![]() |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Bi arkadaş 30-40 bin vermeye razı olmuş. Açık söleyeyim, istememe rağmen, milyoner olsam o parayı vermem. Bu adamların ekstra bişey yaptıkları yok. Telemarket olayı ilk ortaya çıktığından beri insanların zaaflarından milyarlar kazandılar. Üstelik insanlığa yararları %1'i bile geçmemişti. Bu kadar çabuk yönelmeyinki, bu denli uçuk rakamlarla karşımıza dikilmesinler. Yaptıkları ne ki 3cm için bu kadar para talep edebiliyorlar. Ben tam bu terapium konusunu açmak için gelmiştim ki çoktan açılmış. Şaka bi yana, adamın youtube daki videosunu izledim ve o iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam bana çok samimi gelmişti. Sanki uzayamamışta, insanlık adına bu yola kalkışmış gibi. Ama o ön seans için, 200 tl istendiğini duyunca bol bol küfür etmek istedim. Gitmeyin arkadaşlar. Size sitesinde, tanıtımlarında anlattıkları şeylerin aynısını anlatacak. Hiçbirşeyden ypmadan 200tl leri cukka edicekler. Sonra bi dunya soru işaretiyle (200tl yi vermeden öncekinden daha çok) karar vereceksiniz: tedaviye başlayalım mı, başlamayalım mı? İtimat etmeyin bence, tecrübelerim bunu söylüyor. Ama denemek isteyeni engellemek değil amacım. Canınız yanmasın, tavsiyede bulunuyorum. |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi tamam da parayı geçtik bi allahın kulu faydasını görmüş mü onun cevabını almak istiyorum |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Ciddi diyorum param olsa ve istanbulda olsam hiç umurumda olmaz en azından 5-6 cm uzamak benim inanılmaz derecede mutlu olmamı saglardı bi nebze en azından bu boy takımdan kurtulurdum gerçekten maddi durumun varsa önemli değil bence |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Alıntı:
Yazılarından hatırladığım kadarıyla uzamayı başarmışsın bi nebze. 25889 Bence kendi başarın, dışarıdan müdahaleden daha tatlı olur bisiklet Bİ forumdaş olarak kararının arkasındayım hocam. Manevi desteğimi de veririm. Sonuçta aynı dertten müzdaribiz. |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Merhaba. Mesajlari okudum. Basari elde eden oldu mu ya? |
|
Benim de bazı sorularım var yardımcı olurmusunuz |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi İnversiyon ve mantığı hakkında güzel bir video. https://www.youtube.com/watch?v=d183n2eK-m4 Videoyu youtube üzerinde izlerseniz orada bazı Türk yorumcuların olduğunu görecebilirsiniz.Bir sene de 7.6 cm uzayan bir arkadaş var.Genelde ortalama 1 ila 2.5 santiim arası uzama inversiyon masası (aynı mantık ama kendinizi tavana asmadan üzerine yattığınız masa dönüyor.) tanıtımlarında da yazıyor. |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Arkadaslar ben erdal tutan a ulaşamıyorum bana yardımcı olun |
Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi Randevuyu nasıl alıyoruz lütfen yardımcı olun hiç bir bilgi bulamadım iletişim numaralarını arıyorum baska kişiler cıkıyor |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 AM. |