Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Bilinçaltının Bilinmeyenleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/)
-   -   Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin-bilinmeyenleri/786-yasaminizi-bilincalti-mesajlarla-canlandirmak-bedava.html)

turgay0101 19-06-2007 12:18 PM

Ynt: Yaşamınızı Bilinçaltı Mesajlarla Canlandırmak Bedava!

Alıntı:

Nills7 Nickli Üyeden Alıntı
Cok tesekkurler cevap icin . Anladim ve ona gore yeniden duzenleyecegim ... Harikasiniz hepiniz . Sevgiler ..

Önemli değil bizden de saygılar sevgiler sapkal89

sonbahar 18-07-2007 10:43 PM

Denemeye deger cok tesekkürler art56art56

ramtha333 18-07-2007 11:18 PM

deneyeceğim..çok teşekkürler

YAZGÜLÜ_81 01-08-2007 07:53 PM

Ben de uygulamaya çalışacağım hismiley

eylulx 03-08-2007 04:40 PM

denemekte yarar var.
madem burdayiz demekki olanla yetinmeyen gelismeye calisan yolar arayan insanlariz.okuyoruz kim ne demis bakiyoruz insanlar ne dusunuyorlar anlamaya cabaliyoruz sorular soruyoruz birbirimize bu caba gosterdigimizi gostermiyor mu...!oyleyse bunuda deneyebiliriz elbette.

nevinsal 14-08-2007 10:25 AM

Sevgili skorpy

Önerdiğin çalışma ilgimi çekti .Uygulamaya başladım. Ama kaç kez feneri yakıp söndüreceğimi bilmiyorum.Yardımcı olacak birilerinden cevap bekliyorum. tuncay y789

skorpy 14-08-2007 04:11 PM

kaç kez yaptığın önemli değil ister 5 kere ister 10 kere o senin isteğine göre değişir ama yapabildiğin kadar fazla yapmaya çalış bunda bir sınırlama yok sevgiler nevin hismiley

YAZGÜLÜ_81 23-08-2007 10:09 PM

ben de uygulamayı istemiştim fakat geç yattığım için uygulayamadım öncelikle şu uyku düzenimi sağlamalıyım sonra da uygulamaya başlamalıyım denemeye değer ttli3

traveller_man 09-09-2007 11:27 PM

merhaba;
bu bilinçaltı mesajlarını bilinçaltımıza göndermek hakkında birkaç şey öğrenmek istiyordum:
1-hazırlayacağımız kartonların ebatı önemli mi? 10*20 ebatı normal mi yoksa çok mu büyük?
2-yazacağımız hedefimiz kaç punto büyüklükte yazılmalı?
3-el fenerini yakıp söndürürken kaç saniye yanık kalacak bir saniye yanık kalması fazla olur mu?
4-bunu daha önce deneyenler birkaç mesaj atıp bir denemesini yani hedefe ne kadar yaklaşmasına yardımcı olduğunu anlatırsa çok sevinirim?

Fazla detaya inmiş olabilirim.ama ne yapayım yanlış birşey yapmak istemediğim içindir işte.
Atakan Bey,size teşekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı.başarılarınızın devamını dilerim.

hayatimdegisti 10-09-2007 12:14 AM

Alıntı:

traveller_man Nickli Üyeden Alıntı
merhaba;
bu bilinçaltı mesajlarını bilinçaltımıza göndermek hakkında birkaç şey öğrenmek istiyordum:
1-hazırlayacağımız kartonların ebatı önemli mi? 10*20 ebatı normal mi yoksa çok mu büyük?
2-yazacağımız hedefimiz kaç punto büyüklükte yazılmalı?
3-el fenerini yakıp söndürürken kaç saniye yanık kalacak bir saniye yanık kalması fazla olur mu?
4-bunu daha önce deneyenler birkaç mesaj atıp bir denemesini yani hedefe ne kadar yaklaşmasına yardımcı olduğunu anlatırsa çok sevinirim?

Fazla detaya inmiş olabilirim.ama ne yapayım yanlış birşey yapmak istemediğim içindir işte.
Atakan Bey,size teşekkür ederim çalışmalarınızdan dolayı.başarılarınızın devamını dilerim.

Ben böyle bir uygulama yapmadim.Telkinli mp3 ler benim için yeterli oldu..
Ancak görsel subliminal telkinler söz konusu olduğunda ebatlarin çok büyük olması gerekmez.
Saniye olarakda kisa sürede yakip söndürebilirsiniz...
Bu tarz görsel subliminal telkinleri pc'nizde kulanabilirsiniz.Grock yada subliminal ile ilgili subliminal mind gibi programlar işinizi görebilir... pc05

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM.