![]() |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Keşke bu programların türkçe versiyonu olsaydı ne iyi olurdu.Uykuda ders çalışmak için bile programlar varmış .Tüm dersler uyurken bilinçaltında oluyormuş böyle programları bilen varmı.? |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! bulursanız haberim olsun ingilizce öğrenme ve geliştirme çabaları içinde olan biri olarak ohh ne rahat olurdu yahuuu blook Alıntı:
|
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Bence de çok iyi olurdu Alıntı:
|
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Öyle yapmak istiyorsanız mp3 formatında olur sanırım. Atakan abi yapabilir size super |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! makaleyi yeni okudum hemen uyğulayacağım, bu arada uyğulayıpda hayatına yenilik ve güzzelikler katan olduysa lütfen benimle paylaşssın. |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Skorpy yine cok güzel bir hatirlatma yaptin hepimiz bu makaleyle... Hedeflere kitlenmek , sonuclarla ilgilenmek.. ve en önemlisi sorgusuz soalsiz uygulamak.. sadece inanmakkk :) |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Ben 3 gece arkadaşımızın verdiği yöntemi denedim. Daha doğrusu denemeye çalıştım utananadam Gece 3'te kalkıp feneri yakıp söndürüp bir yandan da kartonlara bakmak zorladı. Şöyle ki; feneri açıp kapadığımda kartonlara bakamıyorum çünkü ışık gözlerimi kamaştırıyor! |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Merhaba Paylaşım için teşekürler.Çok zevkli olacağını düşünüyorum.İşe yarayacagına inanıyorum.....Mutlaka deniyeceğim.... Sevgiler kiss3 |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! verdığınız bılgıler ıçın çok tşkler... uygulaması da kolay görunuyorrr..bir yerde okumuştumm bılınç altı değişimleri 21 gunde tamamlayabılırmışş. hücrelerdeki değişimler de oyle.. o yuzdenn o telkınler 21 gun sureyle yapılsa daha ıyı sonuç verır dıye düşünuyorummm.Ben bugun okudumm fener alıp hemen başlıycamm çalışmalara ... sevgıyle kalınnn |
Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! Ben Subliminal Power yöntemini deniyorum. Onlarca olumlu cümle yazdım.Hergün bilgisayarımda yanıp sönüyorlar:). Bir hedefime ulaştım ama onunla ilgili daha öncesndende kendimi telkin etmiştim. Hızlı okumaya geçmek istiyorum onunla ilgilide indirdiğim bir programı uygulamaya koydum mesela. Bakalım daha neler değişecek...Gece algılar açık olduğu için bu yöntem daha kısa sürede sonuç verebilir.teşekkürler paylaşım için |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 PM. |