var kı..senın gıbı pozıtıf olumlu bı ınsan olmayı gercekten ısterdım..haklısın tum soledıklerınde..en azından denemeye deger..bıraz ırade ırade...

Teresa'cığım,
Teşekkür ederim güzel sözlerin için ama tüm samimiyetimle söylüyorum ,senin de enerjin çok tatlı,çok güzel... Ben ce sende pozitif bir insansın,sadece silkelen ve kendine gel lütfen ,içindeki düşmanınla onu umursamıyarak başa çık lütfen...

hayatışığı 03-12-2012 09:08 PM

Alıntı:

MCagdas35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832234)
Herkes duymustur mutlaka Dr ginza kojima boy uzatma tekniği diye ben biraz araştırma yaptım ama gerçekten çok çok pahalı videosunuda seyrettim çok ilginç bir yöntem aynısını therapium diye bir merkez var istanbulda internette tesadufen rastladım ama su ana kadar merkezle bu konuda hiçbir bilgi bulamadım eger bu merkezle bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim websitesi de bu Therapium Clinic actionsmile

MCagdass görüşmeye gittin mi ne dediler açıklar mısın gerçekten çok merak ediyorum
dusun2dusun2

teresa 09-12-2012 05:10 PM

herkes cokmu sessız buaralar:p

teresa 13-12-2012 03:42 PM

heryerde okuduğum yazılarda dıolarkı doktorlar buyume kemıklerı kapandıktan sonra mumkun degıl bıoy uzatmak...valla bu doktorlarıda anlamıorum bazen

teresa 13-12-2012 04:17 PM

ama bu büyüme kemıklerı tekrar acılabılırmı?bence açılır yıllar once asla olmayacıgı solenen seylerı sımdı yasıoruz...belkı ılerde bununda gayet kolay bı cozumu olucak...belkı bızler kanıtlıycaz...peygamber efendımız demıomu ölümden harıc herseyın sıfası var arayın bulun dıe...

ozzzyyy 14-12-2012 03:32 PM

sevgili therapiuma giden arkadaşlar sizlere çok ihtiyacım...
var lütfen erdal beye sorarmısınız ben istanbul dışında otuyorum ama tedavi görmek istiyorum
şimdi şehir dışından gelenlere nasıl bir sistem uyguluyor gerçekten benım için çok önemli çünkü ankarada yaşadığım için istediğim zaman gidip bilgi alamam sırf bura için para biriktirdim dediğiniz miktarlarda ...haftada bir kez gidebilirim
yani herşeyin kesin olması lazım ki ben istanbula gidip görüşeyim ve tedaviye başlıyayım sizlerden yardım istiyorum.. bide ben telefonumu bıraktım geri dönüş olacak dediler ama olmadı tek umudum şuanda sizlersiniz..

keremmm 18-12-2012 12:26 PM

arkadaslar ne oldu niye sesimiz çıkmıyor bir de istanbul dısında olanlar için ne yapılabilir ben de merak ediyorum birbirimize yardımcı olalım lütfen

teresa 19-12-2012 12:54 PM

ya herkes neden bukadar sessız!!!!herkes neler yaptığını aklındakı planları dusuncelerını yazsa bırbırımıze destek olsak heveslensek olmaz mı yanı herkes nerde!!1

teresa 19-12-2012 02:38 PM

deseler ki şu hayatta bır tane dılek hakkın var ne ıstıosun kesınlıkle boyumun uzamasını ısterdım..

teresa 20-12-2012 01:58 PM

arkadaşlar umudunuzu mu kaybettınız noldu ya:(((

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 PM.