![]() |
Allaha sukur ki umdugumdan, tahmin ettigimden kolay geciyor gunler. bir sykinti olusmuyor son gunlerde.. icmek yada icmemek gibi bir dusunce bile olmuyor kafamda hamdolsun. benim canimi sykan sey son gunlerde kopuk kopukta olsa sucluluk ve ego dinliyorum. ama herkeste oldugu gibi bende hic olumlu etkileri yok :S telkinlerin benim uzerimde en bariz olumlu etkisi sabahleyin cok zinde ve dakik uyanmam konusunda oldu. baska degisen hicbisey yok. gerci son gunlerde kendimi herzamankinden daha karmasik hissediyorum. bi saat gayet pozitif oluyorum diger saat herseyden vazgecmis , bikmis, sinirlenmis tamamen negatif enerji sacan biri oluyorum. bu hafta kesinlikle havamda degildim yani. kendime guvensizdim. bu karmasik hallerim yada kendimi iyi hissetmeyisim bile telkinlerdense ne ala. bende biseyler hissedeyim istiyorum, normalin disinda biseyler olsun, farkedeyim diyorum ama yok.. sabirsiz oldugumu da biliyorum da... huzunlenmek istiyorum mesela..beni eteklerimden cekistirip duran huzunlu birseyler var . gel diyor, en huzunlusunden sarkilar dinleyelim.. en huzunlusunden anilari cikar koy onumuze de dusunup dusunup kendimizi yiyip bitirelim.. hayatinin can sykici her maddesini cikar dolaptan oturup efkara burunelim.. evet resmen icimde birileri beni boyle bir moda suruklemeye calisiyor. kah izin verip bi kac dakika huzne daliyorum, kah '' olmaz, bi yandan telkin dinleyip iyilesmeye calisiyosun, bi yandan da huzunden vazgecemiyorsun'' diyip kendimi baska haleti ruhiyelere dogru suruklemeye calisiyorum. ne yapiyim... duygularim ne yone cekistirirse o yone gideyim mi ? yoksa hep pozitif bakabilmeye, pozitif dusunebilmeye mi calismaliyiz. olumsuz dusunmeye okadar alismisim ki olumlu dusunmek basli basina bir is gibi ,ugrasilmasi gereken ayri bir olaymis gibi.. ustelik olumlu dusunmek icin konsantrasyon falan gerekiyor, oysa olumsuz dusunmek nefes almak gibi.... |
yine haftasonu sendromu... dumansiz saglikli yasami tercih edeli 14. gunumdeyim. halimden memnunum... ama haftasonu oldugu icin biraz keyifsizim... |
Merhaba; Hala içmemiş olmana çok sevindim inanpartysmiley Ha gayret |
eslik ediyosun, seviniyorum Belginbesir :) tesekkurler.. ama profil resmindeki kedi cok cirkin.. ben kustan, civcivden bile korkan biri olarak o kediyi her gordugumde icim urperiyor. ne cirkin gorunuyor, ustelik hareketli. fikrimi bu kadar acik ifade ettigim icin kusura bakmazsin diye tahmin ediyorum. sadece o kediyi gordukce bu dusuncelere kapiliyorum ve bu kez dayanamadim, soylemek istedim. hosgorune ve samimiyetine siginarak... ;) selamlar.. 15. gunun aksamindayiz. 16 subat... guzel bir gundu... |
Estağfurullahhsung66 elbette fikrini açıkça söyle. Yanındayım ve takip ediyorum günlüğünü, yılmak yokbisiklet Aman kediye kızıp yakiim bi tane falan deme y789Ya bana da çok şirin geliyo o napsak kidusun2 |
eyvallah Belginbesir :) yok yok, sen cok seviyosan o kediyi birak orda dursun ole :) buguunnn 21. gunum :) aferin bana.. ufak ufak kilo aliyorum. ki bu benim istedigim bisey zaten. yani kilo almaktan sikayetci degilim :) heeeeeeeeeeeeeeyyy dunyaaa ! ben sigara icmiyorum !smiliyface heeeeeeeeeeeyyy dunyaaaa ! Esma sigara icmiyor ! ...blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 AM. |