![]() |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi aılenle yasıoasn bu bı fırsat efe yurt ortamında zor olur ama ev ortamında ıı seyler yapabılırsın..mınnetarında dedıgı gıbı her gun naptıgını yazıp not tutabılırısn...bu fkır süper bende denıcem.. |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi teresa mrblar bu terlik olayı bendede takıntı topuğu olmasa dahi mutlaka ayağımda bi terlik olcuak düz taban bile olsa mutlaka ayağıdma olucak o terlik :)) arkadaşlar benim sormak istediğim daha önceleri konuşuluyordu ayaklara ağırlık vs takıyoruz diyorlardı bazı arkadaşlar bu durum etkilimidir bacak uzatmada ve bu ağırlıkalr nerden alınır nasıl takılır bilgisi olan biri bilgi verebilirmi? |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Alıntı:
Kal saglicakla956k |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi evet bendede gıydıgım terlık topuklu sayılmaz normal ama gıymem lazım taşıyorum yanımda napım..keşke gıydıgım su terlık kaadra uzasam yetecek..ıns uzıycam |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi teşekkürler azraist ben bununla ilgilenicem arkadaşlar etkili olduğunu düşünüyorum ya siz? |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi arkadaslar aslında bu therapium'a birileri gitmiş olsaydı yani tedavi olmus olsaydı ondan direkt bilgi alsaydık ne kadar iyi olurdu. Maddi olarak ben zorlanacam ama garanti deseylerdi ben giderdim. bu arada aranızda baslayan veya baslamayı düşünen var mı ? Birbirimize yardımcı olurduk... |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi arkadaslar erdal bey televizyona cıktı ve anlattı |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Alıntı:
|
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi tv 8 fikrin mi var ? programına youtube bakarsanız görürsünüz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM. |