Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/)
-   -   Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/786-yasaminizi-bilincalti-mesajlarla-canlandirmak-bedava.html)

tulu 10-09-2007 11:33 PM

Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Alıntı:

traveller_man Nickli Üyeden Alıntı
merhaba;
bu bilinçaltı mesajlarını bilinçaltımıza göndermek hakkında birkaç şey öğrenmek istiyordum:
1-hazırlayacağımız kartonların ebatı önemli mi? 10*20 ebatı normal mi yoksa çok mu büyük?
2-yazacağımız hedefimiz kaç punto büyüklükte yazılmalı?
3-el fenerini yakıp söndürürken kaç saniye yanık kalacak bir saniye yanık kalması fazla olur mu?
4-bunu daha önce deneyenler birkaç mesaj atıp bir denemesini yani hedefe ne kadar yaklaşmasına yardımcı olduğunu anlatırsa çok sevinirim?

Fazla detaya inmiş olabilirim.ama ne yapayım yanlış birşey yapmak istemediğim içindir işte.
Atakan Bey,size teşekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı.başarılarınızın devamını dilerim.

Yazı sitilini sormamışsın kardeş, sen çok yaşa emi!Bu kadar detay ancak bir başakta ya da bir akrepte olur.
İhtiyacım olduğunda mutlaka bir başlık çıkıyor karşıma.Bu forumu daha çok seviyorum bu yüzden.Bu gece yapacağım mutlaka, bakın deneyeceğim demiyorum.Çünkü bilinçaltının denemesi olmaz.Teşekkürler Skorpy!
Bu arada benim plutoyu da tetiklediniz, artık hiç tv izlemeyeceğim.Düşünüyorum da, acaba bu tv sahiplari bu işi sadece reklamlarda mı kullanıyorlar.Yoksa toplumu başka konularda fikir birliğine doğru sürüklemeye mi? Geçtiğimiz seçim geliyor aklıma, paranoyam tuttu gene!Olur mu olur!Tv yok artık.Zaten seyretmiyorum da artık hiç izlemeyeceğim. b456(sen kullan gene doktorum şu simayleyi, baksana ne şekeeeer!)
Sevgiyle kalın!

kriko 04-10-2007 04:00 PM

Subliminal Messages Software 1.0 indir !!

http://www.tamindir.com/program/1040...ftware_1.0.htm

içinde, 14 konuda hazır mesajlar bulunmaktadır. 12389
isterseniz kendiniz mesaj ekleyebilirsiniz. onayi
istediğiniz mesajı, istediğiniz hızda, istediğiniz renkte, ekranın ortasında veya değişik yerlerde çıkarabilirsiniz...
derty

öge 05-10-2007 02:34 AM

mesajlar türkçe değil galiba

asisler 05-10-2007 03:40 AM

Hayır türkçe değil ama yanlış hatırlamıyorsam programın ayarlarından içerisindeki mesajlar silinip yenileri eklenebiliyordu. Bir ara bende kurmuştum ama şimdi kaldırdım. Şimdilerde kendi kendime sürekli o telkinleri sesli olarak veriyorum ve bilinçaltıma bütün söylediklerimin gerçek olduğunuda telkin ediyorum. Taaa ki beynimi ( bilincimi ) buna inandırana kadar.

Mesela " en dik yürüyen benim, en güzel gözlü benim, şu an görebildiğim bütün herkesten daha zenginim gibi "
"
Bide her ne kadar kilo zorunum olmasada y789 " her nefes alışımda formuma kavuşuyorum " gibiii khkh56

Bunu genelleyin ama istemdışı yapılan her hareketinize bi başka örnek " her göz kırpışımda " olabilir...

Gerçi Pc başında söylenemez belki ama yolda yürürken telkin etmek çok daha kolay oluyor...

Selamlar... Saygılar

bubu 05-10-2007 11:48 PM

Ben bu olayı 5-6 ay önce 1 hafta kadar yapmıştım..ben olumlamaların hepsini bir kartona yapmıştımve iki kere feneri açtım kapattım sonuç olumsuz belki de süre azdır bilemiyorum ben de bıraktım

asisler 05-10-2007 11:59 PM

İçerdeki korkuları, sınırlamaları çocukluktan beri taşıyor kimilerimiz..

İki fener aç kapa ile olurmu sizce

eylulx 13-10-2007 04:53 PM

deneyecegim demistim ama hala deneyemedim.ama aklimada takilmadi degil.ise yaradi diyen var mi arkadaslar?

shamanic 15-10-2007 06:15 PM

bence bunu yapmak zor.. 12389 onun yerine hali hazırda olan telkinleri dinlyebiliriz... bilgisayar karşısında geçirdiğimiz zaman dilimleri içinde bu yazılanları otomatik olarak yapan programlar var.. pc05 bunları kullanabiliriz.. yok banane ben illa gecenin bir yarısı uyanmak istiyorum diyorsanız.. uyanın dusun " hayatım bolluk ve bereket içerisinde kendim ve sevdiklerim için her şey yeterli ve huzur içerisindeyim şükürler olsun " thumbsanim diyereklerden tekrar uyuyun ... sevgiler.. ttli3

TR-ance 20-10-2007 04:48 PM

Etkili Bir Yöntem Fakat Sublimina Vision Türevi Programlar Zaten Bu İşi Yapıyor GEcenin Bir Vakti Uyanmaya Gerek Yok Kısacası... hpm1

zehirli_yosun 26-11-2007 04:43 PM

çok ilginç bir deney ilk defa duyuyorum ve ben bu tarz olaylara inançlı biriyim hemen bu gece deneyecem umarım işe yarar çünkü ciddi bir sigara bağımlılığı problemim var ve biran önce zayıflamak istiyorum teşekürler paylaşım için

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:47 AM.